Sommerstemning på dit Renault værksted

Gør din bil klar til det sene forår og sommeren, med masser af tips og gode tilbud.

Nu er næsten alt som det plejer at være på dit værksted

Solen er begyndt at varme, og fuglene har travlt med at kvidrer. De fleste af os er efterhånden begyndt at længes efter at nyde sommeren i det fri. Mange mennesker har i øjeblikket vigtigere ting at tænke på end bilen, men skift til sommerhjul, service og reparationer kan ikke udskydes i det uendelige...

Vores værksteder holder åbent, med friske mekanikere og rengjorte faciliteter. Vi holder afstand til alt andet end din bil! Sommeren er her snart. Så hvad venter du på?

Velkommen på dit Renault værksted!

Sommerkampagnen gælder på autoriserede Renault værkstæder t.o.m. 31. juli 2020.

Kan ej kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende og kan variere fra forhandler til forhandler.

Sommerkontrol:

Vi kontrollerer:

Pollenfilter
Kontrol af funktion.

Bremser
Visuel kontrol af stand. Bremsebelægninger og bremseskiver.

Forrude
Visuel kontrol af stand og slitage.

Viskerblade
Visuel kontrol af stand og slitage.

Eksteriørt lys
Visuel kontrol af funktion.

Sommerkontrol med fokus på kabinemiljø og bremser

Vigtigheden af den luft vi indånder, har vi alle fået øjnene op for i løbet af dette forår.

Derfor er det også et vigtigt punkt ved dette års Renault sommerkontrol. Ved årets sommerkontrol har vi som altid fuld fokus på din sikkerhed, og denne gang har vi suppleret rækken af kontrolpunkter med et check af bilens pollenfilter. Et effektivt pollenfilter kan nemlig minimere risikoen for, at du og din familie skal dele kabineluften med usunde partikler.

BOOK TID NU

Det mest effektive - 15% rabat på allergenfilter

Vores mest effektive pollenfilter hedder allergenfilter. Dette filter stopper alle partikler helt ned til en størrelse på 2,5 tusindedele millimeter. Det betyder at pollen og mange andre uhygiejniske partikler effektivt holdes udenfor kabinen.

Allergenfilteret er Renaults højest klassificerede filtertype. Filteret er specielt konstrueret til at kombinere stort luftflow med høj filtreringsevne. Filteret er så finmasket, at det stopper alle partikler helt ned til en størrelse på 2,5 tusindedele millimeter.

Til forskel fra dit standardfilter har allergenfilteret en polyfenolbaseret belægning, som neutraliserer 92% af alle allergifremkaldende partikler.

Filterets forskellige egenskaber, er altså i stand til at stoppe ubehagelige lugte, skadelige gasser og allergifremkaldende partikler. Kort sagt: Dette er Renaults absolut bedste filter til at skabe en ren og frisk luft i bilen.

BOOK TID NU

Dine bremser

15% rabat på bremser

Vi er eksperter i din bils bremsesystem, og ved helt præcis, når der er noget der trænger til reparation eller udskiftning. Vi bruger selvfølgelig kun Renault Originaldele, der matcher perfekt og sørger for at din bil bremser, som var den fabriksny.

Nedbremsning

En nedbremsning er i virkeligheden en kompleks kædereaktion fra bremsepedal til bremseklodser og bremseskiver. Kædereaktionen afsluttes ved at dækkene tager fat i asfalten og får bilen til at stoppe. Til hverdag udnytter vi kun en lille del af bremsesystemets kapacitet, hvilket gør det svært at opdage mangler.

Regelmæssig kontrol foretaget af en Renault ekspert, helst 1 gang om året, sikrer at bremsesystemet bevarer sin fulde effekt.

BOOK TID NU

Få et sundt kabinemiljø

Vidste du, at din bil er som et drivhus? Støv og fugt samles i kabinen, og er derfor en perfekt yngleplads for skimmel og andre ubehageligheder. Det anbefales derfor at du rengør aircondition systemet en gang om året, hvis du ønsker at slippe for usund og dårlig luft i bilen.

AC-rengøring -15%

Allergenfilter 15% rabat

Hvorfor er det nødvendigt med AC-rengøring?

Aircondition systemet er noget af det sværeste at rengøre i din bil. Gennem systemet sendes ikke blot kold og varm luft, men også fugt og støv, hvorfor miljøet er den perfekte grobund for skimmel og bakterier. Når bakteriemængden bliver tilstrækkelig  stor, spreder bakterierne sig via luften, som cirkulerer i bilen, og til sidst vil man kunne registrere en sur og dårlig lugt i kabinen. Mange tror at denne dårlige lugt kommer fra måtter og beklædning, men årsagen skal altså findes i aircondition systemet.

Hvordan kan jeg vide, at det er tid til AC-rengøring?

Det første og vigtigste tegn på at din aircondition trænger til en rengøring, er at luften i kabinen begynder at lugte lidt sur. En AC-rengøring er specielt vigtigt for dig der kører mange korte strækninger og som ikke parkerer bilen i en garage eller carport. Vi anbefaler en AC-rengøring til din bil ca. en gang om året.

Hvad omfatter et AC-service?

