Priser fra 558.033 kr.

Volvo V90 er elegant og
ægte skandinavisk luksus

Volvo mærket og biltypen stationcar passer sammen som kaffe og kage, hånd i handske.
Igennem årene har Volvo lavet mange velkørende, meget sikre og pålidelige stationcars. Med Volvo V90 har de nu lavet en bil, som også er smuk og luksuriøs. Samtidig har den stadig det solide, sikre og pålidelige som er en stor del af Volvos DNA.
Dét, at du nu kan få den ultimative ”herregårdsvogn” pakket ind i et fantastisk smukt og æstetisk design, gør Volvo V90 endnu mere attraktiv at købe både som privat- og firmabil.

Volvo V90 er baseret på Volvos store sedan direktionsvogn, S90. Men Volvo V90 er faktisk et par centimeter kortere end S90. Dette er gjort, for at designet virker endnu mere harmonisk. Dette betyder ikke, at du mangler plads i Volvo V90, for der er enormt meget plads både til bagsædepassagerer og bagagerumsplads.

Volvo V90 fås med diesel-, benzin- og hybridmotor. Uanset hvilken motor du vælger, kommer du ikke til at mangle kraft. Volvo V90 fås kun med motorer med masser af overskud samtidig med, at alle varianter i programmet er med firhjulstræk.

Volvo V90 er indbegrebet af luksus og placerer sig i toppen af premium stationcars.
Den er til familien som ønsker masser af sikkerhed, stor køreglæde og et lækkert design.
Den er til dig, som ønsker en firmabil, som lige er lidt mere lækker, speciel og smuk end de tyske modeller.

Du kan simpelthen ikke transporteres fra A til B på en mere behagelig og afslappende måde, end du kan i en Volvo V90.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

Fordele ved at vælge Volvo V90 er:

 • En af de sikreste biler på markedet.
 • Smukt design.
 • Masser af plads og praktik.
 • Beviset på, at et smukt design godt kan kombineres med masser af plads og praktik.
 • Fantastisk comfort.
 • Afslappende og lydløs køreoplevelse.
 • Bedste bil i klassen på landevejen og motorvejen.
 • Lækkert interiør i kvalitet fra øverste hylde.
 • Logisk og nem betjening af bilens infotainmentsystem.

Du kan ikke få bedre sæder end Volvo sæder.

VIS PRISLISTE

Km/l: 12,5-17,9 | CO2: 148-182 g/km | Energimærke: C-A

Hybrid - Km/l: 100-111,1 | CO2: 20-22 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

NYHED

NYHED - KUN 5% i UDBETALING

Vi tilbyder nu lån med kun 5% i udbetaling på alle Volvo modeller. Kontakt din lokale sælger for tilbud og mere information.

*LÅN EKSEMPEL: LÅN EKSEMPELVIS KR. 351.025 OVER 8 ÅR TIL KR. 4.322 PR. MÅNED KONTANTPRIS kr. 369.500 UDBETALING (5,0%) kr. 18.475 KREDITBELØB kr. 351.025 SAML. KREDITOMK. kr. 63.354,52 DEBITORRENTE 2,95% ÅOP 4,35% SAML. TILBAGEBETALING kr. 414.379,52 DER SKAL TEGNES KASKOFORSIKRING. BETALING VIA NETS FORUDSÆTTES. BETALING PÅ ANDEN MÅDE KOSTER KR. 50 PR. BETALING.
Rente gældende til og med 30. november 2021 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Volvo Finans v/Nordea Finans A/S.

Din sikkerhed i Volvo V90 betyder alt

Det ligger dybt i Volvo DNA’et at være både first movers og best-in-class på alle områder af sikkerhed i biler. Volvo V90 er naturligvis ingen undtagelse. Den rammer den fornemmeste sikkerhedsgodkendelse fra NCAP, med fem stjerner. De fem stjerner gives på baggrund af fire kategorier, sikkerhed for voksne, sikkerhed for børn, fodgængere og sikkerhedsassistenter.

