Priser fra 149.661 kr.

Renault Clio - den kompromisløse minibil

Renault Clio har i mange år været blandt de meste solgte biler i Europa med sit flotte design og sin skarpe pris. Med den nye udgave, der er femte generation af den populære Renault Clio, har den charmerende franskmand ikke blot fået en makeover i bilens og kabinens design, men er gennemgående blevet skærpet og optimeret, så resultatet er en bedre bil, der lever op til alle moderne krav om køreglæde, brændstoføkonomi og sikkerhed. Som en anmelder sagde: “Alt er nyt, alt er bedre, og alt er mere avanceret end nogensinde.”

Det er store ord, men hos Autohuset Vestergaard har vi ikke svært ved at give ham ret. Selv om bilen faktisk er blevet en lille smule kortere og lavere med en mindre akselafstand, er selve bilen gjort lidt bredere, hvilket gør, at bilen føles langt større og mere rummelig - et stort plus i en minibil.

Renault Clio kan fås i flere forskellige motorvarianter, der passer til et hvert behov. Uanset om du prioriterer alsidighed, dynamik og køreglæde eller den nyeste hybrid teknologi, der har bedre brændstoføkonomi og lever op til alle de seneste emissionskrav, kan du få den motor, der passer til dine behov. I starten af 2020 introducerede Renault netop hybrid-benzinmotor (E-TECH) til Renault Clio, som er den perfekte kombination mellem benzin og el. Batteriet i hybridmotoren oplades når du bremser bilen og vil derfor være frigjort fra overvejelser om ladestander. Denne model hedder Renault Clio E-Tech hybrid. 

Hvis du allerede har haft ældre Renault Clio-modeller inde på livet, vil du opleve, at jo mere du kører i den nye Renault Clio, desto mere vil du lægge mærke til alle de løft, der er lavet på design, komfort og funktion. Er det første gang, du sidder i en Renault, vil du blot opleve en bil, der er charmerende, effektiv og fyldt med velvalgte funktioner og egenskaber.

Fordele ved at vælge Renault Clio er:

 • Opdateret, attraktiv og rummelig kabine
 • Sjove og dynamiske køreegenskaber
 • God brændstoføkonomi
 • Veludstyret og med gode muligheder for tilkøb af udstyr
 • Nem at betjene
VIS PRISLISTE CLIO V

Clio - Km/l: 17,2-19,2 | CO2: 117-131 g/km | Energimærke: A+
Clio E-Tech hybrid - Km/l: 22,7 | CO2: 99 g/km | Energimærke: A++

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Gratis beskyttelsespakke ved køb af Clio

Køb en Renault Clio og få vores beskyttelsespakke med i prisen! Pakken har en værdi af hele 8.849,- og indeholder følgende:

 • Undervognsbehandling
 • Meguiars frontrudebehandling
 • Meguiars sædeimprægnering
 • Beskyttelses foliering af paneler + bagkofanger
 • Sikkerhedsveste - 2 stk.
 • Plejemidler til bilen (Ruderens, fælgrens, isfjerner, insektfjerner, klud og fælgbørste.)

Vi betaler mindst 15.000 kr. for din byttebil, såfremt at købet finansieres igennem Renault Finance.

*Kampagnen gælder så længe lager haves og gælder for alle Clio og Captur modeller. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og kampagner.

STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL

Ny Clio SCe 65 Life - En fremragende bil, til en fremragende pris

Renault Clio SCe 65 Life byder bl.a. på:

 • Ec-mode funktion
 • Aircondition
 • Fartpilot
 • Nødbremsesystem
 • 5* i Euro NCAP sikkerhedstest
 • og meget mere...

fra kun149.661,-

*Energimærke: A+ | Km/l: 19,2 | Co2: 117 g/km. (Jf. WLTP). Tilbuddet gælder kun lagerbiler så længe lager haves.

Er du til mere udstyr?

Vælg da Clio TCe 90 Zen

Som byder på:

 • Dørhåndtag og spejlkapper i karrosserifarve
 • 16” flexfælge ”AMICITIA"
 • Kromdetaljer på ventilationsdyserne og ved midterkonsolen
 • Multifunktionsrat i kunstlæder
 • EASY LINK 7’’ Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth, DAB+, og
  traditionel FM/AM-radio
 • og meget mere...

fra kun169.661,-

*Energimærke: A+ | Km/l: 19,2 | Co2: 118 g/km. (Jf. WLTP). Tilbuddet gælder kun lagerbiler så længe lager haves.

Er du klar til en prøvetur i Renault Clio ?

Vi har bilen klar når du kommer, når du booker din prøvetur online.

