Priser fra 597.504 kr.

Volvo XC60 - én af de bedste SUV på
det danske marked

En SUV er lidt ligesom en schweizerkniv. Den skal kunne klare nærmest alle opgaver. Den skal køre børnene i skole, den skal klare langture med hele familien og masser af bagage, den skal klare den daglige pendlertur til arbejde. Hvis du vil klare alt dette med stil, elegance og afslappethed, vil Volvo XC60 ligge højt på din ønskeseddel.

Volvo XC60 er noget af det ypperste inden for markedet af SUVer. Den kan tilbyde alt det, en moderne SUV i det eksklusive segment skal kunne.

Den er stilfuld, flot, æstetisk, elegant og praktisk.

XC60 er ikke til dig, som helst vil være anonym. Den er til dig, som er okay med, at du bliver lagt mærke til. Bilen har lidt ”her kommer jeg” attitude over sig, men på en elegant måde.

Du kan trygt køre afsted med hele familien, da Volvo XC60, ligesom alle andre modeller i Volvos program, er spækket med det nyeste sikkerhedsudstyr. Sikkerhed er en stor del af Volvos DNA, og her bliver der aldrig gået på kompromis.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

Du skal vælge Volvo XC60, på grund af:

 • Fantastisk køreoplevelse med større komfort end hos konkurrenterne på markedet for premium SUVer.
 • Smukt og elegant skandinavisk design, krydret med lidt brutalitet.
 • Lækkert interiør med markedets bedste stole og højeste kvalitet i kabinen.
 • Praktisk bil med schweizerknivegenskaber. Bilen kan simpelthen det hele.
 • Masser af standardudstyr.
 • En af de mest sikre biler på markedet.
 • Fantastisk køreposition, du føler, du ejer vejen, og at de andre må flytte sig.
 • Stor kvalitet i konstruktion og materialer giver en høj score i pålidelighed.

Giver følelsen af luksus og elegance.

Km/l: 12,5-16,4 | CO2: 168-192 g/km | Energimærke: C-B

Hybrid - Km/l: 83,3-90,9 | CO2: 25-28 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

NYHED

NYHED - KUN 5% i UDBETALING

Vi tilbyder nu lån med kun 5% i udbetaling på alle Volvo modeller. Kontakt din lokale sælger for tilbud og mere information.

*LÅN EKSEMPEL: LÅN EKSEMPELVIS KR. 351.025 OVER 8 ÅR TIL KR. 4.322 PR. MÅNED KONTANTPRIS kr. 369.500 UDBETALING (5,0%) kr. 18.475 KREDITBELØB kr. 351.025 SAML. KREDITOMK. kr. 63.354,52 DEBITORRENTE 2,95% ÅOP 4,35% SAML. TILBAGEBETALING kr. 414.379,52 DER SKAL TEGNES KASKOFORSIKRING. BETALING VIA NETS FORUDSÆTTES. BETALING PÅ ANDEN MÅDE KOSTER KR. 50 PR. BETALING.
Rente gældende til og med 30. november 2021 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Volvo Finans v/Nordea Finans A/S.

Oplevelsen i Volvo XC60

Uanset hvilken motor du vælger i XC60s program, vil du have oplevelsen af masser af kraft. XC60 er en stor bil, og derfor tilbydes bilen kun med masser af kraft samt AWD (firhjulstræk). Du skal ikke være bekymret for brændstoføkonomien, da alle motorer har et rimeligt km/l forbrug.

Du vil have en køreoplevelse, hvor du kan mærke et godt optræk og gearskiftene fra den automatiske 8-trinsgearkasse opleves fuldstændig glat og flydende.

Af en SUV at være klarer bilen sving og snoede veje virkelig godt. Men det er klart, at bilen er ikke en sportsbil, det er en afslappende, behagelig og lydløs bil, som klarer hvert et bump og ujævnhed, uden at du mærker noget som helst. Du skal lede længe efter en mere behagelig køreoplevelse.

Volvo XC60 er beviset på, at SUV-konceptet giver mening. Det er fantastisk med den høje siddehøjde og især i et Volvo sæde. Volvo er simpelthen de bedste i branchen, når det gælder om at lave lækre stole.

Når du så kører afsted på landevejen eller i byen, får du en følelse af sikkerhed, afslappethed og stil.

Volvo XC60

Volvo XC60 er en oplevelse - hver dag!

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 369 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 245 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 1.470 kr.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Clever ladeboks

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

Volvo XC60 en af de sikreste biler 

Sikkerhed kunne næsten siges at være et synonym for Volvo. Det ligger dybt i Volvo DNA’et at være både first movers og best-in-class på alle områder af sikkerhed i biler. Volvo XC60 er naturligvis ingen undtagelse. Den rammer den fornemmeste sikkerhedsgodkendelse fra NCAP med fem stjerner. De fem stjerner gives på baggrund af fire kategorier, sikkerhed for voksne, sikkerhed for børn, fodgængere og sikkerhedsassistenter.