I kategorierne sikkerhed for voksne og sikkerhedsassistenter scorer den næsten 100%. Volvo V90 er en af de sikreste stationcars på markedet.

Volvo V90 Sikkerhed

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 369 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 245 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 1.470 kr.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Ladeboks til Volvo V90

Vil du booke en Volvo V90 ekspert?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Oplevelsen i Volvo V90

Fra det øjeblik, du stiger ind i den overlegne kabine, mærker du, at du skal til at køre i noget specielt.

Den smarte tændefunktion, hvor du drejer på startknappen, øger blot oplevelsen af noget specielt.

Når du træder på speederen, svæver du afsted og fornemmer de glidende og rene gearskift fra Volvos lækre automatgearkasse.

Køreoplevelsen føles blød, lækker og afslappende. Bilen er ikke bygget til at tage skarpe sving i høj fart, den er bygget til at gøre din køreoplevelse til den mest behagelige, som findes. Og her rammer Volvo bare helt perfekt. Den rammer den køreoplevelse, som de fleste af os er ude efter. En oplevelse, hvor køreturen føles rar og behagelig, en køretur, hvor vi ikke kan mærke bump eller små huller i vejen. Det bliver bare ikke mere behageligt end en køretur i en Volvo V90.

Volvos infotainment system, som er styret af den lækre og intuitive touchskærm, fungerer fuldstændig perfekt og er nem at betjene under kørslen.

Volvo kan noget helt specielt, når det gælder belysning. Du kan selv vælge, hvilken farve du ønsker på den indvendige ambient belysning. Den indvendige belysning i Volvo V90 bidrager i høj grad til følelsen af luksus og premium.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo V90 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Volvo V90 T8

Plads og værdi for dine penge med Volvo V90

Der er oceaner af plads i Volvo V90. Masser af benplads til bagsædepassagerer og oceaner af plads til bagage i det velindrettede bagagerum. Skal du have ekstra store ting med, kan du slå bagsæderne ned ved tryk på en knap, og nu har du plads til nærmest alt, hvad du kan forestille dig.

Volvo V90 er perfekt til den årlige sommer- eller vinterferie. Der er plads til masser af bagage, og du kan næsten ikke finde en bil, hvor børnene på bagsædet kan have mere plads og komfort, end de kan i denne ”langturscruiser”.

Når du køber en Volvo, kan du være sikker på, at du får høj værdi for pengene. Volvo er et eftertragtet mærke og et mærke, som i folks bevidsthed er synonym med kvalitet og sikkerhed. I Volvos nye designsprog er der kommet flere tillægsord ind i bevidstheden på bilkøberen. Det er ord som stil, elegance, luksus og sport. Dette betyder, at Volvo nu er blandt de førende i markedet for luksus. Volvo V90 er ingen undtagelse.

Behov for en "all-roader"? Så vælg V90 Cross Country

Ønsker du en bil, som mildt sagt tager dig med overalt, er Cross Country bilen, du drømmer om. I en kombination af design og robusthed har man skabt en bil, der er sofistikeret, sej og praktisk. Bilens forstørrede hjul og forøgede frihøjde giver dig følelsen af at kunne klare alle slags forhold.

Volvo V90 Cross Country er forstærket med skid plates både foran og bagtil, som hjælper med at beskytte karosseriet, hvilket samtidig giver et robust udseende. Bilen er en ægte all-roader, som har teknologien til at tage dig steder hen, hvor det ikke behøver at afhænge af bilens begrænsninger.

Cross Country udgaven er udstyret med et firehjulstræksystem, som holder bilen kørende, når vejene bliver ujævne, eller forholdene forværres. Derudover kan du ved hjælp af Drive Mode-menuen vælge at køre i ”Off Road”, som gør det lettere for bilen at agere på vanskelige underlag, som f.eks. vådt græs, mudder eller løst grus. Alt dette, plus meget mere, gør Volvo V90 Cross Country til en glimrende Allroad bil, som ikke lader sig begrænse.

