Priser fra 427.910 kr.

Volvo V60 en stationcar til hele familien

Volvo V60 er bilen du glæder dig til at sidde i og bilen du ikke har lyst til at stige ud af.

Volvo V60 er en velkørende, sporty og praktisk bil. Volvos nye design sprog er, især i denne model, særdeles veltalende. Proportionerne i designet er helt perfekte, hvilket gør at bilen gør dig glad, selv når den bare står i garagen eller i indkørslen. Den klæder et hvert hjem.

Volvo har altid haft evnen til at skabe biler, der scorer højt på sikkerhed, praktik og høj komfort. Nu kan de tilføje, tillægsord som stilfuld, sporty og elegance, hvilket er noget af det der gør bilmærket et af de mest populære i firmabilsklassen.
Et af de bedste tillægsord til den nye V60, er stilfuld. Hvilket gør den til noget af det mest eksklusive du finder i klassen.

Fra den øverste hylde i denne model, kan du vælge Volvo V60 T8 Plug-in hybrid R-Design
Denne variant har alt hvad du kan drømme om. Den er hurtig og adræt som sportsbil, komfortabel som en ministerbil, brændstofs økonomisk som en minibil, praktisk som en familiebil og stilfuld som en italiener. Alle disse egenskaber er pakket ind i et design som, på sin helt egen måde, er sublimt underspillet.

Ny V60, er bare en utrolig bil!

I den nye udgave af V60 modellen kan du køre mange flere kilometer, samtidig med at der er meget mindre CO2-udslip. Du passer altså godt på miljøet, samtidig med at du giver dine omgivelser et stykke smukt design at kigge på. Du kan fx vælge D4 Dieselmotoren der har et brændstofforbrug så lavt som 21,7 km/l.

For de fleste familier er komfort vigtigt. Med 5 rummelige og komfortable sæder, er du og din familie sikret plads og velbehag på hele turen – kort som lang. Selvom i er mange, kan i roligt køre på ferie i en Volvo V60. Med en af de største bagagerumskapaciteter i klassen på 529 liter, er der helt sikkert plads til alt jeres bagage. Det gælder både hvis i blot skal en tur i lufthavnen med store kufferter, eller i vælger en kør-selv-ferie med alt hvad der hører til.

Du skal vælge Volvo V60
fordi : 

Det er en luksus bil med Volvo's nye design linjer. Den har som standard masser af udstyr både til komfort og sikkerhed. Dens køreegenskaber er noget af det bedste på markedet, indenfor stationcars. Kvalitet er en selvfølgelighed hos Volvo og der er bestemt ikke sparret på noget som helst i den nye Volvo V60. Indvendig er den udstyret med den nye store mediaskærm, hvilket gør at du nemt benytter funktioner som navigation, opsætning af bilen ect. Volvo V60 er et perfekt valg til dig, som gerne vil have en luksus bil med stor sikkerhed.

VIS PRISLISTE (V60) PRISLISTE PLUG-IN HYBRID

Km/l: 12,5-17,9 | CO2: 145-180 g/km | Energimærke: C-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Volvo V60 indvendig

Indvendig i Volvo V60

Det bedste interiør der findes på markedet, med de bedste bilsæder i verden. Volvo er kendt for at lave de bedste sæder. Du har i både fører og passagersiden alle indstillingsmuligheder, naturligvis fuldelektronisk, og gør at sædet kan tilpasses perfekt til din kropsbygning.
Det er ikke kun sæderne som er topkvalitet, men alt fra lister til plast, du finder absolut ingen ”hård” og kedelig plastik.

Alle funktioner og knapper er udført med omtanke og fokus på det intuitive. Fra indstilling af telefonen, brug af navigationen til afspilning af din yndlingsmusik, det hele gøres nemt fra den store touchskærm.
Touchskærmen er i en fantastisk opløsning og den kan sammenlignes med en Ipad.

Vælger du Volvo V60 i T8 varianten, så finder du en lækker lille detalje. Gearvælgeren, som i mange andre biler er ganske anonym og måske tangerer til kedelig. I Volvos T8 biler er den langt fra kedelig. Den er lavet af glas fra den svenske glasproducent Orrefors, hvilket måske er en lille detalje med har stor effekt for din oplevelse.

