Pris ekskl. moms fra 199.068 kr.

Ny effektiv motor giver populær varebil mere ydeevne

Renault Trafic har været et populært valg som både budvarebil og håndværkervogn. I den nye udgave er der endnu mere styrke og effektivitet med en ny 2,0-liters dieselmotor, der har mere effekt og større moment. 

Det er blot én ting i den nye Renault Trafic, som er med til at reducere det reelle brændstofforbrug i bilen. Du kan nemlig også aktivere ECO-funktionen, som optimerer motorens forbrug, og dertil kommer DRIVING ECO2-systemet, som analyserer bilens køremønster og kommer med forslag til, hvordan du kan ændre din kørestil for at spare på brændstoffet. Kørestilsanalysen sker i realtid, så du hele tiden bliver informeret om, hvordan du gør din kørsel mere økonomisk og mere skånsom, hvad angår udledninger.

Renault Trafic kommer som udgangspunkt i to forskellige højder og to længder, men med det store varerum på enten 5,2 eller 8,6 kubikmeter er der utallige muligheder, uanset om det skal være et værksted på fire hjul, en kølebil eller noget helt tredje.

Interiøret i Renault Trafic er slidstærkt, men man har samtidig gjort brug af indretningselementer fra en personbil for at give dig en mere harmonisk oplevelse af kabinen. Instrumentbrættet er ergonomisk og nemt at komme til, og forsædet kan indstilles, så alle kan sidde behageligt.

Udenpå har den et robust og stærkt udtryk med rene linjer, som understreger, at det er en arbejdsbil, men med med Renault Trafics Full LED-forlygter og tågelygter med dobbelt funktion bliver det samtidig understreget, at det ikke kun er for syns skyld.

Hos Autohuset Vestergaard kan vi umuligt kende præcis de behov, din virksomhed har, eller vide, nøjagtig hvilke opgaver din bil skal være med til at løse. Heldigvis kan Renault Trafic skræddersys til stort set alle behov, så hvis du tager en snak med en af vores dygtige erhvervskonsulenter, vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Den nye Trafic er opdateret med det nyeste udstyr: 

  • Stort lastrum
  • Kørestilsanalyse i realtid hjælper dig til bedre brændstoføkonomi
  • Full LED-forlygter giver bedre oplysning af vejen og bedre udsyn
  • 90 liter opbevaringsplads i kabinen
  • Aut. Klimaanlæg
VIS PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Km/l: 15,6-18,5 (NEDC) / 13,3-14,1 (WLTP) | CO2: 168-144 (NEDC) / 196-186 (WLTP) | Energimærke: D-C

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Indretning af Renault Trafic varebil

Hvis din Renault Trafic skal være en effektiv arbejdsplads, der understøtter dine medarbejdere og kunders behov bedst muligt, kræver det en effektiv og intelligent udnyttelse af både kabine og lastrum. Det kan sikre plads til varer, materiale, værktøj og arbejdsplads i lastrummet, og i kabinen kan det sørge for, at der er opbevaringsplads til computere, papirer og mapper, og at dine medarbejdere på behagelig og ergonomisk korrekt vis kan udnytte pauser mellem kunder til at klare papirarbejde eller digitale opgaver uden at skulle tilbage til kontoret.

Hos Autohuset Vestergaard har vi flere års erfaring med at sælge og indrette varebiler, og efter en god snak med vores erhvervskonsulenter – enten hos jer eller hos os – kan de hurtigt præsentere et forslag til, hvordan jeres behov og ønsker bliver imødekommet på bedste vis.

Udover at vi kan sørge for indretning og opbygning af varebiler som Renault Trafic med arbejdsbord eller reoler, er vi også specialister i strømforsyning. Vi kan for eksempel hjælpe med at indrette din Renault Trafic med arbejdslys eller 220V-stik, så du kan oplade dit værktøj. Skal du ofte løse opgaver på steder, hvor der ikke er adgang til elnettet, kan vi også udstyre Renault Trafic med solceller på taget, du altid er sikret opladt udstyr.

Uanset ønsker, behov og præferencer ser vi frem til at finde en værdiskabende løsning, så du får mest muligt ud af din nye Renault Trafic.

