Priser fra 199.900 kr.

Renault Megane – skarpt design og rig på udstyr

En køretur i den seneste udgave af Renault Megane er en moderne køreoplevelse i en bil, der med nye og innovative teknologier gør din kørsel mere effektiv og sikker. Multi-Sense®-systemet giver dig mulighed for at individualisere ikke bare bilens stemning, men også kørestilen, så din Renault Megane bliver mere sporty eller mere effektiv.

Er effektiviteten vigtig, kan du med et enkelt tryk aktivere ECO-tilstanden og dermed begrænse ydeevnen på din Renault Megane, når du ikke har brug for, at bilen skal kunne yde sit ypperste. I stedet bliver brændstofforbruget optimeret, og du har mulighed for at reducere det med op til 12 procent. Du kan også få vurderet din kørestil i realtid, så du får kørselsanbefalinger til en mere effektiv kørestil baseret på, hvordan du kører.

Som personbil får du Renault Megane med en TCE GPF-benzinmotor med 140 hestekræfter eller en Blue dCi-dieselmotor med 115 hk. Du kan med begge motorer vælge mellem en automatisk EDC-gearkasse med syv gear og en gearkasse med seks manuelle gear. Uanset hvilken du vælger, er du garanteret smidighed, dynamisk ydeevne og reduceret brændstofforbrug.

Renault Megane Sport Tourer – Stationcar

En stor andel af de Renault Megane-modeller, der bliver solgt i Danmark, er en stationcar-udgave. Det er ikke overraskende, da Renault Megane Sport Tourer er et enestående bidrag til din families hverdag med et bagagerum på hele 520 liter. Folder du både bagsædet og passagersædet sammen, opnår du en længde på 2,70 meter til bagage, der kan bruges til at flytte alt fra IKEA-møbler til træ fra byggemarkedet eller ski til skiferien.

Bagagerummet i Renault Megane Sport Tourer giver dig mulighed for stor fleksibilitet, da det udover muligheden for fladt gulv også kommer med systemer til opdeling i rum, net og kroge til fastholdelse og opbevaring i rum i bilens sider. Du får unikke muligheder for at opnå et perfekt lastrum, hvor du har plads til alt, hvad du og din familie har brug for.

Merprisen for at opgradere Renault Megane fra en hatchback til en stationcar starter ved blot 10.000 kroner, så prisen for langt mere plads er ikke høj.

5 grunde til at vælge en Renault Megane

 • Komfortabelt og veldesignet interiør
 • Rig på standardudstyr
 • Behagelige og ergonomiske sæder
 • Flot design
 • Mulighed for at opgradere til stationcar

Hatchback Km/l: 15,4-22,2 | CO2: 119-147 g/km | Energimærke: A-A+
Stationcar - Km/l: 15,2-21,7 | CO2: 119-149 g/km | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE (5-DØRS) VIS PRISLISTE (ST. CAR VAN) VIS PRISLISTE (5-DØRS VAN) VIS PRISLISTE (STATIONCAR)

Book en Renault Megane ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

AKTUELLE KAMPAGNER PÅ RENAULT MEGANE 

Renault Megane sikkerhed

Du og din familie kan med tryghed sætte jer ind i Renault Megane. Euro NCAP’s sikkerhedstest gav Renault Megane fem ud af fem mulige stjerner, som blandt andet kom på baggrund af gode vurderinger i crashtests for både børn og voksne, men også grundet bilens evne til at begrænse skader på fodgængere ved sammenstød.

At det slet ikke skal komme til sammenstød og ulykker, er en stor prioritet for Renault, hvorfor Renault Megane er udstyret med en række systemer og assistenter, der tilsammen gør din kørsel sikrere. 

Forlygternes lys bliver skabt af Full LED-teknologi og sikrer en oplysning af vejen, der er 20 procent stærkere end med almindelige halogen-pærer. Det betyder, at du også får et optimalt udsyn i din Renault Megane, når mørket falder på, så du kan beholde dit overblik over trafikken.

Dit udsyn bliver også udvidet og forbedret takket været Renault Meganes scanning af de blinde vinkler, der ikke kan ses i bak- eller sidespejlene. Hvis der registreres en bil i en blind vinkel, får du besked via en advarselslampe.

Med Visio System i Renault Megane får du en andenpilot, der gennem tre integrerede systemer øger din sikkerhed. Hvis du krydser en helt eller delvist optrukket linje uden at have gjort signal, får du en tydelig advarsel, der både kan ses og høres.

Når det bliver mørkere, går Visio System ind og sørger for automatisk op- og nedblænding af fjernlyset, så du altid har bedst mulige udsyn, men samtidig ikke blænder andre bilister.

Sidst men ikke mindst har Visio System et kamera, der registrerer og genkender vejskilte, så du aldrig overser det, hvis hastighedsbegrænsningen ændrer sig.

