Volvo C40 - en fuldelektrisk crossover

Klar til at bestille din C40 Recharge?

Hvis du vil være ejer af en Volvo C40 elbil, kan den bestilles online. Ønsker du en prøvetur inden, kan du tilmelde dig formularen her på siden, så kontakter vi dig så snart det er muligt. Har du en byttebil er du meget velkommen til, at kontakte os.

BESTIL BIL TILMELD DIG

Volvo C40 Recharge er en 100% elektrisk crossover, der af udseende og funktion har træk fra en SUV og som samtidig er kombineret med Volvos æstetiske linjer. Den er markant i sit udtryk og dette understreges også af de nye forlygter der er lavet med den nyeste pixelteknologi. Designet på den nye C40 er gennemtænkt ned til mindste detalje - uden at gå på kompromis med kørekomfort og sikkerhed. C40 er udstyret med de bedste infotainmentsystemer, der er udviklet i samarbejde med Google. 

100% læderfri 

Noget der er ret bemærkelsesværdigt ved den nye Volvo er, at den er 100% fri for læder - dette gælder både rat, gearstang og interiør. C40 præsenterer en ny form for luksus som med endnu mere respekt. 

Har du spørgsmål?

Vi forhandler Volvo i Kolding, Vejle, Odense, Nærum og Hillerød. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til den nye Volvo C40.

Du skal vælge Volvo C40 fordi : 

Volvo C40 har et eksklusivt og strømlinet design med alle de funktionelle fordele fra en SUV. Den byder på sikkerhed og kørekomfort i særklasse.

5 facts om den nye C40

  • Den er 100% læderfri 
  • Byder på en elektrisk rækkevidde på 420 km
  • Kører 0-100 km/t på 4,9 sek
  • Kan hurtigoplades til 80% på ca. 40 minutter
  • Den drives af et 78 kWh batteri 

*Rækkevidden er beregnet i henhold til WLTP-kørecyklus under kontrollerede forhold for et nyt køretøj. Den egentlige rækkevidde kan variere afhængig af udstyrsniveau, vejr og køremønster. Tallene er baseret på det foreløbige mål. Der er endnu ikke opnået endelig certificering.

Få besked når C40 Recharge kan prøvekøres

Vil du have besked som en af de første, når den nye Volvo C40 kan prøves? Så udfyld formularen herunder, så får du besked direkte i din mail.

Spørgsmål til C40 Recharge?

Hvor og hvornår kan Volvo C40 købes?

Volvo C40 Recharge kan bestilles online nu. 

Hvornår bliver Volvo C40 produceret?

Volvo C40 Recharge starter i produktionen til efteråret 2021og vil blive bygget på Volvo Cars' produktionsanlæg i Gent (Belgien). Det er også her, at XC40 Recharge skal bygges

Hvilke muligheder er der for ejerskab?

Der er flere måder at eje den nye C40 Recharge på gennem fleksible købs- og leasingmuligheder. Det er muligt at betale det fulde beløb for bilen ved udlevering eller benytte et finansieringstilbud. Du er velkommen til at kontakte os, for at få yderligere informationer omkring dine muligheder. 

Kommer C40 kun som elbil?

Ja. Og bilens fremdrift leveres af to elmotorer og et 78 kWh batteri. 

Hvor langt kan C40 køre på en opladning?

Det forventes det at C40 vil få en rækkevidde på 420 km og at batteriet kan hurtig-oplades til 80 % på ca. 40 minutter. 

*Rækkevidden er beregnet i henhold til WLTP-kørecyklus under kontrollerede forhold for et nyt køretøj. Den egentlige rækkevidde kan variere afhængig af udstyrsniveau, vejr og køremønster. Tallene er baseret på det foreløbige mål. Der er endnu ikke opnået endelig certificering.

Rækkevidde og opladning af C40 Recharge

Rækkevidden i den nye C40 forventes, på et fuldt opladet batteri, at være op til 420 km* ved blandet kørsel. Der er mange faktorer der kan påvirke rækkevidden, såsom vejr, kørestil, vejforhold og meget mere. Den lange rækkevidde gør Volvo C40 ideel til længere ture og du har altid mulighed for at lade på vejen. Vælger du en hurtigopladende DC-station kan du oplade batteriet op til 80% på cirka 40 minutter. Dette svare også til omkring 80-100 km rækkevidde på ca. 10 minutter. 

Det integrerede Google Maps hjælper dig med nyttige oplysninger om din bil. Du kan finde batteriniveau ved ankomst, få vigtige batteriadvarsler og finde ladestationer der er kompatibel med din C40. Alt sammen kan du finde i bilens midterdisplay eller med din app. 

Batteriet i Volvo C40 Recharge 

Batteriet i C40 er et 78 kWh batteri og med Volvo Cars' garanti, er der garanti i 8 år eller til 160.000 km. Dette er forudsat at bilen og batteriet vedligeholdes og bruges i overensstemmelse med Volvos anbefalinger. 

Batteriet - eller batterimoduler - kan til enhver tid udskiftes, ligesom med enhver anden teknisk del af bilen. 

*Rækkevidden er beregnet i henhold til de realistiske WLTP-kørecyklusser under kontrollerede forhold for et nyt køretøj. Den egentlige rækkevidde kan variere. Tallene er baseret på det foreløbige mål. Der er endnu ikke opnået endelig certificering.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Volvo C40
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Volvo C40 som én af de første.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder