Priser fra 209.900 kr.

Renault Zoe – kør ind i fremtiden i en elbil

Mange mener, at fremtiden for biler er elektrisk. Med en Renault ZOE behøver du ikke vente på fremtiden.

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at rækkevidde er en vigtig overvejelse for de fleste, når de overvejer at købe en elbil. Med en rækkevidde på 385 km. er Renault ZOE en elbil, der giver tryghed i forhold til rækkevidden sammenlignet med tidligere udgaver af bilen. Renault ZOE’s store rækkevidde gør, at den ikke bare er god til kørsel i byer, men også uden større problemer kan bruges som pendlerbil inden for landsdelene. Hvis der er en ladestander på eller tæt ved din arbejdsplads, giver dette naturligvis endnu bedre muligheder for at pendle og større frihed til at være endnu mere spontan i din kørsel. For at hjælpe dig med at få den størst mulige frihed og fleksibilitetet giver Renault ZOE’s navigationssystem et nemt overblik over tilgængelige ladestandere, så du med korte indlagte pauser kan opnå rækkevidden til længere ture. 

Opladningen er yderst fleksibel, og du kan på en 50 kW-ladestander få 60 km ekstra rækkevidde på under et kvarter. Har du din egen garage, kan du med fordel vælge Ladepakke Home, der med en hjemmelader installeret kan give en fuld opladning på Renault ZOE på cirka fem timer. Er du et sted uden ladestander og med god tid, kan du også oplade via en helt normal stikkontakt, hvor du på en times opladning kan få 12 km rækkevidde, så du kan komme hen til en mere effektiv 50 kW-ladestandere. Renault ZOE kan også køres i den særlige “B”-køretilstand, hvor du får så meget ud af batteriet som muligt ved at udnytte den regenerative bremseenergi under kørslen. Renaults EASY LINK-system registrerer dit køremønster og hjælper til at få mest den effektive kørsel muligt. Undervejs kan den bruges til at planlægge den bedst mulige rute og inkluderer også information om ladestationer, så du kan planlægge turen og indlægge pauser derefter.

I dagligdagen har du let adgang til Renault ZOE med nøglefri adgang og nøglefri start, men også selve kørslen i Renault ZOE er gjort let. Med et udvalg af køreassistenter, der inkluderer skiltegenkendelse, vejbaneassistent og -advarsel, automatisk op- og nedblænding samt aktiv parkeringsassistance, kan de svære ting gøres nemmere, og du kan fokusere på at nyde din køretur.

Konstruktionen af bilen er lavet for at sikre den optimale energieffektivitet, og i stort omfang er Renault ZOE bygget med genbrugsmaterialer. Blandt andet sæderne og beklædningen i interiøret er lavet af gamle bilsæder og seler, som er lavet om til stof, hvilket udover genbrugsværdien samtidig giver en mere hyggelig kabine med et anderledes udtryk.

5 grunde til at vælge en Renualt Zoe: 

 • Pænt og moderne interiør
 • Stor rækkevidde sammenlignet med andre elbiler
 • Fleksible og effektive lademuligheder
 • Sikker bil med fem stjerner fra Euro NCAP
 • Lydsvag elmotor og effektiv lydisolering fra trafikken giver en behagelig kørsel
VIS PRISLISTE VIS TEST AF ZOE SE FLERE BILLEDER

Wh/km: 179 | CO2:  0 | Rækkevidde (km): 383-385 km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

AKTUELLE KAMPAGNER PÅ RENAULT ZOE

Ny Renault Zoe - køb nu og få en Ladepakke City med i købet

Den nye Zoe kører hele 385 km på en opladning. Du kan lade batteriet 80% op på under 40 min. (v. DC ladning). 

