https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/volvo/volvo-c40#book
Ny elektrisk Volvo C40 Recharge
Book din prøvetur
#modeller
Vælg din nye Volvo som plug-in hybrid
Nye priser på alle Recharge

Volvo biler

Volvo modelprogram 

Vi er stolte over at være Volvo forhandler og yderst glade for at kunne præsentere alle modeller fra Volvo. Bilmærket har de sidste år virkelig forbedret design og ligeledes teknik, hvilket gør, at flere danskere end nogensinde kører i en Volvo. Har du ikke før prøvet en Volvo, så kan du forvente en oplevelse. Kvaliteten, komfort og køreegenskaber er bestemt på bilmarkedets absolut højeste niveau. Så ønsker du en ægte premium bil, der er stilren og har den skandinaviske kvalitet, så er en bil fra Volvo et oplagt valg. Du kan her på siden gå på opdagelse i alle modeller, og ønsker du en prøvetur eller en snak med en af vores Volvoeksperter, så kan du med fordel booke online. 

Volvo C40 Recharge

Den første 100% elektriske crossover fra Volvo

KAN PRØVEKØRES NU

Volvo S60

Er dit behov ikke til en stationcar som V60, så har du måske ventet på sedanudgaven, nemlig den nye S60

Volvo V60

V60 er den perfekte stationcar til familien, pendler eller firmabil.

Volvo V90

V90 kombinerer udsøgte, naturlige materialer med sofistikeret, intuitiv teknologi.

Volvo S90

Så er den nye Volvo S90 ankommet, og du kan prøve den i alle vores Volvo-afdelinger.

Volvo XC40

Behov for en kompakt luksus SUV? Så se her - valget er klart en XC40!

Book en Volvo ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Volvo XC40 elbil

100% elektrisk SUV fra Volvo

NYHED

Volvo XC60

Behov for en stor SUV? Så skal du helt sikkert kigge på den fede XC60

Volvo XC90

Denne moderne SUV, der findes med fem eller syv pladser, er vores markante bud på, hvad det vil sige at køre en luksusbil i det 21. århundrede.

Fordele ved køb af Volvo er: 

Sikkerhed, kvalitet og omtanke for miljøet er værdier, der kendetegner en Volvo. Hvis det er noget, du som bilejer kan relatere til, så er Volvo et oplagt valg for dig.

Volvo, der produceres og udvikles i Sverige, er kendt for sikkerhed. Bilmærket har som det eneste sit eget crashtest-center på fabrikken i Gøteborg, hvor alle Volvo modeller bliver omhyggeligt testet, inden de sættes i produktion. Derfor kan Volvo i dag prale af at have verdens sikreste bil.

I Vejle, Kolding, Odense, Nærum og Hillerød står vores Volvo salgskonsulenter klar til at hjælpe dig med at finde den Volvo, der netop matcher dig og din families behov. Du kan naturligvis også få en prøvetur i en af de mange Volvo modeller.

  • Skandinavisk design
  • Kvalitet
  • Mulighed for Volvo on-call
  • Højt niveau af standardudstyr
  • Mulighed for at vælge hybridudgaver i de fleste modeller

Skal din nye firmabil være en Volvo

Volvos modeller er populære business modeller med deres rummelighed, design og køreegenskaber. Vi har samlet en oversigt over de mest populære modeller:

Volvo Business lease

Polestar optimering 

Polestar er en softwareoptimering, der påvirker op til 6 forskellige elementer i bilen. Med en effektoptimering af din Volvo kan du opnå følelsen af en helt ny bil uden at skulle købe en ny. 

Læs mere om Polestar

Fremtiden er elektrisk 

De børn der sidder på bagsædet i dag, er formentlig den generation der kun kommer til at køre 100% elektriske biler. De vil måske ikke komme til at tanke biler, som vi gør det i dag. 

Uanset hvilken Volvo du kigger efter, kan den fås som hybrid. Inden længe er den 100% elektriske XC40 og C40 på de danske veje. På vej til at starte en revolution. 

.

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!