Priser fra 599.165 kr.

Volvo XC60 - én af de bedste SUV på
det danske marked

En SUV er lidt ligesom en schweizerkniv. Den skal kunne klare nærmest alle opgaver. Den skal køre børnene i skole, den skal klare langture med hele familien og masser af bagage, den skal klare den daglige pendlertur til arbejde. Hvis du vil klare alt dette med stil, elegance og afslappethed, vil Volvo XC60 ligge højt på din ønskeseddel.

Volvo XC60 er noget af det ypperste inden for markedet af SUVer. Den kan tilbyde alt det, en moderne SUV i det eksklusive segment skal kunne.

Den er stilfuld, flot, æstetisk, elegant og praktisk.

XC60 er ikke til dig, som helst vil være anonym. Den er til dig, som er okay med, at du bliver lagt mærke til. Bilen har lidt ”her kommer jeg” attitude over sig, men på en elegant måde.

Du kan trygt køre afsted med hele familien, da Volvo XC60, ligesom alle andre modeller i Volvos program, er spækket med det nyeste sikkerhedsudstyr. Sikkerhed er en stor del af Volvos DNA, og her bliver der aldrig gået på kompromis.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

Du skal vælge Volvo XC60, på grund af:

 • Fantastisk køreoplevelse med større komfort end hos konkurrenterne på markedet for premium SUVer.
 • Smukt og elegant skandinavisk design, krydret med lidt brutalitet.
 • Lækkert interiør med markedets bedste stole og højeste kvalitet i kabinen.
 • Praktisk bil med schweizerknivegenskaber. Bilen kan simpelthen det hele.
 • Masser af standardudstyr.
 • En af de mest sikre biler på markedet.
 • Fantastisk køreposition, du føler, du ejer vejen, og at de andre må flytte sig.
 • Stor kvalitet i konstruktion og materialer giver en høj score i pålidelighed.

Giver følelsen af luksus og elegance.

Km/l: 12,0-16,7 | CO2: 157-189 g/km | Energimærke: C-B

Hybrid - Km/l: 30,3-40,0 | CO2: 55-73 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

NYHED

NYHED - KUN 5% i UDBETALING

Vi tilbyder nu lån med kun 5% i udbetaling på alle Volvo modeller. Kontakt din lokale sælger for tilbud og mere information.

*LÅN EKSEMPEL: LÅN EKSEMPELVIS KR. 351.025 OVER 8 ÅR TIL KR. 4.322 PR. MÅNED KONTANTPRIS kr. 369.500 UDBETALING (5,0%) kr. 18.475 KREDITBELØB kr. 351.025 SAML. KREDITOMK. kr. 63.354,52 DEBITORRENTE 2,95% ÅOP 4,35% SAML. TILBAGEBETALING kr. 414.379,52 DER SKAL TEGNES KASKOFORSIKRING. BETALING VIA NETS FORUDSÆTTES. BETALING PÅ ANDEN MÅDE KOSTER KR. 50 PR. BETALING.
Rente gældende til og med 30. september 2021 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Volvo Finans v/Nordea Finans A/S.

Oplevelsen i Volvo XC60

Uanset hvilken motor du vælger i XC60s program, vil du have oplevelsen af masser af kraft. XC60 er en stor bil, og derfor tilbydes bilen kun med masser af kraft samt AWD (firhjulstræk). Du skal ikke være bekymret for brændstoføkonomien, da alle motorer har et rimeligt km/l forbrug.

Du vil have en køreoplevelse, hvor du kan mærke et godt optræk og gearskiftene fra den automatiske 8-trinsgearkasse opleves fuldstændig glat og flydende.

Af en SUV at være klarer bilen sving og snoede veje virkelig godt. Men det er klart, at bilen er ikke en sportsbil, det er en afslappende, behagelig og lydløs bil, som klarer hvert et bump og ujævnhed, uden at du mærker noget som helst. Du skal lede længe efter en mere behagelig køreoplevelse.

Volvo XC60 er beviset på, at SUV-konceptet giver mening. Det er fantastisk med den høje siddehøjde og især i et Volvo sæde. Volvo er simpelthen de bedste i branchen, når det gælder om at lave lækre stole.

Når du så kører afsted på landevejen eller i byen, får du en følelse af sikkerhed, afslappethed og stil.

