Priser fra 431.838 kr.

Volvo V60 en stationcar til hele familien

Volvo V60 er bilen, du glæder dig til at sidde i, og bilen, du ikke har lyst til at stige ud af.

Volvo V60 er en velkørende, sporty og praktisk bil. Volvos nye design sprog er, især i denne model, særdeles veltalende. Proportionerne i designet er helt perfekte, hvilket gør, at bilen gør dig glad, selv når den bare står i garagen eller i indkørslen. Den klæder et hvert hjem.

Volvo har altid haft evnen til at skabe biler, der scorer højt på sikkerhed, praktik og høj komfort. Nu kan de tilføje tillægsord som stilfuld, sporty og elegance, hvilket er noget af det, der gør bilmærket til et af de mest populære i firmabilsklassen.
Et af de bedste tillægsord til den nye V60 er stilfuld. Hvilket gør den til noget af det mest eksklusive, du finder i klassen.

Fra den øverste hylde i denne model kan du vælge Volvo V60 T8 Plug-in hybrid R-Design
Denne variant har alt, hvad du kan drømme om. Den er hurtig og adræt som sportsbil, komfortabel som en ministerbil, brændstofs økonomisk som en minibil, praktisk som en familiebil og stilfuld som en italiener. Alle disse egenskaber er pakket ind i et design som, på sin helt egen måde, er sublimt underspillet.

Du skal vælge Volvo V60
fordi : 

Det er en luksus bil med Volvo's nye designlinjer. Den har som standard masser af udstyr både til komfort og sikkerhed. Dens køreegenskaber er noget af det bedste på markedet indenfor stationcars. Kvalitet er en selvfølge hos Volvo, og der er bestemt ikke sparet på noget som helst i den nye Volvo V60. Indvendig er den udstyret med den nye store mediaskærm, hvilket gør, at du nemt benytter funktioner som navigation, opsætning af bilen ect. Volvo V60 er et perfekt valg til dig, som gerne vil have en luksusbil med stor sikkerhed.

VIS PRISLISTE

Km/l: 13,2-17,9 | CO2: 146-171 g/km | Energimærke: B-A

Hybrid - Km/l: 45,5-55,6 | CO2: 41-51 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

NYHED

NYHED - KUN 5% i UDBETALING

Vi tilbyder nu lån med kun 5% i udbetaling på alle Volvo modeller. Kontakt din lokale sælger for tilbud og mere information.

*LÅN EKSEMPEL: LÅN EKSEMPELVIS KR. 351.025 OVER 8 ÅR TIL KR. 4.322 PR. MÅNED KONTANTPRIS kr. 369.500 UDBETALING (5,0%) kr. 18.475 KREDITBELØB kr. 351.025 SAML. KREDITOMK. kr. 63.354,52 DEBITORRENTE 2,95% ÅOP 4,35% SAML. TILBAGEBETALING kr. 414.379,52 DER SKAL TEGNES KASKOFORSIKRING. BETALING VIA NETS FORUDSÆTTES. BETALING PÅ ANDEN MÅDE KOSTER KR. 50 PR. BETALING.
Rente gældende til og med 30. juni 2021 - der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansieringen udbydes i samarbejde med Volvo Finans v/Nordea Finans A/S.

FIND NÆRMESTE AFDELING

Ny V60, er bare en utrolig bil!

I den nye udgave af V60 modellen kan du køre mange flere kilometer, samtidig med at der er meget mindre CO2-udslip. Du passer altså godt på miljøet samtidig med, at du giver dine omgivelser et stykke smukt design at kigge på. 

