Tillykke med din nye Volvo

Første stort tillykke med din nye Volvo

Vi er utroligt glade for, at du valgte os og ønsker at gøre alt for, at din oplevelse bliver så god som muligt, når du snart skal afhente din nye Volvo. Her på siden finder du en guide til, hvad du med fordel kan forberede dig på før afhentningen af bilen. Vi hjælper naturligvis meget gerne på dagen, men hvis du har styr på Google konto og installation af Volvo On Call, så har vi ekstra tid til eventuelle spørgsmål eller bare en hyggelig snak.  

Her finder du de 3 trin, du med fordel kan gennemgå før afhentning af din nye bil. 

Oprettelse af Google Konto
Du skal bruge en Google konto for at forbinde med din Volvo. Dette er skyldes at Volvo har valgt Android som leverandør.

En Google konto giver dig adgang til en masse af Googles produkter og som standard en Gmail konto. Det er selvfølgelig op til dig, om du vil benytte dig af de mange produkter, da det ikke er et krav. Det er ligeledes ikke noget, som har indflydelse på din nuværende mailadresse ect.

OBS! - Har du allerede en Google konto, skal du blot kunne huske dit brugernavn (*@gmail.com) samt dit password. 

Download Volvo On Call App
Har du en smartphone, kan du downloade Volvo On Call App, hvori du har alle de smarte funktioner til din bil. 

Opret et Volvo ID
Når du har hentet Volvo On Call app'en på din telefon, så har du mulighed for at oprette et Volvo ID. Dette ID benytter vi til at oprette forbindelse mellem dig og din nye bil. Derfor er det eneste, du skal huske, det brugernavn, du vælger samt adgangskoden. 

OBS! - når du har installeret og oprettet dit Volvo ID, kan du ikke benytte appen, det sker først, når vi har lavet forbindelsen på afhentningsdagen. 

Du og din Volvo får en personlig service-tekniker, der vil være din kontakt hver gang, din Volvo skal til service. Dette giver åbenlyse fordele, da din service-tekniker vil kende din bils historik. Det er vores erfaring fra vores kunder, at en VPS’er (Volvo Personlig Service-tekniker) giver en øget tryghed, hvilket er et yderst vigtigt parameter for os. Vi giver dig derfor muligheden for at vælge den VPS’er, du kunne tænke dig.

Før en servicetekniker kan kalde sig VPS, gennemgår han/hun en certificering. Denne omhandler primært, hvordan han/hun skal yde den absolut bedste service til dig som kunde og selvfølgelig også din bil.

HVAD ER HOTSPOT DRIVE?

Gælder kun udvalgte modeller fra modelår 2022-23.

HotSpot Drive er en tjeneste fra Deutsche Telekom, som, når den er aktiveret, gør det muligt for dig at bruge forbindelsestjenester såsom telematik, navigation og apps i dit køretøj. Hvis dit køretøj opfylder de tekniske krav til et Wi-Fi-hotspot, vil du og dine passagerer kunne forbinde mobilenheder til køretøjets Wi-Fi. Hvis dit køretøj opfylder de tekniske krav til at bruge Google Automotive Services, vil du kunne bruge disse tjenester gennem dit køretøjs infotainmentsystem.

Det syntes vores kunder