Renault Grand Scenic

Renault Grand Scenic – rummelig og veldesignet familiebil

Renault Grand Scenic kan pt. ikke købes. Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning til at finde et godt alternativ, så kontakt os gerne!

Renault Grand Scenic er den moderne, elegante og fleksible familiebil, som er godt designet og velskabt på både form og indhold, så du ikke behøver gå på kompromis, bare fordi du har brug for en stor bil til hele familien.

Renault Grand Scenic byder på komfort, fleksibilitet og sikkerhed, så bilen går ind og understøtter dine behov for at gøre dagligdagen nemmere og mere ligetil.

For børnene kan Renault Grand Scenic opfylde en lang række behov. Med flybordet kan de få god plads til legetøj, (male)bøger og elektroniske devices, der nemt kan lades op, hvis du også vælger at få midterkonsollen med, da den har to USB-stik, der vender bagud til passagererne på bagsædet. Børnene har også mulighed for en god udsigt til verden i Renault Grand Scenic. Ruderne på de bagerste døre er nemlig lavet sådan, at små børn nemmere kan kigge, og hvis du samtidig vælger Renault Grand Scenic med det faste panoramatag, har børnene for alvor udsigt til verden.

Renault Grand Scenic kan fås med både benzin- og dieselmotor. Vælger du benzinversionen TCe 140 GPF, kommer den med 140 hestekræfter og muligheden for at vælge mellem en manuel gearkasse med seks gear og den automatiske syv-gears EDC-gearkasse. I dieseludgaven af Renault Grand Scenic får du 120 hestekræfter med Blue dCi 120-motoren, og uanset om du vælger manuelt eller automatisk, kommer bilen med seks gear. Den opgraderede Renault Grand Scenic Bose fås kun med automatgear i benzinudgaven. Du skal altså vælge diesel, hvis du gerne selv vil skifte gear på manuel vis i Renault Grand Scenic Bose

Renault viser med Renault Grand Scenic, at man godt kan være ambitiøs og kræsen, når det kommer til en moderne familie-MPV, og du vil nyde både at køre i den og at kigge på den, når den holder parkeret.

5 grunde til at vælge en Renault Grand Scenic

  • Behagelig og effektiv gearkasse
  • Gode pladsforhold, hvis du skal have mange børn med
  • Anderledes og flot design
  • Generøst udstyrsniveau

Mulighed for at slå bagsæder op og ned med et tryk på en knap

Grand Scenic - Km/l: 14,1-17,9 | CO2: 146-161 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Sikkerhed i Renault Grand Scenic

DA Euro NCAP testede Renault Grand Scenic i 2016, fik den fem ud af fem mulige stjerner. Renault Grand Scenic blev især belønnet for en stærk konstruktion og en lang række sikkerhedsudstyr, som er med allerede i Renault Grand Secnic Zen, der er basisudgaven af Renault Grand Scenic. Der er for eksempel den automatiske bynødbremse, der ved hastigheder på op til 60 km/t sørger for at bremse for både fodgængere og bilister, selv hvis du ikke kan nå at reagere. Du skal heller ikke bekymre dig, hvis du holder parkeret på bakker eller hældninger, da Hill Start Assist holder Renault Grand Scenic stabil i 2 sekunder på stedet. På den måde kan du accelerere uden risiko for at ramme nogen eller noget ved at rulle baglæns.

Sammen med Renault Grand Scenics stærke konstruktion bidrager det faktum, at bilen kommer med både adaptiv fører- og passagerairbag, sideairbags og gardinairbags til, at du kan være tryg ved, at Renault Grand Scenic er godt rustet til at beskytte alle passagerer i bilen, selv hvis uheldet skulle være ude.

Blandt det andet sikkerhedsudstyr, som følger med som standard i Renault Grand Scenic, er advarsel ved vognbaneskift og automatisk skiltegenkendelse, der blandt andet registrerer nye hastighedsgrænser og advarer dig ved for høj fart. Bilens dæktrykssensorer sørger samtidig for, at du bliver informeret med samme, hvis trykket i et af dækkene falder, så det skal ses til. 

I Renault Grand Scenic skal du heller ikke bekymre dig for, om børnenes nysgerrige hænder får åbnet en dør ved et uheld, da alle dørene låses automatisk under kørslen.