For de fleste familier er komfort vigtig. Med 5 rummelige og komfortable sæder er du og din familie sikret plads og velbehag på hele turen – kort som lang. Selvom I er mange kan I roligt køre på ferie i en Volvo V60. Med en af de største bagagerumskapaciteter i klassen på 529 liter, er der helt sikkert plads til al jeres bagage. Det gælder både hvis I blot skal en tur i lufthavnen med store kufferter, eller I vælger en kør-selv-ferie med alt, hvad der hører til.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING
Volvo V60 indvendig

Indvendig i Volvo V60

Det bedste interiør der findes på markedet med de bedste bilsæder i verden. Volvo er kendt for at lave de bedste sæder. Du har i både fører- og passagersiden alle indstillingsmuligheder, naturligvis fuldelektronisk, og det gør, at sædet kan tilpasses perfekt til din kropsbygning.
Det er ikke kun sæderne som er topkvalitet, men alt fra lister til plast, du finder absolut ingen ”hård” og kedelig plastik.

Alle funktioner og knapper er udført med omtanke og fokus på det intuitive. Fra indstilling af telefonen, brug af navigationen til afspilning af din yndlingsmusik, det hele gøres nemt fra den store touchskærm.
Touchskærmen er i en fantastisk opløsning, og den kan sammenlignes med en Ipad.

Vælger du Volvo V60 i T8 varianten, så finder du en lækker lille detalje. Gearvælgeren, som i mange andre biler er ganske anonym og måske tangerer til kedelig. I Volvos T8 biler er den langt fra kedelig. Den er lavet af glas fra den svenske glasproducent Orrefors, hvilket måske er en lille detalje men den har har stor effekt for din oplevelse.

Der er svensk kvalitet bagved alt i kabinen, og dette lægger Volvo ikke skjul på. Du finder et lille diskret svensk flag syet på sæderne, så selvom bilen ikke er samlet i Sverige, så er den bestemt Made-by-Sweden, hvilket betyder skandinavisk luksus og kvalitet.

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 369 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 245 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 1.470 kr.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Volvo v60 hybrid

Hjemme ladeboks til din nye Volvo V60 plug-in hybrid

Volvo V60 Cross Country

Er du mere til et off-road look? Så er Cross Country versionen af Volvo V60 det absolut perfekte valg. Den giver det rå og robuste look, som passer perfekt til dig, der typisk bevæger dig i naturen. Hvad enten du er til jagt, lystfiskeri eller udendørssport, så matcher V60 CC perfekt din livsstil. 

Komfort kombineret med eventyrlyst i Volvo V60 CC

Volvo V60 Cross Country er forberedt til alt. Den giver dig mulighed for at komme på afveje, med mere frihøjde, standard firehjulstræk og en hårdfør facadebeklædning. Det behøver ikke at være kompliceret at opleve mere frihed. Bilens design udtrykker robusthed, mens interiøret mikser alsidighed og intuitiv teknologi med smukt design.

Standard firehjulstræk giver dig komplet styring i al slags vejr. Med Hill Descent Control forcerer du selv kuperet terræn med selvsikkerhed ved hjælp af bilens automatiske bremser, som opretholder en stabil nedkørsel.

Designet er dristigt med en unik kølergrill og et præget logo på bagkofangeren.

VIS PRISLISTE (CROSS COUNTRY)

Km/l: 12,3-16,7 | CO2: 157-200 g/km | Energimærke: D-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Volvo V60 Cross Country

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo V60 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Top sikkerhed med Volvo V60

Sikkerhed i biler er næste et synonym for Volvo. Der er intet andet bilmærke i verden, der har lige så stor fokus på sikkerhed. Sikkerhed og familiens tryghed er en stor del af Volvos DNA.  

Selve karosseriet på V60 modellen er lavet i Ultrahøjstyrkestål, hvilket betyder, at du som passager nærmest befinder dig i et sikkerhedsbur. City Safety er et system, Volvo har udviklet til at hjælpe dig med at passe på personer indeni og udenfor V60. Ved hjælp af radar- og kamerateknologi kan V60 identificere potentielle farer som eksempelvis andre biler, cyklister, fodgængere eller store dyr – både nat og dag.

Hvis din bil er ved at forlade vejen utilsigtet, hjælper Run-off road Mitigation med at styre bilen tilbage på vejen.

Skal denne nye V60 være familiebilen, så er sikkerhed for de fleste danskere et ufravigeligt krav. Dette krav bliver opfyldt og mere til. Som standard har denne model næsten, alt hvad du kan forvente af en moderne bil med stor fokus på sikkerhed. Du og dine børn kan altså føle sig trygge, hvad enten turen går til bageren søndag morgen eller kør-selv ferie til Italien.

Volvo V60 sikkerhed
Volvo V60

Volvo V60 i din hverdag

Dens bagagerumskapacitet er på litermåling ikke den største i klassen, men designet gør, at rummeligheden er helt enorm. Barnevogn, golfbags, en racercykel eller hvad du har brug for at transportere, er ingen sag i denne model. I byen giver bilen dig ingen problemer. Med parkerings-sensor gør den livet nemt og behageligt, ligeledes er dens køreegenskaber designet til at kunne være adræt som en mindre bil.

Er du pendler, er denne bil en af markedets absolut bedste biler, du kommer stressfrit på arbejde, og med de unikke Volvo sæder føler du dig aldrig træt, når du kommer frem, næsten lige meget hvor langt du har kørt.

Vil du booke en Volvo ekspert?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Fordele ved at vælge varianten T6 eller T8.

Du får i de to hybridvarianter fantastisk acceleration med Twin Engine og elmotoren, som tilsammen yder 340 eller hele 390 hk. I T8 når du 100 km/t på kun 4,9 sek.

Du er herre over bilens motorer. Du kan vælge mellem hele 4 grundindstillinger, Power hvor bilen bliver hidsig og ekstra sporty, eller i den helt anden ende Pure, hvor du lydløst kan bevæge dig igennem byen eller på den stille villavej. Pure indstillingen giver dig mulighed for at benytte bilens elmotorer, således kan du køre helt op til 40 kilometer på ren el.

Volvo hybrid er et godt valg fordi:

Ideen bag en hybrid bil er, at du laver et mindre Co2 aftryk, uden at du skal bekymre dig, når du er på langfart. Det kan godt være en stressfaktor at køre på langtur i en ren elbil. Her skal du hele tiden tænke som en skakspiller ”hvad er mit næste træk?” og hvor længe skal vi holde ind, før vi kan køre videre. Amerikanerne kalder dette for ”range anxiety”. Denne utryghed har du slet ikke i en hybrid. Rækkevidden i Volvo V60 T6 og T8 er, grundet benzinmotoren, langt længere end en almindelig benzin- eller dieselmotor. Du kan tanke på alle stationer, hvilket gør, at du har friheden i forhold til vores nuværende infrastruktur, men samtidig giver de to hybridvarianter dig muligheden for at køre 100% på EL.

Volvo V60 T8

On Call i Volvo V60

Volvos On Call system er fantastisk smart. Nu er det ikke kun Tesla, som kan lave lækre intelligente systemer til kontrol af bilen på afstand.

On Call fra Volvo er en app du henter på din iphone- eller androidtelefon.
Via denne app kan du betjene bilen på afstand. Du kan låse bilen, du kan se dine køredata, du kan finde din bil, og som det smarteste af det hele kan du styre bilens klimaanlæg.

Forestil dig en kold decemberdag. Du skal køre kl. 7.30, og det har sneet hele natten. De fleste af os ville nok blive i lidt dårligt humør, såfremt bilen ikke lige står i en lukket garage. Du skal nemlig ud til bilen og skrabe is af ruderne, før du kan køre. Derudover så er bilen kold og det hele bliver lidt ”øv”, før du overhovedet er kommet afsted. Det er helt slut med Volvo On Call.

Du åbner app´en og sætter kabinetemperaturen til 21 grader, samtidig skruer du lidt op for varmen i sædet og i rattet. 20 minutter senere sætter du dig ind i en dejlig varm bil med afrimede ruder. Kører du på samme tidspunkt hver dag, så kan du naturligvis planlægge opvarmningen til et bestemt tidspunkt alle ugens dagen. On Call er en gadget, men bestemt en gadget, som gør dig lige det ekstra glad - hver dag.

Volvo V60 On Call

Anmeldelser af Volvo V60

"Volvo V60: En ny svensk herregårdsvogn"

Bilmagasinet.dk

"Volvo V60 er en sand fornøjelse"

Bilsektionen.dk

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Momentum

12V stik ved forsæde og i bagagerum

17" letmetalfælge 5 dobbelt eger Silver 225/50 R17 (1035)

18” letmetalfælge 5 åbne eger Matt Balck DC 235/45 R18 (1165) (kun B5)

18” letmetalfælge 5-eget Silver 215/55 R18 (kun Cross Country)

2 stk. USB-c stik ved bagsædet

3-eget læderrat med Unideco i Silk Mat

60/40 splitbagsæde

Advarselstrekant

Airbagafbryder, passagersiden

Armlæn for og bag med kopholder

Aut. nedblændende bak- og sidespejle

Aquablades med integreret sprinklersystem

Bagagerumsdækken, manuelt

Capless filling - brændstofbestemt tankstuds

Care Key (orange), programmérbar: Max hastighed, lydniveau og ACC afstand

Chassis: Dynamic

Chassis: Touring (kun Cross Country, øget frihøjde med 60 mm)

Connected Safety (Slippery Road Alert) (Cloud-baseret forbindelse mellem Volvo biler med denne funktion. Skal aktiveres og kræver data. Giver føreren meddelelser om glat føre)

Digital instrumentering 12,3” (Farveskærm, vælg mellem 3 lay-outs)

Dobbelte runde afgangsrør med chrom-afslutning

Drive Mode Settings (Starter altid i Comfort Mode. Giver mulighed for at indstille bilens køreegenskaber og karakter)

Dækreparationskit

Dæktrykskontrol (iTPMS)

El-indfældbare og el-justerbare sidespejle med varme

El-styret bagklap (Ifb. med nøglefribetjening start/døre findes sensor under bagkofangeren, som åbner bagklap ved vip med foden)

El-styret barnelås i førerdør

Elektrisk parkeringsbremse

El-juster lændestøtte for, 2-vejs

El-nedfældbart nakkestøtter 2. sæderække

El-opvarmede og –justerbare sidespejle

El-opvarmede forsæder

El-sideruder for og bag

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Forlygtevaskere

Fugtighedssensor

Førstehjælps kit

Global åbning/lukning af vinduer og evt. soltag via fjernbetjeningen

Hill Descent Control (Kun AWD)

Home Safe-belysning

Sensus Connect High Performance audio: · 9,3” touch screen · DAB+ radio · 220W forstærker · 6 kanals forstærker · 10 højtalere · Bluetooth® til håndfri telefoni og musik streaming · 1 USB-stik

Interiørbelysning: MID Level

Internet Maps (kræver konstant internetforbindelse, ej navigation)

ISOFIX beslag bag, yderpladser

Klimaanlæg (ECC), 2 zoner med pollenfilter

Køre-computer

Lastbeskyttelsesnet, blødt, med opbevaringspose

LED forlygter med AHB (op/ned) Thors Hammer Design

LED kørelys med lyssensor

LED tågeforlygter

Låsbare hjulbolte

Låsbart handskerum

Make up spejle med lys

Manuel justerbart førersæde, 6-vejs

Manuel justerbart passagersæde, 4-vejs

Multijusterbart rat

Måtter i tekstil

Netlomme på midterkonsollen

Nøglefribetjening start/døre og bagklap

Nøgleenhed i standardudførelse

Parkeringssensor bag

Progressiv servostyring

Ratfjernbetjening til lyd og fartpilot

Regnsensor

Roof Rails, Silver

Sele-alarmer for og bag

Seleforstrammere på alle pladser

Start/Stop teknologi

Tankkapacitet: 60L

Tyverialarm med: · Dead Lock funktion · Privatlåsning

Udvendig temperaturmåler

Volvo On Call (eCall og Volvo Assistance inkl. 3 års abonnement, GPS Tracker, app til iOS og Android. App’en indholder bl.a. timer til tilskudsvarmer, kørebog og Send To Car hvis Sensus Navigation er tilkøbt)

