Priser fra 609.912 kr.

Volvo XC60 - én af de bedste SUV på
det danske marked

En SUV er lidt ligesom en schweizerkniv. Den skal kunne klare nærmest alle opgaver. Den skal køre børnene i skole, den skal klare langture med hele familien og masser af bagage, den skal klare den daglige pendlertur til arbejde. Hvis du vil klare alt dette med stil, elegance og afslappethed, vil Volvo XC60 ligge højt på din ønskeseddel.

Volvo XC60 er noget af det ypperste inden for markedet af SUVer. Den kan tilbyde alt det, en moderne SUV i det eksklusive segment skal kunne.

Den er stilfuld, flot, æstetisk, elegant og praktisk.

XC60 er ikke til dig, som helst vil være anonym. Den er til dig, som er okay med, at du bliver lagt mærke til. Bilen har lidt ”her kommer jeg” attitude over sig, men på en elegant måde.

Du kan trygt køre afsted med hele familien, da Volvo XC60, ligesom alle andre modeller i Volvos program, er spækket med det nyeste sikkerhedsudstyr. Sikkerhed er en stor del af Volvos DNA, og her bliver der aldrig gået på kompromis.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

Du skal vælge Volvo XC60, på grund af:

 • Fantastisk køreoplevelse med større komfort end hos konkurrenterne på markedet for premium SUVer.
 • Smukt og elegant skandinavisk design, krydret med lidt brutalitet.
 • Lækkert interiør med markedets bedste stole og højeste kvalitet i kabinen.
 • Praktisk bil med schweizerknivegenskaber. Bilen kan simpelthen det hele.
 • Masser af standardudstyr.
 • En af de mest sikre biler på markedet.
 • Fantastisk køreposition, du føler, du ejer vejen, og at de andre må flytte sig.
 • Stor kvalitet i konstruktion og materialer giver en høj score i pålidelighed.

Giver følelsen af luksus og elegance.

Km/l: 12,5-16,4 | CO2: 168-192 g/km | Energimærke: C-B

Hybrid - Km/l: 83,3-90,9 | CO2: 25-28 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Oplevelsen i Volvo XC60

Uanset hvilken motor du vælger i XC60s program, vil du have oplevelsen af masser af kraft. XC60 er en stor bil, og derfor tilbydes bilen kun med masser af kraft samt AWD (firhjulstræk). Du skal ikke være bekymret for brændstoføkonomien, da alle motorer har et rimeligt km/l forbrug.

Du vil have en køreoplevelse, hvor du kan mærke et godt optræk og gearskiftene fra den automatiske 8-trinsgearkasse opleves fuldstændig glat og flydende.

Af en SUV at være klarer bilen sving og snoede veje virkelig godt. Men det er klart, at bilen er ikke en sportsbil, det er en afslappende, behagelig og lydløs bil, som klarer hvert et bump og ujævnhed, uden at du mærker noget som helst. Du skal lede længe efter en mere behagelig køreoplevelse.

Volvo XC60 er beviset på, at SUV-konceptet giver mening. Det er fantastisk med den høje siddehøjde og især i et Volvo sæde. Volvo er simpelthen de bedste i branchen, når det gælder om at lave lækre stole.

Når du så kører afsted på landevejen eller i byen, får du en følelse af sikkerhed, afslappethed og stil.

Volvo XC60

Volvo XC60 er en oplevelse - hver dag!

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Opladning hjemme og ude
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Tilbagebetaling for den strøm du bruger til opladning på ladeboksen
  hjemme efter gældende tilbagebetalingssats
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

369 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 10.884 kr. (9.714 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Clever Unlimited Network | Opladning på Danmarks største ladenetværk
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

245 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 2.640 kr. (1.470 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Clever ladeboks

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

**Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Starter 01.06.22. Næste genberegning gælder fra 01.10.22. og fastsættes med udg.pkt. i de aktuelle strømpriser. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg.
*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling.

Volvo XC60 en af de sikreste biler 

Sikkerhed kunne næsten siges at være et synonym for Volvo. Det ligger dybt i Volvo DNA’et at være både first movers og best-in-class på alle områder af sikkerhed i biler. Volvo XC60 er naturligvis ingen undtagelse. Den rammer den fornemmeste sikkerhedsgodkendelse fra NCAP med fem stjerner. De fem stjerner gives på baggrund af fire kategorier, sikkerhed for voksne, sikkerhed for børn, fodgængere og sikkerhedsassistenter.