Volvo XC60

Volvo XC60 er en oplevelse - hver dag!

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 369 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 245 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 1.470 kr.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Clever ladeboks

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

Volvo XC60 en af de sikreste biler 

Sikkerhed kunne næsten siges at være et synonym for Volvo. Det ligger dybt i Volvo DNA’et at være både first movers og best-in-class på alle områder af sikkerhed i biler. Volvo XC60 er naturligvis ingen undtagelse. Den rammer den fornemmeste sikkerhedsgodkendelse fra NCAP med fem stjerner. De fem stjerner gives på baggrund af fire kategorier, sikkerhed for voksne, sikkerhed for børn, fodgængere og sikkerhedsassistenter.

I alle fire kategorier tordner Volvo XC60 imod toppen. I kategorierne sikkerhed for voksne og sikkerhedsassistenter scorer den næsten 100%. Da NCAP testen blev offentliggjort, var den nye Volvo XC60, den sikreste bil, du kan købe for penge.

Nogle af de systemer du får i Volvo XC60 er:
Ved overhaling, hvor du uheldigvis har overset en modkørende, så vil bilen hjælpe dig ind på egen vognbane igen.
Er der en forhindring på vejen, og du ikke selv når at bremse, vil bilen forsøge at undvige ved at dreje uden om forhindringen.
Sikkerhed er et klart afgørende aspekt i de fleste af vores kunders overvejelser, når der kigges på ny bil.

Når du vælger Volvo, så vælger du samtidig at købe en bil, hvor der på absolut ingen måde er gået på kompromis med sikkerhed.
Volvo har officielt udtalt, at deres klare mål er, at ingen Volvo-ejer vil komme galt afsted i en ny Volvo i 2020. Dette mål er desværre ikke helt opfyldt endnu, men med de nye systemer så er Volvo XC60 helt sikkert MEGET tæt på at kunne opfylde den målsætning.

 

Vil du booke en Volvo XC60 ekspert?

Få tid med en dedikeret Volvo XC60 bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Volvo XC60 er som et 5-stjernet hotel

I Volvos nye designsprog, som startede med den nye XC90, har interiøret fået et fænomenalt løft. Det tog lang tid for Volvo at ændre interiøret, men det har klart været værd at vente på.

Interiøret i XC60 ligner interiøret i alle de nye Volvo modeller, men det er bestemt ikke en dårlig ting.

Alt indvendigt er logisk lagt ud uden for mange knapper, med stor luksus og kvalitet. At stige ind eller op i en Volvo XC60 føles som at træde ind i et værelse på et 5-stjernet hotel. Det er lige før, du føler, at du burde have en chauffør.

Når det gælder praktik, ligger XC60 ikke på den lade side. Bilen kan bruges til alt. Der er god plads til passagererne på bagsædet og masser af rummelighed i bagagerummet. Bilen henvender sig både til dig, som skal have din hund med på jagt, dig, som skal køre børnene til fodbold eller dig, som læsser bilen fuldt op på den årlige skitur.

Volvo XC60 indvendig

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo XC60 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Volvo Xc60 2019

Volvo XC60 designet er elegant 

Det er som om Volvo har ramt fuldstændig plet med designet af XC60. Designet virker harmonisk, og selvom den har en størrelse, som siger ”her kommer jeg”, er den stadig elegant og stilfuld. Volvos signaturforlygter ”Thors Hammer” giver bilen en fantastisk smuk, men samtidig voluminøs front. Det er bare en bil, folk lægger mærke til.

Bilen er elegant og smuk fra alle vinkler.

Forfra ser den lidt brutal og stor ud, fra siden ser den sporty ud, og bagfra ser den elegant ud med de smukke skulpturerede baglygter. XC60s design er noget af det mest elegante på markedet for luksus SUVer.

Volvo XC60 T8

Ønsker du, din Volvo XC60 skal være varianten fra den øverste hylde, så skal du vælge Volvo XC60 T8 R-design. I denne variant får du hele 390 hk, hvor de 303 kommer fra den store benzinmotor og de sidste 87 hk fra el-motor på bagakslen. I hverdagen har du muligvis ikke behov for den fart, de 390 hk kan generere, men det gør, at du hele tiden fornemmer en kraft, således at du kan flytte dig hurtigt, når behovet opstår. Med T8 motoren vil du aldrig opleve, at den "tøver". Den giver dig fart, så snart du træder på speederen. 

