Renault Megane bag

Megane testen

"Vi har lige været ude og køre en tur på 250km, og som i kan se her så har den brugt 5,6l diesel pr. 100km, hvilket svarer til 18km pr. liter og det synes jeg egentlig det er meget flot når vi har kørt omkring 130km/t hele tiden"

Renault Megane test og anmeldelse

Didde og Morten tester og anmelder den nye Renault Megane og er særligt positive omkring brændstoføkonomien

Morten: Så har vi lige været ude ved Autohuset Vestergaard og hente bilen, så nu glæder vi os bare til at komme ud og køre en masse og lave nogle sjove videoer.

Didde: Det er jo en fed oplevelse for os forbrugere og sige okay, er bilen egentlig så brugervenlig som den egentlig skal være?

Morten: Vi har lige været ude og køre en tur på 250km, og som i kan se her så har den brugt 5,6l diesel pr. 100km, hvilket svarer til 18km pr. liter og det synes jeg egentlig det er meget flot når vi har kørt omkring 130km/t hele tiden. Det er vigtigt hvor langt den kører på literen i forhold til at have en god brændstoføkonomi, fordi jo længere den kører jo billigere bliver det i sidste ende og det er jo det man gerne vil når man køber ny bil, at kunne spare nogle penge på brændstof.

Morten: Vi har brugt tid på at lægge mærke til hvilket udstyr vi gerne selv vil have i vores bil og er der noget man kan undvære i forhold til prisen på bilen og er der noget man tænker den mangler eller…

Man sidder super godt i den her bil, sædet er nemt at justere og der er god støtte både i siderne og til ryggen og ved hoften er der også god støtte. Forholdende i bilen er super gode i forhold til bilens størrelse, der er rigtig god benplads foran som man kan se herovre ved passagersiden – Didde hun er 1,88m og hun har ikke engang sædet skubbet helt tilbage og der er stadig masser af benplads. Det samme er der bagved selvom hun har sædet hvor hun har.

Det er en super dejlig lyd den har og det er endda med en kvinde bag rettet, jeg ved ikke helt om jeg skal frygte for mit liv men jeg håber da jeg kommer hel tilbage – og jeg får lige et lille smil her, pyha det var godt.

Didde: Nyd det, det er en fed oplevelse, det der med at de giver en lov til at prøve bilen i så lang tid gør at man føler det lidt er ens egen, man passer godt på den, nyder man kan køre i den og den er lækker at køre i – ja bare nyd det.