Renault elbil E-Tech electric

Elbil Zoe E-Tech electric

VIS RENAULT ZOE E-Tech electric

Renault Zoe E-Tech electric elbil i hverdagen

Der er masser af plads i en Zoe E-Tech electric. Du føler rummelighed på forsæderne og masser af plads på bagsædet. Et helt stort plus er børnenes oplevelse på bagsædet. Det kan næsten ikke lade sig gøre at have en bil med et bedre udsyn for børnene end i Renault Zoe E-Tech electric. Den høje sædehøjde gør at de mindste kan kigge ned på vejen i stedet for kun at kigge op i himlen.

Du lader nemt Zoe E-Tech electric hjemme eller på en stander fra en udbyder som f.eks. CLEVER. I dag er det intet problem at have en elbil. Rækkeviden er lang og den elektriske infrastruktur er så god nu, at du aldrig vil opleve nevøsitet omkring ladning.

3 gode grunde til at vælge Renault Zoe E-Tech electric elbil: 

  • Jeg kører maksimalt 200 km pr. dag eller derunder.
  • Jeg har brug for en mindre bil, der er nem at håndtere i byen.
  • Jeg vil gerne køre grønt og elbiler har min fulde opmærksomhed.

3 gode grunde til ikke at vælge Renault Zoe E-Tech electric elbil:

  • Jeg har behov for en bil der kan trække min campingvogn.
  • Jeg pendler hver dag omkring 200 kilometer på arbejde.
  • Jeg har behov for en bil med plads til 7 personer (Her kan du med fordel se Renault Scenic)

Ladestationer til Renault Zoe E-Tech electric

Der er rigtig mange tjenester på nettet og som apps, der kan hjælpe dig med at finde den nærmeste ladestation. Faktisk har Google netop tilføjet ladestationer i GoogleMaps. En af de måske bedste tjeneste lige nu, er plugshare.com. Her får du et meget præcist kort over lade muligheder i hele Europa.

Svaret til om det er bøvlet at finde en ladestation, er et nej – det er ikke bøvlet, men som det ser ud i 2019, så er der dog stadig flere traditionelle tankstationer end el-”stationer”, men måske ændres det billede i nær fremtid…

Renault Zoe E-Tech electric elbil rækkevidde er:

Renault Zoe E-Tech electric kører 311-317 km. på en fuld opladning, og så har bilen det smarte og avancerede opladningssystem indbygget, som gør det muligt at oplade 80% af kapaciteten på en halv time.

GÅ TIL RENAULT ZOE E-Tech electric SIDEN

Klik her for at gå til Renault > Zoe - her finder du priser og meget mere information om elbilen fra Renault

Er Renaults elbil det rigtige valg for dig?

Når du skal tage stilling til om hvorvidt elbilen er det rigtige for dig, så bliver du nødt til at tage udgangspunkt i ”worst-case”, det vil sige rækkevidden om vinteren, altså de 200 km. Her antager vi at du også benytter dig af bil i de kolde måneder. Pendler du f.eks. fra Odense til Vejle på arbejde, så har du cirka 80 km hver vej, hvilket giver dig et overskud på 40 kilometers rækkevidde dagligt, det vil i de fleste tilfælde være rigeligt til andre dagligdags gøremål. Renault Zoe E-Tech electric, kan altså være et virkelig fornuftigt økonomisk valg hvis du pendler en distance der stadig giver dig plads til at kunne hente børn, handle ind osv.

Har du meget tæt på 100 kilometer på arbejde, så bør du overveje om Renault Zoe E-Tech electric er det rigtige valg. I dette tilfælde vil det være en klar fordel, såfremt din arbejdsplads har installeret en ladebox eller du som minimum kan lade din bil op i nærheden. Kører du i snit 30 kilometer pr. dag, hvilket svarer til omkring 11.000 kilometer om året, så kunne Renault Zoe E-Tech electric være det helt perfekte valg.

Værdi for pengene i Zoe E-Tech electric elbil

Elektriske biler kommer efterhånden i mange størrelser og priser. Renault Zoe E-Tech electric er blandt de mindste. Men den har en rækkevidde og praktiske egenskaber som de bedste på elbilmarkedet, og dette har den for et meget mindre prismærke. Dette gør den til en af de bedste køb i dens klasse.

Det syntes vores kunder