Plug-in hybrid teknologien har virkelig vundet indpas, hvilket gør, at netop XC60 i T8 er et ganske populært valg. Du får en brændstoføkonomi som er opgivet til 38,5 - 35,7 km/l, dertil har flere test vist, at den store SUV kan presses helt op på 52 km/l. 

Kan den køre på ren el? Spørgsmålet bliver vi ofte stillet, og svaret er faktisk ganske enkelt, nemlig ja. I køreindstillingerne har du nemlig følgende indstillinger: 

AWD (4 hjulstræk)
Hybrid (Hverdag) 
Power (Race) 
Pure (Ren el)

Det er indstillingen Pure, som du skal vælge, når du ønsker at køre på ren el. Det betyder dog ikke, at benzinmotoren ikke slår til. Det gør den nemlig automatisk, når du har brug for lidt ekstra kræfter. Selvom benzinmotoren hopper i gang indimellem, så giver indstillingen dig mulighed for at kører på ren el, når du f.eks. køre i byen. Det er også Pure, der giver dig den absolut bedste brændstoføkonomi og kan du, ligesom i fornævnte test, opnå op til 52 km/l. 

Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8

Du skal vælge Volvo XC60 fordi:

Det er ikke nogen tilfældighed, at Volvo XC60 er Volvos bedst sælgende bil. Den har vundet flere priser og er kulminationen af, at Volvo har fået samlet det bedste fra alle modeller. XC60 er en harmonisk, smuk og velkørende bil, som vil klæde alle indkørsler og få smilet frem hos alle bilkøbere.

Volvo XC60 er bilen, som for alvor giver rynker i panden hos de tyske luksusproducenter, fordi Volvo her har lavet en bil, som kan det hele.

Når du køber en Volvo, kan du være sikker på, at du får høj værdi for pengene. Volvo er et eftertragtet mærke og et mærke, som i folks bevidsthed er synonym med kvalitet og sikkerhed. I Volvos nye designsprog er der kommet flere plusord ind i bevidstheden på bilkøberen. Det er ord som stil, elegance, luksus og sport. Dette betyder, at Volvo nu er blandt de førende i markedet for luksus. XC60 er ingen undtagelse.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Momentum

12V stik ved forsæde og i bagagerum

18" letmetalfælge 5 Y-formede eger Silver 235/60 R18 (1009)

2 stk. USB-c stik ved bagsædet

3-eget læderrat med Unideco i Silk Mat

60/40 splitbagsæde

Advarselstrekant

Airbagafbryder, passagersiden

Armlæn for og bag med kopholder

Aut. nedblændende bak- og sidespejle

Aquablades med integreret sprinklersystem

Bagagerumsdækken, manuelt

Capless filling - brændstofbestemt tankstuds

Care Key (orange), programmérbar: Max hastighed, lydniveau og ACC afstand

Chassis: Dynamic

Connected Safety (Slippery Road Alert) (Cloud-baseret forbindelse mellem Volvo biler med denne funktion. Skal aktiveres og kræver data. Giver føreren meddelelser om glat føre)

Digital instrumentering 12,3” (Farveskærm, vælg mellem 3 lay-outs)

Drive Mode Settings (Starter altid i Comfort Mode. Giver mulighed for at indstille bilens køreegenskaber og karakter)

Dækreparationskit

Dæktrykskontrol (iTPMS)

El-indfældbare og el-justerbare sidespejle med varme

El-styret bagklap (Ifb. med nøglefribetjening start/døre findes sensor under bagkofangeren, som åbner bagklap ved vip med foden)

El-styret barnelås i førerdør

Elektrisk parkeringsbremse

El-juster lændestøtte for, 2-vejs

El-nedfældbart nakkestøtter 2. sæderække

El-opvarmede og –justerbare sidespejle

El-opvarmede forsæder

El-sideruder for og bag

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Forlygtevaskere

Fugtighedssensor

Førstehjælps kit

Global åbning/lukning af vinduer og evt. soltag via fjernbetjeningen

Hill Descent Control (Kun AWD)

Home Safe-belysning

Sensus Connect High Performance audio: · 9,3” touch screen · DAB+ radio · 220W forstærker · 6 kanals forstærker · 10 højtalere · Bluetooth® til håndfri telefoni og musik streaming · 1 USB-stik

