Renault Kadjar
Priser fra 312.991 kr.

Renault Kadjar – kraftig SUV med masser af udstyr for pengene

Renault Kadjar er en rigtig god bil for dig, der i bund og grund gerne vil have det hele. Fordi det er en SUV, har den en størrelse, der løfter sig over de gængse minibiler og små mellemklassebiler, og samtidig har den en motor, der retfærdiggør den aktive outdoor-stemning, som bilen lægger op til. Renault Kadjar er også bilen for dig, der elsker at krydse ekstra udstyr af og sætter pris på et fyldigt katalog over standardudstyr.

Både ekstra- og standardudstyret i de fire udgaver af Renault Kadjar giver dig mulighed for at opgradere bilens sikkerhed, kørsel, komfort samt design og udstyr både indeni og udenpå bilen, herunder lygterne og udsynet samt lyd-/multimedie-setuppet i bilen. 

Har du kørt i tidligere udgaver af Renault Kadjar, vil du især opleve forbedringer af gearkassen og de nye motorer, som giver en styrke og kraft, der sammen med de gode og tydelige køreegenskaber retfærdiggør firehjulstrækket i bilen. Renault Kadjar er ikke bare en outdoor-bil af navn, men i den grad også af gavn. Om du skal på skiferie, på jagt eller til stranden for at surfe, passer Renault Kadjar til formålet.

Vil du have en benzinmotor, kan du vælge mellem en TCe GPF-motor med 140 hestekræfter og en manuel gearkasse med 6 gear eller et elektrisk automatgear med 7 gear. I Bose- og Black-varianterne kan du opgradere til 160 hestekræfter med det elektriske 7-gears-automatgear. Dieselmotoren Blue dCi kommer med 115 hestekræfter og en gearkasse, der enten er manuel (6 gear) eller elektronisk og automatisk (7 gear). Den store dieselmotor med 150 hestekræfter er kun tilgængelig i Bose- og Black-udgaverne med en manuel gearkasse med 6 gear. 

5 grunde til at vælge en Renault Kadjar er:

 • Værdi for pengene
 • Gode køreegenskaber, som sikrer stabilitet i kursen
 • Lydanlæg i høj kvalitet
 • SUV med komfort og rummelighed
 • Kraftfuld motor
VIS PRISLISTE VIS PRISLISTE (VAN)

Km/l:  15,9-19,6 | CO2: 134-135 | Energimærke: B-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Book en Renault Kadjar ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Sikkerhed i Renault Kadjar

Med fem ud af fem stjerner i sikkerhedsorganisationen Euro NCAP’s vurdering kan du med ro sindet sætte dig ind i en Renault Kadjar, både som chauffør og som passager. Ved frontale sammenstød har Euro NCAP givet Renault Kadjar topkarakter i evnen til at beskytte chaufføren, og på passagersæderne får beskyttelsen også høje karakterer, uanset om der er børn eller voksne i sædet. Uden på bilen bliver kofangeren også rost for at begrænse det mulige skadesomfang på fodgængere.

Dertil kommer Renault Kadjar med et stort udvalg af innovative sikkerhedsfunktioner, som beskytter både passagerer og medtrafikanter. Eksempelvis kommer Renault Kadjar med et aktivt nødbremsesystem, der giver dig besked, hvis der er risiko for kollision. Hvis du ikke kan nå at reagere, tager systemet selv over og sørger for at bremse, så kollisionens omfang kan begrænses eller helt undgås. Renault Kadjar hjælper også med at minimere risikoen for sammenstød med biler, der kommer i din blinde vinkel, da lyssignaler i højre og venstre sidespejl advarer dig, hvis bilens sensorer har registreret andre biler.

Selvom parkeringer foregår ved lav hastighed, kan de korte afstande gøre det svært at lave en hurtig og god parkering uden at være nervøs for at bakke ind i den anden bil. Med Easy Park Assist i Renault Kadjar overtager bilen styringen af rattet ved hjælp af sine sensorer og sit bakkamera, så du alene styrer hastigheden. På den måde får du en bedre og mere sikker parkering uden risiko for buler. En anden køreassistent, der holder dig sikker, er den, der ved hastigheder over 70 km/t advarer dig, hvis bilen på utilsigtet vis har krydset vejbanemarkeringen. Med Hill Start Assist bliver bremsetrykket holdt i yderligere to sekunder, når du holder parkeret på bakke og andet kuperet terræn, så du har bedre kontrol over din opstart.

Renault Kadjar sikkerhed

Stor sikkerhed i Kadjar

Renault Kadjar i hverdagen

Køreglæden i Renault Kadjar

Køreegenskaberne i Renault Kadjar er der ikke ændret meget på fra den sidste udgave, og ifølge Renault er det, fordi de fik så positiv respons på køreegenskaberne i den udgave, at de ikke så et behov for at revolutionere noget.

