Renault Twingo – billig, sjov og kompakt bybil

Hvis du drømmer om friheden ved en bil, og hvis du det meste af tiden bare har brug for at transportere dig selv og lidt bagage, er Renault Twingo en bil, du skal kigge nærmere på. Med sine mål (3,62 meter i længden, 1,65 meter i bredden og 1,55 meter i højden) fylder den ikke fysisk meget i gadebilledet, men til gengæld sørger de friske farver og det sjove design for, at du ikke bliver overset i trafikken. Selvom Renault Twingo hører til i minibilklassen, er der stadig plads til fire personer – og selvfølgelig indkøbsposerne – men er I en flok basketballspillere, der skal køre sammen til træning, er lidt større Renault-modeller som for eksempel Clio dog nok et mere passende valg.

Renault Twingo kommer med en SCe 75hk-motor, som er oplagt til bykørsel. De 75 heste er en opgradering i forhold til tidligere udgaver af Renault Twingo, så hvis du har siddet i en Renault Twingo før, vil du opleve, at denne udgave præsterer bedre, når det kommer til fart. Med en hurtig acceleration mærker du en bil, der reagerer kvikt på dine input, men samtidig er motoren udstyret med start-stop-funktion, så brændstofeffektiviteten bliver holdt høj. Når du skifter til frigear, slukker motoren af sig selv, og så snart du slipper koblingen, sætter den i gang igen. Det giver en kørsel, der både har dynamik, sørger for, at du sparer benzin, og samtidig skåner miljøet, når du holder stille i et kryds eller i kø. Arbejdet på Renault Twingos brændstofeffektivitet har gjort, at den kører 19,2 kilometer på literen, og at CO2-udslippet er reduceret til bare 117 gram per kilometer. Med en grøn afgift på bare 500 kroner slipper du ikke bare billigere end med mange andre biler – du får samtidig også en bekræftelse på, at du kører i en brændstofbesparende bil.

Det er altså både motoren og størrelsen, der gør Renault Twingo til en oplagt bil, hvis du primært skal køre i byen. Den er både let at styre og let at parkere takket været den lille størrelse. Vil du gerne have, at parkeringen skal være endnu nemmere, kan du tilkøbe parkeringssensor og bakkamera, så du rammer fuldstændig plet, når din Renault Twingo skal parkeres. Bilisterne i de store slæder kommer til at kigge misundeligt efter dig, når du hurtigt har klemt dig og din Renault Twingo ind i en smal parkeringsbås, de aldrig kunne håbe på at få plads til deres biler i.

Udover sit sjove design kommer Renault Twingo med en lang række muligheder for dekoration og pynt både inde i kabinen og på lakken udenpå, så bilen får et helt særligt og personligt udtryk. Skal Renault Twingo være bilen til dine sommerudflugter, anbefaler vi helt klart, at du overvejer det elektriske stofsoltag, der åbner bilen op til verden, så du og dine passagerer får frisk luft, sol og vind i håret, når I kører ud i verden.

5 grunde til at vælge en Renault Twingo 

  • Meget let at parkere
  • Lav pris
  • Drejer skarpt og præcist
  • Kompakt størrelse
  • Unikke muligheder for at personliggøre bilens udtryk

Energimærke: A+ | Km/l: 18,9 | Co2: 117 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Renault Twingo i hverdagen

"Småt" ER godt

I kernen af sin identitet er Renault Twingo en bybil. Med sin lille størrelse, servostyring og en drejeradius på bare 4,3m – takket været bilens hækmotor med tilhørende baghjulstræk – kan den klemme sig gennem de smalleste gader og ind på de mindste parkeringspladser uden større besvær. Renault Twingo er samtidig nok en af de biler, det er nemmest at lave en U-vending i. Hvis parallelparkeringer og trepunktsvendinger giver dig koldsved, er Renault Twingo lige præcis den bil, du har brug for, og samtidig vil dens stille og effektive motorer være sød musik i dine ører.

I forhold til tidligere modeller er affjedringen i Renault Twingo gjort mere komfortabel, hvilket vil være en stor hjælp i byer med brosten og ujævn asfalt. Gearkassen, er manuel med fem gear, er præcist i sit skifte, og den hurtige acceleration sikrer, at du nemt kommer fra den ene ende af byen til den anden. 

I byer med mere kuperet terræn bliver du garanteret også glad for Hill Start Assist-funktionen i Renault Twingo. Systemet gør, at du ikke skal være bange for, at bilen ruller baglæns, når du skal sætte i gang på vej op ad en stejl stigning, da den fastholder bremsetrykket i to sekunder, hvis den registrerer at du er på en bakke. Derfor kan du roligt sætte i gang uden frygt for at rulle ind i en anden bil.

