Vinterhjulsaftale til privatleasing

Vinterhjulsaftale når du privatleaser

Når du privatleaser din bil hos os, har du mulighed for en attraktiv vinterhjulsaftale, så du ikke skal bekymre dig om dine dæk. 

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at få skiftet sine dæk efter årstiden. Det har stor betydning for alles sikkerhed og kan også være en afgørende faktor, hvis uheldet skulle være ude. Derfor tilbyder vi, at du med en privatleasingaftalen kan tilkøbe en vinterhjulsaftale, på alle vores privatleasingbiler. 

Fordelene ved aftalen:

 • Hjulene er dine, du ejer hjulene når de er betalt 
 • Vi opbevarer de hjul, som du ikke har i brug
 • Vi skifter mellem sommer- og vinterhjul
 • Punkterer du, reparerer vi dit dæk uden beregning på vores værksted*

Aftalen kan tegnes til alle vores privatleasingbiler og følger leasingaftalens periode. Priserne starter fra

Udbetaling fra 1.000,-

Månedlig ydelse fra 270,-

Totalomkostninger ved dette eksempel er 10.720,-

*Gælder kun såfremt det er muligt, at lappe dækket. Kræves der et helt nyt dæk, så betales dæk af kunden. Dog til nedsat pris, med prismatch – Se ørige vilkår.

Vil du høre mere?

Ønsker du, at benytte dig af aftalen, er du velkommen til at kontakte os i nedenstående formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

KONTAKT SE PRIVATLEASING
Er du eksisterende privatleasingkunde?

Er du eksisterende kunde, har du selvfølgelig også mulighed for, at tilkøbe aftalen, her vil regnestykket blot se lidt anderledes ud. Vinterhjulsaftalen følger leasingaftalen, og derfor vil der oven i udbetalingen skulle betales den månedlige ydelse svarende til det antal måneder, du har haft din privatleasingaftale.

Eksempel
Har du haft din leasingaftale i 4 måneder og er din månedlige ydelse for en vinterhjulsaftale 270 kr. vil du oven i udbetalingen skulle betale 4 x 270 = 1.080,-

Vinterhjul på abonnement

På en formiddag, hvor temperaturen siger 10 grader, viser vores temperaturmåler, at vejen kun er 0,7 grader.

I videoen tester vi bremselængden med en hastighed på 60 km/t på våd vej og en temperatur på 5 grader. Tegn din vinterhjulsaftale i dag, og betal et fast mdl. beløb.

(Lasse i videoen har selv fået skiftet rundt nu).

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Ønsker du at tegne aftalen på en eksisterende privatleasingbil, bedes du indtaste dit registreringsnummer

Øvrige vilkår

 1. Aftalen træder i kraft på det anførte starttidspunkt, når Aftalen er underskrevet af begge parter. Forhandleren forpligter sig til at levere et sæt vinterhjul inkl. årlige ombytning/opbevaring af sommer-/vinterhjul samt lapning af sommer- og vinterdæk.
 2. Der kan udføres skift imellem sommer- og vinterhjul samt opbevaring på Forhandlerens egne værksteder.
 3. Ved punktering afholder Forhandleren omkostning til lapning af sommer- og vinterdæk, når dette sker på Forhandlerens værksteder. Der ydes ikke refusion af omkostningerne, når arbejdet udføres på andre værksteder end Forhandlerens. Eventuelle omkostninger til udskiftning af dæk og ventil sker for Kundens regning. Ved anvendelse af midlertidigt lappekit
  forringes muligheden for anvendelse af eksisterende dæk. Evt. bugsering til Forhandlerens værksteder er ikke indeholdt i Aftalen og der henvises til mobilitetsservice.
 4. Aftalen dækker ikke skader/følgeskader, der skyldes misbrug eller forsømmelighed fra Kundens side eller skader som følge af unormal kørsel/brug af køretøjet herunder dæk der slides unormalt hurtigt. Udskiftning af nedslidte dæk betales af Kunden.
 5. Fejl og mangler som følge af uheld, påkørsel eller andre udefrakommende eller selvforskyldte skader er ikke omfattet af Aftalen. Dette gælder også skader på fælge og dæk herunder styretøjsudmålinger.
 6. Konstaterede fejl og mangler skal øjeblikkeligt meddeles Forhandleren. Såfremt dette ikke sker, hæfter Forhandleren ikke.
 7. Ophæver Kunden Aftalen før tid, skal aftalen betales frem til min. 12 måneder fra aftalens indgåelse. I forbindelse med ophævelse af Aftalen før tid, tilhører vinterhjulene altid Forhandleren. Såfremt vinterhjulene ikke afleveres retur til Forhandleren, vil Kunden blive opkrævet aftalens resterende ydelser. Se endvidere punkt 12.
 8. Betaling foretages månedligt forud. Hvis en aftale eksempelvis påbegyndes den 10. i en måned betales der for den fulde måned. Ved Aftalens udløb bliver Kunden ikke opkrævet de sidste 10 dage af Aftalen, således at den samlede betaling svarer til Aftalens varighed.
 9. Såfremt Kunden ikke betaler forfaldne beløb inden 10 dage efter meddelt påkrav, kan Aftalen ophæves uden varsel og med øjeblikkelig virkning.
 10. Alle tvivlsspørgsmål vedrørende Aftalen skal først søges afgjort i mindelighed gennem inddragelse af partnerne. Kan enighed mellem parterne ikke opnås, afgøres sagen ved Retten.
 11. Det er obligatorisk for Kunden at tilmelde Aftalen til PBS, så snart første faktura modtages (PBS nummer fremgår på faktura). Såfremt tilmelding ikke sker, har Forhandler ret til uden varsel at opsige Aftalen, eller opkræve faktureringsgebyr fremover.
 12. Forhandlerens forpligtelser i henhold til Aftalen bortfalder i tilfælde af force majeure udenfor Forhandlerens kontrol, herunder men ikke begrænset til krig, pandemi, mobilisering, brand eller arbejdskonflikt af enhver art.
 13. Ved aftalens udløb kan Kunden beholde vinterhjulene, eller returnere disse til Forhandleren. Hvis vinterhjulene returneres til Forhandleren, og der samtidig indgåes en ny Aftale, ydes der en loyalitetsrabat kr. 500
 14. Ved bilens total skade, tyveri eller vinterhjulenes bortkomst, påhviler ansvaret for erstatning af vinterhjul Kunden. Kunden kan søge erstatning hos eget forsikringsselskab.

Det syntes vores kunder