Priser fra 224.990 kr.

Renault Zoe E-Tech electric – kør ind i fremtiden i en elbil

Mange mener, at fremtiden for biler er elektrisk. Med en Renault Zoe E-Tech electric behøver du ikke vente på fremtiden.

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at rækkevidde er en vigtig overvejelse for de fleste, når de overvejer at købe en elbil. Med en rækkevidde på 385 km. er Renault Zoe E-Tech electric en elbil, der giver tryghed i forhold til rækkevidden sammenlignet med tidligere udgaver af bilen. Renault Zoe E-Tech electric's store rækkevidde gør, at den ikke bare er god til kørsel i byer, men også uden større problemer kan bruges som pendlerbil inden for landsdelene. Hvis der er en ladestander på eller tæt ved din arbejdsplads, giver dette naturligvis endnu bedre muligheder for at pendle og større frihed til at være endnu mere spontan i din kørsel. For at hjælpe dig med at få den størst mulige frihed og fleksibilitetet giver Renault Zoe E-Tech electric's navigationssystem et nemt overblik over tilgængelige ladestandere, så du med korte indlagte pauser kan opnå rækkevidden til længere ture. 

Opladningen er yderst fleksibel, og du kan på en 50 kW-ladestander få 60 km ekstra rækkevidde på under et kvarter. Har du din egen garage, kan du med fordel vælge Ladepakke Home, der med en hjemmelader installeret kan give en fuld opladning på Renault Zoe E-Tech electric på cirka fem timer. Er du et sted uden ladestander og med god tid, kan du også oplade via en helt normal stikkontakt, hvor du på en times opladning kan få 12 km rækkevidde, så du kan komme hen til en mere effektiv 50 kW-ladestandere. Renault Zoe E-Tech electric kan også køres i den særlige “B”-køretilstand, hvor du får så meget ud af batteriet som muligt ved at udnytte den regenerative bremseenergi under kørslen. Renaults EASY LINK-system registrerer dit køremønster og hjælper til at få mest den effektive kørsel muligt. Undervejs kan den bruges til at planlægge den bedst mulige rute og inkluderer også information om ladestationer, så du kan planlægge turen og indlægge pauser derefter.

I dagligdagen har du let adgang til Renault Zoe E-Tech electric med nøglefri adgang og nøglefri start, men også selve kørslen i Renault Zoe E-Tech electric er gjort let. Med et udvalg af køreassistenter, der inkluderer skiltegenkendelse, vejbaneassistent og -advarsel, automatisk op- og nedblænding samt aktiv parkeringsassistance, kan de svære ting gøres nemmere, og du kan fokusere på at nyde din køretur.

Konstruktionen af bilen er lavet for at sikre den optimale energieffektivitet, og i stort omfang er Renault Zoe E-Tech electric bygget med genbrugsmaterialer. Blandt andet sæderne og beklædningen i interiøret er lavet af gamle bilsæder og seler, som er lavet om til stof, hvilket udover genbrugsværdien samtidig giver en mere hyggelig kabine med et anderledes udtryk.

5 grunde til at vælge en Renualt Zoe E-Tech electric: 

 • Pænt og moderne interiør
 • Stor rækkevidde sammenlignet med andre elbiler
 • Fleksible og effektive lademuligheder
 • Sikker bil med fem stjerner fra Euro NCAP
 • Lydsvag elmotor og effektiv lydisolering fra trafikken giver en behagelig kørsel
VIS PRISLISTE VIS TEST AF ZOE E-TECH ELECTRIC SE FLERE BILLEDER

Wh/km: 174-179 | CO2:  0 | Rækkevidde (km): 383-393 km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

AKTUELLE KAMPAGNER

Renault Zoe E-Tech electric Go fra kun 224.990,-

Zoe E-Tech electric Go indeholder udstyr som:

 • 10" digital føreskærm med visning af økometer, hastig og batteriniveau.
 • 7" EASYLINK multimediaskærm, m. martphone-deling og Apple Carplay™.
 • Automatisk klimaanlæg
 • Elektrisk opvarmede forsæder.
 • Håndfrit nøglekort.
 • Cruise Control.Regn- og lyssensor.
 • Automatisk nær-/fjernlys.
 • Vognbaneassistent (Lane keeping assist).
 • Full LED for- og baglygter.
 • Elektrisk opvarmet læderrat, samt elektrisk opvarmede forsæder.
 • Sæder og indtræk i 100% genanvendt stof "Recytex".
 • MY Renault connected services: fjernstyring af batteriopladning, foropvarmning af kabinen fra din smartphone, samt intelligent navigationsopkobling mellem din bil og smartphone.

