Priser fra 432.818 kr.

Volvo V60 en stationcar til hele familien

Volvo V60 er bilen, du glæder dig til at sidde i, og bilen, du ikke har lyst til at stige ud af.

Volvo V60 er en velkørende, sporty og praktisk bil. Volvos nye design sprog er, især i denne model, særdeles veltalende. Proportionerne i designet er helt perfekte, hvilket gør, at bilen gør dig glad, selv når den bare står i garagen eller i indkørslen. Den klæder et hvert hjem.

Volvo har altid haft evnen til at skabe biler, der scorer højt på sikkerhed, praktik og høj komfort. Nu kan de tilføje tillægsord som stilfuld, sporty og elegance, hvilket er noget af det, der gør bilmærket til et af de mest populære i firmabilsklassen. Et af de bedste tillægsord til den nye V60 er stilfuld. Hvilket gør den til noget af det mest eksklusive, du finder i klassen.

Fra den øverste hylde i denne model kan du vælge Volvo V60 T8 Plug-in hybrid R-Design
Denne variant har alt, hvad du kan drømme om. Den er hurtig og adræt som sportsbil, komfortabel som en ministerbil, brændstofs økonomisk som en minibil, praktisk som en familiebil og stilfuld som en italiener. Alle disse egenskaber er pakket ind i et design som, på sin helt egen måde, er sublimt underspillet.

Du skal vælge Volvo V60
fordi : 

Det er en luksus bil med Volvo's nye designlinjer. Den har som standard masser af udstyr både til komfort og sikkerhed. Dens køreegenskaber er noget af det bedste på markedet indenfor stationcars. Kvalitet er en selvfølge hos Volvo, og der er bestemt ikke sparet på noget som helst i den nye Volvo V60. Indvendig er den udstyret med den nye store mediaskærm, hvilket gør, at du nemt benytter funktioner som navigation, opsætning af bilen ect. Volvo V60 er et perfekt valg til dig, som gerne vil have en luksusbil med stor sikkerhed.

VIS PRISLISTE

Km/l: 13,2-17,9 | CO2: 146-171 g/km | Energimærke: B-A

Hybrid - Km/l: 45,5-55,6 | CO2: 41-51 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

NYHED

NYHED - KUN 5% i UDBETALING

Vi tilbyder nu lån med kun 5% i udbetaling på alle Volvo modeller. Kontakt din lokale sælger for tilbud og mere information.

*LÅN EKSEMPEL: LÅN EKSEMPELVIS KR. 351.025 OVER 8 ÅR TIL KR. 4.322 PR. MÅNED KONTANTPRIS kr. 369.500 UDBETALING (5,0%) kr. 18.475 KREDITBELØB kr. 351.025 SAML. KREDITOMK. kr. 63.354,52 DEBITORRENTE 2,95% ÅOP 4,35% SAML. TILBAGEBETALING kr. 414.379,52 DER SKAL TEGNES KASKOFORSIKRING. BETALING VIA NETS FORUDSÆTTES. BETALING PÅ ANDEN MÅDE KOSTER KR. 50 PR. BETALING.
Rente gældende til og med 30. september 2021 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Volvo Finans v/Nordea Finans A/S.

FIND NÆRMESTE AFDELING

Ny V60, er bare en utrolig bil!

I den nye udgave af V60 modellen får man lyst til at køre mange kilometer, samtidig med at du giver dine omgivelser et stykke smukt design at kigge på. 

For de fleste familier er komfort vigtig. Med 5 rummelige og komfortable sæder er du og din familie sikret plads og velbehag på hele turen – kort som lang. Selvom I er mange kan I roligt køre på ferie i en Volvo V60. Med en af de største bagagerumskapaciteter i klassen på 529 liter, er der helt sikkert plads til al jeres bagage. Det gælder både hvis I blot skal en tur i lufthavnen med store kufferter, eller I vælger en kør-selv-ferie med alt, hvad der hører til.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING
Volvo V60 indvendig

Indvendig i Volvo V60

Det bedste interiør der findes på markedet med de bedste bilsæder i verden. Volvo er kendt for at lave de bedste sæder. Du har i både fører- og passagersiden alle indstillingsmuligheder, naturligvis fuldelektronisk (tilkøb for nogle modeller), og det gør, at sædet kan tilpasses perfekt til din kropsbygning. Det er ikke kun sæderne som er topkvalitet, men alt fra lister til plast, du finder absolut ingen ”hård” og kedelig plastik.

