Priser fra 200.102 kr.

Renault Captur – sikker og effektiv familiebil med mulighed for hybridmotor

INFO VDR. PRIS:
Priser er opdateret efter den nye afgift 2021.
Vi har testet hvilken af de to biler der kører længst på literen - Captur i benzin eller Captur PHEV. Samtidig gennemgår vi den nye Captur

Den nye Renault Captur har været igennem en overbevisende udvikling siden første version af den franske SUV.

Bilen er vokset i både højde, længde og bredde, og udover at give Renault Captur en mere markant og dynamisk fremtoning har det også givet mulighed for en kabine med en del mere plads på både første og anden række af sæder. Samtidig har udvikling og udskiftning af skærme, materialer og den oplevede kvalitet givet interiøret et klart løft. 

I første omgang har du fem motortyper at vælge imellem i den nye Renault Captur. De benzindrevne muligheder er en trecylindret motor med 100 hestekræfter eller en kraftigere 1.3-liters motor, der med fire cylindre kan fås med 130 eller 155 hestekræfter. En dieseludgave er også tilgængelig og fås med enten 95 eller 115 hestekræfter. Både motorerne, der kører på diesel, og dem, der kører på benzin, kommer med enten et manuelt eller et elektronisk, automatisk gear. Det automatiske gear fungerer godt, og udover at give dig en mere glidende oplevelse, når du kører, fungerer det også rigtig godt i samspil med den adaptive fartpilot.

Hvis du og din familie gerne vil få mest mulig rækkevidde og forsøge at begrænse udledningen af CO2, mens I kører, kan i nu få Renault Captur med en hybridmotor, hvor en 1,6-liters benzinmotor arbejder sammen med en elmotor, der skal lades op. Motorerne kommer tilsammen til at yde 160 hestekræfter og er koblet til en CVT-gearkasse, der gør automatgearet mere effektivt og komfortabelt. Hybridmotoren giver dig mulighed for at nøjes med elmotoren på de kortere og hurtige ture i dagligdagen, så benzinmotoren først for alvor bliver taget i brug på de længere ture. 

Renault Capturs hybridmotor gør dog også brug af ny teknologi, der udvider rækkevidden og dermed evnen til at begrænse brugen af benzinmotoren. Hver gang du bremser, indsamler E-TECH-elmotoren energi derfra og bruger den til at oplade bilens batteri. Teknologien kommer direkte fra Renaults Formel 1-hold, der viser, hvordan Renaults F1-aktiviteter fungerer som et teknologilaboratorium. Her bruges de teknologiske landvindinger i racerverdenen til at skabe nye muligheder i Renaults personbiler, hvilket i sidste ende er en udvikling til fordel for almindelige bilister verden over.

Ved blandet kørsel vil batteriet i Renault Capturs hybridmotor have en rækkevidde på op til 45 kilometer, mens du ved ren bykørsel kan komme op på hele 65 kilometer. Især hvis du har under 20 kilometer til arbejde og sørger for at lade batteriet i Renault Captur op hver nat, vil du altså hurtigt blive en sjælden gæst på tankstationen.

5 grunde til at vælge en Renault Captur er:

 • Gode køreegenskaber
 • Effektivt plug-in-hybridmotor tilgængelig
 • Stor beskyttelse af chauffør og passager ved sammenstød
 • Køreassistenter gør kørslen mere effektiv og sikker
 • Rummelig og fleksibel kabine

Km/l: 16,1-18,9  | CO2: 138-139 g/km  | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Prisliste Prisliste van

Få 14 dages fuld fortrydelsesret på din bil

Køber du din nye eller brugte bil hos os, får du som noget helt nyt 14 dages fortrydelsesret. Det betyder ganske enkelt, at du kan fortryde købet af din bil.

*Regler og vilkår gælder.

LÆS MERE OM FORTRYDELSESRET

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Aktuelle kampagner på Renault Captur

Renault nytårskur

Nytår med hele 5 års garanti på alle lagerbiler. Gælder kun indtil d. 25. januar.

Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid 160hk Intens

Fra kun 263.900,-

*5 års garanti eller op til 100.000 km. Gælder alle Renault lagerbiler med kundeordrer mellem 04-25/01-2021 og indreg. mellem 04/01-31/01-2021. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Forbrug: 66,67 km/l, 33 g/km CO2 (bl. kørsel WLTP).

Er du klar til en prøvetur i Renault Captur 2020 ?

Vi har bilen klar når du kommer, når du booker din prøvetur online.

CAPTUR PHEV

Ny Renault CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid

Den nye Captur E-Tech koster fra 259.900 kr. 

Renault Captur Plug-in Hybrid er klar til prøvekørsel i alle vores Renault afdelinger. Book din prøvetur allerede i dag.

Den nye Renault Captur tilbyder dig elektrisk kørsel, når du ønsker det. Den nye hybrid tenknologi gør at du kan lade på batterierne, og dermed køre mere på ren el. Hvis du skal på længere ture, kan du skrifte til hybrid kørsel, og dermed køre på en blanding af benzin og el.

Få det bedste fra Captur i en mere elektrisk version. Med et brugertilpasset design og en banebrydende tenknologi med store skærme får du masser personlighed i den nye Captur E-TECH plug-in hybrid. 

I Captur E-TECH får du samme hurtige reaktionsevne som i en normal elbil. De nye og innovative teknologier kommer fra Renaults mange år i Formel 1. Derfor er der garanti for at din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Den starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt, som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Nyd friheden med selv at kunne vælge. Det kan du i den nye Captur E-TECH plug in hybrid. Med to indbyggede motorer, kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. Det er en løsning som passer til alle typer af rejser. 

SE PRISLISTE

Hvem kører længst på literen - Captur benzin eller Captur PHEV?

Sikkerhed i den nye Renault Captur 2020

Du kan trygt sætte dig ind i den nye Renault Captur, hvor sikkerheden er sat i centrum. Bilen kommer med flere moderne førerassistenter, der gør din køreoplevelse mere tryg og sikker. 

Nødbremsen kommer med som standard og registrerer både fodgængere, cyklister og biler, uanset om der er dagslys, eller om du kører i mørke. Bremsen er også i stand til at øge bremsestyrken, hvis du træder pludseligt og hårdt på bremsen. På den måde understøtter Renault Captur din instinktive reaktion ved at bremse og forkorter bremseafstanden, hvilket kan være med til at begrænse omfanget af en eventuel kollision. Samtidig sørger det elektroniske stabilitetsprogram for automatisk at indstille og tilpasse bremsernes og motorens output, så det modvirkes, hvis bilens greb på vejen løsnes. På denne måde er du sikret et tryg kørsel med mindre risiko for at skride ud.

I Euro NCAP’s sikkerhedsvurdering af den nye Renault Captur har modellen fået fem ud af fem mulige stjerner. Den gode vurdering er blandt andet kommet i hus takket være næsten perfekte resultater i crashtests af bilen, og uanset om de testede sammenstød kom frontalt eller fra siden, vurderer Euro NCAP, at Renault Captur yder god beskyttelse af både børn og voksne. Den automatiske nødbremse bliver også rost af Euro NCAP, som fortæller, at systemet var i stand til at undgå eller afbøde kollisioner med cyklister og fodgængere i alle deres tests af den nye Renault Captur. En investering i den nye Renault Captur er altså ikke blot et sikkert valg for dig og din familie, men også for dine bløde medtrafikanter.

For at gøre parkeringssituationer så sikre som muligt er det muligt at få Renault Captur med 12 sensorer, der filmer og registrerer hele vejen rundt om bilen. Det gør det muligt at vise dig bilen i fugleperspektiv på skærmen i bilen, så du har et unikt overblik over dine omgivelser og kan få din nye Renault Captur på plads i parkeringsbåsen, uden at du skal bekymre dig om buler eller pludselige forhindringer.

Alle udgaver af Renault Captur kommer med LED-lygter, der ikke bare har en lang levetid, men også giver et klarere og hvidere lys end halogenpærer, så de lyser vejbanen bedre op og dermed bidrager til en tryggere køreoplevelse, hvor du bedre kan se, hvad der møder dig i trafikken.