IntelliSafe funktioner: · ABS bremser · Automatisk bremsning efter kollision · Automatisk oplåsning af døre ved kollision · Bremsepedalen kollapser ved ulykke · Ratstamme kollapser ved ulykke · Driver Alert Control (træthedsregistrering) · ESC antiudskridningssystem m/EBA (”panikbremseassistent”) · Hastighedsbegrænser · WHIPS for, Whiplash protection system · IDIS, Intelligent Driver Information System · Lane Keeping Aid (Haptiske rystelser) · Energiabsorberende siddehynder ved ulykke (mindsker risikoen for kompressionsskader i ryggen) · IC airbaggardiner · Airbag i fører- og passagersiden · Seleforstrammere på alle pladser · SIPS airbags · Færdselstavlegenkendelse · Run Off Road Mitigation · Oncoming Lane Mitigation

City Safety: · Steering Support (Evasive Manoeuvre Assist) · Auto Brake at Intersection · Collision Warning også i mørke · Collision Warning with full auto brake · Pedestrian Detection with full auto brake · Cyclist Detection with full auto brake · Large Animal Detection · Pre-prepared brake system · Oncomming Mitigation by braking

Gearknop i læder

Indstigningspanel ”Volvo”

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørkt interiør, bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Komfortsæder med Bella stof, Charcoal

Paneler i Iron Ore aluminium

Blanke siderudelister

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag, sort

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag

Kølergrill med vertikale ribber, sorte

Inscription (udover Momentum)

18" letmetalfælge 10-Multi eget Diamond Cut 235/45 R18 (1038)

19" letmetalfælge 5-Multi eget Black Diamond Cut 235/40 R19 (1041) (kun B5)

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbart lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt og metal

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Komfortsæder med Moritz læder, charcoal

Gearknop i læder (kun D4)

Gearknop i Orrefors® krystal (kun mild hybrid)

Indstigningspanel ”Volvo”

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i Drift Wood, træ

Blanke siderudelister

Chrome-detaljer ved forreste luftindtag

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag med chrom-liste

Dobbelte integrerede afgangsrør

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag med jordbelysning

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

R-Design (udover Momentum)

18" letmetalfælge 5-dobbelt eger Matt Black DC 235/45 R18

19" letmetalfælge 5 tripple eger Matt Black DC 235/40 R19 (kun B5)

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene

El-justerbar lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt

R-Design gearknop i læder med kontrastsyning (kun mild hybrid)

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Gearknop i læder (kun D4)

Indstigningspanel ”Volvo”

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i aluminium Metal Mesh

R-Design pedaler

R-Design sportsrat i læder

Sportssæder med Nappa læder/Open Grid Mesh tekstil

Dobbelte integrerede afgangsrør

Indfarvede dørhåndtag, med jordbelysning

Ramme i sort højglans, omkring kølergrill

R-Design diffuser bag med farvetilpasset liste

R-Design kølergrill, sort

Roof Rails i sort højglans

Siderudelister i sort højglans

Sidespejlskåber i sort højglans

Sportsundervogn

Recharge | Inscription Expression

12V stik ved forsæde og i bagagerum

18" letmetalfælge 10-Multi eget Diamond Cut 235/45 R18 (1038)