Renault Grand Scenic Sikkerhed

En verden af plads

Førersædet i Renault Grand Scenic er næsten en konge eller dronning værdigt. Du kommer i hvert fald næsten til at føle dig sådan. Sædets ergonomi og justerbarhed gør, at du sidder behageligt, uanset om du skal køre 20 eller 200 kilometer, og samtidig med at du sidder behageligt, har du et godt udsyn til trafikken. Interiørets elementer er både veldesignede og lavet i behagelige materialer og gør, at det også er visuelt behageligt at være i Renault Grand Scenic. Samtidig sidder alle knapper og alt udstyr, så det er nemt at komme til og ligetil at bruge. Det er desuden muligt at vælge den store ‘Easy Life’-skuffe, der med både lys og afkøling sørger for, at madpakkerne er friske og lækre, når du er på udflugt med din familie.

På anden sæderække har du i Renault Grand Scenic som tilkøb mulighed for både solgardiner og flyborde, der gør det mere behageligt og sjovere for børnene at være på tur. Vælger du at få en smart midterkonsol med i Renault Grand Scenic, får du både ekstra opbevaring og USB-stik til at lade børnenes eller dine egne enheder op. Med to smarte opbevaringsrum i gulvet ved anden sæderække er det også nemt at få ryddet op i bilen, så børnenes ting ikke ligger og flyder over det hele. Alt efter hvor mange børn du skal transportere, og hvor meget bagage du har med, kan tredje sæderække med de to pladser slås op og ned. At man kan tilkøbe et fast panoramasoltag, er en skøn mulighed for at give mere lys og rummelighed til kabinen i Renault Grand Scenic. Samtidig giver det børnene en mere spændende køretur at kunne følge med i skyer, måne, sol og stjerner.

Designet af Renault Grand Scenic

Selvom Renault Grand Scenic er en stor MPV, har den et udtryksfuldt formsprog og moderne linjer, der gør, at bilen har let ved at forføre dig med sine flotte kurver. De fleste anmeldere har rost Renault Grand Scenics design, og med flere end 20 forskellige lakeringer har du rig mulighed for at få en bil, der afspejler dit temperament. 

Bag på Renault Grand Scenic finder du baglygterne med LED-kørelys og en 3D-effekt, der omfavner bagrudens nedre hjørne. Samtidig er frihøjden på Renault Grand Scenic på hele 17 cm, hvilket gør ind- og udstigningen nemmere og mere behagelig end i andre biler.

Rudepartiet på bagdørene har en fin, lille detalje, hvor de går nedad mod den forreste del af vinduet. Det gør det meget nemmere for mindre børn at se ud på verden, hvilket ikke bare gør køreturen mere spændende for dem, men også kan hjælpe til at modvirke køresyge for de små. 

Med til at give Renault Grand Scenic et særligt look er dækkene på hele 20 tommer, der er smalle som til 15-tommer fælge. Selvom de virker smallere, betyder det, at bilen kører godt, og det giver den et unikt og kraftfuldt udtryk, der fuldender det flotte design på Renault Grand Scenic.

Renault Grand Scenic design
Renault Grand Scenic køreglæde

Glæden ved Renault Grand Scenic

Renault Grand Scenic er en komfortabel bil at køre rundt i, og den manøvrerer på behagelig vis. At manøvrere bilen bliver endda gjort lækrere af, at man gør det med det højde- og dybdeindstillelige læderrat, der giver dig et godt greb på styretøjet. Kombinationen af 20-tommer fælge og 7-trins automatgear understreger den komfortable oplevelse af at køre i Renault Grand Scenic. Samtidig betyder 1,3-benzinmotoren med 4 cylindre og 140 hestekræfter, at denne udgave af Renault Grand Scenic er langt mere lydløs og momentstærk end sine forgængere. Gearskiftet i EDC-gearkassen er behageligt og blødt, og du vil slet ikke savne selv at skifte gear.

Fordelen ved den store dimension på dækkene er, at kørslen bliver roligere, men det giver samtidig også et langt bedre vejgreb takket været en større anlægsflade. Det er alt i alt med til at sikre bedre nedbremsninger og mindre luftmodstand, hvilket igen bidrager positivt til Renault Grand Scenics forbrugstal. Forbrugstallene kan også gøres bedre, hvis du udnytter Eco Mode-køreindstillingen, der indstiller Renault Grand Scenic til at få mest muligt ud af de dyre dråber i tanken.

