Sælger snakker med kunde foran bil

Når leasing aftalen er udløbet

Når din privatleasingaftale har nået sin ende, vil du i din kontrakt kunne finde nogle krav, der omhandler tilbageleveringen af bilen. 

Efter leasing

Vi bliver ofte spurgt til hvad omkostningerne bliver i denne sammenhæng, hvilket faktisk er svært for os at give et helt konkret svar på, da det afhænger af en række forskellige faktorer. 

Når din leasingbil bliver afleveret tilbage, bliver den gennemgået af en uvildig tredjemand. Grunden til dette er, at du som kunde på den måde trygt kan stole på, at den person der gennemgår bilen, ikke har nogen interesse i at tjene penge i sammenhæng med tilbageleveringen. Du er naturligvis også mere end velkommen til, selv at være til stede under gennemgangen af din bil. 

Find din nye leasing bil

Det forholder sig sådan, at du naturligvis ikke skal betale for det der bliver vurderet som forbrugsskader – det kunne eksempelvis være sådan noget som stenslag. Men er der større skader som f.eks. en bule i din bil når du levere den tilbage, skal den naturligvis udbedres mod betaling. 

Vi står som altid klar med gode råd og vejledning både før, under og efter din leasingperiode. Når din aftale ophører er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med en evt. ny aftale eller køb af en ny bil. For at gøre det nemmest for dig som kunde, kan du give samtykke til at vi må kontakte dig noget tid inden din leasingaftale ender - det gør at vi rettidigt kan finde en ny bil til dig og klargøre en aftale, så du på den måde ikke kommer til at være uden bil i en længere periode. 

Hvad du skal vide i forbindelse med privatleasing...