Der er svensk kvalitet bagved alt i kabinen og dette ligger Volvo ikke skjul på. Du finder et lille diskret svensk flag syet på sæderne, så selvom bilen ikke er samlet i Sverige, så er den bestemt Made-by-Sweden, hvilket betyder skandinavisk luksus og kvalitet.

Volvo V60 Cross Country

Er du mere til et off-road look? Så er Cross Country versionen af Volvo V60 det absolut perfekte valg. Den giver det rå og robuste look, som passer perfekt til dig der typisk bevæger dig i naturen. Hvad enten du er til jagt, lystfiskeri eller udendørssport, så matcher V60 CC perfekt til din livsstil. 

Komfort kombineret med eventyrlyst i Volvo V60 CC

Volvo V60 Cross Country er forberedt til alt. Den giver dig mulighed for at komme på afveje, med mere frihøjde, standard firehjulstræk og en hårdfør facadebeklædning. Det behøver ikke at være kompliceret at opleve mere frihed. Bilens design udtrykker robusthed, mens interiøret mikser alsidighed og intuitiv teknologi med smukt design.

Standard firehjulstræk giver dig komplet styring i al slags vejr. Med Hill Descent Control forcerer du selv kuperet terræn med selvsikkerhed, ved hjælp af bilens automatiske bremser, som opretholder en stabil nedkørsel.

Designet er dristigt, med en unik kølergrill og et præget logo på bagkofangeren.

VIS PRISLISTE (CROSS COUNTRY)

Km/l: 12,3-16,7 | CO2: 157-200 g/km | Energimærke: D-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Volvo V60 Cross Country

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Volvo V60 online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Top sikkerhed med Volvo V60

Sikkerhed i biler er næste et synonym for Volvo. Der er intet andet bilmærke i verden, der har ligeså stor fokus på sikkerhed. Sikkerhed og familiens tryghed er en stor del af Volvos DNA.  

Selve karosseriet på V60 modellen er lavet i Ultrahøjstyrkestål, hvilket betyder at du som passager nærmest befinder dig i et sikkerhedsbur. City Safety er et system Volvo har udviklet, til at hjælpe dig med at passe på personer indeni og udenfor V60. Ved hjælp af radar- og kamerateknologi kan V60 identificere potentielle farer som eksempelvis andre biler, cyklister, fodgængere eller store dyr – både nat og dag.

Hvis din bil er ved at forlade vejen utilsigtet, hjælper Run-off road Mitigation med at styre bilen tilbage på vejen.

Skal denne nye V60 være familiebilen, så er sikkerhed for de fleste danskere et ufravigeligt krav. Dette krav bliver opfyldt og mere til, som standard har denne model næsten alt hvad du kan forvente af en moderne bil, med stor fokus på sikkerhed. Dig og dine børn, kan altså føle sig tryg, hvad enten turen går til bageren søndag morgen eller kør-selv ferie til Italien.

Volvo V60 sikkerhed
Volvo V60

Volvo V60 i din hverdag

Dens bagagermuskapacitet er på liter måling ikke den største i klassen, men designet gør at rummeligheden er helt enorm. Barnevogn, golfbags, en racercykel eller hvad du har brug for at transportere, er ingen sag i denne model. I byen giver bilen dig ingen problemer, med parkerings-sensor, gør den livet nemt og behageligt, ligeledes er dens køreegenskaber designet til at kunne være adræt som en mindre bil.

Er du pendler er denne bil, en af markedets absolut bedste biler, du kommer stress frit på arbejde og med de unikke Volvo sæder føler du dig aldrig træt når du kommer frem, næsten lige meget hvor langt du har kørt.

Vil du booke en Volvo ekspert?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Fordele ved at vælge varianten T6 eller T8.

Du får i de to hybrid varianter fantastisk acceleration med Twin Engine og elmotoren som tilsammen yder 340 eller hele 390 hk. I T8 når du 100 km/t på kun 4,9 sek.

Du er herre over bilens motorer. Du kan vælge mellem hele 4 grundindstillinger, Power hvor bilen bliver hidsig og ekstra sporty, eller i den helt anden ende Pure, hvor du lydløst bevæge kan dig igennem byen eller på den stille villavej. Pure indstillingen giver dig mulighed for at benytte bilens elmotorer, således kan du køre helt op til 40 kilometer på ren el.