CLIO E-TECH HYBRID

Ny Renault Clio E-Tech hybrid

Den fås i fire forskellige versionsniveauer: Zen, Intens, R.S. Line og Initiale Paris
Nu fås Renault Clio som hybrid. Med hybrid teknologien får Renault Clio E-Tech hybrid en enestående køreglæde og større brændstofeffektivitet. Og det stopper ikke her, den nye Clio E-Tech hybrid kan nemlig byde på meget mere. Rummeligt interiør, store lækre skærme, optimal sikkerhed og moderne sikkerhedssystemer under kørslen.

Den nye Clio E-Tech hybrid giver dig op til 80% elektrisk kørsel ved bykørsel. Det er en helt ny oplevelse at køre elektrisk i Clio E-Tech hybrid. Med kombinationen af en forbrændingsmotor og en elektrisk motor, får man en meget effektiv automatisk transmission. Bilen starter på ren el, og har mulighed for at køre elektrisk i op til 80% (WLTP) af tiden ved bykørsel. Samtidig får du en helt lydløs elektrisk oplevelse. 

Den nye Renault Clio E-Tech hybrid er effektiv både i byen og på motorvej. Ved valg af hybrid forbruger du op til 40% (WLTP) mindre benzin, end med en almindelig benzinbil og det gælder både ved bykørsel og på motorvej. Den har et batteri 1,2 kWh, som fordeles på 2 elmotorer med henholdsvis 36kW og 15 kW. og en benzinmotor 1,6 TCe (90hk), som samlet giver 140 hk og 205 nm.  

Sikkerhed i ny Renault Clio

I Euro NCAP’s sikkerhedstest har Renault Clio ikke blot fået fem ud af fem stjerner: I crashtests har Renault Clio fået næsten perfekte vurderinger af evnen til beskytte både voksne og børn i bilen. Nødbremsen i Renault Clio blev af Euro NCAP også rost for sine evner, som især ved bykørsel vil være en god beskyttelse mod piskesmældsskader.  Du kan med andre ord trygt sætte dig ind i en Renault Clio med en forvisning om, at du og dine passagerer er godt beskyttet.

På trods af at Renault Clio er en mindre bil, er den fyldt med muligheder for udstyr, der normalt er forbeholdt større og dyrere biler. Den adaptive fartpilot holder ikke bare farten, men tilpasser sig, hvis den forankørende trafik er langsommere. Samtidig kan vejbaneassistenten holde din Renault Clio midt i banen ved at registrere vejstriberne.

Den nye Renault Clio har også et kamera, der aflæser og genkender trafikskilte, så du bliver advaret med det samme, hvis hastighedsbegrænsningerne ændrer sig, mens du også kan få overvågning af blinde vinkler ved vognbaneskift. Med Renault LED Pure Vision har du også mulighed for altid at have den rette belysning ved kørsel om natten og i mørke, da lygterne automatisk skifter mellem fjernlys og nærlys, så du har et bedre og mere præcist udsyn til vejen.

Sikkerhed Renault Clio

Video af den nye model

"Sensuelle linjer, dynamisk profil, fremtrædende sider og et nyt lys-signatur med full LED-lygter".. Hvis du tænker "øhhh hvad?", ja så er du ikke den eneste. Sådan beskriver Renault selv den nye Renault Clio, men vi kan godt se at det måske ikke altid giver mening. Derfor har vi lavet en video, hvor vi forsøger at forklare f.eks. hvad et nyt lys-signatur egentligt er... 

Book en Renault Clio ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indvendig i ny Renault Clio

Hvis du før har siddet i en ældre Renault Clio, vil du særligt kunne mærke, at der er sket en del i den nye Renault Clio. Selvom bilens ydre er krympet nogle få centimeter i både længde og højde, er kabinen indrettet bedre, så der er kommet bedre plads, hvilket især kommer passagererne på bagsædet til gode. Den bedre indretning har også sikret et større bagagerum, der er nemt at udnytte, og hvor du kan komme op på næsten 400 liters opbevaring. Bunden af bagagerummet kan tilmed placeres i to niveauer, så du kan få et ekstra rum under gulvet. Samtidig er bagsmækken blevet gjort større, så det er lettere og mere ligetil at få ting ind og ud af bagagerummet. Selv hvis du vælger BOSE surround sound-anlægget mister du ikke plads i bagagerummet, da subwooferen er placeret i siden af karrosseriet på bilen. 