2 stk. USB-c stik ved bagsædet

3-eget læderrat med Unideco i Silk Mat

60/40 splitbagsæde

Advarselstrekant

Airbagafbryder, passagersiden

Armlæn for og bag med kopholder

Aut. nedblændende bak- og sidespejle

Aquablades med integreret sprinklersystem

Bagagerumsdækken, manuelt

Capless filling - brændstofbestemt tankstuds

Care Key (orange), programmérbar: Max hastighed, lydniveau og ACC afstand

Chassis: Dynamic

Connected Safety (Slippery Road Alert) (Cloud-baseret forbindelse mellem Volvo biler med denne funktion. Skal aktiveres og kræver data. Giver føreren meddelelser om glat føre)

Digital instrumentering 12,3” (Farveskærm, vælg mellem 3 lay-outs)

Drive Mode Settings (Starter altid i Hybrid Mode. Giver mulighed for at indstille bilens køreegenskaber og karakter)

Dækreparationskit

Dæktrykskontrol (iTPMS)

El-indfældbare og el-justerbare sidespejle med varme

El-styret bagklap (Ifb. med nøglefribetjening start/døre findes sensor under bagkofangeren, som åbner bagklap ved vip med foden)

El-styret barnelås i førerdør

Elektrisk parkeringsbremse

El-juster lændestøtte for, 2-vejs

El-nedfældbart nakkestøtter 2. sæderække

El-opvarmede og –justerbare sidespejle

El-opvarmede forsæder

El-opvarmet bagsæde, yderpladser

El-opvarmet rat

El-opvarmede sprinklerdysser

El-sideruder for og bag

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Forlygtevaskere

Fugtighedssensor

Førstehjælps kit

Global åbning/lukning af vinduer og evt. soltag via fjernbetjeningen

Hill Descent Control (Kun AWD)

Home Safe-belysning

Sensus Connect High Performance audio: · 9,3” touch screen · DAB+ radio · 220W forstærker · 6 kanals forstærker · 10 højtalere · Bluetooth® til håndfri telefoni og musik streaming · 1 USB-stik · Subwoofer

Interiørbelysning: MID Level

Internet Maps (kræver konstant internetforbindelse, ej navigation)

ISOFIX beslag bag, yderpladser

Klimaanlæg (ECC), 2 zoner med pollenfilter

Køre-computer

Ladekabel med Schuko stik 6A (fuld opladning ca. 8 timer) 7,0 m

Lastbeskyttelsesnet, blødt, med opbevaringspose

LED forlygter med AHB (op/ned) Thors Hammer Design

LED kørelys med lyssensor

Låsbare hjulbolte

Låsbart handskerum

Make up spejle med lys

Manuel justerbart førersæde, 6-vejs

Manuel justerbart passagersæde, 4-vejs

Multijusterbart rat

Måtter i tekstil

Netlomme på midterkonsollen

Nøglefribetjening start/døre

Nøgleenhed i standardudførelse

Parkeringssensor bag

Progressiv servostyring

Ratfjernbetjening til lyd og fartpilot

Regnsensor

Roof Rails, Silver

Sele-alarmer for og bag

Seleforstrammere på alle pladser

Start/Stop teknologi

Tankkapacitet: 60L

Tilskudsvarmer, motor/kabine-varmer med timer

Tyverialarm med: · Dead Lock funktion · Privatlåsning

Udvendig temperaturmåler

Volvo On Call (eCall og Volvo Assistance inkl. 3 års abonnement, GPS Tracker, app til iOS og Android. App’en indholder bl.a. timer til tilskudsvarmer, kørebog og Send To Car hvis Sensus Navigation er tilkøbt)

IntelliSafe funktioner: · ABS bremser · Automatisk bremsning efter kollision · Automatisk oplåsning af døre ved kollision · Bremsepedalen kollapser ved ulykke · Ratstamme kollapser ved ulykke · Driver Alert Control (træthedsregistrering) · ESC antiudskridningssystem m/EBA (”panikbremseassistent”) · Hastighedsbegrænser · WHIPS for, Whiplash protection system · IDIS, Intelligent Driver Information System · Lane Keeping Aid (Haptiske rystelser) · Energiabsorberende siddehynder ved ulykke (mindsker risikoen for kompressionsskader i ryggen) · IC airbaggardiner · Airbag i fører- og passagersiden · Seleforstrammere på alle pladser · SIPS airbags · Færdselstavlegenkendelse · Run Off Road Mitigation · Oncoming Lane Mitigation