I alle fire kategorier tordner Volvo XC60 imod toppen. I kategorierne sikkerhed for voksne og sikkerhedsassistenter scorer den næsten 100%. Da NCAP testen blev offentliggjort, var den nye Volvo XC60, den sikreste bil, du kan købe for penge.

Nogle af de systemer du får i Volvo XC60 er:
Ved overhaling, hvor du uheldigvis har overset en modkørende, så vil bilen hjælpe dig ind på egen vognbane igen.
Er der en forhindring på vejen, og du ikke selv når at bremse, vil bilen forsøge at undvige ved at dreje uden om forhindringen.
Sikkerhed er et klart afgørende aspekt i de fleste af vores kunders overvejelser, når der kigges på ny bil.

Når du vælger Volvo, så vælger du samtidig at købe en bil, hvor der på absolut ingen måde er gået på kompromis med sikkerhed.
Volvo har officielt udtalt, at deres klare mål er, at ingen Volvo-ejer vil komme galt afsted i en ny Volvo i 2020. Dette mål er desværre ikke helt opfyldt endnu, men med de nye systemer så er Volvo XC60 helt sikkert MEGET tæt på at kunne opfylde den målsætning.

 

Vil du booke en Volvo XC60 ekspert?

Få tid med en dedikeret Volvo XC60 bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Volvo XC60 er som et 5-stjernet hotel

I Volvos nye designsprog, som startede med den nye XC90, har interiøret fået et fænomenalt løft. Det tog lang tid for Volvo at ændre interiøret, men det har klart været værd at vente på.

Interiøret i XC60 ligner interiøret i alle de nye Volvo modeller, men det er bestemt ikke en dårlig ting.

Alt indvendigt er logisk lagt ud uden for mange knapper, med stor luksus og kvalitet. At stige ind eller op i en Volvo XC60 føles som at træde ind i et værelse på et 5-stjernet hotel. Det er lige før, du føler, at du burde have en chauffør.

Når det gælder praktik, ligger XC60 ikke på den lade side. Bilen kan bruges til alt. Der er god plads til passagererne på bagsædet og masser af rummelighed i bagagerummet. Bilen henvender sig både til dig, som skal have din hund med på jagt, dig, som skal køre børnene til fodbold eller dig, som læsser bilen fuldt op på den årlige skitur.

Volvo XC60 indvendig

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo XC60 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Volvo Xc60 2019

Volvo XC60 designet er elegant 

Det er som om Volvo har ramt fuldstændig plet med designet af XC60. Designet virker harmonisk, og selvom den har en størrelse, som siger ”her kommer jeg”, er den stadig elegant og stilfuld. Volvos signaturforlygter ”Thors Hammer” giver bilen en fantastisk smuk, men samtidig voluminøs front. Det er bare en bil, folk lægger mærke til.

Bilen er elegant og smuk fra alle vinkler.

Forfra ser den lidt brutal og stor ud, fra siden ser den sporty ud, og bagfra ser den elegant ud med de smukke skulpturerede baglygter. XC60s design er noget af det mest elegante på markedet for luksus SUVer.

Volvo XC60 T8

Ønsker du, din Volvo XC60 skal være varianten fra den øverste hylde, så skal du vælge Volvo XC60 T8 R-design. I denne variant får du hele 390 hk, hvor de 303 kommer fra den store benzinmotor og de sidste 87 hk fra el-motor på bagakslen. I hverdagen har du muligvis ikke behov for den fart, de 390 hk kan generere, men det gør, at du hele tiden fornemmer en kraft, således at du kan flytte dig hurtigt, når behovet opstår. Med T8 motoren vil du aldrig opleve, at den "tøver". Den giver dig fart, så snart du træder på speederen. 

Plug-in hybrid teknologien har virkelig vundet indpas, hvilket gør, at netop XC60 i T8 er et ganske populært valg. Du får en brændstoføkonomi som er opgivet til 38,5 - 35,7 km/l, dertil har flere test vist, at den store SUV kan presses helt op på 52 km/l. 