I alle fire kategorier tordner Volvo XC60 imod toppen. I kategorierne sikkerhed for voksne og sikkerhedsassistenter scorer den næsten 100%. Da NCAP testen blev offentliggjort, var den nye Volvo XC60, den sikreste bil, du kan købe for penge.

Nogle af de systemer du får i Volvo XC60 er:
Ved overhaling, hvor du uheldigvis har overset en modkørende, så vil bilen hjælpe dig ind på egen vognbane igen.
Er der en forhindring på vejen, og du ikke selv når at bremse, vil bilen forsøge at undvige ved at dreje uden om forhindringen.
Sikkerhed er et klart afgørende aspekt i de fleste af vores kunders overvejelser, når der kigges på ny bil.

Når du vælger Volvo, så vælger du samtidig at købe en bil, hvor der på absolut ingen måde er gået på kompromis med sikkerhed.
Volvo har officielt udtalt, at deres klare mål er, at ingen Volvo-ejer vil komme galt afsted i en ny Volvo i 2020. Dette mål er desværre ikke helt opfyldt endnu, men med de nye systemer så er Volvo XC60 helt sikkert MEGET tæt på at kunne opfylde den målsætning.

 

Vil du booke en Volvo XC60 ekspert?

Få tid med en dedikeret Volvo XC60 bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Volvo XC60 er som et 5-stjernet hotel

I Volvos nye designsprog, som startede med den nye XC90, har interiøret fået et fænomenalt løft. Det tog lang tid for Volvo at ændre interiøret, men det har klart været værd at vente på.

Interiøret i XC60 ligner interiøret i alle de nye Volvo modeller, men det er bestemt ikke en dårlig ting.

Alt indvendigt er logisk lagt ud uden for mange knapper, med stor luksus og kvalitet. At stige ind eller op i en Volvo XC60 føles som at træde ind i et værelse på et 5-stjernet hotel. Det er lige før, du føler, at du burde have en chauffør.

Når det gælder praktik, ligger XC60 ikke på den lade side. Bilen kan bruges til alt. Der er god plads til passagererne på bagsædet og masser af rummelighed i bagagerummet. Bilen henvender sig både til dig, som skal have din hund med på jagt, dig, som skal køre børnene til fodbold eller dig, som læsser bilen fuldt op på den årlige skitur.

Volvo XC60 indvendig

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo XC60 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Volvo Xc60 2019

Volvo XC60 designet er elegant 

Det er som om Volvo har ramt fuldstændig plet med designet af XC60. Designet virker harmonisk, og selvom den har en størrelse, som siger ”her kommer jeg”, er den stadig elegant og stilfuld. Volvos signaturforlygter ”Thors Hammer” giver bilen en fantastisk smuk, men samtidig voluminøs front. Det er bare en bil, folk lægger mærke til.

Bilen er elegant og smuk fra alle vinkler.

Forfra ser den lidt brutal og stor ud, fra siden ser den sporty ud, og bagfra ser den elegant ud med de smukke skulpturerede baglygter. XC60s design er noget af det mest elegante på markedet for luksus SUVer.

Volvo XC60 T8

Ønsker du, din Volvo XC60 skal være varianten fra den øverste hylde, så skal du vælge Volvo XC60 T8 R-design. I denne variant får du hele 390 hk, hvor de 303 kommer fra den store benzinmotor og de sidste 87 hk fra el-motor på bagakslen. I hverdagen har du muligvis ikke behov for den fart, de 390 hk kan generere, men det gør, at du hele tiden fornemmer en kraft, således at du kan flytte dig hurtigt, når behovet opstår. Med T8 motoren vil du aldrig opleve, at den "tøver". Den giver dig fart, så snart du træder på speederen. 

Plug-in hybrid teknologien har virkelig vundet indpas, hvilket gør, at netop XC60 i T8 er et ganske populært valg. Du får en brændstoføkonomi som er opgivet til 38,5 - 35,7 km/l, dertil har flere test vist, at den store SUV kan presses helt op på 52 km/l. 

