Renault Clio 5 dørs

Få luftet kørekortet

Renault Clio privatleasing

Eksklusivt tilbud til dig

Privatlease en Clio for 2.395,- inkl forsikring! 

Privatleasing af Renault Clio med en attraktiv forsikringspris og lav selvrisiko. Dette gælder uanset alder - så er du ny billist, er dette en god mulighed for at komme i gang med bil.

Renault Clio Energy TCe 90hk GO!

Månedlig ydelse: 1.995,-
Forsikring (selvrisiko 2.500,-): 400,-*
Total månedlig ydelse: 2.395,-

Totalomkostninger: 91.815,-
Periode: 36 mdr 
Km i perioden: 45.000 km

Km/l: 16,7 | CO2: 135 g/km | Energimærke: A+

*Med forsikring gennem ALD forsikring. Der tages forbehold for prisændringer og tilbuddet forudsætter kreditgodkendelse. Gælder lagerbiler, så længe lager haves. Prisen er inkl. hvid standardlak - metallak kan tilkøbes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Endnu flere fordele

Du får endnu mere, hvis du tager dit kørekort hos én af de køreskoler, vi samarbejder med. Du får en ”Starter pakke” med når du tegner en privatleasing aftale på en Renault Clio.** Pakken indeholder en elektronisk p-skive og en Ooono trafikalarm.

Konkurrence
Desuden udlodder vi en Renault Clio i 14 dage, blandt alle eleverne, én for hver køreskole.

 

** Tilbuddet gælder kun udvalgte køreskoler. Starter pakken kan ikke ombyttes til kontanter og pakkens værdi kan ikke fratrækkes bilens pris. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder en begrænset periode og på et begrænset antal biler. 

Har du spørgsmål eller ønsker at booke en prøvetur, så kontakt os. Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Tak, din besked er nu modtaget og vi kontakter dig hurtigst muligt.