Er du klar til at køre på elektriske eventyr med Zoe, får du LIGE NU en Ladepakke City med i købet til en værdi af 7.500,-*

Ladepakke City, indehoder;
Ladekort**, Ladekabel til vægudtag hjemme - 6 ampere, dobbelt bagagerumsbund (skjuler kablerne), premium tekstilmåtter og en elektronisk p-skive

Du kan også få Ladepakke Home til en yderst attraktiv pris - kun 9.990,- (værdi 17.490,-). Denne pakke indehoder;
Ladekort**, Smart Ladeboks med en effekt op til 22 kW, 1-faset eller 3-faset standardinstallation hjemme hos dig selv, 36 måneders forudbetalt abonnement og 3 års garanti. 

Husk at du på Renault Zoe får 8 år/160.000 km garanti på batteriet. 

*Gælder til og med 31.8.2020. **AAA; elbilsregistreringer for personbiler og lette køretøjer 2010-2019.

Renault Zoe

LADEBOKSPAKKE

Det siger sig selv, at en elbil uden opladningsmulighed er en meget begrænset løsning. Derfor har vi sammen med vores ladepartner NewMotion, (en del af Shell Group) skabt en komplet og fuld kompatibel elbilsløsning. Du får således en Renault elbil, en Renault Z.E.-Ready Smart ladebokspakke, og et Renault Z.E. ladekort, som giver dig opladningsmuligheder ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Med over 125.000 ladestandere at vælge imellem, mangler du aldrig opladningsmuligheder – hverken på korte eller lange ture.

Gør det nemmere for dig selv

Ladebokspakken indeholder en Z.E.-Ready Smart ladeboks med en effekt på 3,7 kW-22 kW. En 1-faset eller 3-faset Z.E.-Ready standardinstallation er inklusiv. Herudover får du 36 måneders support og abonnement samt 3 års garanti.

Renault Ladebox kampagne
Ladeboks billigt Renault Zoe

Video: Vi gennemgår den nye Renault Zoe

Jesper og Anders præsenterer den nyeste udgave af Renault Zoe. Den nyeste version af Renault Zoe byder på masser af fede detaljer, og er en flot opgradering af modellen. Den overrasker hele vejen rundt og særligt kabinen er blevet rost for at være blevet smartere og lækrere.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Renault Zoe online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Renault Zoe elbil sikkerhed

Sikkerhed i ny Renault Zoe

I den seneste opdatering af Renault ZOE har modellen fået tilføjet en række systemer, der gør bilen og din kørsel mere sikker. Med både skiltegenkendelse og advarsel om biler i den blinde vinkel er du sikker på, at du ikke overser hverken ændringer i hastighedsbegrænsningen eller andre bilister, og samtidig kan nødbremsen registrere biler og fodgængere og automatisk bremse, hvis du ikke selv kan nå det. Mens du kører, registrerer Renault ZOE også vognbanens kantlinjer og giver en advarsel, hvis du er ved at nærme dig kanten. Reagerer du ikke kan, bilen også hjælpe med at styre tilbage midt i banen.

Renault ZOE er en ideel bil til bykørsel, og med hele 12 parkeringssensorer kan du være tryg ved alle parkeringssituationer, da du får masser af hjælp til at slippe for buler på bilen, når du skal finde en parkeringsplads. Med Hill Start Assist som standard er det samtidig sikrere og nemmere at sætte bilen i gang på skrå strækninger, da bremsetrykket bliver fastholdt i to yderligere sekunder, efter du har givet slip på bremsen, så du roligt kan køre afsted.

Hos Euro NCAP har Renault ZOE fået fem ud af fem mulige stjerner. Især bilens gode evne til at beskytte både børn og voksne blev fremhævet af sikkerhedsorganisationen.