Indretning varebil
Leasing af Renault Trafic

Leasing af varebil af Renault Trafic

Hos Autohuset Vestergaard kan vi give dig vejledning og rådgivning om mange af de ting, der er vigtige, når du kigger efter en ny varebil. Vi forstår også, at driftssikkerhed og totalomkostningerne for driften er nogle af de vigtige overvejelser, som vi skal hjælpe med at klarlægge, så du kan tage en beslutning, hvor investeringen giver mening, og hvor du kan se, hvordan det vil kunne skabe værdi for dine kunder. Vi har arbejdet med virksomheder i de fleste størrelser og brancher og er parat til at finde en leasingaftale, hvor vilkår og finansiering passer godt til din virksomheds behov. Vi indhenter tilbud fra flere forskellige leasingudbydere, så vi er sikre på at få en aftale, der passer til jeres behov, og ikke er bundet af vilkårene hos en enkelt udbyder.

Ved at lease en Renault Trafic i stedet for at købe den slipper din virksomhed med mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. I leasingperioden, der som udgangspunkt vil være på 36, 48 eller 60 måneder, vil du altså have overblik over og sikkerhed i budgettet, så du kan fokusere på din virksomhed og dine kunder.

Operationel eller finansiel leasing?

Leasingaftaler er fleksible og kan tilpasses de enkelte virksomheders behov, men kan overordnet set deles op i operationelle og finansielle aftaler. Din virksomheds profil i forhold til risiko og økonomi, hvor ofte og hvor langt du skal køre i din Renault Trafic, og hvad du skal bruge den til, vil afgøre, hvilken type aftale der passer bedst til jer.

Operationel leasing er for dig, der vil undgå administrativt bøvl og andre dikkedarer. Din virksomhed får brugsretten på den nye Renault Trafic, og leasingselskabet sørger for service og vedligehold. Det er også muligt at få leasingaftaler, hvor leasingselskabet sørger for erstatningsbiler ved service og reparationer, så jeres driftsstabilitet bliver opretholdt. I skal kende jeres kørselsbehov, da aftalens vilkår og pris beregnes på baggrund af et kilometermaksimum, der indskrives i kontrakten. Hvis I gerne vil have budgetsikkerhed og driftsikkerhed uden ubehagelige overraskelser, skal I sandsynligvis vælge en operationel leasingaftale.

Arbejder du i en branche hvor risikoen for buler og lignende skader er høj, eller er det vigtigt for dig med en lavere ydelse, skal du og din virksomhed i stedet kigge nærmere på finansiel leasing til anskaffelse af jeres nye Renault Trafic. Her har I selv ansvaret for vedligehold og service af den bil, I leaser, men skal ikke i samme omfang stå til ansvar for skader og nedslidning hos leasingselskabet, som det ville have været tilfældet med en operationel leasingaftale. Den leasede bil skal ved leasingaftalens ophør købes af enten jer selv eller en tredjepart til en pris, der blev aftalt ved indgåelsen af leasingaftalen. For en fast månedlig pris kan I overveje at supplere en aftale om finansiel leasing på Renault Trafic med en serviceaftale, der dækker service og vedligehold, som har et niveau tæt på operationel leasing.

Sikkerhed i varebilen

For mange er varebilen en integreret del af arbejdsdagen. Med en Renault Trafic er du sikker på, at der også er styr på arbejdssikkerheden på den del af dagen, hvor du og dine medarbejdere sidder i bilen.

Forlygterne i Renault Trafic er udstyret med Full LED-pærer, hvilket ikke blot giver en længere levetid, men også en langt bedre oplysning af vejen takket være LED-pærernes hvide lys. For at sikre dit udsyn i alt slags vejr er Renault Trafic samtidig udstyret med dobbeltfunktionslamper, der sørger for, at du har et klarere udsyn i tåge, og samtidig oplyser kurverne i svinget, så dit synsfelt bliver meget større.