Volvo hybrid er et godt valg fordi:

Ideen bag en hybrid bil er, at du laver et mindre Co2 aftryk uden af du skal bekymre dig når du er på langfart. Det kan godt være en stressfaktor at køre på langtur i en ren elbil. Her skal du hele tiden tænke som en skakspiller ”hvad er mit næste træk?” og hvor længe skal vi holde ind, før vi kan køre videre. Amerikanerne kalder dette for ”range anxiety”. Denne utryghed har du slet ikke i en hybrid. Rækkevidden i Volvo V60 T6 og T8 er, grundet benzinmotoren, langt længere end en almindelig benzin eller dieselmotor. Du kan tanke på alle stationer, hvilket gør at du har friheden i forhold til vores nuværende infrastruktur, men samtidig giver de to hybridvarianter dig muligheden for at køre 100% grønt på EL.

Volvo V60 T8

On Call i Volvo V60

Volvos On Call system er fantastisk smart. Nu er det ikke kun Tesla som kan lave lækre intelligente systemer til kontrol af bilen på afstand.

On Call fra Volvo er en app du henter på din iphone- eller androidtelefon.
Via denne app kan du betjene bilen på afstand. Du kan låse bilen, du kan se din køredata, du kan finde din bil og som det smarteste af det hele kan du styre bilens klimaanlæg.

Forestil dig en kold december dag. Du skal køre kl. 7.30 og det har sneet hele natten. De fleste af os, ville nok blive i lidt dårligt humør, såfremt bilen ikke lige står i en lukket garage. Du skal nemlig ud til bilen og skrabe is af ruderne før du kan køre. Derudover så er bilen kold og det hele bliver lidt ”øv”, før du overhovedet er kommet afsted. Det er helt slut med Volvo On Call.

Du åbner app´en og sætter kabinetemperaturen til 21 grader, samtidig skruer du lidt op for varmen i sædet og i rattet. 20 minutter senere sætter du dig ind i en dejlig varm bil med afrimet ruder. Kører du på samme tidspunkt hver dag, så kan du naturligvis planlægge opvarmningen til et bestemt tidspunkt alle ugens dagen. On Call er en gadget, men bestemt en gadget som gør dig lige det ekstra glad, hver dag.

Volvo V60 On Call

Anmeldelser af Volvo V60

"Volvo V60: En ny svensk herregårdsvogn"

Bilmagasinet.dk

"Volvo V60 er en sand fornøjelse"

Bilsektionen.dk

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Momentum

12V stik ved for- og bagsæde

17" letmetalfælge 5 dobbelt eget Silver 235/50 R17

18” letmetalfælge 5-eget Silver 215/55 R18 (kun Cross Country)

3-eget læderrat med Unideco

18” letmetalfælge 5 åbne eger Black DC 235/45 R18 (kun T5 og T5 AWD)

60/40 splitbagsæde

Advarselstrekant

Airbagafbryder, passagersiden

Armlæn for og bag med kopholder

Aut. nedblændende bakspejl

Bagagerumsdækken, manuelt

Capless filling - brændstofbestemt tankstuds

Digital instrumentering 12,3”

Dynamic chassis

Dækreparationskit

Dæktrykskontrol (iTPMS)

e-Call (Volvo Emergency Call)

Elektrisk parkeringsbremse

El-juster lændestøtte for, 2-vejs

El-nedfældbart ryglæn og nakkestøtter 2. sæderække

El-opvarmede og –justerbare sidespejle

El-sideruder for og bag

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Forlygtevaskere

Fugtighedssensor

Førstehjælps kit

Global åbning/lukning af vinduer og evt.

Hill Descent Control (kun AWD)

Hill Start Assist

Home Safe-belysning

Indtræk: Stof, Comfortsæder

Interiørbelysning: Mid Level

Internet Maps (kræver konstant internetforbindelse, ej navigation)