Styretøjet i Renault Kadjar er let og stabilt og bidrager til en letkørt bil, hvor du kan vælge mellem automatiske og manuelle gear. I den manuelle udgave er gearskiftet behageligt og uden irriterende modstand. Uanset hvilken motor og hvor mange hestekræfter du vælger til Renault Kadjar, får du en bil med en stærk motor og kraftfuld ydeevne, så du har en effektiv acceleration og god fart under kørslen. Motorernes styrke gør også, at du bedst muligt kan udnytte firehjulstrækket i Renault Kadjar og gøre bilen til et værdifuldt værktøj i en aktiv livsstil, uanset om det er til skiferie, jagt, surfing eller noget helt fjerde, hvor du er ude at udforske horisonterne i dit liv.

Med forskellige kørselsindstillinger optimerer Renault Kadjar bilens forbrug af brændstof, så du på forskellig vis kan balancere ydeevne, effektivitet og køreegenskaber til forholdene. Både med benzin- og dieselmotorer får du en præcis reaktion på dit input fra speederen, og selv når landskabet er kuperet, holder Renault Kadjar sin balance godt, så du ikke bliver overrumplet som chauffør.

Desuden kan det kun øge køreglæden, at du med R-Link 2-infotainmentsystemet kan bruge din stemme til at styre og få adgang til opkald, musik, podcasts, radio og navigation, så du er velinformeret og underholdt, mens du hele tiden kan holde begge hænder på rattet.

Kom indenfor i Renault Kadjar

Renault Kadjars kabine har været en organisk evolution fra den sidste model, så kendere vil kunne nikke genkendende til flere elementer. Selvom mange af ændringerne ikke er revolutionerende, har detaljerne alligevel været med til at skabe en bedre og mere moderne bil. I og med at man tilbringer stort set al sin tid i en bil siddende, vil det uden tvivl vække begejstring, at bilens sæder har fået nyt og bedre skum, så alle får en bedre og mere behagelig siddestilling. Især for føreren, der også skal koncentrere sig om trafikken, vil den egenskab være meget værdifuld. 

Renault Kadjar er 1,61 meter høj, og det giver en rummelig kabine med god siddehøjde for både passagerer og fører. Udover at give god støtte er sædehynden på førerpladsen også lavet til at kunne justeres i længden, så chauffører med lange stænger også kan sidde behageligt, mens de kører bilen.

Også indeni kabinen i Renault Kadjar er der god plads til alle dine ting. Med blandt andet opbevaringslommer på bagsiden af forsæderyglænene og en rummelig midterkonsol er der god plads til at lægge sine ting fra sig, uanset om man sidder på forsæderne eller bagsæderne. Aircondition-systemet i Renault Kadjar er også skærpet, så det fungerer endnu bedre både foran og bagi, og så lange køreture også er behagelige for alle i bilen på dage, der er meget kolde eller varme. Er underholdningen en vigtig del af kørslen for dig, bliver du glad for at kunne tilslutte alle dine enheder med både USB-stik, jackstik og 12 V-stik. Moderne smartphones vil også kunne udnytte induktionsopladeren i Renault Kadjar, der sidder i det centrale opbevaringsrum foran gearstangen, så din telefon er fuldt opladet, uden at du behøver fedte rundt med ledninger.

Med R-LINK 2-systemet i den indbyggede skærm har du adgang til musik, radio og navigation, og integration med Android Auto™ og Apple Carplay™ giver dig adgang til opkald, musik og andet indhold fra din telefon gennem bilens system med stemmestyring.

På tværs af Renault Kadjars fire udgaver findes der et utal af muligheder for at gøre mere ud af din bil. På interiørfronten betyder det blandt andet, at du kan vælge en komfortpakke, hvor sæderne får en opgradering, så både fører og passagerer sidder mere komfortabelt. Du kan også vælge at få alle sæderne i enten sort eller hvidt læder, der giver en lækker og eksklusiv oplevelse. I Bose- og Black-versionerne kan du også vælge et fast glastag, der med sit lys giver en helt ny oplevelse af rummeligheden i Renault Kadjar.

Renault Kadjar indvendig

Bagagerum på hele 472 liter

En af Renault Kadjars styrker er bagagerummet, der med sine 472 liter er stort og rummeligt, og et vandret rullegardin giver dig mulighed at holde indholdet af dit bagagerum privat og beskyttet. Folder du bagsæderne ned, kommer du helt op på 1.478 liter, og med ekstra skjulte rum under bunden har du rigeligt med muligheder for at finde plads til dine ting.

Renault Kadjar plads

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Renault Kadjar online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Renault Kadjar Zen

Allerede i Renault Kadjar Zen vil du opleve en betydelig opgradering. På sikkerhedsområdet får du som standard automatisk nær- og fjernlys, vognbaneassistent og skiltegenkendelse med advarsel om for høj hastighed. I kabinen finder du et bedre førersæde med lændestøtte, læderrat, bedre og mere fleksible opbevaringsmuligheder i bagagen samt R-Link 2-infotainmentsystemet, der gør underholdning, navigation og kommunikation nemt og sikkert via stemmestyring. På ekstraudstyrsfronten kan du blandt andet vælge komfort- eller adventure-pakken, der giver noget ekstra til Renault Kadjar henholdsvis indeni og udenpå bilen.