Med Renault Grand Scenic er du samtidig sikker på altid at kunne se, hvad sker på vejen. Panoramaforruden giver dig et godt overblik, mens C-Shape-forlygter m. 3D LED-kørelys, baglygter i Full LED m. 3D-effekt (‘Edge Light’) og tågeforlygter sikrer, at du altid kan se resten af trafikken. Samtidig sørger forlygtespulerne for, at lygterne altid er fri for mudder og andet skidt.

R-Link 2-infotainmentsystemet i Renault Grand Scenic sørger gennem den 7-tommer store adaptive touchscreen for, at du har nem adgang til navigationen med kort over hele Europa. Skal du underholdes, kommer systemet med DAB+-radio, men du kan med USB-indgang, AUX-stik eller bluetooth også koble dine devices og deres musik til systemet, der kommer med hele seks højttalere. R-Link 2-systemet i Renault Grand Scenic er kompatibelt med Apple CarPlay™ og Android Auto™, hvilket gør det nemt at styre navigation, lyd og opkald gennem stemme- og ratbetjening.

Renault Grand Scenic Zen

Renault Grand Scenics basisudgave, Zen, kommer med en imponerende liste af standardudstyr, der sørger for, at du er godt dækket ind på sikkerhed, kørsel og indretning af bilen. Generøst er et meget rammende ord til at beskrive indholdet på listen over det udstyr, der er inkluderet i prisen.

Som ekstra tilkøb kan du tilmed vælge blandt tre pakker, der løfter Renault Grand Scenic til et nyt niveau. Med Style-pakken får du ikke bare det imponerende panoramasoltag, men også et bakspejl, der automatisk blænder ned, samt tonede sideruder bagved og i bagklappen. Access-pakken opgraderer bilens indre med den justerbare midterkonsol, der ikke blot kan fungere som.armlæn, men også kan bruges til opbevaring. Med 12V-udtag og to USB-stik bagtil er ungerne sikret strøm til tablets og mobiltelefoner.

Højdepunktet i Flex-pakken er ‘Easy Life’-skuffen der med sit lys og element til køling ved det forreste passagersæde sørger for, at jeres madpakke til udflugten altid er lækker og frisk – slut med lunken leverpostej. Med i pakken får du også el-klapbare sidespejle og solgardiner på anden sæderække.

Renault Grand Scenic Zen

Zen udstyrsvariant

Renault Grand Scenic Bose

Bose udstyrsvariant

Renault Grand Scenic Bose

Blandt standardudstyret, du får ekstra i Bose-udgaven af Renault Grand Scenic er surroundsound-systemet med 11 højttalere fra Bose®, der har lagt navn til udstyrspakken og giver dig en imponerende lydoplevelse. ‘EasyLife’-skuffen, der i Zen-udgaven er tilkøb, får du i Bose-varianten med i prisen.

Kan du lide at styre det meste fra forsædet, bliver du glad for Renault Multi-Sense®, der giver dig mulighed for individuelle indstillinger af speeder- og styreresponsen, gearskift, motorlyd, instrumentpanelet og kabinebelysningen. Samtidig kan du med touchskærmen (eller et betjeningspanel i bagagerummet) styre de el-nedfældelige ‘One Touch’-bagsæder, så du kan få sæderne op og ned uden det besvær, det nogle gange kan forvolde.

Blandt ekstraudstyret i Renault Grand Scenic Bose kan du vælge mellem sort og gråt læderindtræk på alle sæderne i bilen. I samme pakke får du forsæder med massagefunktion og otte forskellige indstillinger til sædet, der styres nemt og elektronisk.

Er du ikke bedste venner med parallelparkeringer og smalle p-båse, vil det være oplagt for dig at vælge parkeringspakken til Renault Grand Scenic Bose. Med kombinationen af  bakkamera, håndfri parkering, 360°-sensorer samt advarsel ved blinde vinkler er du parat til at overvinde enhver udfordring med parkeringer.

Vil du gerne gøre din kørsel i Renault Grand Scenic Bose mere komfortabel og rolig, vil cruise-pakken været det helt rigtige valg. Med adaptiv cruise control tilpasses din indstillede fart løbende til omstændighederne, og afstandskontrollen sørger samtidig for at holde en passende afstand til de forankørende biler. Med i pakken følger også et ‘Head-up’-display, der er en HD-skærm, som er placeret over instrumentbrættet, så du kan få de vigtigste oplysninger om navigation, hastighed eller avancerede kørselsassistance-systemer uden at tage øjnene væk fra vejen.