Renault Trafic er også udstyret med både automatisk nødbremse og advarsel ved vognbaneskift, så du oplever en brummen i bilen, når du overskrider vejstriberne, hvilket holder dig opmærksom på at blive i din egen vejbane. Med en ny generation af ESP er det elektroniske stabilitetsprogram blevet endnu bedre at til vurdere bilens belastning, alt efter hvor meget du har lastet din Renault Trafic, og justere bilens kørsel derefter, så du har en stabil og ensrettet kørsel. Samtidig er hvert eneste hjul udstyret med en sensor, der overvåger dæktrykket og advarer dig, hvis trykket bliver for lavt, så du kan håndtere det, inden det fører til farlig kørsel.

Med så stor en bil som Renault Trafic kræver det stort overblik at manøvrere bilen. For at lette denne udfordring er Renault Trafic udstyret med afstandskontrol og bakkamera, så du med tryghed kan få parkeret bilen. Billedet fra bakkameraet kan sendes enten til Media Nav-skærmen eller til en mindre skærm bygget ind i bakspejlet. Blinde vinkler er også en udfordring, og derfor har man lavet sidespejlene, så du får et lavt og bredt billede, hvilket gør det nemmere at manøvrere og giver dig udsyn til dine hjul. Spejlet med blind vinkel er samtidig integreret i solskærmen, så du bedre kan spotte biler, cyklister og andre trafikanter i den blinde vinkel og undgå uheld.

Sikkerhed
tyverisikring

Tyverisikring ved indbrud Renault Trafic

Det sidste årti har set antallet af indbrud i varebiler stige. Forbryderne har udnyttet, at virksomheders varebiler ofte er parkeret på offentligt tilgængelige veje og parkeringspladser med udstyr, værktøj og materialer pakket og parat til den næste arbejdsdag. Tyverisikring af din nyanskaffede Renault Trafic og eventuelle andre varebiler er altså meget relevant at overveje, hvis ikke du er parat til at bruge din værdifulde tid på at tømme og læsse bilen hver eneste dag.

Et indbrud betyder ikke bare, at du står uden dit værktøj og dine materialer, men er også begyndelsen på en proces, hvor du skal bruge tid og ressourcer på politi, på forsikring og på at genanskaffe det tabte. Dertil kommer, at bilen sandsynligvis har lidt skade under indbruddet og derfor vil skulle tilbringe tid på værksted. Tid, der bliver taget fra produktivt arbejde hos dine kunder. Tyverisikring er ikke blot sikring af dine ting og din bil, men også af din evne til at arbejde. Udover den direkte sikring har synlig tyverisikring også en stor præventiv effekt.

Erhvervskonsulenterne her hos Autohuset Vestergaard står parat til at lytte til dine behov og rådgive dig om de bedste løsninger til at sikre din nyanskaffede Renault Trafic. Tyvene udvikler deres metoder til indbrud og tyveri, og det betyder, at det også er nødvendigt at holde sin tyverisikring opdateret, da en forældet og derfor nytteløs tyverisikring kan ende med at være spildte penge. Vores erhvervskonsulenter står parat til at snakke med dig om din virksomheds sikringsbehov, så du kan få den bedste løsning, uanset om du kører transportkørsel, er håndværker eller af en tredje grund kører med værdifuld last. Uanset om du har brug for låse til lastrummet, gittersikringer, rullejalousier eller noget fjerde til at sikre indholdet af lastrummet i din nye Renault Trafic, er vi klar til at give uforpligtende tilbud på tyverisikring af bilen.

Renault Trafic i hverdagen

Renault Trafic i din hverdag

I den nye udgave af Renault Trafic er 1,6-liters dobbeltturbosystemet blevet udskiftet med en 2-liter motors og enkeltturbo. Det betyder blandt andet, at den kører mere støjsvagt i forhold til den tidligere udgave, og så giver det en øget smidighed i styring og en højere grad af komfort i kørslen.

I Renault Trafics kabine møder du et interiør, som er indrettet til arbejde, og plastikelementerne er lavet til at kunne blive mødt med en robust hverdag. Der er samtidig godt med benplads, og da der også er mulighed for højdejustering af forsædet og to-vejs justering af rattet, vil alle chauffører uanset størrelse kunne sidde behageligt i en Renault Trafic.