For chaufføren er Renault Clio også godt indrettet. Udover de behagelige, bløde materialer får du en rummelig midterkonsol med rigelig plads til at lægge pung og kaffekop fra dig. Har du den rette model af telefon, frigør den velplacerede trådløse telefonlader dig fra at fedte rundt med kabler og ledninger til opladning, samtidig med at du er sikret en opladt telefon, så du har kontakt til verden omkring dig. Da parkeringsbremsen i den nye Renault Clio er elektrisk, tager den ikke meget plads og har bidraget til de bedre muligheder for at indrette kabinen.

En stor forbedring i den nye Renault Clio sammenlignet med tidligere modeller er opgraderingen fra analoge til digitale instrumenter. Skærmen til Renaults EASY LINK-system kan fås i to størrelser (7 eller 9,3 tommer). Sammen med instrumentskærmen giver den dig nem adgang til alle relevante informationer om din kørsel, kørselsassistenter, navigation, musik og radio. Den store udgave af skærmen er tilmed den største i minibilsklassen. Systemet er kompatibelt med Android Auto™ og Apple Carplay™, og du får dermed trådløs og håndfri adgang til din smartphone, enten ved hjælp af stemmebetjening eller på EASY LINK-skærmen. Navigationssystemet og alle menuer er tilgængelige på dansk, så du ikke skal bekymre dig om at forstå instruktioner eller mærkelig udtale på diverse fremmedsprog. Vælger du Renault Clio R.S. Line, får du en lang række lækre opgraderinger af blandt andet sæder, rat, gearvælgerknop, pedaler og designet på instrumentbordet.

På trods af de mange digitale opgraderinger skal du stadig betjene ventilationsanlægget med manuelle greb og knapper, hvilket sikrer, at du lynhurtigt kan tilpasse temperaturen i kabinen uden at skulle klikke dig igennem den digitale skærm.

Nye Renault Clio

Renault Clio designet 

I den nye Renault Clio vil du opleve en bil, der både holder fast i designelementer fra den tidligere model og samtidig ikke er bange for at ændre på bilens designelementer og egenskaber for at opnå nye og bedre resultater. Som standard kommer den nye Renault Clio eksempelvis med LED-forlygter som standard, hvilket er et sjældent syn i biler i denne klasse. Det ydre design er ikke markant anderledes end den sidste version af Renault Clio, men har fået skarpe linjer i motorhjelmen og en opstramning af bilens for- og baglygter. At Renault Clio er en minibil, understreges af, at både længden og højden har fået taget et par centimeter. Det er dog blevet gjort uden at mindske pladsen i kabinen - tværtimod - da bilen har fået ekstra størrelse i bredden. 

Du har flere muligheder for at opgradere designet på Renault Clio. Du kan blandt andet vælge ekstra tonede sideruder og bagklap, kromdetaljer på sidelister og kølergrill eller spejlkapper i blank sort. Du kan vælge imellem hele 10 farver - herunder den markante og skarpe Valencia Orange-metallakering, der understreger bilens moderne og dynamiske stil. Fælgene kommer som udgangspunkt i 16 tommer stål, men kan opgraderes til 16 tommer aluminium eller 17 tommer aluminium.  

Det er også muligt at vælge den sporty R.S. Line-version, hvor du får særlige 17-tommer fælge, et lavt kølergitter og et ovalt udstødningsrør med kromfinish. Alt dette er med til at give Renault Clio R.S. Line et unikt look, hvor de sporty egenskaber og linjer er fremhævet, så din kørsel får en stemning, der skiller sig ud fra hverdagen.

Renault Clio udvendig design
Renault Clio Zen

Renault Clio Zen

Selvom Zen er basisudgaven af Renault Clio, får du rigtig meget med til den i forvejen skarpe pris. Du får valget mellem E-Tech hybrid og alm. benzin. Ved valget af Zen kommer bilen med fuld digital instrumentering og fartpilot som standard, så man er godt dækket, allerede inden der vælger ekstraudstyr. Du kan altså sætte dig ind i en bil, der er fyldt med moderne elektronik og kørselsassistenter, der gør din køretur behagelig, sjov og sikker.

Renault Clio Intens

Renault Clio Intens

Med Intens får man den opgraderede udgave af den nye Renault Clio, hvor du udover en længere liste over udstyr, egenskaber og designelementer, der følger med i prisen, også får adgang til endnu mere ekstraudstyr.

Standardudstyret omfatter opgraderede forlygter, parkeringssensor, udstødningsrør i krom og 16-tommer fælge i aluminium. Blandt ekstraudstyret, som Renault Clio Intens giver adgang til, er den større skærm på EASY LINK-multimediesystemet, BOSE surround sound-anlægget og yderligere førerassistenter, der hjælper ved både kørsel og parkering.