*ZOE E-TECH ELECTRIC E-Tech electric Go R110 - 52 kWh. fra 224.990 kr. Elforbrug ved blandet WLTP-cyklus: 174-179 Wh/km. CO2-udslip: 0 g/km ved kørsel. 

Renault Zoe

Stig ind i den nye Renault Zoe E-Tech electric

Du kan ikke ligefrem redde verden bare ved at købe en Renault Zoe E-Tech electric, men med bilens elmotor har du ikke længere et direkte forbrug af fossile brændstoffer, og samtidig får du også en bil, hvor betrækket er lavet af 100 procent genbrugsmateriale, der går igen rundt i kabinen og på instrumentbrættet.

Konsollen – der også er beklædt med stof – har udover trådløs opladning til de telefoner, der understøtter denne funktion, flere usb-udtag, så der er rig mulighed for opladning af enheder, og i konsollen er der god plads til at opbevare dem. Så uanset om du kører med gutterne, tøserne eller ungerne, skal ingen frygte at miste kontakten til omverdenen.

I midten af instrumentbrættet finder du en stor skærm, der er centrum for bilens mange funktioner. Den er nem og intuitiv at betjene og giver adgang til radio, musik, navigation og oplysninger om kørslen, herunder bilens energiforbrug og status på batteriet. Bilens lydanlæg kan opgraderes til højtalere fra BOSE, hvilket giver en garanti for en god musikoplevelse, der ikke forstyrres af motor- eller trafikstøj. Med MY Renault-appen har du adgang til mange af de samme funktioner, som findes i bilen, såsom status på batteriet, forvarmning af bilen og indstilling af opladningen, så den primært oplader på tidspunkter, hvor strømmen er billig.

For en minibil føles Renault Zoe E-Tech electric overraskende rummelig, og med ISOfix-beslag på begge bagsæder og passagerforsædet er der god plads til børnene i bilen. 

For at gøre plads til Renault Zoe E-Tech electric’s batteri uden at stjæle al bagagepladsen er modellen gjort en smule højere, så batteriet er blevet placeret under sæderne. At Renault Zoe E-Tech electric er gjort højere, sikrer samtidig, at der er fin plads til både ben og hoved. Bagagerummet er på hele 388 liter, hvilket kan konkurrere med de fleste biler på den størrelse.

Renault Zoe

Ny Renault Zoe E-Tech electric - køb nu og få en Ladepakke City med i købet

Den nye Zoe E-Tech electric kører hele 393 km på en opladning. Du kan lade batteriet 80% op på under 40 min. (v. DC ladning). 

Er du klar til at køre på elektriske eventyr med Zoe E-Tech electric, får du LIGE NU en Ladepakke City med i købet til en værdi af 7.500,-*

Ladepakke City, indehoder;
Ladekort**, Ladekabel til vægudtag hjemme - 6 ampere, dobbelt bagagerumsbund (skjuler kablerne), premium tekstilmåtter og en elektronisk p-skive

Du kan også få Ladepakke Home til en yderst attraktiv pris - kun 7.990,- (værdi 15.490,-). Denne pakke indehoder;
Ladekort**, Smart Ladeboks med en effekt op til 22 kW, 3-faset standardinstallation hjemme hos dig selv, 12 måneders forudbetalt abonnement og 2 års garanti på ladeboks og installation. 

Husk at du på Renault Zoe E-Tech electric får 8 år/160.000 km garanti på batteriet. 

*Kampagnen gælder kun privatpersoner, gælder ved indreg. fra d. 1. januar 2021. Ladekort giver adgang til mere end 3.000 ladepunkter i Danmark og mere end 155.000 ladepunkter i hele Europa.

LADEBOKSPAKKE

Det siger sig selv, at en elbil uden opladningsmulighed er en meget begrænset løsning. Derfor har vi sammen med vores ladepartner NewMotion, (en del af Shell Group) skabt en komplet og fuld kompatibel elbilsløsning. Du får således en Renault elbil, en Renault Z.E.-Ready Smart ladebokspakke, og et Renault Z.E. ladekort, som giver dig opladningsmuligheder ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Med over 125.000 ladestandere at vælge imellem, mangler du aldrig opladningsmuligheder – hverken på korte eller lange ture.

Gør det nemmere for dig selv

Ladebokspakken indeholder en Z.E.-Ready Smart ladeboks med en effekt på 3,7 kW-22 kW. En 1-faset eller 3-faset Z.E.-Ready standardinstallation er inklusiv. Herudover får du 36 måneders support og abonnement samt 3 års garanti.