Kan den køre på ren el? Spørgsmålet bliver vi ofte stillet, og svaret er faktisk ganske enkelt, nemlig ja. I køreindstillingerne har du nemlig følgende indstillinger: 

AWD (4 hjulstræk)
Hybrid (Hverdag) 
Power (Race) 
Pure (Ren el)

Det er indstillingen Pure, som du skal vælge, når du ønsker at køre på ren el. Det betyder dog ikke, at benzinmotoren ikke slår til. Det gør den nemlig automatisk, når du har brug for lidt ekstra kræfter. Selvom benzinmotoren hopper i gang indimellem, så giver indstillingen dig mulighed for at kører på ren el, når du f.eks. køre i byen. Det er også Pure, der giver dig den absolut bedste brændstoføkonomi og kan du, ligesom i fornævnte test, opnå op til 52 km/l. 

Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8

Du skal vælge Volvo XC60 fordi:

Det er ikke nogen tilfældighed, at Volvo XC60 er Volvos bedst sælgende bil. Den har vundet flere priser og er kulminationen af, at Volvo har fået samlet det bedste fra alle modeller. XC60 er en harmonisk, smuk og velkørende bil, som vil klæde alle indkørsler og få smilet frem hos alle bilkøbere.

Volvo XC60 er bilen, som for alvor giver rynker i panden hos de tyske luksusproducenter, fordi Volvo her har lavet en bil, som kan det hele.

Når du køber en Volvo, kan du være sikker på, at du får høj værdi for pengene. Volvo er et eftertragtet mærke og et mærke, som i folks bevidsthed er synonym med kvalitet og sikkerhed. I Volvos nye designsprog er der kommet flere plusord ind i bevidstheden på bilkøberen. Det er ord som stil, elegance, luksus og sport. Dette betyder, at Volvo nu er blandt de førende i markedet for luksus. XC60 er ingen undtagelse.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Momentum

18" 5 eget Silver

Beskyttelseshættesæt, Silver

Integrerede roof rails, sorte

Karrosserifarvede sidespejlskåber

Kølergrill med sort indsats og forkromet ramme

Siderudelister i Bright Decor

3-eget rat i Charcoal

Indstigningsliste, metal 'Volvo'

Interiørbelysning Mid Level

Iron Ore-aluminiumsdekoration

Loftsbeklædning i Blond (lysgrå)

Måtter i tekstil

Nøgle-enhed i standardudførelse

Pedaler i standardudførelse

Skræddersyet gearstang

Stofindtræk

Midterarmlænet foran

Elektronisk klimaanlæg, 2 zoner

Fugtighedssensor

Klimatisering efter motorstandsning

Opvarmet kølergrillemblem

Bagagerumsdækken, manuelt

Beskyttelsesliste ved bagagerum, metal

Elbetjent bagklap

Eludtag, bagagerum

Nøglefri adgang og håndfri åbning af bagklap

Lastbeskyttelsesnet med pose til opbevaring

Airbag i fører- og passagerside

Airbaggardin (IC) Inflatable curtains

Knæairbag, førerside

Sidekollisionsbeskyttelse

Sikkerhedsseler

Whiplash protection (WHIPS) på forsæderne

Afbryderkontakt til passagerairbag, for

ISOfix beslag i bagsædet, yderpladser

Dækreparations kit

EBL, Flashing Brake Light og Hazard Warning

Indstigningslys

Kontakt til centrallås med diode i fordøre

Låsebolts sæt

Sideruder i hærdet glas

Tyverialarm

12" førerdisplay

Aquablades, integreret sprinklersystem uden varme

Aut.nedblændende bak- og sidespejle

Digital instruktionsvejledning

Fartpilot

Forlygtespulere, højtryk

Hastighedsbegrænser

LED forlygter Mid Level med Active High Beam (op/ned)

Makeupspejle med lys

Overvågning af dæktryk (iTPMS)

Programmerbar servostyring

Regnsensor

Elektrisk indfældelige sidespejle

Holder til parkeringsbillet

Parkeringssensorer, bag

Lane Keeping Aid

Oncoming Lane Mitigation, vores kollisionsafværgelsesteknologi

Road Sign Information

Dynamic undervogn

Comfort forsæder

Elektrisk hævede og sænkede nakkestøtter på bagsæderne

El-justerbar lændestøtte, 2 vejs

El-opvarmede forsæder

Manuel nedfældbart ryglæn ved bagsæder

Bluetooth® til håndfri telefoni og lyd-streaming

Google Services

Trådløs smartphone integration (CarPlay & AndroidAuto)

Trådløs telefonopladning (Qi)

DAB+ radio

High Performance lydanlæg

Ratfjernbetjening til audio og telefon

8-trins Geartronic™ automatic

Hill Descent Control

Start/Stop-teknologi

Inscription (udover Momentum)

19" 5Multi eger Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Inscription kølergrill i High Gloss Black med forkromet rammet

Integrerede roof rails, Bright Silver

3-eget læderrat

Driftwood dekor

Interiørbelysning High Level

Krystal-gearstang fra Orrefors

Læderindtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet instrumentbræt

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

R-Design (udover Momentum)