Renault Megane er også udstyret med en adaptiv fartpilot, der beregner og viser afstanden til den forankørende bil. Ved hastigheder mellem 50 og 140 km/t justerer Renault Megane din indstillede hastighed ved at bremse eller accelerere, så du bibeholder en passende sikkerhedsafstand til bilen foran dig. 

Hvis afstandsberegningen viser risiko for kollision, vil du få advarsler, der både kan ses og høres, så du kan nå at reagere. Hvis systemet i Renault Megane vurderer, at din reaktion ikke er nok, sørger bilen selv for at bremse nok til at undgå kollisionen eller i værste fald begrænse omfanget af den.

Er du ikke gode venner med parallelparkeringer, kan du lade Easy Park Assist i Renault Megane klare sagerne. Den måler, hvor meget plads der er til parkeringen, aflæser omstændighederne og udfører manøvreringen. 

Renault Megane sikkerhed

Ægte køreglæde med Renault Megane

I dagligdagen vil du med Renault Megane opleve en letkørt bil, der er en fornøjelse at køre i. Styringen er let at have med at gøre og opfører sig, som du forventer. Du får en god føling med forhjulene og undervognen, og køreegenskaberne er velbalancerede mellem det komfortable og det sporty. I høj fart mærker du, at bilens design giver den mindre vindmodstand og en bedre køreoplevelse.

Du slipper også for at lede efter dine nøgle i den nye Renault Megane. Med et håndfrit nøglekort, som du kan lade blive i lommen eller din taske, bliver dørene på bilen automatisk låst op, når du nærmer dig, og de låser af sig, når du går væk fra bilen. Startknappen i  Renault Megane virker samtidig kun, når nøglekortet er i bilen.

Brænder du for musik og vil gerne gøre hver en køretur til en unik oplevelse, får du i Renault Meganes Bose-udgave det særlige Bose-surroundsound-system med en central højttaler foran, 8 kraftige højttalere i kabinen og en subwoofer i bagagerummet. Du får alle nuancerne i din musik med og kan gøre hver eneste køretur til noget særligt.

Renault Megane giver dig med Multi-Sense® mulighed for at tilpasse din køreoplevelse til enhver lejlighed, så den passer til dit humør og dit behov. Multi-Sense® lader dig vælge mellem hele fem køreprogrammer, der har indvirkning på motorens respons, massagesædets indstilling, volumen på støjen fra motoren, den indvendige belysning i kabinen og lignende egenskaber. Uanset om du vil mærke motoren og vejen, slappe af og mærke komforten eller optimere bilens ydeevne, kan du indstille Multi-Sense® i Renault Megane derefter.

Alt dette kræver naturligvis et godt overblik, så det ikke tager for meget opmærksomhed fra det vigtigste: vejen og trafikken. Renault Megane er derfor udstyret med en head-up-skærm, der kan komme op i dit synsfelt og viser de vigtigste informationer om hastighed, navigation, kørselsassistance og lignende. Alt sammen i klare farver, så det er nemt at se. Instrumentbrættet er også gjort digitalt, så det kan give dig flere informationer på 7-tommer skærmen på det detaljerede og kontrastrige display, der tilpasser sig dagens lys og nattens mørke, så det altid er tydeligt.

Renault Megane hverdag

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Renault Megane online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Design af Renault Megane

Designet på Renault Meganes eksteriør er muskuløst og markant. Udtrykket er på samme tid særegent og trækker på positiv vis på designelementer, man vil genkende fra andre bilmodeller fra Renault. 

En årsag til det mere robuste udtryk på Renault Megane er, at bilen er blevet 2,5 cm lavere og fem cm bredere. Da akselafstanden samtidig også er vokset et stykke, har det givet plads til at få hjulene længere ud til siden. Det har givet mere plads i kabinen, og samlet set har Renault Megane et mere solidt udtryk, der understreges af det imponerende og iøjnefaldende kølergitter.

Bilens design kommer med præcise kurver og linjer, der samtidig er dynamiske og skarpe. Det er ikke bare for syns skyld, da det udover at gøre bilen mere elegant samtidig betyder, at Renault Megane har mindre vindmodstand. Det giver bedre køreegenskaber og gør, at bilen skal bruge mindre energi og brændstof til at komme frem.

LED-lyssignaturen er ikke bare karakteristisk i sit design, men sørger samtidig for at understøtte oplysningen af vejen og trafikken, så du altid har det bedst mulige udsyn og overblik over andre biler, fodgængere og cyklister.