Kan den køre på ren el? Spørgsmålet bliver vi ofte stillet, og svaret er faktisk ganske enkelt, nemlig ja. I køreindstillingerne har du nemlig følgende indstillinger: 

AWD (4 hjulstræk)
Hybrid (Hverdag) 
Power (Race) 
Pure (Ren el)

Det er indstillingen Pure, som du skal vælge, når du ønsker at køre på ren el. Det betyder dog ikke, at benzinmotoren ikke slår til. Det gør den nemlig automatisk, når du har brug for lidt ekstra kræfter. Selvom benzinmotoren hopper i gang indimellem, så giver indstillingen dig mulighed for at kører på ren el, når du f.eks. køre i byen. Det er også Pure, der giver dig den absolut bedste brændstoføkonomi og kan du, ligesom i fornævnte test, opnå op til 52 km/l. 

Volvo XC60 T8

Volvo XC60 T8

Du skal vælge Volvo XC60 fordi:

Det er ikke nogen tilfældighed, at Volvo XC60 er Volvos bedst sælgende bil. Den har vundet flere priser og er kulminationen af, at Volvo har fået samlet det bedste fra alle modeller. XC60 er en harmonisk, smuk og velkørende bil, som vil klæde alle indkørsler og få smilet frem hos alle bilkøbere.

Volvo XC60 er bilen, som for alvor giver rynker i panden hos de tyske luksusproducenter, fordi Volvo her har lavet en bil, som kan det hele.

Når du køber en Volvo, kan du være sikker på, at du får høj værdi for pengene. Volvo er et eftertragtet mærke og et mærke, som i folks bevidsthed er synonym med kvalitet og sikkerhed. I Volvos nye designsprog er der kommet flere plusord ind i bevidstheden på bilkøberen. Det er ord som stil, elegance, luksus og sport. Dette betyder, at Volvo nu er blandt de førende i markedet for luksus. XC60 er ingen undtagelse.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Core

12V stik ved forsæde og i bagagerum

18” letmetalfælge 5 dobbelt-eger Black DC 235/60 R18 (1098)

60/40 splitbagsæde

Advarselstrekant

Air Quality System

Armlæn for og bag med kopholder

Aut. nedblændende bak- og sidespejle

Aquablades med integreret sprinklersystem

Bagagerumsdækken, manuelt

Capless filling - brændstofbestemt tankstuds

Care Key (orange), programmérbar: Max hastighed

Chassis: Dynamic

Digital instrumentering gen. 2, 12,3”

Drive Mode Settings

Dækreparationskit med kompressor

Dæktrykskontrol (iTPMS)

El-indfældbare og el-justerbare sidespejle med varme

El-styret bagklap (Ifb. med nøglefribetjening start/døre findes sensor under bagkofangeren, som åbner bagklap ved vip med foden)

Elektrisk parkeringsbremse

El-juster lændestøtte for, 2-vejs

El-nedfældbart nakkestøtter 2. sæderække

El-opvarmede forsæder

El-sideruder for og bag

ESM (Exterior Sound Module (AVAS))

Fastgørelsesøjer til barnestol, for

Fjernbetjent centrallås

Forberedelse til alko-lås

Forlygtevaskere

Fugtighedssensor

Førstehjælps kit

Global åbning/lukning af vinduer og evt. soltag via fjernbetjeningen

Hill Descent Control

Hill Start Assist

Home Safe-belysning

Digitale Services: • Google Maps (navigation, lifetime updates) • Google Assistance (“Hey Google…” m. dansk stemmestyring) • Google Play Store (med udvalgte apps) • Smartphone integration • Trådløs opladning af smartphone (Qi)

High Performance audio: · 9,3” touch screen · DAB+ radio · 220W forstærker · 6 kanals forstærker · 10 højtalere · Bluetooth® til håndfri telefoni og musik streaming · 4 USB-C stik

Interiørbelysning: MID Level

ISOFIX beslag bag, yderpladser

Klimaanlæg (ECC), 2 zoner med pollenfilter

Køre-computer

Ladekabel Type 2-stik Mode 2, 1-fase 16A, 7m.