Alle funktioner og knapper er udført med omtanke og fokus på det intuitive. Fra indstilling af telefonen, brug af navigationen til afspilning af din yndlingsmusik, det hele gøres nemt fra den store touchskærm. Touchskærmen er i en fantastisk opløsning, og den kan sammenlignes med en Ipad.

Vælger du Volvo V60 i T8 varianten, så finder du en lækker lille detalje. Gearvælgeren, som i mange andre biler er ganske anonym og måske tangerer til kedelig. I Volvos T8 biler er den langt fra kedelig. Den er lavet af glas fra den svenske glasproducent Orrefors, hvilket måske er en lille detalje men den har har stor effekt for din oplevelse.

Der er svensk kvalitet bagved alt i kabinen, og dette lægger Volvo ikke skjul på. Du finder et lille diskret svensk flag syet på sæderne, så selvom bilen ikke er samlet i Sverige, så er den bestemt Made-by-Sweden, hvilket betyder skandinavisk luksus og kvalitet.

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 369 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 245 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 1.470 kr.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Volvo v60 hybrid

Hjemme ladeboks til din nye Volvo V60 plug-in hybrid

Volvo V60 Cross Country

Er du mere til et off-road look? Så er Cross Country versionen af Volvo V60 det absolut perfekte valg. Den giver det rå og robuste look, som passer perfekt til dig, der typisk bevæger dig i naturen. Hvad enten du er til jagt, lystfiskeri eller udendørssport, så matcher V60 CC perfekt din livsstil. 

Komfort kombineret med eventyrlyst i Volvo V60 CC

Volvo V60 Cross Country er forberedt til alt. Den giver dig mulighed for at komme på afveje, med mere frihøjde, standard firehjulstræk og en hårdfør facadebeklædning. Det behøver ikke at være kompliceret at opleve mere frihed. Bilens design udtrykker robusthed, mens interiøret mikser alsidighed og intuitiv teknologi med smukt design.

Standard firehjulstræk giver dig komplet styring i al slags vejr. Med Hill Descent Control forcerer du selv kuperet terræn med selvsikkerhed ved hjælp af bilens automatiske bremser, som opretholder en stabil nedkørsel.

Designet er dristigt med en unik kølergrill og et præget logo på bagkofangeren.

VIS PRISLISTE (CROSS COUNTRY)

Km/l: 12,3-16,7 | CO2: 157-200 g/km | Energimærke: D-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Volvo V60 Cross Country

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo V60 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Top sikkerhed med Volvo V60

Sikkerhed i biler er næsten et synonym for Volvo. Der er intet andet bilmærke i verden, der har lige så stor fokus på sikkerhed. Sikkerhed og familiens tryghed er en stor del af Volvos DNA.  

Selve karosseriet på V60 modellen er lavet i Ultrahøjstyrkestål, hvilket betyder, at du som passager nærmest befinder dig i et sikkerhedsbur. City Safety er et system, Volvo har udviklet til at hjælpe dig med at passe på personer indeni og udenfor V60. Ved hjælp af radar- og kamerateknologi kan V60 identificere potentielle farer som eksempelvis andre biler, cyklister, fodgængere eller store dyr – både nat og dag.

Hvis din bil er ved at forlade vejen utilsigtet, hjælper Run-off road Mitigation med at styre bilen tilbage på vejen.

Skal denne nye V60 være familiebilen, så er sikkerhed for de fleste danskere et ufravigeligt krav. Dette krav bliver opfyldt og mere til. Som standard har denne model næsten, alt hvad du kan forvente af en moderne bil med stor fokus på sikkerhed. Du og dine børn kan altså føle sig trygge, hvad enten turen går til bageren søndag morgen eller kør-selv ferie til Italien.

Volvo V60 sikkerhed
Volvo V60

Volvo V60 i din hverdag

Dens bagagerumskapacitet er på litermåling ikke den største i klassen, men designet gør, at rummeligheden er helt enorm. Barnevogn, golfbags, en racercykel eller hvad du har brug for at transportere, er ingen sag i denne model. I byen giver bilen dig ingen problemer. Med parkerings-sensor gør den livet nemt og behageligt, ligeledes er dens køreegenskaber designet til at kunne være adræt som en mindre bil.