Renault Ladebox kampagne
Ladeboks billigt Renault Zoe

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem tre løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 749 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 11.994 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 625 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 3.750 kr.  

Clever Mini | Fast månedlig pris*: 399 kr./mdr.
 • Opladning op til 120 kWh/md. hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Betal 2,85 kr./kWh over 120 kWh/md.
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

Clever Mini er kun til elbiler.

Installation af ladeboks: 7.500 ,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 9.894 kr.  

Clever ladeboks

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

 

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Ekstraforbrug afregnes til 2,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden. 

Video: Vi gennemgår den nye Renault Zoe E-Tech electric

Jesper og Anders præsenterer den nyeste udgave af Renault Zoe E-Tech electric. Den nyeste version af Renault Zoe E-Tech electric byder på masser af fede detaljer, og er en flot opgradering af modellen. Den overrasker hele vejen rundt og særligt kabinen er blevet rost for at være blevet smartere og lækrere.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Renault Zoe E-Tech electric online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Renault Zoe elbil sikkerhed

Sikkerhed i ny Renault Zoe E-Tech electric

I den seneste opdatering af Renault Zoe E-Tech electric har modellen fået tilføjet en række systemer, der gør bilen og din kørsel mere sikker. Med både skiltegenkendelse og advarsel om biler i den blinde vinkel er du sikker på, at du ikke overser hverken ændringer i hastighedsbegrænsningen eller andre bilister, og samtidig kan nødbremsen registrere biler og fodgængere og automatisk bremse, hvis du ikke selv kan nå det. Mens du kører, registrerer Renault Zoe E-Tech electric også vognbanens kantlinjer og giver en advarsel, hvis du er ved at nærme dig kanten. Reagerer du ikke kan, bilen også hjælpe med at styre tilbage midt i banen.

Renault Zoe E-Tech electric er en ideel bil til bykørsel, og med hele 12 parkeringssensorer kan du være tryg ved alle parkeringssituationer, da du får masser af hjælp til at slippe for buler på bilen, når du skal finde en parkeringsplads. Med Hill Start Assist som standard er det samtidig sikrere og nemmere at sætte bilen i gang på skrå strækninger, da bremsetrykket bliver fastholdt i to yderligere sekunder, efter du har givet slip på bremsen, så du roligt kan køre afsted.

Hos Euro NCAP har Renault Zoe E-Tech electric fået fem ud af fem mulige stjerner. Især bilens gode evne til at beskytte både børn og voksne blev fremhævet af sikkerhedsorganisationen.

Glæden ved en elbil

En af de store fordele ved en elektrisk bil er den manglende motorstøj. Det giver en rolig og behagelig køreoplevelse, og Renault Zoe E-Tech electric er tilmed blevet godt lydisoleret, så støj fra den anden trafik reduceres markant. Gearet er automatisk, og ligesom resten af bilen er gearstangen også elektronisk og kan let og gnidningsfrit skifte fra den sædvanlige forlæns kørsel til bakgearet. Gearvælgeren går selv i parkeringstilstand, når du slukker Renault Zoe E-Tech electric. Som et alternativ til det almindelige køretilstand ‘D’ kan du også vælge ‘B’, der øger bilens deceleration, så du ikke har samme behov for at bremse, og så bilen samtidig kan gøre brug af bremseenergien til at oplade batteriet i Renault Zoe E-Tech electric.

Accelerationen er som i andre elbiler umiddelbar og kontant, hvilket gør overhalinger nemme og effektive, og derfor er det et punkt, hvor denne mini-elbil giver en bedre køreoplevelse end minibiler, der kører på fossile brændstoffer.

Selve kørslen i Renault Zoe E-Tech electric er en fornøjelse. Selvom bilens vægt er kommet op på 1.502 kg, gør undervognens indstilling til komfort, at du har et fast greb på vejen. Affjedringen er god, og selv på bump og slidt asfalt sikrer den, at du kommer komfortabelt gennem trafikken. Reaktioner fra speederen og rattet er hurtige og præcise, så du får en køreoplevelse, der både er underholdende og i balance. Det er samtidig egenskaber, der gør Renault Zoe E-Tech electric særdeles velegnet til bykørsel.

Leveringen af kræfterne foregår præcist og kontrolleret, samtidig med at undervognen sikrer et solidt greb i kurverne, uanset om de er helt plane eller lidt ujævne. Umiddelbart fornemmes en vis spændstighed, der dog til en vis grad kan henføres til de lavprofildæk, bilerne var udrustet med. Når man omvendt virkelig udnytter kræfterne og presser bilen hurtigt hen over bump eller asfalt, der har set bedre dage, nærmer affjedringen sig det komfortable. Renault Zoe E-Tech electric kan fås med 108 eller 136 hestekræfter, hvilket giver en kørsel, der både er dynamisk og fleksibel.