Glæden ved en elbil

En af de store fordele ved en elektrisk bil er den manglende motorstøj. Det giver en rolig og behagelig køreoplevelse, og Renault ZOE er tilmed blevet godt lydisoleret, så støj fra den anden trafik reduceres markant. Gearet er automatisk, og ligesom resten af bilen er gearstangen også elektronisk og kan let og gnidningsfrit skifte fra den sædvanlige forlæns kørsel til bakgearet. Gearvælgeren går selv i parkeringstilstand, når du slukker Renault ZOE. Som et alternativ til det almindelige køretilstand ‘D’ kan du også vælge ‘B’, der øger bilens deceleration, så du ikke har samme behov for at bremse, og så bilen samtidig kan gøre brug af bremseenergien til at oplade batteriet i Renault ZOE.

Accelerationen er som i andre elbiler umiddelbar og kontant, hvilket gør overhalinger nemme og effektive, og derfor er det et punkt, hvor denne mini-elbil giver en bedre køreoplevelse end minibiler, der kører på fossile brændstoffer.

Selve kørslen i Renault ZOE er en fornøjelse. Selvom bilens vægt er kommet op på 1.502 kg, gør undervognens indstilling til komfort, at du har et fast greb på vejen. Affjedringen er god, og selv på bump og slidt asfalt sikrer den, at du kommer komfortabelt gennem trafikken. Reaktioner fra speederen og rattet er hurtige og præcise, så du får en køreoplevelse, der både er underholdende og i balance. Det er samtidig egenskaber, der gør Renault ZOE særdeles velegnet til bykørsel.

Leveringen af kræfterne foregår præcist og kontrolleret, samtidig med at undervognen sikrer et solidt greb i kurverne, uanset om de er helt plane eller lidt ujævne. Umiddelbart fornemmes en vis spændstighed, der dog til en vis grad kan henføres til de lavprofildæk, bilerne var udrustet med. Når man omvendt virkelig udnytter kræfterne og presser bilen hurtigt hen over bump eller asfalt, der har set bedre dage, nærmer affjedringen sig det komfortable. Renault ZOE kan fås med 108 eller 136 hestekræfter, hvilket giver en kørsel, der både er dynamisk og fleksibel.

Renault Zoe design

Sammenlignet med tidligere udgaver af Renault ZOE har den nyeste version af bilen ikke været igennem en revolutionær proces. I stedet har den været igennem en organisk udvikling, der har skullet holde fast i dens charme, samtidig med at man har gjort både de tekniske præstationer og bilens dynamik endnu bedre.

Omkring lygterne er fronten justeret med et kølergitter med kromfinish og nye Fuld LED-lygter samt tågelygter. Det samlede redesign positionerer Renault ZOE solidt over jorden og får den til at synes større, selvom målene på bilen ikke har ændret sig. Renault ZOE bliver leveret med Michelin Energy™ E.V.-dæk med lav rullemodstand, så bilen skal bruge mindre energi til at holde hjulene kørende, hvilket giver Renault ZOE en bedre rækkevidde. Den lave rullemodstand på hjulene betyder også, at de støjer mindre, hvilket er til glæde for både dig og dine omgivelser.

Renault har samtidig integreret mange af de samme træk i de seneste modeller fra producenten, og har du eksempelvis allerede kigget på den nye Renault Clio, vil du kunne se visse lighedstræk hos den nye Renault ZOE. Det er især tydeligt med de nye LED-forlygter. Både indvendigt og udvendigt kan du se en blå markering rundt om forskellige designelementer, da det er sådan, Renault viser, at bilen er elektrisk. 

Renault Zoe 2020 udvendigt elbil

Stig ind i den nye Renault Zoe 

Du kan ikke ligefrem redde verden bare ved at købe en Renault ZOE, men med bilens elmotor har du ikke længere et direkte forbrug af fossile brændstoffer, og samtidig får du også en bil, hvor betrækket er lavet af 100 procent genbrugsmateriale, der går igen rundt i kabinen og på instrumentbrættet.

Konsollen – der også er beklædt med stof – har udover trådløs opladning til de telefoner, der understøtter denne funktion, flere usb-udtag, så der er rig mulighed for opladning af enheder, og i konsollen er der god plads til at opbevare dem. Så uanset om du kører med gutterne, tøserne eller ungerne, skal ingen frygte at miste kontakten til omverdenen.