Jo mere du kan holde begge hænder på rattet desto bedre for sikkerheden. Til det formål er Renault Twingo bygget sådan, at langt de fleste funktioner kan styres med knapper på multifunktionsrattet eller gennem stemmegenkendelse, så du kan fokusere på det vigtigste, nemlig din kørsel.

Renault Twingo sikkerhed 

Den nye Renault Twingo kommer med et stort udvalg af systemer, der gør din kørsel mere sikker. Kører du over 70 km/t, får du automatisk en advarsel, der både kan ses og høres, hvis din Renault Twingo kører over en fuldt optrukket eller brudt vejbanemarkering. Systemet er tilmed intelligent nok til at vurdere, om det er utilsigtet eller ej, så du ikke får advarsler, når du har fuld kontrol over din kørsel.

Kontrollen over din kørsel i din Renault Twingo bliver også sikret med den elektroniske stabilitetskontrol (ESC), der går ind og tilpasser hjul, motor og bremser ved tab af greb på vejen, så du nemmere kan holde fast i styringen af bilen. Renault Twingo holder også konstant øje med dæktrykket, så du får en tydelig advarsel, hvis der registreres manglende dæktryk eller en punktering. På den måde kan du reagere, inden uheldet sker.

Renault Twingo kommer også med en særlig sidevindsassistent, der sørger for at afbøde slingren, hvis der kommer et vindstød med stor kraft. Det er ikke en feature, man finder i mange biler, men omvendt er det heller ikke mange biler, der er så små og lette som Renault Twingo, der med sine 914 kilo først kommer over et ton i vægt, når der kommer passagerer og bagage i.

Med lettilgængelige knapper på rattet kan du samtidig også nemt indstille kørehastigheden eller topfarten på Renault Twingo, så du får en mere sikker og effektiv kørsel, hvor du holder en stabil fart. Med både front- og sideairbags er alle beskyttet, hvis der skulle ske et sammenstød – det er dog også muligt frakoble airbaggen på passagersædet, så du kan installere en barnestol.

Euro NCAP’s sikkerhedstest roser en række af Renault Twingos sikkerhedsegenskaber. Blandt de kvaliteter, der bliver rost, kan vi fremhæve, at Renault Twingo fik maksimumpoint for evnen til at beskytte børn på 1½ år og for muligheden for at frakoble passagerairbaggen på forsædet for at gøre det muligt at installere en barnestol. Beskyttelsen på begge forsæder får også ros – passagersædets beskyttelse får sågar topkarakter – og forrest på bilen får kofangeren ros for at gøre mindst mulig skade på fodgængere ved sammenstød.

I den nye Renault Twingo kan du altså få en bil, der passer perfekt ind i en moderne hverdag i byen, uden at du skal gå på kompromis med sikkerheden.

Renault Twingo sikkerhed

Super udnyttelse af pladsen i Renault Twingo

Renault Twingo er bygget til at være sjov at køre i. Derfor kan du også uden beregning frit vælge mellem en stylepakke i sort, rød eller gul, så du kan få en frisk og levende kabine. De elementer, der er en del af farvepakken, er instrumentbrættet, luftdyserne, rattet og gearstangen. Med en lang række pakker kan du bruge hele din kreativitet til at tilpasse og designe din Renault Twingo, så du får interiøret, lige som du vil have det.

Udover muligheden for en farverig kabine kan du også få et højdejusterbart førersæde, der kan styres på én knap, varme i forsædet, så du sidder behageligt, eller læderrat, så du har godt greb på rattet. Med Renault Twingos EASY LINK 7-touchscreen har du med din smartphone adgang til resten af verden. Systemet er kompatibelt med Apple Carplay og Android Auto, så uanset om du vil høre podcast, musik, DAB+ radio, lave et opkald eller bare gøre brug af navigationen, taler systemet sammen med din telefon, og det hele kan stemmestyres, så du kan holde hænderne på rattet.

Selvom Renault Twingo er lille og kompakt med sine bare 914 kilo, kan du med soltaget få meget mere rummelighed og luft ind i bilen, så du og dine passagerer kan få mest muligt ud af udsigten, solskinnet og den friske luft. På dage, hvor vejret ikke er til et åbent soltag, kan den automatiske klimakontrol give dig mulighed for at finde den helt rigtige temperatur, så det hverken er for varmt eller for koldt i din Renault Twingo.

Renault Twingo er designet til at udnytte al pladsen i bilen, og med et 249-liters bagagerum er der plads til indkøbsposer og andre hverdagsting. Lægger du sædebænken ned, får du ikke bare langt mere plads og et fladt underlag, men også mulighed for at transportere genstande på op til 2,3 meter i længden, hvis du samtidig også slår passagersædet ned. I en bil som Renault Twingo er der også tænkt smart for skabe mest mulig opbevaringsplads i kabinen. Med et net til opbevaring under bagsæderne, opbevaring i bagdørene og i det aflåselige handskerum skal du nok kunne finde et sted til alle dine ting. Til bagagerummet kan du endda få en smart bagagerumsopdeler, så du let kan holde dine ting adskilt og ordnede.

