Renault Megane E-TECH Electric

Renault Megane E-TECH Electric

Renault Megane E-TECH Electric konceptbilen varsler en ny generation af elbiler fra Renault, med banebrydende design, de nyeste teknologier og øget ydeevne. 

Gå direkte til:

Megane E-TECH Electric har en størrelse, der gør bykørsel som en leg men uden at gå på kompromis med dens rummelighed (440 liter bagagerum). Den byder på et bagagerum og nytterum på størrelse med dem, der findes i andre C-segment biler. Disse er som oftest 15-30 længere. 

Derudover byder den elektriske Megane på et yderst tyndt batteri på blot 110 mm. hvilket er verdens tyndeste batteri. Batteriet er 40% mindre end det man finder i en Renault Zoe, og alt dette har gjort det muligt at skabe en bil der blot er 1.50 m. høj, men fortsat utrolig rummelig. Batteriet er på 60 kWh som i kombination med en relativ lav bil, giver en helt utrolig rækkevidde.

Vi kender endnu ikke priserne.

Læs nyhed om Megane E-TECH Electric Læs pressemeddelelse

Renault Megane E-TECH Electric byder på:

  • Dynamisk ydeevne
  • 160 kW motor (217hk) 
  • 60 kWh batteri
  • Rækkevidde på op til 470 km  

Rækkevidde: Op til 470 km | CO2: 0 g/km

Vil du have den nyeste information om den nye elektriske Megane E-Tech Electric

Udfyld formularen herunder, så sender vi de nyeste information direkte i din mail, så snart vi har dem.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane eVision
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!