I midten af instrumentbrættet finder du en stor skærm, der er centrum for bilens mange funktioner. Den er nem og intuitiv at betjene og giver adgang til radio, musik, navigation og oplysninger om kørslen, herunder bilens energiforbrug og status på batteriet. Bilens lydanlæg kan opgraderes til højtalere fra BOSE, hvilket giver en garanti for en god musikoplevelse, der ikke forstyrres af motor- eller trafikstøj. Med MY Renault-appen har du adgang til mange af de samme funktioner, som findes i bilen, såsom status på batteriet, forvarmning af bilen og indstilling af opladningen, så den primært oplader på tidspunkter, hvor strømmen er billig.

For en minibil føles Renault ZOE overraskende rummelig, og med ISOfix-beslag på begge bagsæder og passagerforsædet er der god plads til børnene i bilen. 

For at gøre plads til Renault ZOE’s batteri uden at stjæle al bagagepladsen er modellen gjort en smule højere, så batteriet er blevet placeret under sæderne. At Renault ZOE er gjort højere, sikrer samtidig, at der er fin plads til både ben og hoved. Bagagerummet er på hele 388 liter, hvilket kan konkurrere med de fleste biler på den størrelse.

Indeni Renault Zoe 2020

Book en Renault Zoe ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Renault Zoe Zen

Renault ZOE Zen kommer med en lang række standardudstyr, der kræser for din kørsel, din sikkerhed, din komfort og udseendet både indeni og udvendigt. Blandt højdepunkterne i standardudstyret finder du for eksempel: dæktryksovervågning, så du kan reagerere, inden det bliver farligt; airbags til føreren og alle passagererne, så alle er beskyttet ved sammenstød; skiltegenkendelse, så du ikke overser hastighedsbegrænsninger og andre ændringer i færdselsreglerne; trådløs opladning til telefoner, der understøtter denne funktion, og interiør og betræk, som delvist er lavet af genanvendte materialer.

Som tilkøb kan du få: Home-ladepakken, så bilen kan lades fuldt op i løbet af natten; parkeringssensor foran samt bakkamera til udfordrende parkeringer; opgradering af multimediesystemet, og så kan du vælge at få Renault ZOE leveret med metallak, som giver bilen en endnu flottere fremtoning.

Renault Zoe Zen
Renault Zoe Intens

Renault Zoe Intens

Renault ZOE Intens kommer naturligvis med alt standardudstyret fra Renault ZOE Zen, men dertil kommer også en række opgraderinger. Blandt andet kan skiltegenkendelsen sammenkoble informationen om hastighedsbegrænsninger fra skiltene med bilens fart og advare dig, hvis du kører for hurtigt. Renault ZOE Intens kommer også med Easy Park Assist, der er et halvautomatisk parkeringsassistancesystem, hvor du alene skal styre speeder, bremse og gear, mens systemet styrer resten af bilen ind i parkeringsbåsen. Parkeringssensoren og bakkameraet kommer også med som standardudstyr i Renault ZOE Intens.

Blandt ekstra tilkøb i Renault ZOE Intens kan du få BOSE sound-pakken, der giver dig et premium surroundsound-system med syv højtalere og en kvalitetslyd til musik, radio og telefonsamtaler. Du kan også opgradere fra 16 til 17 tommers aluminiumsfælge eller vælge læderpakken, der udsmykker sæde og sidepaneler med læder og kunstlæder. 

Se vores store elbil og hybridbil FAQ

Er du i tvivl omkring elbiler eller hybrid biler, så kan du finde svar her.

Du skal vælge Renault Zoe fordi:

Anmelderne har bredt set været enige om, at den nyeste udgave af Renault ZOE er en flot opgradering af modellen. Særligt kabinen er blevet rost for at være blevet smartere og lækrere. Brugen af genanvendte materialer til interiøret har også vakt opmærksomhed hos flere bilelskere.