Renault Megane design
Renault Megane indvendig

Kom med indenfor i bilen

Noget af det første, du skal gøre, når du skal køre din første testtur i Renault Megane, er at mærke sæderne. Føl, hvordan de afrundede forsæder nærmest omslutter dig, og hvordan de med deres ekstra kraftige skum sørger for at give dig støtte til at sidde, lige som du skal. Hvis det ikke er nok til at sikre din komfort, kan du tænde for varmen i sædet og med højde- og lændejustering finde den helt rigtige køreposition. Hvis ikke det skulle være nok, er der også indbygget massagefunktion i forsædet på Renault Megane, så du ganske enkelt kan få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Soltaget bidrager til en oplevelse af en lysere og mere luftig og rummelig kabine i Renault Megane, og med tre indstillinger kan den imødekomme alle dine behov. Rummeligheden er dog ikke bare noget, soltaget får en til at føle – den er et faktum. På bagsæderne i bilen vil passagerne mærke, at de har rigeligt med plads til både arme og ben. Samtidig har du i hatchback-udgaven et bagagerum på hele 434 liter, så du skal altså sjældent bekymre dig om pladsen til hverken dine passagerer eller dine ting.

Midterkonsollen mellem forsæderne i Renault Megane er en samlet enhed, der passer perfekt ind i en moderne dagligdag. Udover at fungere som et komfortabelt armlæn, hvor du samtidig har et opbevaringsrum med en kapacitet på 3 liter, er midterkonsollen udstyret med holdere til to kopper og en smartphone. Dertil kommer flere tilslutningsmuligheder, der sikrer strøm til dine enheder og forbinder dem til bilen: USB-porte, jackstik, SD-kortaflæser og 12 V-stik.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Renault Megane Zen

Zen er den grundlæggende udgave af Renault Megane som privatbil. Med en startpris på bare 199.900 kroner og en velvoksen liste over standardudstyr vil du føle dig forkælet, hvis du vælger en Renault Megane Zen.

Din kørsel gøres mere effektiv og sikker med automatisk nær- og fjernlys, der sammen med C-Shape-forlygterne giver perfekt 3D-LED-kørelys, som sørger for, at du altid har overblikket over vejen. Hvis det regner, tænder Renault Megane Zen vinduesviskerne af sig selv. Vognbaneassistent advarer dig, hvis du skifter bane uden at have gjort signal, og skiltegenkendelsen advarer dig, hvis din fart er for høj i forhold til de fartgrænser, den har aflæst.

Inde i Renault Megane Zen sidder du perfekt i førersædet med lændestøtte og har et behageligt og solidt greb i læderrattet, der kan indstilles i både højden og dybden. Underholdningen til børnene kan nemt ryddes væk i opbevaringslommer på bagsiden af forsæderyglænene.

Med i prisen får du også R-Link 2-infotainmentsystemet, der inkluderer en 7-tommer adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay™ og Android Auto™, DAB+, Bluetooth®-audiostreaming og -telefoni, stemmebetjening, USB-indgang, AUX-indgang, ratbetjening og 8 højttalere.

Renault Megane Zen

Udstyrsvariant: Zen

Renault Megane Limited

Udstyrsvariant: Limited

Renault Megane Limited

I Renault Megane Limited er du fri for nøglerne og kan i stedet bruge det håndfri nøglekort til at komme ind og ud af bilen. I stedet for at hive hårdt i håndbremsen klarer den elektroniske p-bremse det hele med et tryk på en knap. Din kørsel bliver i Renault Megane Limited  sikrere med det aktive nødbremsesystem, der hjælper til at undgå eller begrænse sammenstød. Bakkameraet gør det samtidig nemmere at komme ind i parkeringsbåse og garager uden at støde ind i noget. Renault Megane Limited har tilmed sine egne designelementer, der inkluderer et særligt stofindtræk og 16-tommer aluminiumfælge i eget design.

Renault Megane Bose

Navnet på Renault Megane Bose er ikke tilfældigt. Bilen er udstyret med et Bose®-surroundsound-system, der giver dig alle nuancer i musikken, taleradioen eller opkaldene, der strømmer ud hele 10 højttalere rundtom i bilen. Renaults ingeniører har arbejdet tæt sammen med folkene fra Bose og har analyseret, kalibreret og tilpasset akustikken i bilen for at give dig en præcis og klar lyd, der forkæler din høresans, hver eneste gang du kører i din Renault Megane Bose.

Og det er ikke kun ørerne, der bliver forkælet i Renault Megane Bose. Ved at gøre brug af lækre og iøjnefaldende materialer forkæles både din følesans og din æstetiske sans. Blandt højdepunkterne er læder på rattet, gearknoppen i læder og metal, skræddersyet betræk, armlæn bag i bilen og massageelementer i førersædet.

Bose er desuden varianten for dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af looket på din Renault Megane. Aluminiumsfælgene på 17 tommer er skåret i diamant, og med detaljer i krom og Full LED Pure Vision-lysteknologi er du sikker på, at din Renault Megane i Bose-udgaven ikke bliver overset.