Interiørbelysning: MID Level

Internet Maps (kræver konstant internetforbindelse, ej navigation)

ISOFIX beslag bag, yderpladser

Klimaanlæg (ECC), 2 zoner med pollenfilter

Køre-computer

Ladekabel med Schuko stik 6A (fuld opladning ca. 8 timer) 7,0 m

Lastbeskyttelsesnet, blødt, med opbevaringspose

LED forlygter med AHB (op/ned) Thors Hammer Design

LED kørelys med lyssensor

Låsbare hjulbolte

Låsbart handskerum

Make up spejle med lys

Manuel justerbart førersæde, 6-vejs

Manuel justerbart passagersæde, 4-vejs

Multijusterbart rat

Måtter i tekstil

Netlomme på midterkonsollen

Nøglefribetjening start/døre samt bagklap

Nøgleenhed i standardudførelse

Opbevaringplads under bagsædet, yderpladserne

Parkeringssensor bag

Progressiv servostyring

Ratfjernbetjening til lyd og fartpilot

Regnsensor

Roof Rails, Silver

Sele-alarmer for og bag

Seleforstrammere på alle pladser

Start/Stop teknologi

Tankkapacitet: 70L

Tyverialarm med: · Dead Lock funktion · Privatlåsning

Udvendig temperaturmåler

Volvo On Call (eCall og Volvo Assistance inkl. 3 års abonnement, GPS Tracker, app til iOS og Android. App’en indholder bl.a. timer til tilskudsvarmer, kørebog og Send To Car hvis Sensus Navigation er tilkøbt)

IntelliSafe funktioner: · ABS bremser · Automatisk bremsning efter kollision · Automatisk oplåsning af døre ved kollision · Bremsepedalen kollapser ved ulykke · Ratstamme kollapser ved ulykke · Driver Alert Control (træthedsregistrering) · ESC antiudskridningssystem m/EBA (”panikbremseassistent”) · Hastighedsbegrænser · WHIPS for, Whiplash protection system · IDIS, Intelligent Driver Information System · Lane Keeping Aid (Haptiske rystelser) · Energiabsorberende siddehynder ved ulykke (mindsker risikoen for kompressionsskader i ryggen) · IC airbaggardiner · Airbag i fører- og passagersiden · Seleforstrammere på alle pladser · SIPS airbags · Færdselstavlegenkendelse · Run Off Road Mitigation · Oncoming Lane Mitigation

City Safety: · Steering Support (Evasive Manoeuvre Assist) · Auto Brake at Intersection · Collision Warning også i mørke · Collision Warning with full auto brake · Pedestrian Detection with full auto brake · Cyclist Detection with full auto brake · Large Animal Detection · Pre-prepared brake system · Oncomming Mitigation by braking

Gearknop i læder

Indstigningspanel ”Volvo”

Komfortsæder med Bella stof, Charcoal

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørkt interiør, bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i Iron Ore aluminium

Blanke siderudelister

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag, sort

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag

Kølergrill med vertikale ribber

Inscription (udover Momentum)

19" letmetalfælge 10-eget Black Diamond Cut 235/55 R19 (1209)

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbart lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt og metal

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Beklædt instrumentpanel, kunstlæder

Gearknop i læder (kun D4)

Gearknop i Orrefors® krystal (kun mild hybrid)

Indstigningspanel ”Volvo”

Komfortsæder med Moritz læder, charcoal

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i Drift Wood, træ

Blanke siderudelister

Chrome-detaljer ved forreste luftindtag

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag med chrom-liste

Dobbelte integrerede afgangsrør

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag med jordbelysning

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

R-Design (udover Momentum)

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbar lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Beklædt instrumentpanel, kunstlæder

Gearknop i læder (kun D4)

Indstigningspanel ”Volvo”

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i aluminium Metal Mesh

R-Design gearknop i læder med kontrastsyning (kun mild hybrid)