Renault Zoe E-Tech electric design

Sammenlignet med tidligere udgaver af Renault Zoe E-Tech electric har den nyeste version af bilen ikke været igennem en revolutionær proces. I stedet har den været igennem en organisk udvikling, der har skullet holde fast i dens charme, samtidig med at man har gjort både de tekniske præstationer og bilens dynamik endnu bedre.

Omkring lygterne er fronten justeret med et kølergitter med kromfinish og nye Fuld LED-lygter samt tågelygter. Det samlede redesign positionerer Renault Zoe E-Tech electric solidt over jorden og får den til at synes større, selvom målene på bilen ikke har ændret sig. Renault Zoe E-Tech electric bliver leveret med Michelin Energy™ E.V.-dæk med lav rullemodstand, så bilen skal bruge mindre energi til at holde hjulene kørende, hvilket giver Renault Zoe E-Tech electric en bedre rækkevidde. Den lave rullemodstand på hjulene betyder også, at de støjer mindre, hvilket er til glæde for både dig og dine omgivelser.

Renault har samtidig integreret mange af de samme træk i de seneste modeller fra producenten, og har du eksempelvis allerede kigget på den nye Renault Clio, vil du kunne se visse lighedstræk hos den nye Renault Zoe E-Tech electric. Det er især tydeligt med de nye LED-forlygter. Både indvendigt og udvendigt kan du se en blå markering rundt om forskellige designelementer, da det er sådan, Renault viser, at bilen er elektrisk. 

Renault Zoe 2020 udvendigt elbil

Book en Renault Zoe E-Tech electric ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Renault Zoe E-Tech electric Zen

Renault Zoe E-Tech electric Zen kommer med en lang række standardudstyr, der kræser for din kørsel, din sikkerhed, din komfort og udseendet både indeni og udvendigt. Blandt højdepunkterne i standardudstyret finder du for eksempel: dæktryksovervågning, så du kan reagerere, inden det bliver farligt; airbags til føreren og alle passagererne, så alle er beskyttet ved sammenstød; skiltegenkendelse, så du ikke overser hastighedsbegrænsninger og andre ændringer i færdselsreglerne; trådløs opladning til telefoner, der understøtter denne funktion, og interiør og betræk, som delvist er lavet af genanvendte materialer.

Som tilkøb kan du få: Home-ladepakken, så bilen kan lades fuldt op i løbet af natten; parkeringssensor foran samt bakkamera til udfordrende parkeringer; opgradering af multimediesystemet, og så kan du vælge at få Renault Zoe E-Tech electric leveret med metallak, som giver bilen en endnu flottere fremtoning.

Renault Zoe Zen
Renault Zoe Intens

Renault Zoe E-Tech electric Intens

Renault Zoe E-Tech electric Intens kommer naturligvis med alt standardudstyret fra Renault Zoe E-Tech electric Zen, men dertil kommer også en række opgraderinger. Blandt andet kan skiltegenkendelsen sammenkoble informationen om hastighedsbegrænsninger fra skiltene med bilens fart og advare dig, hvis du kører for hurtigt. Renault Zoe E-Tech electric Intens kommer også med Easy Park Assist, der er et halvautomatisk parkeringsassistancesystem, hvor du alene skal styre speeder, bremse og gear, mens systemet styrer resten af bilen ind i parkeringsbåsen. Parkeringssensoren og bakkameraet kommer også med som standardudstyr i Renault Zoe E-Tech electric Intens.

Blandt ekstra tilkøb i Renault Zoe E-Tech electric Intens kan du få BOSE sound-pakken, der giver dig et premium surroundsound-system med syv højtalere og en kvalitetslyd til musik, radio og telefonsamtaler. Du kan også opgradere fra 16 til 17 tommers aluminiumsfælge eller vælge læderpakken, der udsmykker sæde og sidepaneler med læder og kunstlæder. 

Se vores store elbil og hybridbil FAQ

Er du i tvivl omkring elbiler eller hybrid biler, så kan du finde svar her.

Du skal vælge Renault Zoe E-Tech electric fordi:

Anmelderne har bredt set været enige om, at den nyeste udgave af Renault Zoe E-Tech electric er en flot opgradering af modellen. Særligt kabinen er blevet rost for at være blevet smartere og lækrere. Brugen af genanvendte materialer til interiøret har også vakt opmærksomhed hos flere bilelskere.