Renault Kadjar Zen
Renault Kadjar Bose

Renault Kadjar Bose

Med Renault Kadjar Bose kommer du op i en mere luksuriøs udgave af den franske SUV. Komfort- og adventure-pakkerne fra Zen er blevet standardudstyr, forlygterne kommer i Full LED, og fælgene er vokset til 19 tommer. Navnet på denne udgave er heller ikke helt tilfældigt: Bose®-surroundsound-systemet med 8 højttalere kommer som en integreret del af Renault Kadjar Bose og giver dig en unik lydoplevelse, uanset om det er opkald, musik, radio eller podcasts, der strømmer ud af højtalerne. 

Selv i denne allerede opgraderede udgave af Renault Kadjar er der tilkøbsmuligheder, der gør bilen endnu bedre. Læderpakkerne giver dig et elektronisk indstilleligt førersæde foruden betræk i sort eller hvidt læder på alle sæder, mens technopakken giver dig håndfri parkering, sidesensorer og advarsel ved blinde vinkler. Et tilkøb, du helt sikkert skal overveje, hvis du kigger på Renault Kadjar Bose, er det faste glastag. Lyset skaber en helt anden rummelighed og giver passagererne mulighed for en smuk og betagende udsigt til himmel, skyer, stjerner, måne og sol.

Renault Kadjar er:

Den opdaterede udgave af Renault Kadjar balancerer pris, køreegenskaber, komfort, udstyr og sikkerhed på ypperste vis. Hvis du vil have en SUV, der er til at betale uden at skulle gå på kompromis med de ting, der er vigtige for dig, og hvor du får value for money, er Renault Kadjar den helt rigtige bil for dig. Der er masser af udstyr både som standard og som tilkøb, og du kan trække bilen i lige den retning, du prioriterer, for at få en bil, der passer til dine behov. Uanset hvad du vælger til eller fra, er du dog sikret en stærk bil med god ydeevne, der på ingen måde er skrabet.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
INTENS

Frontairbag til fører og forsædepassager samt sideairbags (hoved/bryst)

Gardinairbags i loftbeklædningen til beskyttelse af hovedet, for/bag

Aktivt nødbremsesystem (AEBS)

ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) og bremseassistent (BAS)

Dæktrykssensorer

Dækreparationssæt (udgår ved valg af reservehjul som ekstraudstyr)

Elektronisk stabilitetsprogram (ESC) med antispin (ASR)

Fjernbetjent centrallås

Højdeindstillelige sikkerhedsseler for

ISOFIX-beslag på bagsæde

Nakkestøtte på alle siddepladser

Selealarm på alle pladser

Skiltegenkendelse med advarsel om for høj hastighed

Trepunktsseler på alle pladser

Velkomstlys ved dørene

Fartpilot/Hastighedsbegrænser

Brugerdefineret speedometer med 7" TFT-skærm

ECO-køreindstilling

Justerbart rat i dybde og højde

Servostyring, elektrisk progressiv

Gearskifteindikator

Parkeringssensor for og bag

Bakkamera

Parkeringssensor på siderne

Hill-start assist

Komplette LED-forlygter, Pure Vision

Advarsel ved blinde vinkler

2-zoner klimaanlæg

El-ruder for/ bag

Varme i forsæderne

Højdejusterbart førersæde

Fjernbetjent centrallås

Læselamper for og bag

Førersæde med lændestøtte

Nøglekort med håndfri betjening

Lys og regnsensor

12 volt-stik foran og på midterkonsolen bag i

Forskydeligt midterarmlæn foran

Automatisk aktivering af nær-/fjernlys

El-klapbare sidespejle med varme

LED-Tågeforlygter med kurvelys

Tagrails

Hajantenne

Varme i forrude

Let tonede ruder bag

Kofangerbeskyttelse for og bag i sort

Forkromet rudelister

Dørhåndtag i karrosserifarve

Spejlkapper i karosserifarve

Krom grill

18" aluminiumsfælge

12V-stik foran og bagi

Armlæn foran

Nedfældeligt bagsæde, 1/3-2/3

Opbevaringslommer på bagsiden af forsæderyglænene

Midterkonsol med opbevaringsrum og kopholdere

Opbevaringsrum til bagagerumsafdækning under bagagerumsbunden

Variabel bagagerumsbund med mulighed for plan bund, og ekstra volumen eller opdeling

Ventilationsdyser ved bagsæderne

Bakspejl med automatisk dag / nat-tilstand

Intens indtræk i stof og kunstlæder

R-Link 2 infotainmentsystem: 7” adaptiv touchskærm, DAB+, Bluetooth® audiostreaming + telefoni, stemmestyring, USB, AUX, ratbetjening, Apple CarPlay™ og Android Auto™ (med navigation)

Renault sound system med 4 højtalere

Privatleasing af Kadjar | Attraktive månedlige ydelser

Læs mere om privatleasing af Renault Kadjar her. Husk du kan booke en prøvetur, så har vi en Kadjar klar, når du er klar.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane E-Tech Electric
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!