Et aircondition system taber 5-8 % af kølemidlet pr. år, hvilket betyder at kompressoren skal arbejde hårdere. Ved et AC-service på vores værksted kontrollerer vi for evt. lækage og kølemidlet tappes af, vejes, renses og påfyldes igen. Dette er den optimale miljømæssige måde at gøre tingene på. Der skiftes også olie på kompressoren og de bevægelige dele.

Din bils forrude:

Alle skader i din forrude er farlige ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. En skade i forruden på kun 1 cm i diameter kan skjule et menneske på 50 meters afstand. Derfor har forsikringsselskaberne sat selvrisikoen meget lav, så der ikke skal være økonomiske årsager til grund for at køre rundt med en skadet forrude.

Efter udskiftning af forrude kræves der en kalibrering af forrudens funktioner og sikkerhedssystem. Det drejer sig bl.a. om funktioner som regnsensor og autobremse. Hos Autohuset Vestergaard har vores værksteder naturligvis de avancerede instrumenter, der kræves til kalibrering.

Glasreparation

Har du fået en lille skade på forruden, skal du booke tid til reparation inden skaden vokser, og du skal udskifte hele forruden.

Udskiftning af forrude

Hvis du har fået en større skade på forruden, skal du udskifte den med det samme, inden der sker noget mere alvorligt.

Viskerblade til forrude 15 %

Nye og rene viskerblade giver dig perfekt udsyn og slider mindre på forruden. Lige nu tilbyder vi dig 15 % på alle viskerblade. Prisen er ekskl. montering.

DERFOR ER DIN FORRUDE SÅ VIGTIG!

Mange undersøgelser viser samme resultat: En dårlig forrude er en trafikrisiko. Vej- og trafikinstituttet i Sverige har udregnet, at udsynet reduceres med 15 % på grund af en slidt, ridset og skadet forrude. Og i mørke bliver problemet endnu større.

Faktum er, at selv små skader kan give en betydelig reduktion af udsynet. Vidste du at en skade i forruden på kun 1 cm i diameter kan skjule et menneske på 50 meters afstand?

Forruden er en bærende del af bilens karrosseri og af stor betydning for bilens stabilitet. Faktisk kan forruden stå for op til 30% af bilens strukturelle styrke, og det er forklaringen på, at en skadet forrude kan sprække blot ved at køre over en stykke ujævn vej. En anden vigtig rolle for forruden er, at den skal yde støtte for airbaggen i passagersiden.

IKKE BARE EN GLASRUDE

En rude er ikke bare en rude. Den samme bilmodel har ofte 3-4 forskellige typer forruder med forskellige egenskaber, der alle er tilpasset de funktioner og det udstyr, som bilen er udstyret med. Når en forrude bliver skiftet skal kamera og anden elektronik i bilen kalibreres igen.

Hos Autohuset Vestergaard ved vi præcis hvilken forrude du skal have, og hvordan den skal kalibreres for at give den optimale funktionalitet.

REPARER ELLER SKIFT FORRUDEN?

At få et stenslag er super irriterende. De fleste små stenslag kan ofte repareres hvis du handler hurtigt. Undtaget er stenslag der sidder midt i førerens synsfelt eller langs forrudekanten. Er stenslaget stort, eller er det begyndt at løbe, står forruden oftest ikke til at redde og må derfor skiftes.

Det er således en god idé at få repareret et stenslag på forruden i tide, så du sparer tid og penge – og så er det tilmed bedre for miljøet. En reparation påvirker heller ikke forrudens holdbarhed, da den forbliver lige så stærk som før reparationen.

Kunne du tænke dig at vide hvordan vi reparerer et stenslag? Ved stenslaget bores der et hul med et diamantbor. Der anvendes et specialværktøj til at suge luften ud og derefter presses reparationsvæsken ind. Efterfølgende foretages der en hærdning med UV-lys. Til sidst poleres glasoverfladen så den bliver helt transparent og får en flot finish.

TIPS TIL LÆNGERE LEVETID FOR FORRUDEN

Du kan minimere slidtage og ridser på din forrude ved at være generøs med mængden af sprinklervæske, og samtidig sørge for at viskerbladene er hele og rene. Skulle du være så uheldig at få et stenslag, skal du straks sætte et stykke tranparent tape over hullet således, at der ikke trænger skidt ind og forværre skaden. Dette øger chancen for at stenslaget kan repareres, således at du ikke skal have forruden skiftet.

LAV SELVRISIKO

I flere forsikringsselskaber deler man Renaults nulvision med ingen skadede forruder på danske veje. Derfor har flere forsikringsselskaber sat selvrisikoen for udskiftning og reparation af forruder lavt. Vi benytter kun Renault Originale forruder, og ved præcist hvordan man monterer, limer og kalibrerer forruden, så alle de vigtige sikkerhedsfunktioner fungerer optimalt – fx. regnsensor og autobremse.

Er du klar til sommerens eventyr?

Når du har en bil eller kan låne en, er der ingen undskyldning for ikke at opdage og opleve nye spændende og naturskønne steder i vort dejlige land. Sørg for at være klar til at medbringe f.eks. cykler, kano, surfbræt og/eller udstyr til en herlig picnic! Vi har masser af gode tilbud på tilbehør og udstyr til din bil.

Priserne er vejledende og kan variere afhængigt af bilmodel og forhandler. Forbehold for skrive- og trykfejl.

Måtter og bagagerumsmåtte gælder ikke for den Nye Clio, Nye Captur eller Nye Zoe.

SE MERE HER

Det syntes vores kunder