Er du pendler, er denne bil en af markedets absolut bedste biler, du kommer stressfrit på arbejde, og med de unikke Volvo sæder føler du dig aldrig træt, når du kommer frem, næsten lige meget hvor langt du har kørt.

Vil du booke en Volvo ekspert?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Fordele ved at vælge varianten T6 eller T8.

Du får i de to hybridvarianter fantastisk acceleration med Twin Engine og elmotoren, som tilsammen yder 340 eller hele 390 hk. I T8 når du 100 km/t på kun 4,9 sek.

Du er herre over bilens motorer. Du kan vælge mellem hele 4 grundindstillinger, Power hvor bilen bliver hidsig og ekstra sporty, eller i den helt anden ende Pure, hvor du lydløst kan bevæge dig igennem byen eller på den stille villavej. Pure indstillingen giver dig mulighed for at benytte bilens elmotorer, således kan du køre helt op til 40 kilometer på ren el.

Volvo hybrid er et godt valg fordi:

Ideen bag en hybrid bil er, at du laver et mindre Co2 aftryk i forhold til de traditionelle brændstoftyper, uden at du skal bekymre dig, når du er på langfart. Det kan godt være en stressfaktor at køre på langtur i en ren elbil. Her skal du hele tiden tænke som en skakspiller ”hvad er mit næste træk?” og hvor længe skal vi holde ind, før vi kan køre videre. Amerikanerne kalder dette for ”range anxiety”. Denne utryghed har du slet ikke i en hybrid. Rækkevidden i Volvo V60 T6 og T8 er, grundet benzinmotoren, langt længere end en almindelig benzin- eller dieselmotor. Du kan tanke på alle stationer, hvilket gør, at du har friheden i forhold til vores nuværende infrastruktur, men samtidig giver de to hybridvarianter dig muligheden for at køre 100% på el.

Volvo V60 T8

On Call i Volvo V60

Volvos On Call system er fantastisk smart. Nu er det ikke kun Tesla, som kan lave lækre intelligente systemer til kontrol af bilen på afstand.

On Call fra Volvo er en app du henter på din iphone- eller androidtelefon.
Via denne app kan du betjene bilen på afstand. Du kan låse bilen, du kan se dine køredata, du kan finde din bil, og som det smarteste af det hele kan du styre bilens klimaanlæg.

Forestil dig en kold decemberdag. Du skal køre kl. 7.30, og det har sneet hele natten. De fleste af os ville nok blive i lidt dårligt humør, såfremt bilen ikke lige står i en lukket garage. Du skal nemlig ud til bilen og skrabe is af ruderne, før du kan køre. Derudover så er bilen kold og det hele bliver lidt ”øv”, før du overhovedet er kommet afsted. Det er helt slut med Volvo On Call.

Du åbner app´en og sætter kabinetemperaturen til 21 grader*, samtidig skruer du lidt op for varmen i sædet og i rattet. 20 minutter senere sætter du dig ind i en dejlig varm bil med afrimede ruder. Kører du på samme tidspunkt hver dag, så kan du naturligvis planlægge opvarmningen til et bestemt tidspunkt alle ugens dagen. On Call er en gadget, men bestemt en gadget, som gør dig lige det ekstra glad - hver dag.

*For opvarmning af bil kræves tilkøb af fyr, som indgår i ”Klimapakken” samt tilskudsvarmer. 

Volvo V60 On Call

Anmeldelser af Volvo V60

"Volvo V60: En ny svensk herregårdsvogn"

Bilmagasinet.dk

"Volvo V60 er en sand fornøjelse"

Bilsektionen.dk

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Momentum

17" 5-dobbelteger Silver

Beskyttelseshættesæt, Silver

Dobbelte runde afgangsrør med muffer

Integrerede roof rails, sorte

Karrosserifarvede sidespejlskåber

Kølergrill med mørkegrå indsats og forkromet ramme

Siderudelister i Bright Decor

3-eget rat i Charcoal

Indstigningsliste, metal 'Volvo'

Interiørbelysning Mid Level

Iron Ore-aluminiumsdekoration

Loftsbeklædning i Blond (lysgrå)