Rækkevidden på Renault Zoe E-Tech electric hører til blandt de meste på markedet for elbiler, og kører du under 200 km om dagen, kan du trygt vælge en Renault Zoe E-Tech electric som transportmiddel uden at skulle frygte for at stå med et tomt batteri midt på landevejen.

Renault Zoe E-Tech electric er på samme tid en smart minibil og en billig elbil, der på effektiv vis udnytter både pladsen og elmotorens ydeevne. Med rækkevidden og køreegenskaberne er Renault Zoe E-Tech electric blandt de bedste på elbilmarkedet, men som minibil får den prisen ned i et niveau, som gør den til et af de bedste køb på elbilmarkedet.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Go

Blokeringsfri bremser (ABS) og Elektronisk stabilitetsprogram (ESC)

Lane departure warning - advarer ved at vibrationer i rattet – aktiv fra 70 km/t

Lane keeping assist – understøttelse af styretøj for at fastholde bilen i sin bane

Dæktrykssensor og dækreparationssæt

ISOFIX-system til børnesæder ved passagerforsæde og i siderne bag

Airbags foran, sider, – frakobling af airbag til passagerforsæde

Selealarm på alle 5 sæder med registrering af tilstedeværelse

3-punktsele i midten bag med selestrammer

Automatisk låsning af døre under kørsel

Automatisk nødbremsesignal (pulserende bremselys) under kraftig bremsning

"E-shifter" gearkasse med valgbar B-tilstand (mere kraftfuld motorbremser)

Fartpilot/hastighedsbegrænser

Automatisk parkeringsbremse

Hill start assist

Full LED-kørelys foran og bag

Regn- og lyssensor

El-sidespejle med varme

Automatisk nær-/fjernlys

ECO-tilstand

Z.E. Voice: eksternt advarselssignal for fodgængere. Aktiv ved hastigheder <30 km/t

El-opvarmede forsæder med integrerede nakkestøtter

Klimaanlæg

Fjernstyring af batteriets opladning og foropvarming via appen MyRenault eller via multimediesystemet

Solskærm med lys og spejl

Nedfældeligt bagsæde, 1/1

Midterkonsol med opbevaring

Håndfrit nøglekort

Regnsensor på forruden

Dobbelt bagagerumsgulv (følger med til ladepakke – Home)

Dørhåndtag i karosserifarve

Spejlkapper i karosserifarve

Mørktonede ruder bag

Michelin Energy™ E.V. dæk med lav rullemodstand

Mørktonede ruder bag

15" stålfælge

Nedfældeligt splitbagsæde, 1/3-2/3

Dele af instrumentbord og dørbeklædning i sort stof

Sæder og indtræk i sort stof

4G-datatilslutning med inkluderet datapakke i 3 år

EASY LINK 7" Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, og traditionel FM/AM-radio

Zen (udover Go)

Parkeringssensor bag

Tågelygter

Højde- og dybdeindstilleligt læderrat med varme

El-ruder bag

El-ruder foran med pulsfunktion og klemmebeskyttelse

Nakkestøtte på det midterste bagsæde

Nedfældeligt splitbagsæde, 1/3 - 2/3

16" aluminiumsfælge, "Elective”

Opvarmet læderrat

Dele af instrumentbord og dørbeklædning i 100” genvendt stof Recytex (grå)

Sæder og indtræk i 100% genanvendt stof "Recytex" (grå)

EASY LINK 7" Multimediesystem med navigation, smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, og traditionel FM/AM-radio

Intens (udover Zen)

Nødbremsesystem (AEBS), med registrering af biler, motorcykler, fodgængere og cyklister aktiv mellem 7-80 km/t

Skiltegenkendelse og advarsel v. for høj fart

Advarsel ved blinde vinkler

Parkeringssensorer foran

Bakkamera

Elektrisk indklappelige sidespejle med varme

Aut. Nedblændelig bakspejl

Lommer bag forsæderne

Indvendig LED belysning

16 "aluminiumsfælge "Elective" med poleret front

Kromkant på kofanger

2 USB-porte ved bagsæderne

Sæder og indtræk i mix af 100% genanvendt stof Recytex (grå) og dellæder "Riviera" (sort)

EASY LINK 9,3": Multimediesystem med navigation, smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, traditionel FM/AM-radio

Privatleasing af Zoe E-Tech electric | Attraktive månedlige ydelser

Vil du prøve kræfter med en elbil, men er du endnu ikke klar til at købe? Så prøv Renault Zoe E-Tech electric med privatleasing!

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane eVision
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!