Volvo V90 Cross Country

V90 CC - Km/l: 10,8-15,4 | CO2: 171-210 g/km | Energimærke: D-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Video test og anmeldelse

Volvo V90 er en fantastisk køremaskine. Den æder hver en kilometer op på landevejen eller motorvejen på den mest komfortable og afslappende facon. Bilen er nok ikke til dig, som er på jagt efter en bybil til mange korte ture. Men den er uden sammenligning noget af det bedste til længere køreture eller den daglige pendlertur.

At køre en tur på 300 km. i en Volvo V90 føles som en kort tur, fordi den simpelthen pakker dig ind i et blødt tæppe lavet af luksus, stil, sikkerhed, praktik og uovertruffen komfort.

Volvo V90 er også til dig, som gerne vil lægges lidt mærke til. Bilen har en dominerende plads på vejen, en slags ”her kommer jeg” attitude. Den gør det bare på en stilfuld og subtil måde.

Volvo V90 er:

Volvo V90 er beviset på, at sikkerhed, størrelse og praktik kan kombineres med fantastisk smukt design.

Men bilen er mere end blot et smukt ansigt. Det er en af de mest velkørende biler i luksussegmentet, og det siger ikke så lidt, når man tænker på de biler, den er oppe imod, men den løser opgaven til UG.

Med den store luksus stationcar melder Volvo sig ikke blot ind i kampen imod tyskerne om køberne i det luksuriøse stationcarsegment, de tager kampen op på et helt nyt niveau. Et niveau som, efterlader de tyske konkurrenter med stof til eftertanke. Volvo sætter en høj barre for standardudstyr, sikkerhedsudstyr, interiør, køreoplevelse og ikke mindst design.

Volvo V90 er til dig, som ønsker kvalitet på alle områder af, hvad en luksusbil skal kunne, indeholde og udstråle.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Momentum

18" 10-eget Turbine Silver Bright

Beskyttelseshættesæt, Chrome

Integrerede roof rails, sorte

Karrosserifarvede sidespejlskåber

Kølergrill med sort indsats og forkromet ramme

Siderudelister i Bright Decor

3-eget læderrat

Indstigningsliste, metal 'Volvo'

Interiørbelysning Mid Level

Loftsbeklædning i Blond (lysgrå)

Måtter i tekstil

Nøgle-enhed i standardudførelse

Pedaler i standardudførelse

Skræddersyet gearstang

Stof/kunstlæder indtræk

Ternet aluminiumsdekoration

Midterarmlænet foran

CleanZone

Elektronisk klimaanlæg, 2 zoner

Klimatisering efter motorstandsning

Opvarmet kølergrillemblem

Bagagerumsdækken, manuelt

Beskyttelsesliste ved bagagerum, metal

Elbetjent bagklap

Eludtag, bagagerum

Nøglefri adgang og håndfri åbning af bagklap

Indkøbsposeholder

Lastbeskyttelsesnet med pose til opbevaring

Airbag i fører- og passagerside

Airbaggardin (IC) Inflatable curtains

Knæairbag, førerside

Sidekollisionsbeskyttelse

Sikkerhedsseler

Whiplash protection (WHIPS) på forsæderne

Afbryderkontakt til passagerairbag, for

ISOfix beslag i bagsædet, yderpladser

Bremsesystem

Dækreparations kit

EBL, Flashing Brake Light og Hazard Warning

Indstigningslys

Kontakt til centrallås med diode i fordøre

Låsebolts sæt

Opbevaringsbakke under bagagerumsgulv

Sideruder i hærdet glas

Tyverialarm

12" førerdisplay

Aquablades, integreret sprinklersystem uden varme

Aut.nedblændende bak- og sidespejle

Digital instruktionsvejledning

Forlygtespulere, højtryk

Hastighedsbegrænser

LED forlygter Mid Level med Active High Beam (op/ned)