R-Design pedaler

R-Design sportsrat i læder

Sportssæder med Nappa læder/Open Grid Mesh tekstil

Dobbelte integrerede afgangsrør

Indfarvede dørhåndtag, med jordbelysning

Ramme i sort højglans, omkring kølergrill

R-Design diffuser bag med farvetilpasset liste

R-Design kølergrill, sort

Roof Rails i sort højglans

Siderudelister i sort højglans

Sidespejlskåber i sort højglans

Sportsundervogn

Recharge | Inscription Expression

12V stik ved forsæde og i bagagerum

18" letmetalfælge 5 Y-formede eger Silver 235/60 R18 (1009)

2 stk. USB-c stik ved bagsædet

3-eget læderrat med Unideco i Silk Mat

60/40 splitbagsæde

Advarselstrekant

Airbagafbryder, passagersiden

Armlæn for og bag med kopholder

Aut. nedblændende bak- og sidespejle

Aquablades med integreret sprinklersystem

Bagagerumsdækken, manuelt

Capless filling - brændstofbestemt tankstuds

Care Key (orange), programmérbar: Max hastighed, lydniveau og ACC afstand

Chassis: Dynamic

Connected Safety (Slippery Road Alert) (Cloud-baseret forbindelse mellem Volvo biler med denne funktion. Skal aktiveres og kræver data. Giver føreren meddelelser om glat føre)

Digital instrumentering 12,3” (Farveskærm, vælg mellem 3 lay-outs)

Drive Mode Settings (Starter altid i Hybrid Mode. Giver mulighed for at indstille bilens køreegenskaber og karakter)

Dækreparationskit

Dæktrykskontrol (iTPMS)

El-indfældbare og el-justerbare sidespejle med varme

El-styret bagklap (Ifb. med nøglefribetjening start/døre findes sensor under bagkofangeren, som åbner bagklap ved vip med foden)

El-styret barnelås i førerdør

Elektrisk parkeringsbremse

El-juster lændestøtte for, 2-vejs

El-nedfældbart nakkestøtter 2. sæderække

El-opvarmede og –justerbare sidespejle

El-opvarmede forsæder

El-opvarmet bagsæde, yderpladser

El-opvarmet rat

El-opvarmede sprinklerdysser

El-sideruder for og bag

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Forlygtevaskere

Fugtighedssensor

Førstehjælps kit

Global åbning/lukning af vinduer og evt. soltag via fjernbetjeningen

Hill Descent Control (Kun AWD)

Home Safe-belysning

Sensus Connect High Performance audio: · 9,3” touch screen · DAB+ radio · 220W forstærker · 6 kanals forstærker · 10 højtalere · Bluetooth® til håndfri telefoni og musik streaming · 1 USB-stik · Subwoofer

Interiørbelysning: MID Level

Internet Maps (kræver konstant internetforbindelse, ej navigation)

ISOFIX beslag bag, yderpladser

Klimaanlæg (ECC), 2 zoner med pollenfilter

Køre-computer

Ladekabel med Schuko stik 6A (fuld opladning ca. 8 timer) 7,0 m

Lastbeskyttelsesnet, blødt, med opbevaringspose

LED forlygter med AHB (op/ned) Thors Hammer Design

LED kørelys med lyssensor

Låsbare hjulbolte

Låsbart handskerum

Make up spejle med lys

Manuel justerbart førersæde, 6-vejs

Manuel justerbart passagersæde, 4-vejs

Multijusterbart rat

Måtter i tekstil

Netlomme på midterkonsollen

Nøglefribetjening start/døre samt bagklap

Nøgleenhed i standardudførelse

Opbevaringplads under bagsædet, yderpladserne

Panorama el-soltag med el-styret solgardin

Parkeringssensor bag

Progressiv servostyring

Ratfjernbetjening til lyd og fartpilot

Regnsensor

Roof Rails, Silver

Sele-alarmer for og bag

Seleforstrammere på alle pladser

Start/Stop teknologi

Tankkapacitet: 70L

Tilskudsvarmer, motor/kabine-varmer med timer

Tyverialarm med: · Dead Lock funktion · Privatlåsning

Udvendig temperaturmåler

Volvo On Call (eCall og Volvo Assistance inkl. 3 års abonnement, GPS Tracker, app til iOS og Android. App’en indholder bl.a. timer til tilskudsvarmer, kørebog og Send To Car hvis Sensus Navigation er tilkøbt)