Renault Megane Bose

Udstyrsvariant: Bose

Renault Megane er:

Du skal vælge Renault Megane, hvis du gerne vil have en bil med skarpt design, som også er rig på udstyr. Med fire udgaver af Renault Megane er det nemt at vælge det udstyrsniveau, der passer til behov og pengepung, og har du brug for ekstra plads i bagagerummet, kan du for bare 10.000 kroner ekstra opgradere til den populære stationcar-udgave Renault Megane Sport Tourer.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Zen

ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) og bremseassistent (BAS)

Automatisk låsning af dørene under kørslen

Selealarm på alle siddepladser

Dæktrykssensorer

Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med antispin (ASR)

ISOFIX-beslag på bagsædets yderste pladser

Adaptive fører- og passagerairbag samt sideairbags (hoved/bryst) (passergerairbag kan frakobles)

Nakkestøtter ved alle siddepladser

Gardinairbags i loftbeklædningen til beskyttelse af hovedet, for/bag

Højdejusterbare sikkerhedsseler foran

Cruise Control/hastighedsbegrænser

Eco Mode køreindstilling

Manuel parkeringsbremse

Gearskifteindikator

Hill Start Assist

Højde- og dybdeindstilleligt rat

Kørecomputer

Servostyring, elektrisk progressiv

El-ruder for med singletouchfunktion

Varme i forsæderne

Højdeindstilleligt førersæde

Foldbar nøgle m. fjernbetjent centrallås

Manuel aircondition

Dækreparationssæt (udgår ved valg af reservehjul som ekstraudstyr)

Nedfældeligt splitbagsæde, 1/3-2/3

Midterkonsol med opbevaringsrum og kopholdere

Stofindtræk

LED-baglygter m. 3D-effekt "Edge Light" (kørelys)

Varme i bagrude

Forlygtespulere

El-sidespejle m. varme

Radio(DAB+) med Bluetooth®-audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB- og AUXtilslutning samt ratbetjening og 4 højttalere

Automatisk nær-/fjernlys

Vognbaneassisent

Skiltegenkendelse og advarsel v. for høj fart

Brugerdefineret speedometer med 7" TFT-skærm

Læderrat, højde- og dybdeindstilleligt

Førersæde med lændestøtte

Regn- og lyssenor

Automatisk klimaanlæg, 2-zone

El-ruder bag m. aniklemmesikring

16" aluminiumsfælge, "Silverline"

Sidelister i krom

Tagrails

12-V-stik for og bag

Opbevaringslommer på bagsiden af forsæderyglænene

Midterarmlæn for m. 2 kopholdere

C-shape forlygter m. 3D LED kørelys

R-Link 2-infotainmentsystem: 7" adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Androis Auto, DAB+, Bluetooth-audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX-in, ratbetjening og 8 højttalere

Bemærk! Med R-Link 2 får du 3 års gratis odatering af Europakort, TomTom Traffic (trafikinformation) og Connectivity (adgang til R-Link Sore fra bilen)

Limited (inkl. Zen)

Akiv nødbremsesystem (AEBS) + afstandkontrol

Nøglekort m. håndfri betjening

Elektronisk parkeringbremse

Parkeringssensor for og bag, og bakkamera

Analog speedometer, med digital infoskærm

16" aluminiumsfælge, "Limited"

Limited indtræk i stof

Elektronisk indklappelige sidespejle

Bose (inkl. Limited)

Højdeindstilleligt passagersæde

Læderrat m. varme

Bakspejl med automatisk afblænding

Renault Multi-Sense: Individuelle indstillinger af speeder- og syrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel og kabinebelysning

17" aluminiumsfælg, "Celsium"

Mørkonede sideruder og bagrude

Indfarvede dørhåndtag m. krom på øverste kant

Ambient Light: Indstillelig kabinebelysning i fem farver

Indtræk i stof og kunstlæder

Makeup-sejle med lys

Foldbart passagersæde, fleksibel bagagerumsgulv m. høj/lav position, "Full flat", "Easy Brake" nedfældning af bagsæde

Komplette LED-forlygter, Pure Vision

Tågelygter

Bose-surround sound-system med 10 højttalere

R-Link 2 infotainmentsystem: 8,7" adaptiv touchsceen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth-audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX-in, ratbetjening

BEMÆRK! Med R-Link 2 får du 3 års gratis opdatering af Europakort, TomTom Traffic (trafikinformation) og Connectivity (adgang til R-Link Store fra bilen)

Privatleasing af Megane | Attraktive månedlige ydelser

Nu kan du privatlease den nye Renault Megane til særdeles attraktive priser. Kan leases som både 5-dørs og stationcar.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Tak for henvendelsen!