Lastbeskyttelsesnet, blødt, med opbevaringspose

LED forlygter med AHB (op/ned) Thors Hammer Design

LED kørelys med lyssensor

Låsbare hjulbolte

Make up spejle med lys

Manuel justerbart førersæde, 6-vejs, med el-styret højde

Manuel justerbart passagersæde, 4-vejs, med el-styret højde

Multijusterbart rat

Måtter i tekstil

Nøglefribetjening start/døre samt bagklap

Nøgleenhed i standardudførelse

Opbevaringplads under bagsædet, yderpladserne

Panorama el-soltag m. el-solgardin

Parkeringssensor bag

Progressiv servostyring

Ratfjernbetjening til lydanlæg, stemmestyring og fartpilot

Regnsensor

Sele-alarmer for og bag

Seleforstrammere på alle pladser

Skjulte afgangsrør

Start/Stop teknologi

Tankkapacitet: 71L

Tyverialarm med: · Dead Lock funktion · Privatlåsning

Udvendig temperaturmåler

Safety Assistance: · Forward Collision Warning · Collision Warning også i mørke · Automatic Emergency Brake · Pedestrian, Cyclist, Intersection, Large animal · ABS bremser · Airbag i fører- og passagersiden · Airbagafbryder, passagersiden · Airbaggardiner IC · Automatisk bremsning efter kollision · Automatisk oplåsning af døre ved kollision · Bremsepedalen kollapser ved ulykke · Connected Safety (Slippery Road Alert, kræver data) · Dæktrykskontrol (iTPMS) · Driver Alert (træthedsregistrering) · Driver Awareness • Steering avoidance • Blind spot information system • Cross traffic alert • Rear collision warning & mitigation · Driver Assistance • Adaptive Cruise Control • Pilot Assist • Emergency Stop Assist • Distance Alert · Elektronisk startspærre · El-styret barnelås, førerdør · Energiabsorberende siddehynder ved ulykke (mindsker risikoen for kompressionsskader i ryggen) · ESC antiudskridningssystem med EBA ”panikbremseassistent” · Færdselstavlegenkendelse · Knæ-airbag, førerside · Lane Keeping Aid · Oncoming Mitigation · Oncoming lane mitigation · Oncoming mitigation by braking · Ratstamme kollapser ved ulykke · Ready to drive notification · Run Off Road Mitigation · SIPS airbags · Speed Limiter based on Road Sign Information · WHIPS for, Whiplash protection system · Volvo Car app, inkl. Volvo On Call og e-Call i bilen, og opkobling til bilen med div. funktioner

Plus (Udover Core)

19” letmetalfælge 5 dobbelt-eger Black DC med Recharge™ dæk

Akustik-sideruder, laminerede

Armlæn bag med kopholder

El-justerbare forsæder med hukommelse (hukommelsen fungerer også til sidespejlene)

El-justerbart lændestøtte, 4-vejs

Full LED forlygter med Active Bending Light, Automatic High Beam og Cornering Light (via tågeforlygterne

Interiørbelysning: High Level

Komfortsæder med Moritz læder, Charcoal

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Ratknapper i sort højglans

Siddehyndeforlængelse for, el-styret

Ultimate (Udover Plus)

20” letmetalfælge 5 Y-formede fælge Black DC (1264)

Advanced Air Cleaner (AQS Multifilter) (PM2.5)

Beklædt instrumentpanel, kunstlæder

Harman Kardon Premium Sound audio (se beskrivelse i Ekstraudstyrslisten)

Head Up display (viser færdselstavlegenkendelse, hastighed, turn-by-turn navigation og mobilopkald svævende i forruden)

Massage i ryglæn ved tilkøb af ventilerede forsæder med Nappalæder

Parkeringskamera 360° inkl. p-sensorer side (indeholder seks forskellige kameravinkler)

Polestar Enigneered (Udover Ultimate)

21” letmetalfælge Y-formede eger Black CNC Machined 255/40 R21

3-eget sportsrat i kunstlæder med varme

Bremser for 20” Polestar Engineered/Akebono

Bremser bag 17”

Ingen motor emblem

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe

Mørke tekstilmåtter

Optimeret motor og gearkasse, Polestar effektoptimering

Paneler i aluminium Metal Mesh

Polestar Engineered chassis med Öhlins støddæmpere med dual-flow ventil, justerbare

Polestar Engineered fjederben i aluminium

Polestar Gold sikkerhedsseler

Polestar diffuser bag

Polestar emblem på bagsmæk

Polestar Gold bremsecaliper

Polestar Gold luftventilhætter

Skjulte afgangsrør

Sportssæder med Nappa læder/Open Dark Grid Mesh tekstil

Privatleasing af XC60 | Attraktive månedlige ydelser

Er du på udkig efter privatleasing af en premium bil? Så klik her og se mere

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!