Derfor skal du vælge den nye Clio

Renault Clio er intet mindre end en virkelig vellykket minibil, der er i toppen af minibilsklassen. Med startpriser på under 200.000 og en generøs mængde af standardudstyr på både sikkerhed, komfort og design er Renault Clio det helt rigtige valg for dig, der gerne vil have en minibil uden at være nødt til at gå på kompromis med de ting, der gør det sjovere, nemmere og mere sikkert at køre bil.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
ZEN

Nødbremsesystem (AEBS), med registrering af biler, motorcykler, fodgængere og cyklister aktiv mellem 7-80 km/t

Blokeringsfri bremser (ABS) og Elektronisk stabilitetprogram (ESC)

Skiltegenkendelse

Advarsel om sikkerhedsafstand, information på førerens skærm

Lane Depature warning - advarer ved at vibrere i rattet - aktiv fra 70 km/t og Lane keeping assist - understøttelse af styretøj for at fatsholde bilen i sin bane

LED bremselys

Nødopkald: automatisk opkald i tilfælde af ulykke eller ved tryg på SOS- knap til opkald.

ISOFIX-system til børnesæder ved passagerforsæde og i siderne bag

Airbags foran, sider, gardinarbags foran/bag, frakobling af passagerairbag

Advarsel hvis ikke fastgjort sikkerhedssele på alle fem sæder

Hastighedsadvarsel

Advarsel ved blinde vinkler

Nødreservehjul

Hastighedsbrænser og fartpilot

Hill Start assist - hjælp til start på skråninger

Bakspejl med dag og nat tilstand

El-justerbar sidespejle

4,2" analoginsturment med delvis digital visning

LED advarselslys og baglygter

Pure vision LED forlygter

Manuel aircondition

Bagsæder med nedfældligt ryglæn 60/40

Varme i forsæder - to niveauer

Højdejustertbart fører og passagersæde

Højde- og dybdeindstilleligt rat

El-betjente forruder

Dørhåndtag og spejlkapper i karosserifarve

Kromlister foran ved logoet

Kromlister på kølergitterets øverste kant

16" flexfælge AMICITIA

Kromdetaljer på ventilationsdyserne og ve midterkonsol

Armlæn i fordøre i blødt og sort kunstlæder

Sorte stofsæder

EASY LINK 7" Multimediesystem med smartphone deling, Bluetooth, DAB+, og traditionel FM/AM radio.

INTENS (inkl. ZEN)

Pure Vision C-formet signatur LED-forlygter

Renault Multisense

Lyssensor til forlygter

EL-justerbare sidespejle med afrimning og el-kapbare

Parkeringssensor bag

Klimaanlæg

4 el-ruder

Gearstang og håndbremse i læder

LED-belysning i kabine

LED læselampe foran og bag

Opvarmet multifunktionsrat

Håndfrit nøglekort

Kromlister på kanten ved sidevinduerne

kromdetaljer foran

16" alufælge PHILIA

Multifunktionsrat i kuntslæder

Midterkonsol

Intrumentbræt i bløde sorte materialer

Sort himmel

Sæder i stof og dellæder med detaljer i farven i "Grå Vision"

R. S. LINE (inkl. INTENS)

Dækreperationskit

Parkeringssensor for og bag

Bakkamera

Trådløs opladning af telefon

Hajfinneantenne

Særlig forkofanger med F1-bøjle grå malet Gun metal, og nederste gitter i bikubemøsnter

Forkromede badge med R.S Line logo

Indevendige dørbeskytter malet i Gun metal

Diffuser gråmalet i Gun metal

Forkromet udstødningsrør

Tonede ruder bagi

17" alufælge VIVA STELLA

Sportsæder foran

Sportrat i kunstlæder,

Sportspedaler i alumium

Sorte sikkerhedsseler med rød kant.

Røde R. S. Line detaljer i kabinen

R.S. Line sportsæder med røde detaljer

EASY LINK 7" med navigation

INITIALE PARIS (inkl. R. S. LINE)

Automatisk nedblændeligt bakspejl

Tågelygter

Auto nær og fjernlys

Forskydeligt armlæn foran med opbevaringsrum

Elektronisk parkeringsbremse

Bakspejlkapper i sort

17" alufælge INITIALE PARIS

INITIALE PARIS lædersæder

EASY LINK 9,3" Multimedisystem med navigation, Bose lydsystem, smartphone deling, Bluetooth, DAB+, og Fm/Am radio

Privatleasing af Clio | Skarpe leasingpriser på Clio

På udkig efter en ny bil i mellemklasse størrelsen? Så er ny Clio hatchback et rigtig godt bud.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane eVision
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!