Renault Grand Scenic test

Derfor skal du vælge Renault Grand Scenic 

Renault Grand Scenic ganske enkelt vellykket som moderne familiebil. En anmelder har kaldt Renault Grand Scenic ‘den flotteste MPV på markedet’, og med sådan en anbefaling er det et rigtig godt sted at starte, når du skal vælge en stor bil med plads til hele familien. Da Renault Grand Scenic samtidig er meget generøs med udstyret og der er styr på sikkerheden, bliver beslutningen om at vælge en Renault Grand Scenic kun nemmere og nemmere at tage. Uanset om du vælger Zen eller den mere luksuriøse Bose, får du en bil, der kommer til at blive en elsket del af din dagligdag, hvor du kan være tryg på både dine egne, dine børns og dine medtrafikanters vegne.

LÆS GRAND SCENIC TEST

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
ZEN

- Aktivt nødbremsesystem m fodgænger advarsel og "City Brake"

- Automatisk nær-/fjernlys

- Advarsel ved vognbaneskift

Skiltegenkendelse og advarsel v. for høj fart

ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) og bremseassistent (BAS)

Automatisk låsning af dørene under kørslen

Selealarm på alle siddepladser

Dæktrykssensorer

Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med antispin (ASR)

ISOFIX-beslag på bagsædets yderste pladser samt forreste passagersæde

Adaptiv fører- og passagerairbag samt sideairbags (hoved/bryst) (passergerairbag kan frakobles)

Nakkestøtter ved alle siddepladser

Gardinairbags i loftbeklædningen til beskyttelse af hoved, for/bag

Højdejuserbare sikkerhedsseler foran

Højdeindstilleligt førersæde med lændestøtte

Højdeindstilleligt passagersæde

Nøglekort m. håndfri betjening

Regn- og lyssensor

Automatisk 2-zone klimaanlæg

El-ruder for og bag med singletouch funktion

Elektronisk parkeringsbremse

Parkeringssensorer for og bag

Brugerdefineret speedometer med 7" TFT-skærm

Cruise control/hastighedsbegrænser

Eco Mode køreindstilling

Gearskifteindikator

Hill Star Assist

Læderrat, højde- og dybdeindstillelig

Kørecomputer

Servostyring, elektrisk progresiv

20" aluminiumfælg "Silverstone"

Dækreparationssæt (udgår ved valg af reservehjul som ekstraudstyr)

7 sæder

12-V-stik for

Nedfældeligt slitbagsæde, 1/3-2/3

Foldbart passagersæde

Varme i forsæderne

2 kopholdere

Panoramaforrude

C-Shape forlygter m. 3D LED kørelys

Full LED-baglygter m. 3D-Effekt "Edge Light"

Tågelygter

El-sidespejle m. varme

Varme i baglygter

Forlygtespulere

R-Link 2-infotainmentsystem: 7" adaptiv touchscreen, navigaion med kor over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+ Bluetooth-audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX-in, ratbetjening og 6 højttalere

BEMÆRK! Med R-Link 2 får du 3 års gratis opdatering af Europakort, TomTom Traffic (trafikinformation) og Connectivity (adgang til R-Link Store fra bilen)

BOSE (Inkl. ZEN)

Børnespejl

Træthedsadvarsel

Indstillelig sædelængde på førersæde

Bakspejl med automatisk nedblænding

Renault Multi-Sense: Individuelle indstillinger af seeder- og syrerespons, gearskift, motorlyd, instumentpanel og kabinebelysning.

20" aluminiumfælg "Quartz"

Mørkttonede sideruder og bagrude

"One Touch" el-nedfældelige bagsæder, der styres fra touchscreen'en eller fra et betjeningspanel i bagagerummet

"EasyLife" -skuffe med lys og køling

Justerbar midterkonsol m. armlæn, opbevaring

12V-udtag bag

Komplette LED-forlygter, Pure Vision

Elektrisk indklappelige sidespejle

BOSE-surround sound-system med 11 højttalere

R-Link 2 infotainmentsystem: 8,7" adaptiv touchsceen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth-audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX-in, ratbetjening

BEMÆRK! Med R-Link 2 får du 3 års gratis opdatering af Europakort, TomTom Traffic (trafikinformation) og Connectivity (adgang til R-Link Store fra bilen)

Privatleasing af Scenic | Skarpe leasing priser på Grand Scenic

En rummelig og elegant familiebil - med fokus på sikkerhed.

SE PRISER
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane E-Tech Electric
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!