Måtter i tekstil

Nøgle-enhed i standardudførelse

Pedaler i standardudførelse

Skræddersyet gearstang

Stofindtræk

Midterarmlænet foran

Elektronisk klimaanlæg, 2 zoner

Fugtighedssensor

Klimatisering efter motorstandsning

Bagagegardin, manuelt/halvautomatisk

Beskyttelsesliste ved bagagerum, metal

Elbetjent bagklap

Eludtag, bagagerum

Nøglefri adgang og håndfri åbning af bagklap

Fire surringsøjer bag

Indkøbsposeholder

Lastbeskyttelsesnet med pose til opbevaring

Airbag i fører- og passagerside

Airbaggardin (IC) Inflatable curtains

Sidekollisionsbeskyttelse

Sikkerhedsseler

Whiplash protection (WHIPS) på forsæderne

Afbryderkontakt til passagerairbag, for

ISOfix beslag i bagsædet, yderpladser

Bremsesystem

Dækreparations kit

EBL, Flashing Brake Light og Hazard Warning

Dobbelt låsesystem

Kontakt til centrallås med diode i fordøre

Låsebolts sæt

Opbevaringsbakke under bagagerumsgulv

Private locking (privatlås af bagagerum)

Sideruder i hærdet glas

Tyverialarm

12" førerdisplay

Aut.nedblændende bak- og sidespejle

Digital instruktionsvejledning

Fartpilot

Forlygtespulere, højtryk

Hastighedsbegrænser

LED forlygter Mid Level med Active High Beam (op/ned)

Makeupspejle med lys

Overvågning af dæktryk (iTPMS)

Programmerbar servostyring

Regnsensor

Viskerblade med integrerede rudeviskere, for og bag

Elektrisk indfældelige sidespejle

Holder til parkeringsbillet

Parkeringssensor bag

Lane Keeping Aid

Oncoming Lane Mitigation, vores kollisionsafværgelsesteknologi

Road Sign Information

Dynamic undervogn

Comfort forsæder

Elektrisk hævede og sænkede nakkestøtter på de yderste bagsæder

El-justerbar lændestøtte, 2 vejs

El-opvarmede forsæder

Fem sæder

Manuel nedfældbart ryglæn ved bagsæder

Manuelt justerbar førersæde med vippefunktion og el-justerb. højde

Manuelt justerbar passagersæde med el-justerb. højde

Bluetooth® til håndfri telefoni og lyd-streaming

Dansk stemmestyring

Volvo Cars app

DAB+ radio

High Performance lydanlæg

Ratfjernbetjening til audio og telefon

7-trins Dual Clutch automatic

Start/Stop-teknologi

Inscription (udover Momentum)

18" 10-Multi-eger Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Dobbelte integrerede afgangsrør

Inscription kølergrill i High Gloss Black med forkromet rammet

Integrerede roof rails, Bright Silver

3-eget læderrat

Driftwood dekor

Interiørbelysning High Level

Krystal-gearstang fra Orrefors

Læderindtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensor for og bag

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

R-Design (udover Momentum)

18" 5 dobbelteger Matt Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Dobbelte integrerede afgangsrør

Integrerede roof rails, sort højglans

R-Design-kølergrill med sort højglansindsats

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil i R-design

Nappalæder/kunstlæder/stof i indtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensor for og bag

Sportsundervogn

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Recharge | Inscription Expression

18" 10-Multi-eger Black Diamond Cut

Beskyttelseshættesæt, Matt Tech Grey

Dobbelte integrerede afgangsrør

Inscription kølergrill i High Gloss Black med forkromet rammet

Integrerede roof rails, Bright Silver

Karrosserifarvede sidespejlskåber

Siderudelister i Bright Decor

3-eget rat i Charcoal

Interiørbelysning Mid Level

Iron Ore-aluminiumsdekoration

Loftsbeklædning i Blond (lysgrå)

Måtter i tekstil

Nøgle-enhed i standardudførelse

Pedaler i standardudførelse

Skræddersyet gearstang

Stofindtræk

Midterarmlænet foran

CleanZone

Elektrisk kabinevarmer og -køler

Elektronisk klimaanlæg, 2 zoner

Fugtighedssensor

Ladekabel Mode 3, Type 2, 1-faset 16A (7 m)

Bagagegardin, manuelt/halvautomatisk

Beskyttelsesliste ved bagagerum, metal

Elbetjent bagklap

Eludtag, bagagerum

Nøglefri adgang og håndfri åbning af bagklap

Fire surringsøjer bag

Indkøbsposeholder

Lastbeskyttelsesnet med pose til opbevaring

Airbag i fører- og passagerside

Airbaggardin (IC) Inflatable curtains

Sidekollisionsbeskyttelse

Sikkerhedsseler

Whiplash protection (WHIPS) på forsæderne

Afbryderkontakt til passagerairbag, for

ISOfix beslag i bagsædet, yderpladser

Bremsesystem

Dækreparations kit

EBL, Flashing Brake Light og Hazard Warning

Dobbelt låsesystem

Kontakt til centrallås med diode i fordøre

Låsebolts sæt

Opbevaringsbakke under bagagerumsgulv

Private locking (privatlås af bagagerum)