IntelliSafe funktioner: · ABS bremser · Automatisk bremsning efter kollision · Automatisk oplåsning af døre ved kollision · Bremsepedalen kollapser ved ulykke · Ratstamme kollapser ved ulykke · Driver Alert Control (træthedsregistrering) · ESC antiudskridningssystem m/EBA (”panikbremseassistent”) · Hastighedsbegrænser · WHIPS for, Whiplash protection system · IDIS, Intelligent Driver Information System · Lane Keeping Aid (Haptiske rystelser) · Energiabsorberende siddehynder ved ulykke (mindsker risikoen for kompressionsskader i ryggen) · IC airbaggardiner · Airbag i fører- og passagersiden · Seleforstrammere på alle pladser · SIPS airbags · Færdselstavlegenkendelse · Run Off Road Mitigation · Oncoming Lane Mitigation

City Safety: · Steering Support (Evasive Manoeuvre Assist) · Auto Brake at Intersection · Collision Warning også i mørke · Collision Warning with full auto brake · Pedestrian Detection with full auto brake · Cyclist Detection with full auto brake · Large Animal Detection · Pre-prepared brake system · Oncomming Mitigation by braking

Gearknop i læder

Indstigningspanel ”Recharge”

Komfortsæder med Bella stof, Charcoal

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørkt interiør, bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i Iron Ore aluminium

Blanke siderudelister

Chrome-detaljer ved forreste luftindtag

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag med chrom-liste

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag, med jordbelysning

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

Recharge | Inscription (udover Inscription Expression)

19" letmetalfælge 10-eget Black Diamond Cut 235/55 R19

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbart lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt og metal

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Beklædt instrumentpanel, kunstlæder

Gearknop i Orrefors® krystal

Indstigningspanel ”Recharge”

Komfortsæder med Moritz læder, charcoal

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i Drift Wood, træ

Blanke siderudelister

Chrome-detaljer ved forreste luftindtag

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag med chrom-liste

Dobbelte integrerede afgangsrør

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag med jordbelysning

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

Recharge | R-Design (udover Inscription Expression)

19" letmetalfælge 5-dobbelt eger Matt Black DC 235/55 R19

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbar lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Beklædt instrumentpanel, kunstlæder

Indstigningspanel ”Recharge”

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i aluminium Metal Mesh

R-Design gearknop i læder med kontrastsyning

R-Design pedaler

R-Design sportsrat i læder

Sportssæder med Nappa læder/Open Grid Mesh tekstil

Dobbelte integrerede afgangsrør

Indfarvede dørhåndtag, med jordbelysning

Ramme i sort højglans, omkring kølergrill

R-Design diffuser bag med farvetilpasset liste

R-Design kølergrill, sort

Roof Rails i sort højglans

Siderudelister i sort højglans

Sidespejlskåber i sort højglans

Sportsundervogn

Recharge | Polestar Engineered (udover R-Design)

21” letmetalfælge Y-formede eger Black CNC Machined 255/40 R21

Bremser for 20” Polestar Engineered/Akebono

Bremser bag 17”

Gearskiftefunktion ved rattet

Harman Kardon Audio system (se Ekstraudstyrslisten for detaljer)

- 12 kanals 600W Klasse D forstærkere

- 14 Højtalere

- DAB+ radio

Polestar Engineered chassis med Öhlins støddæmpere med dual-flow ventil, justerbare

Polestar Engineered fjederben i aluminium

Polestar optimeret motor og gearkasse

Beklædt instrumentpanel, kunstlæder

Indstigningspanel ”Volvo”

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe

Mørke tekstilmåtter

Paneler i aluminium Metal Mesh

Pedaler i aluminium

Polestar Gold sikkerhedsseler

Sportsrat i læder

Sportssæder med Nappa læder/Open Dark Grid Mesh tekstil

Ingen motor emblem

Polestar diffuser bag, indfarvet med midterstykke i karrosserifarve

Polestar emblem på bagsmæk

Polestar emblem på kølergrill

Polestar Engineered kølergrill i sort med sort ramme

Polestar Engineered afgangsrør

Polestar Gold bremsecaliper

Polestar Gold luftventilhætter

Polestar sportsundervogn

Privatleasing af XC60 | Attraktive månedlige ydelser

Er du på udkig efter privatleasing af en premium bil? Så klik her og se mere

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Volvo C40
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Volvo C40 som én af de første.

Tak for henvendelsen!