Infotainmentskærmen i Renault Trafic kan kobles til både Android Auto og Apple CarPlay, hvilket tillader dig adgang til telefonens navigation, musik og opkald. Skal du snakke med kunder eller kolleger håndfrit, vil du samtidig sætte pris på, at mikrofonen i Renault Trafic er blevet opgraderet, hvilket udover at sikre bedre lydkvalitet i samtalerne også gør stemmestyringen nemmere. Renault Trafic kommer også med holder til smartphone og tablet, så du hele tiden har styr på, hvor de er.

Derudover er aflæggepladsen i Renault Trafic virkelig god med hele 90 liter opbevaringsplads rundtom i kabinen. Heraf er hele 54 liter under passagersædet, så du nemt kan gemme værdigenstande som computerer og lignende, men også har et godt sted at opbevare tilbudspapirer, kørebøger og lignende. Har du brug for arbejdsplads, kan du slå midtersædet ned, hvorefter ryggen kan bruges som bord, da det også kommer med kopholdere.

Hvis din arbejdsdag ofte fører dig ud på ujævne veje og vanskelige underlag, vil du sætte pris på det nye traktionskontrolsystem Extended Grip, der kommer som standard i Renault Trafic. Hvis systemet registrerer, at drivhjulene skrider ud, og at grebet på vejen derfor er lavt, lader den hjulet skride ud for at få det til at skubbe sne, mudder eller sand væk, så der kan opnås nyt vejgreb. Er behovet for øget trækkraft ofte presserende for dig, kan du tilkøbe et system til Renault Trafic, der forøger trækkraften, og klare behovet for terrænkørsel uden at skulle opgradere til firehjulstræk. 

Med tunge læs kan start på bakker og andre skråninger på over 10 procent være en udfordring i nogle varebiler – særligt hvis varerummet er fyldt til randen. Den udfordring har man løst i Renault Trafic ved at udstyre bilen med Hill Start Assist-systemet, der holder bremsetrykket i yderligere to sekunder, så du har tid til at sætte i gear og rulle afsted uden at skulle bekymre dig om at trille ind i noget.

Renault Trafic er: 

Du skal først og fremmest vælge Renault Trafic, hvis du vil have en varebil, hvor der er meget plads i lastrummet. Det giver dig fleksibilitet og muligheder, uanset om du er håndværker og skal have plads til materialer og værktøj, eller om du skal bruge Renault Trafic til at transportere varer og gods. Men du skal også vælge Renault Trafic, fordi de nye motorer giver dig mere ydelse og i samspil med kørestilsanalysen kan hjælpe dig til et lavere og mere effektivt brændstofforbrug. Effektiviteten er en gevinst for klimaet på grund af de lavere udledninger af CO2, men også for din virksomheds økonomi, da du vil skulle bruge færre penge på brændstof.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

16" stålfælge med navkapsler "Bol"

2-personers passagerbænksæde

3-punkts sikkerhedsseler ved alle sæder

ABS-bremser med bremsekraftfordeling (EBV)

AdBlue-tank (20 liter)

Armlæn på førersæde

Bagdøre uden rude med 180° åbning

Blokeringslås til venstre bagdør

Brændstoftank (80 liter)

Centrallås med fjernbetjening

Elektronisk startspærre

El-ruder med singletouchfunktion

El-sidespejle med varme

ESP med Hill Start Assist, Extended Grip og Trailer Sw ay Control mod anhængersvingninger

Fører- og passagerairbag

Førersæde med indstilling af højde, længde, ryglænshældning og varme

Gardinairbag, fører og passager

Højre skydedør uden rude

Kørecomputer

Lastsikringsøjer i lastrummet

Nakkestøtte på alle pladser

Radio med ratbetjening, MP3 og Bluetooth®

Rat, længde- og højdejusterbart

Regn- og lyssensor

Servostyrning

Tonede ruder

Tågeforlygter med statisk kurvelys

Tekno pakke

Vidvinkelspejl

Fartpilot

Aircondition

Bakkamera inkl. parkeringssensor for + bag

Navigation

DAB radio

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane eVision
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!