Makeupspejle med lys

Overvågning af dæktryk (iTPMS)

Programmerbar servostyring

Regnsensor

Adaptive Cruise Control

Pilot Assist

BLIS™ og Cross Traffic Alert

Rear Collision Warning

Elektrisk indfældelige sidespejle

Holder til parkeringsbillet

Parkeringssensorer, bag

Bremsning efter kollision

Lane Keeping Aid

Oncoming Lane Mitigation, vores kollisionsafværgelsesteknologi

Road Sign Information

Comfort forsæder

Elektrisk hævede og sænkede nakkestøtter på bagsæderne

El-justerbar lændestøtte, 2 vejs

El-opvarmede forsæder

Fem sæder

Manuel nedfældbart ryglæn ved bagsæder

Bluetooth® til håndfri telefoni og lyd-streaming

Google Services

Trådløs smartphone integration (CarPlay & AndroidAuto)

Trådløs telefonopladning (Qi)

DAB+ radio

High Performance lydanlæg

Ratfjernbetjening til audio og telefon

8-trins Geartronic™ automatic

Cross Country Pro (udover Momentum)

18" 5 dobbelteger Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Cross Country kølergrill i sort Mesh, forkromede detaljer og forkromet ramme

Integrerede roof rails, Bright Silver

Siderudelister i High Gloss Black decor

Nøgle-enhed, Inscription

Touring-undervogn

8-trins Geartronic™ automatic, AWD

Firehjulstræk (AWD)

Hill Descent Control

Inscription (udover Momentum)

19" 10-eget Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Inscription kølergrill i High Gloss Black med forkromet rammet

Inscription kølergrill med forkromet gitter og forkromet ramme

Integrerede roof rails, Bright Silver

Karosserifarvede dørhåndtag med Bright Deco, samt lys

Grey Ash-dekor

Indstigningsliste med lys

Interiørbelysning High Level

Krystal-gearstang fra Orrefors

Læderindtræk

Måtter textil, Inscription, Charcoal

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyede overpaneler på instrumentbræt og døre

Midterarmlæn bag

Solgardiner, ruderne i bagerste sidedøre

Solgardiner, ruderne i bagerste sidedøre

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

El-justerbart passagersæde

Hukommelse til el-justerbart passagersædet

R-Design (udover Momentum)

19" 5 eget Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Integrerede roof rails, sort højglans

R-Design-kølergrill med sort højglansindsats

R-design eksteriør, foran

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Indstigningsliste med lys

Interiørbelysning High Level

Loftbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil, Inscription, Charcoal

Nøgle-enhed, Inscription

Nubuckstof/nappalæder/kunstlæder indtræk

Skræddersyede overpaneler på instrumentbræt og døre

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

Solgardiner, ruderne i bagerste sidedøre

Tågeforlygter LED i for-kofanger

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

El-justerbart passagersæde

Hukommelse til ej-justerbart passagersædet

Recharge | Inscription Expression

18" 10-eget Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Blank forkromet nedre dørliste præget med Recharge-logo, side

Inscription kølergrill i High Gloss Black med forkromet rammet

Inscription kølergrill med forkromet gitter og forkromet ramme

Integrerede roof rails, Bright Silver

Karrosserifarvede sidespejlskåber

Siderudelister i Bright Decor

3-eget læderrat

Indstigningsliste "Recharge"

Interiørbelysning Mid Level

Loftsbeklædning i Blond (lysgrå)

Måtter i tekstil

Nøgle-enhed i standardudførelse

Pedaler i standardudførelse

Skræddersyet gearstang

Stof/kunstlæder indtræk

Ternet aluminiumsdekoration

Midterarmlænet foran

CleanZone

Elektrisk kabinevarmer og -køler

Elektronisk klimaanlæg, 2 zoner

Opvarmet kølergrillemblem

Ladekabel Mode 3, Type 2, 1-faset 16A (7 m)