City Safety: · Steering Support (Evasive Manoeuvre Assist) · Auto Brake at Intersection · Collision Warning også i mørke · Collision Warning with full auto brake · Pedestrian Detection with full auto brake · Cyclist Detection with full auto brake · Large Animal Detection · Pre-prepared brake system · Oncomming Mitigation by braking

Gearknop i læder

Indstigningspanel ”Recharge”

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørkt interiør, bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Komfortsæder med Bella stof, Charcoal

Paneler i Iron Ore aluminium

Blanke siderudelister

Chrome-detaljer ved forreste luftindtag

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag med chrom-liste

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag, med jordbelysning

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

Recharge | Inscription (Udover Inscription Expression)

19” letmetalfælge 5-multi-eger Black DC 235/40 R19

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbart lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt og metal

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Gearknop i Orrefors® krystal

Indstigningspanel ”Recharge”

Komfortsæder med Moritz læder, charcoal

Loftsbeklædning i Blond tekstil

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i Drift Wood, træ

Blanke siderudelister

Chrome-detaljer ved forreste luftindtag

Chrom-ramme omkring kølergrill

Diffuser bag med chrom-liste

Indfarvede sidespejlskåber

Indfarvede dørhåndtag med jordbelysning

Kølergrill med vertikale ribber med chrom-afslutning

Recharge | R-Design (Udover Inscription Expression)

19” letmetalfælge 5-tripple-eger Matt Black DC 235/40 R19

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

El-justerbar lændestøtte, 4-vejs

Interiørbelysning: High Level

Nøgleenhed læderbeklædt

Parkeringskamera, bag

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Indstigningspanel ”Recharge”

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe og mørke tekstilmåtter

Paneler i aluminium Metal Mesh

R-Design gearknop i læder med kontrastsyning

R-Design pedaler

R-Design sportsrat i læder

Sportssæder med Nappa læder/Open Grid Mesh tekstil

Indfarvede dørhåndtag, med jordbelysning

Ramme i sort højglans, omkring kølergrill

R-Design diffuser bag med farvetilpasset liste

R-Design kølergrill, sort

Roof Rails i sort højglans

Siderudelister i sort højglans

Sidespejlskåber i sort højglans

Recharge | Polestar Engineered (udover R-Design)

19” letmetalfælge Y-formede eger Black Polished, smedede, 235/40 R19

Beklædt intrumentpanel, kunstlæder

Bremser for 19” Polestar Engineered/Brembo

Gearskiftefunktion ved rattet

Harman Kardon Audio system (se Ekstraudstyrslisten for detaljer)

- 12 kanals 600W Klasse D forstærkere

- 14 Højtalere

- DAB+ radio

Polestar Engineered chassis med Öhlins støddæmpere med dual-flow ventil, justerbare

Polestar Engineered fjederben i aluminium

Polestar optimeret motor og gearkasse

Indstigningspanel ”Volvo”

Loftsbeklædning i Charcoal

Mørk bundtæppe

Mørke tekstilmåtter

Paneler i aluminium Metal Mesh

Pedaler i aluminium

Polestar Gold sikkerhedsseler

Sportsrat i læder

Sportssæder med Nappa læder/Open Dark Grid Mesh tekstil

Ingen motor emblem

Polestar diffuser bag, indfarvet med midterstykke i karrosserifarve

Polestar emblem på bagsmæk

Polestar emblem på kølergrill

Polestar Engineered kølergrill i sort med sort ramme

Polestar Engineered afgangsrør

Polestar Gold bremsecaliper

Polestar Gold luftventilhætter

Polestar sportsundervogn

Privatleasing af V60 | Attraktive månedlige ydelser

Ny Volvo V60 kan nu leases - se priserne her

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!