Plads i Renault Twingo
Renault Twingo design

Lav din egen version af Renault Twingo

På den visuelle front har den nye Renault Twingo fået en makeover, så den stilmæssigt passer til de andre modeller fra Renault. Lygterne på fronten af bilen har fået den C-formede lys-signatur, som de større modeller fra Renault også har, og generelt møder du et frontparti, der føles friskere og har større udstråling og selvsikkerhed. 

Fælgene på 15 tommer kan opgraderes fra stål til aluminium i to forskellige design, og med den udvendige stylingpakke kan du få farvede frontlister, sidelister og spejlkapper i hvid, rød eller gul, så din Renault Twingo får lidt ekstra spræl. Dertil kommer fem forskellige typer sidedekorationer, så din bil får et helt unikt look og særpræg.

Renault Twingo Life

Life er basismodellen for dig, der mest af alt har brug for en lille, kompakt bil, der nemt kan få dig gennem byen, og hvor parkering er en del nemmere end i større biler. Med en skarp startpris på bare 99.900 kroner er der fokuseret på det mest nødvendige udstyr, så den simple og billige bil, du leder efter ikke bliver gjort dyrere end nødvendigt. Der er dog sikret godt med sikkerhedsudstyr og kørselsassistenter allerede i Renault Twingo Life-versionen, så den lave pris på 99.900 kroner kommer ikke på bekostning af en sikker og tryg kørsel.

Renault Twingo Life

Renault Twingo Zen

Zen er for dig, der går op i mere end bare det praktiske. Dig, der anretter maden pænt og giver kagen den ekstra finish, selvom det sikkert er de færreste, der kan smage forskel. Renault Twingo Zen har ikke bare mere standardudstyr, men kommer også med et stort katalog af ekstraudstyr, der ikke bare gør din Renault Twingo Zen sjovere at være i og mere praktisk i forhold til passagerer og bagage, men også mere komfortabel og sikker at køre i. Startprisen på Renault Twingo Zen er stadig skarp med 119.900 kroner, og du kan få en masse ekstraudstyr, uden at det vælter budgettet.

Renault Twingo er:

Renault Twingo er ikke bilen for dig, der skal transportere anhængere og store børnefamilier fra den ene ende af landet til den anden. I stedet skal du vælge en Renault Twingo, hvis du længes efter friheden ved en bil, hvor du samtidig får et køretøj til en virkelig skarp pris, som har et effektivt brug af sit brændstof. En vigtig del af Renault Twingos identitet er dog også, at den skal være sjov at køre og være i. Med dens muligheder for design- og indretningsvalg, soltaget og integration med smartphones får din kørsel en let og sjov stemning, der afspejler selve kørslen. Med flere kørselsassistenter og sikkerhedsegenskaber er du samtidig også sikret, at den gode og lette stemning ikke findes på bekostning af sikkerhed og tryghed.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Life

Airbag i passagersiden, med mulighed for deaktivering

Airbags foran og i siderne (hoved og bryst), fører og passager

Blokeringsfri bremser (ABS)

Dæktryksmåler

Elektronisk stabilitetsprogram (ESC)

Fjernbetjent centrallås

ISOFIX-beslag på bagsæder

Nødbremseassistance

Selealarm

Sikkerhedsseler med selekraftbegrænsere for

Elektrisk servostyring

Hastighedsbegrænser

Hill Start Assist

Kørecomputer

Stop & Start

Manuel rudehejs for

Ventilationsanlæg med recirkulation

15" stålfælge med hjulkapsler "Akaju"

Dækreparationskit

Dørhåndtag, sidespejle og tagspoiler i sort

Let tonede ruder

FlexiCase opbevaring i hvid

Indtræk i stof "Kario" sort

Farvede detaljer på instrumentbræt i hvid

Nakkestøtter på alle siddepladser

Nedfældeligt passagersæde

Åbent handskerum

El-opvarmet bagrude

LED-kørelys

Manuelt justerbare sidespejle

Forberedt til radio

Zen (inkl. Life)

Højdejusterbart rat

Aircondition

El-ruder for m. single-touch funktion og anti-pinch i førerside

Indfarvede dørhåndtag, sidespejle og tagspoiler

Sidebeskyttelseslister i sort

Aftageligt bagagerumsdækken

Flytbart opbevaringsrum

Indtræk i stof "Ruban" sort/grå

Nedfældeligt bagsæde 50/50

Åbent handskerum m. ruminddeling

R & GO Multimediesystem: Bluetooth® DAB radio + telefonholder + smartphone app (navigation, håndfri telefoni, multimedia, avanceret kørecomputer

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane E-Tech Electric
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!