Bagagerumsdækken, manuelt

Beskyttelsesliste ved bagagerum, metal

Elbetjent bagklap

Eludtag, bagagerum

Nøglefri adgang og håndfri åbning af bagklap

Indkøbsposeholder

Lastbeskyttelsesnet med pose til opbevaring

Airbag i fører- og passagerside

Airbaggardin (IC) Inflatable curtains

Knæairbag, førerside

Sidekollisionsbeskyttelse

Sikkerhedsseler

Whiplash protection (WHIPS) på forsæderne

Afbryderkontakt til passagerairbag, for

ISOfix beslag i bagsædet, yderpladser

Bremsesystem

Dækreparations kit

EBL, Flashing Brake Light og Hazard Warning

Akustiksideruder, laminerede

Indstigningslys

Kontakt til centrallås med diode i fordøre

Låsebolts sæt

Opbevaringsbakke under bagagerumsgulv

Tyverialarm

12" førerdisplay

Aquablades, integreret sprinklersystem uden varme

Aut.nedblændende bak- og sidespejle

Digital instruktionsvejledning

Forlygtespulere, højtryk

Hastighedsbegrænser

LED forlygter Mid Level med Active High Beam (op/ned)

Makeupspejle med lys

Overvågning af dæktryk (iTPMS)

Programmerbar servostyring

Regnsensor

Adaptive Cruise Control

Pilot Assist

BLIS™ og Cross Traffic Alert

Rear Collision Warning

Elektrisk indfældelige sidespejle

Holder til parkeringsbillet

Parkeringssensorer, bag

Bremsning efter kollision

Lane Keeping Aid

Oncoming Lane Mitigation, vores kollisionsafværgelsesteknologi

Road Sign Information

Comfort forsæder

Elektrisk hævede og sænkede nakkestøtter på bagsæderne

El-justerbar lændestøtte, 2 vejs

El-opvarmede forsæder

Manuel nedfældbart ryglæn ved bagsæder

Bluetooth® til håndfri telefoni og lyd-streaming

Google Services

Trådløs smartphone integration (CarPlay & AndroidAuto)

DAB+ radio

High Performance lydanlæg

Ratfjernbetjening til audio og telefon

Subwoofer

8-trins Geartronic™ automatic

Recharge | Inscription (udover Inscription Expression)

19" 10-eget Black Diamond Cut

Karosserifarvede dørhåndtag med Bright Deco, samt lys

Grey Ash-dekor

Indstigningsliste med lys

Interiørbelysning High Level

Krystal-gearstang fra Orrefors

Læderindtræk

Måtter textil, Inscription, Charcoal

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyede overpaneler på instrumentbræt og døre

Midterarmlæn bag

Solgardiner, ruderne i bagerste sidedøre

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

El-justerbart passagersæde

Hukommelse til el-justerbart passagersædet

Recharge | R-Design (udover Inscription Expression)

19" 5 eget Black Diamond Cut

Integrerede roof rails, sort højglans

R-Design-kølergrill med sort højglansindsats

R-design eksteriør, foran

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Indstigningsliste med lys

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil, Inscription, Charcoal

Nøgle-enhed, Inscription

Nubuckstof/nappalæder/kunstlæder indtræk

Skræddersyede overpaneler på instrumentbræt og døre

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

Solgardiner, ruderne i bagerste sidedøre

Parkeringskamera bag

Parkeringssensorer, for og bag

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

El-justerbart passagersæde

Hukommelse til el-justerbart passagersædet

Privatleasing af V90 | Attraktive månedlige ydelser

Denne "herregårdsvogn" kan du nu privatlease - se priser her.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Volvo C40
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Volvo C40 som én af de første.

Tak for henvendelsen!