Sikkerhed i Renault Captur 2020

Oplevelsen indvendig i ny Renault Captur

I kabinen er der sket en markant opgradering i forhold til første generation af Renault Captur. Kendere af første generation vil opleve den som rustik sammenlignet med den nye Renault Captur, hvor brugen af overflader i blød plast og digitale instrumenter giver et helt andet udtryk. Generelt er de fleste materialer i den nye Renault Captur lækre at røre ved og flotte at se på. Du kan samtidig vælge mellem 18 kombinationer af farver og materialer, der altså giver dig rig mulighed for at få en bil, der har et personligt og særegent udtryk og ikke blot er en standardudgave fra fabrikken. De muligheder understreges kun af lyset i kabinen, der kan indstilles i otte forskellige farver. 

Infotainmentskærmen på op til 9,3 tommer understreger, at Renault Captur har teknologien i centrum. Den har internetadgang og kan dermed sørge for, at navigationen altid er helt opdateret og ikke blot kan finde den nærmeste tankstation og guide dig derhen, men også finde aktuelle priser på benzin og diesel. Systemet i Renault Captur hedder EasyLink og er udviklet sammen med bl.a. Google og TomTom.

Med bluetooth kan du forbinde bilen med din telefon via Apple Carplay og Android Auto, så du ikke er afhængig af kabler. Ved gearet er der samtidig lavet et underlag til mobiltelefonen, så den ikke glider rundt, når du accelererer eller bremser. Der er også lavet en speciel holder til nøglekortet i den nye Renault Captur, så det har en fast plads, hvis ikke du vil have det i lommen.

Der er sørget for god plads til aflægning med rum ved dørene og midterkonsollen, men der er også prioriteret lommer på bagsiden af forsæderne, så bagsædepassagererne nemt kan få opbevaret for eksempel blade, bøger eller tablets. Bagerst på midterkonsollen er der også to USB-stik, så ungernes enheder kan være fuldt opladet.

Fordi Renault Captur er blevet både højere, bredere og længere, er der kommet 17 mm mere benplads på bagsædet, hvilket gør, at selv store teenagebørn kan sidde behageligt på bagsæderne. Den bredere bil har også givet muligheder for et stort bagagerum, der med sine 536 liter hører til i toppen af klassen og har plads til alle kufferterne, når I skal køre på ferie. Det er med andre ord en bil med god plads til hele familien.

Alt i alt vil din oplevelse af kvaliteten i kabinen være løftet til et niveau, som man normalt forventer, at man skal investere i en meget større eller dyrere bil for at kunne få adgang til.

Renault Captur 2020
Hverdagen i Renault Captur

Oplevelsen i bilen

Oplevelsen af at køre i en Renault Captur kan sammenfattes med ét ord: behagelig. Kvalitetsoplevelsen understøttes af instrumentbordet, der med sine skærme og overskuelige knapper gør, at du nemt har overblik over og adgang til de vigtigste funktioner og informationer.

Midterskærmen i den nye Renault Captur er på hele 9,3 tommer og kan takket være størrelsen vise navigation, radio og telefon samtidig. Systemet kan tilsluttes både Android Auto og Apple CarPlay, hvilket giver dig nem og stemmestyret adgang til opkald, musik og navigationen på dansk, så du kan holde hænderne på rattet.

Kabinens rummelighed gør det nemt at sidde både højt og godt i forsæderne, hvilket sammen med flere muligheder for indstilling af højde, ryglæn og hovedstøtter sikrer, at du sidder komfortabelt i den nye Renault Captur, samtidig med at du har et godt udsyn over trafikken.

Når først du kommer ud at køre i den nye Renault Captur, vil du mærke, at den har et godt greb på vejen og en stabil motorpræstation. Affjedringen er tilgivende, hvilket er en klar fordel, hvis dine daglige køreture byder på ujævne veje.

Renault Captur præsterer godt og stabilt med automatgear, og vælger du bilen med automatgear, kommer den med en veldesignet og flot gearvælger, der udover at have udseendet med sig også er af den nye elektriske type, der automatisk går i parkeringstilstand, når turen er slut.