Sideruder i hærdet glas

Tyverialarm

12" førerdisplay

Aut.nedblændende bak- og sidespejle

Digital instruktionsvejledning

Fartpilot

Forlygtespulere, højtryk

Hastighedsbegrænser

LED forlygter Mid Level med Active High Beam (op/ned)

Makeupspejle med lys

Overvågning af dæktryk (iTPMS)

Programmerbar servostyring

Regnsensor

Viskerblade med integrerede rudeviskere, for og bag

Elektrisk indfældelige sidespejle

Holder til parkeringsbillet

Parkeringssensor bag

Lane Keeping Aid

Oncoming Lane Mitigation, vores kollisionsafværgelsesteknologi

Road Sign Information

Dynamic undervogn

Comfort forsæder

Elektrisk hævede og sænkede nakkestøtter på de yderste bagsæder

El-justerbar lændestøtte, 2 vejs

El-opvarmede forsæder

Fem sæder

Manuel nedfældbart ryglæn ved bagsæder

Manuelt justerbar førersæde med vippefunktion og el-justerb. højde

Manuelt justerbar passagersæde med el-justerb. højde

Bluetooth® til håndfri telefoni og lyd-streaming

Dansk stemmestyring

Volvo Cars app

DAB+ radio

High Performance lydanlæg

Ratfjernbetjening til audio og telefon

Subwoofer

8-trins Geartronic™ automatic

Start/Stop-teknologi

Recharge | Inscription (Udover Inscription Expression)

19" 5-Multi eger Black Diamond Cut

3-eget læderrat

Driftwood dekor

Interiørbelysning High Level

Krystal-gearstang fra Orrefors

Læderindtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensor for og bag

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Recharge | R-Design (Udover Inscription Expression)

19" 5-Triple-egede Matt Black Diamond Cut

Integrerede roof rails, sort højglans

R-Design-kølergrill med sort højglansindsats

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil i R-design

Nappalæder/kunstlæder/stof indtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

Parkeringskamera bag

Parkeringssensor for og bag

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Recharge | Polestar Engineered (Udover Inscription Expression)

19" 5 Y-formede eger Black Polished Forged

Integrerede roof rails, sort højglans

Polestar Engineered afgangsrør

Polestar Engineered kølergrill

Siderudelister i High Gloss Black decor

Sidespejlskåber i sort højglans

Uden motor emblem

3-eget sportsrat i kunstlæder med Uni Deco

Indstigningsliste, metal 'Volvo'

Interiørbelysning High Level

Loftsbeklædning i Charcoal

Metal Mesh-aluminiumsdekoration

Måtter textil i R-design

Nappalæder/kunstlæder/stof indtræk

Nøgle-enhed, Inscription

Skræddersyet instrumentbræt

Skræddersyet sporty gearstang i læder

Sportspedaler

Midterarmlæn bag

El-opvarmet rat

Parkeringskamera bag

Parkeringssensor for og bag

Polestar Engineered Brembo-bremser

Polestar Engineered undervogn

Contour forsæder

Elektrisk pudeforlænger, fører

El-justerbar førersæde med hukommelse

El-justerbar lændestøtte, 4 vejs

Harman Kardon Audio-system

Cross Country Pro (Udover Momentum)

18" 5 eget Silver

Cross Country kølergrill i sort Mesh, forkromede detaljer og forkromet ramme

Dobbelte integrerede afgangsrør

Hjulkasseforlængere, Charcoal

Integrerede roof rails, Bright Silver

Siderudelister i High Gloss Black decor

3-eget rat i kunstlæder i Charcoal

Nøgle-enhed, Inscription

Touring-undervogn

8-trins Geartronic™ automatic, AWD

Firehjulstræk (AWD)

Hill Descent Control

Privatleasing af V60 | Attraktive månedlige ydelser

Ny Volvo V60 kan nu leases - se priserne her

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Volvo C40
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Volvo C40 som én af de første.

Tak for henvendelsen!