Rækkevidden på Renault ZOE hører til blandt de meste på markedet for elbiler, og kører du under 200 km om dagen, kan du trygt vælge en Renault ZOE som transportmiddel uden at skulle frygte for at stå med et tomt batteri midt på landevejen.

Renault ZOE er på samme tid en smart minibil og en billig elbil, der på effektiv vis udnytter både pladsen og elmotorens ydeevne. Med rækkevidden og køreegenskaberne er Renault ZOE blandt de bedste på elbilmarkedet, men som minibil får den prisen ned i et niveau, som gør den til et af de bedste køb på elbilmarkedet.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standard alle versioner

Indbygget AC-lader 22 kW

Ladekabel Type-2 (6,5 m) til ladebox og offentlige ladestandere

Varmepumpe til opvarmning af bil

Go

Blokeringsfri bremser (ABS)

Auto løsning af døre under kørsel

Automatisk nødbremsesignal under kraftig bremsning

Selealarm på alle siddepladser

Dæktrykovervågning og dækreparationssæt

Elektronisk anti-slip system (ESC) med understyringskontrol (CSV) og antispin (ASR)

ISOFIX beslag på passagersæde foran og bagsæderne

Aitbags foran og i siderne (hoved/bryst) fører og bassager, gardinaribags i siden for og bag

Indstilling af selehøjde foran

Skiltegenkendelse

Advarsel om utilsigtet vognbaneskift

Vognbaneassistent

10" Digital førerskærm med visning af økomter, hastighed og batteriniveau ECO-tilstand for reduceret energiforbrug

E-Shifter gearkasse med valgbar B-tilstand

Cruise Control / hastighedsbegrænser

Auto parkeirngsbremse

Hill Start assist

Full LED-kørelys foran og bagved

Regn og lyssensor

El sidespejle med varme

Auto nær og fjernlys

Højde og dybdeindstilleligt rat

El oparmede forsæder med integrerede nakkestøtter

klimaanlæg

Fjernstyring af batteriets opladning og foropvarmning via appen MyRenault eller via multimediesystemet

Solskærm med lys og spejl

15" fælge EOLE

Dørhåndtag i karosserifarve

Spejlkapper i karosserifarve

Micheling Energy dæk med lav rullemodstand

Håndfrit nøglekort

Dele af indtræk og interiør i stof

EASY Link 7" multimediesystem med smartphonedeling, bluetooth, DAB+, og normal FM/AM radio

Z:E: Voice eksternt advarselssignal for fodgængere. Aktiv ved hastigheder <30 km/t

Zen (inkl. Go)

Parkeringssensor bag

Tågelygter

Højde og dybdeindstilleligt læderrat med varme

El-ruder bag

El ruder foran med pulsfunktion og klemmebeskyttelse

Trådløs opladning til telefon

16" alufælge

Dele af intræk oh interiør 100% genandvendt stof

Benfældeligt splitbagsæde

Intens (inkl. Zen)

Skiltegenkendelse og advarsel v- høj fart

Advarsel ved blinde vinkler

Aktiv nødbremsesystem med registrering af fodgængere og cyklister

Parkeringssnsor foran

Bakkamera

Sidesensor +Easy Park Assist

Elektrisk indklappelige sidespejle med varme

Aut. nedblændelig bakspejl

16" alufælge

Mørktonede ruder bag

Intrøk i mix af 100% genandvendt stof og læder

Dele af instrumentbord og dørbeklædning i 100% genandvendt stof

EASY Link 9,2" Multimediesystem med navigation, smart-phone deling, Bluuetooth, DAB+ og normal FM/AM.

Privatleasing af Zoe | Attraktive månedlige ydelser

Vil du prøve kræfter med en elbil, men er du endnu ikke klar til at købe? Så prøv Renault Zoe med privatleasing!

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Tak for henvendelsen!