Renault Grand Scenic orange

Grand Scenic testen

"...Det smarte er nu, at jeg har set den til at den skal køre 110km/t men at den egentlig bare skal følge trafikken, og den bil foran mig kørte 104km/t og så er det også bare det jeg kører – TAK FOR DET BIL, ingen bøde..."

Renault Grand Scenic
test og anmeldelse

- SE TEST VIDEOEN NEDERST PÅ SIDEN

Jane: Så har vi fået udleveret en ny bil, en Renault Grand Scenic, en familie-van ville jeg måske beskrive den som. Jeg vil kalde det en James Bond Feature – prøv lige at se hvad der sker nu når jeg tænder bilen på knappen, batmobilen kører simpelthen lige op, så kommer der lige sådan en skærm op – det er sgu smart, fedt!

Mads: Det er en god funktion, at hvis man har 3 børn, så sidder man altså på 3 lige gode pladser omme bagved.

Jane: Der er en fotovogn, prøv lige at film den Mads. Og fordi jeg har sat bilen til adaptiv registrering, så fik jeg ingen fartbøde fordi så følger jeg nemlig bare trafikken. Det smarte er nu, at jeg har set den til at den skal køre 110km/t men at den egentlig bare skal følge trafikken, og den bil foran mig kørte 104km/t og så er det også bare det jeg kører – TAK FOR DET BIL, ingen bøde.

Mads: Det vi faktisk ville vise er anlægget. Det fungerer også rigtig godt, så alt er godt herfra.

Jane: Jeg har aldrig nogensinde kørt i en bil, der har så god lyd som den her har. Bilen hedder også Bose Edition dvs. det er Bose der står bag højtalerne og det kan man godt høre.

Mads: det er ikke kun trafikken du kan være med i, du kan være med i hvad der sker på bagsædet med et lille ekstra spejl, det er altså meget sjovt at du lige kan holde øje med dine unger på bagsædet eller kommunikationen. Lige nu der er de to bagerste sæder ikke slået op, men man kan på skærmen foran trykke på sæderne og sige at man gerne vil ligge alle sæderne ned og så gør den det helt automatisk – er det ikke det vildeste? Det er da for fedt.

Jane: Overraskende nok er der plads til 7 personer inde i den bil her. Vi har fået besøg af min fætter og det gjorde at vi faktisk kunne få lov til at afprøve den her 7 personers funktion bilen den har. De sidder hernede bagved.

Mads: Altså jeg sidder fint, jeg tror bare ikke Kristoffer han sidder så godt. Hvad siger du til pladsen Kristoffer?

Kristoffer: Amen jeg kan ikke nå at få mine ben klemt ned under sædet, så jeg mangler lidt benplads. Men det er nogle lækre sæder, der er også kopholder og strømstik så der mangler ikke noget heromme.

Jane: Måske kunne i høre at bilen klikkede lige før og det var fordi den låste af sig selv, det er jo egentlig meget smart. Og så når man går hen til den så låser den selv op og sidespejlene kører lige ud, det synes jeg er meget smart.

Mads: Noget andet er at når man have anhængertrækket ud, så er der lige sådan en hernede man kan trække i, så kommer det ud og så vipper man det bare op på plads. Relativt nemt, og det er samme måde når man skal have det tilbage igen. Så det er ikke elektronisk, men det er godt nok nemt.

Jane: Det er også smart at der bagi er et bord hvor man lige kan have sin sodavand stående og sin IPad, og nu skal vi jo have en baby lige om lidt, så er det jo meget smart at man har mulighed for at sætte den fast uden at man skal have alt muligt påmonteret. Og derudover så er der lækker benplads og man kan faktisk også skubbe sædet frem og tilbage alt efter hvordan jeg gerne vil sidde. Bare lige for at demonstrerer hvor meget plads der faktisk er i bilen, så vil jeg bare lige vise, at vi lige har været ude og købe et nyt køle-fryseskab og det ligger bare så fint herinde i bilen – der er helt vildt god plads.

Udvendigt udseende, indvendigt komfort, køreglæde – det hele det spiller bare, så det er virkelig en lækker bil. Hvis det var barn nr. 3 eller 4 der lå her i maven, så var det her også en bil vi ikke ville aflevere ude ved Autohuset Vestergaard men som vi tog med os hjem, det er helt 100. Det er virkelig en lækker bil, så 5 stjerner.