19" 5-dobbelteger med Matt Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Integrerede roof rails, sort højglans

R-Design-kølergrill med sort højglansindsats

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil i R-design

Nappalæder/kunstlæder/stof indtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet instrumentbræt

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Recharge | Inscription Expression

18" 5 dobbelteger Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Blank forkromet nedre dørliste præget med Recharge-logo, side

Inscription kølergrill i High Gloss Black med forkromet rammet

Integrerede roof rails, Bright Silver

Karrosserifarvede sidespejlskåber

Panoramatag

Siderudelister i Bright Decor

3-eget rat i Charcoal

Interiørbelysning Mid Level

Iron Ore-aluminiumsdekoration

Loftsbeklædning i Blond (lysgrå)

Måtter i tekstil

Nøgle-enhed i standardudførelse

Pedaler i standardudførelse

Skræddersyet gearstang

Stofindtræk

Midterarmlænet foran

CleanZone

Elektrisk kabinevarmer og -køler

Elektronisk klimaanlæg, 2 zoner

Fugtighedssensor

Opvarmet kølergrillemblem

Ladekabel Mode 3, Type 2, 1-faset 16A (7 m)

Bagagerumsdækken, manuelt

Beskyttelsesliste ved bagagerum, metal

Elbetjent bagklap

Eludtag, bagagerum

Nøglefri adgang og håndfri åbning af bagklap

Lastbeskyttelsesnet med pose til opbevaring

Airbag i fører- og passagerside

Airbaggardin (IC) Inflatable curtains

Knæairbag, førerside

Sidekollisionsbeskyttelse

Sikkerhedsseler

Whiplash protection (WHIPS) på forsæderne

Afbryderkontakt til passagerairbag, for

ISOfix beslag i bagsædet, yderpladser

Dækreparations kit

EBL, Flashing Brake Light og Hazard Warning

Indstigningslys

Kontakt til centrallås med diode i fordøre

Låsebolts sæt

Sideruder i hærdet glas

Tyverialarm

12" førerdisplay

Aquablades, integreret sprinklersystem uden varme

Aut.nedblændende bak- og sidespejle

Digital instruktionsvejledning

Fartpilot

Forlygtespulere, højtryk

Hastighedsbegrænser

LED forlygter Mid Level med Active High Beam (op/ned)

Makeupspejle med lys

Overvågning af dæktryk (iTPMS)

Programmerbar servostyring

Regnsensor

Elektrisk indfældelige sidespejle

Holder til parkeringsbillet

Parkeringssensorer, bag

Lane Keeping Aid

Oncoming Lane Mitigation, vores kollisionsafværgelsesteknologi

Road Sign Information

Dynamic undervogn

Comfort forsæder

Elektrisk hævede og sænkede nakkestøtter på bagsæderne

El-justerbar lændestøtte, 2 vejs

El-opvarmede forsæder

Manuel nedfældbart ryglæn ved bagsæder

Bluetooth® til håndfri telefoni og lyd-streaming

Google Services

Trådløs smartphone integration (CarPlay & AndroidAuto)

Trådløs telefonopladning (Qi)

DAB+ radio

High Performance lydanlæg

Ratfjernbetjening til audio og telefon

Subwoofer

8-trins Geartronic™ automatic

Hill Descent Control

Start/Stop-teknologi

Recharge | Inscription (udover Inscription Expression)

19" 5-Multi eger Black Diamond Cut

3-eget læderrat

Driftwood dekor

Interiørbelysning High Level

Krystal-gearstang fra Orrefors

Læderindtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet instrumentbræt

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Recharge | R-Design (udover Inscription Expression)

19" 5-dobbelteger med Matt Black Diamond Cut

Integrerede roof rails, sort højglans

R-Design-kølergrill med sort højglansindsats

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil i R-design

Nappalæder/kunstlæder/stof indtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet instrumentbræt

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Recharge | Polestar Engineered (udover R-Design)

21" 5 Y-formede eger Black Polished Forged

Integrerede roof rails, sort højglans

Polestar Engineered kølergrill

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

Uden motor emblem

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Indstigningsliste, metal 'Volvo'

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mest-aluminiumsdekoration

Måtter textil i R-design

Nappalæder/kunstlæder/stof indtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet instrumentbræt

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

El-opvarmet rat

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Polestar Engineered undervogn

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Harman Kardon Audio-system

Privatleasing af XC60 | Attraktive månedlige ydelser

Er du på udkig efter privatleasing af en premium bil? Så klik her og se mere

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Volvo C40
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Volvo C40 som én af de første.

Tak for henvendelsen!