ISOFIX beslag bag, yderpladser

Klimaanlæg (ECC), 2 zoner

Køre-computer

Kørelys med lyssensor

LED forlygter med AHB (op/ned) Tors Hammer Design

Låsbare hjulbolte

Låsbart handskerum

Make up spejle med lys

Manuel justerbart førersæde

Manuel justerbart passagersæde, 4-vejs

Multijusterbart rat

Nøglefribetjening start

Nøgleenhed i standardudførelse

Paneler i Iron Ore aluminium

Parkeringssensor bag

Progressiv servostyring

Ratfjernbetjening

Regnsensor

Roof Rails, silver

Sele-alarmer for og bag

Siderudelister i standardudførelse, sort

Start/Stop teknologi

Tyverialarm med: Dead Lock funktion Privatlåsning

Udvendig temperaturmåler

Varme i forsæder

IntelliSafe funktioner: ABS bremser, Automatisk bremsning efter kollision, Automatisk oplåsning af døre ved kollision, Bremsepedalen kollapser ved ulykke, Ratstamme kollapser ved ulykke, Driver Alert Control (træthedsregistrering), ESC antiudskridningssystem med EBA (”panikbremseassistent”), Hastighedsbegrænser, WHIPS for, Whiplash protection system, IDIS, Intelligent Driver Information System, Lane Keeping Aid (Haptiske rystelser), Energiabsorberende siddehynder ved ulykke (mindsker risikoen for kompressionsskader i ryggen), IC airbaggardiner, Airbag i fører- og passagersiden, SIPS airbags, Færdselstavlegenkendelse, Run Off Road Mitigation, Oncoming Lane Mitigation

City Safety: Steering Support (Evasive Manoeuvre Assist), Auto Brake at Intersection, Collision Warning også i mørke, Collision Warning with full auto brake, Pedestrian Detection with full auto brake, Cyclist Detection with full auto brake, Large Animal Detection, Pre-prepared brake system

Chassis: Touring (kun Cross Country, øget frihøjde med 60 mm)

Cross Country har dobbelte integrerede afgangsrør

Cross Country har eget kølergrill design

Cross Country har skærmkanter i Embassy Black plast

Aquablades med integreret sprinklersystem

Connected Safety

Drive Mode Settings

El-styret bagklap med ”hands free” åbning (fod under kofangeren til venstre)

El-styret barnelås i førerdør

Lastbeskyttelsesnet, blødt, med opbevaringspose

Volvo On Call

Inscription (udover Momentum)

18" letmetalfælge 10-multi eger Diamond Cut 235/45 R18

19" letmetalfælge 5-multi eger Black Diamond Cut 235/40 R19 (kun T5 og T5 AWD)

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

Blanke siderudelister

Digital instrumentering 12,3”

Dobbelte integrerede afgangsrør

Drive Mode Settings

El-indfældbare sidespejle

El-justerbart lændestøtte, 4-vejs

El-styret bagklap med ”hands free” åbning (fod under kofangeren til venstre)

Indtræk: Moritz læder, Comfortsæder

Inscription kølergrill

Interiørbelysning: High Level

IntelliSafe Assist

Adaptive Cruise Control: Queue Assist Pilot Assist (en hånd på rattet, op til 130 km/t)

Tågeforlygter LED

Måtter ved alle pladser

Netlomme på midterkosollen

Nøglefribetjening start/døre samt bagklap

Nøgleenhed læderbeklædt og metal

Paneler i Drift Wood, træ

Parkeringssensor for og bag

Siddehyndeforlængelse for, manuel

R-Design (udover Momentum)

18" letmetalfælge 5-dobbelt eger Matt Black DC 235/45 R18

19" letmetalfælge 5 tripple eger Matt Black DC 235/40 R19 (kun T5 og T5 AWD)

Armlæn bag med kopholder og opbevaringsrum

Dobbelte integrerede afgangsrør

El-justerbar førersæde med hukommelse (hukommelsen fungerer også med sidespejlene)

Indtræk: Open Mesh stof/læder

Interiørbelysning: High Level

IntelliSafe Assist: · Adaptive Cruise Control · Queue Assist · Pilot Assist (en hånd på rattet. Op til 130 km/t

Nøgleenhed læderbeklædt

Paneler i Metal Mesh aluminium

Parkeringssensor for og bag

R-Design diffuser med midterdel i sort højglans

R-Design gearknop

R-Design kølergrill, sort højglans gitter

R-Design pedaler

Roof Rails i Glossy Black

Siddehyndeforlængelse for, manuel og el-styret på førersæde

Siderudelister i sort højglans

Sidespejlkåber i sort (019) med fødder i sort højglans

Sort loftsbeklædning

Sportsundervogn

Tågeforlygter, LED

Privatleasing af V60 | Attraktive månedlige ydelser

Ny Volvo V60 kan nu leases - se priserne her

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Tak for henvendelsen!