I alle udgaver af Renault Captur kan du vælge mellem køretilstandene Eco og Sport samt en tredje version, som du selv kan indstille. Det skifter dels layoutet af det digitale cockpit, men indstiller også bilens kørsel til enten at være mere økonomisk eller fremhæve sportslige egenskaber.

Renault Captur Zen

Renault Captur Zen

I Renault Captur Zen er multimediesystemet opgraderet til Media Nav, der inkluderer en 7“ touchscreen, en radio, der har fire 20W højtalere og er i stand til at modtage digitale radiosignaler (DAB+), navigation og mulighed for bluetooth-forbindelse til smartphones og andre devices. Hjulene på Renault Captur Zen kommer med 16 tommer alufælge, hvor du kan vælge mellem farverne sølv og sort. Udsynet fra Renault Captur Zen er blevet opgraderet med LED-tågelygter, så du selv i tæt tåge får den bedst mulige oplysning af vejen.

Renault Captur Intens

Intens er den største og mest eksklusive udstyrspakke i Renault Captur. I kabinen vil du opleve et automatisk klimaanlæg, der sikrer behagelige temperaturer i hele bilen og et rat, der er dækket af læder, som giver et behageligt greb for chaufføren. Med Zip Collection-indtrækket er du sikret en kabine, der altid kan se ny, ren og pæn ud, da indtrækket kan tages af og vaskes. Renault Captur Intens’ fælge er vokset til 17 tommer i “Emotion”-design og kan fås i sølv eller sort, så bilen kan få den udstråling, du ønsker dig.

 

Renault Captur 2020 Intens

Book en Renault Captur ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Renault Captur 2020 er:

Bilen er en komplet familiebil, der ikke blot lever op til dagligdagens krav med sikkerhed for både passagerer, chauffør og andre bilister, gode køreegenskaber og en rummelig kabine, hvor man sidder højt og behageligt. Samtidig får du nemlig også en bil, der lever op til dine forventninger, når det kommer til både komfort og æstetik, uden at du skal ud at investere i en bil i luksusklassen. Sidst, men ikke mindst, giver den kommende hybridmotor mulighed for at nedsætte dit benzinforbrug til fordel for både klimaet og din egen pengepung. Du redder ikke verden alene ved at køre i en Renault Captur, men hvis rækkevidden i en elbil stadig er for kort til din families behov, vil en hybrid så effektiv som den nye Renault Captur være et stærkt skridt på vejen mod at nedsætte dine egne udledninger af CO2.

Renault Captur er samtidig en bil, der er en fornøjelse at køre i og har en størrelse, hvor den hverken er for stor eller for lille, men er ufattelig rummelig både på forsæderne, bagsæderne og i bagagerummet. Dermed er det en yderst familievenlig SUV, der vil passe godt ind i de fleste børnefamilier.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Zen

Aktivt nødbremsesystem med registrering af fodgængere og cyklister 7-80 km/t "City Brakes"

Advarsel om sikkerhedsafstand til forankørende - information på føreskærm

3-punktsssele i midten i bag

Advarsel om utilsigtet vognbaneskift

Vognbaneassistent

Nødopkald: aut. opkald i tilfælde af ulykke eller ved tryk på SOS-knap

ISOFIX-beslag på passagersæde foran og bagsæderne

Skiltegenkendelse

Hill Start Assist

Aut. tænding af kørelys

4,2" TFT-skærm med speedometer og delvis analog visning

Full Pure Vision LED-forlygter

LED-lys foran og bag

Fartbegrænser og fartpilot

El-klapbare sidespejle med varme

Easy Link 7" multimediesystem med smartphone-delsing

Klimaanlæg

Nedfældelig splitbagsæde (1/3 - 2/3)

El-ruder for og bag

Højdejusterbart føresæde med varme)

Parkeringssensor bag

Nøglekort m. håndfri betjening

Kunstlæderrat

Sort stofindtræk med påsyede detaljer

Midterpanel i sort "soft touch" foran

17" flexfælge "Nymphea"

Midterarmlæn

Forkromede lister foran ved logoet og på siden

Intenst (inkl. Zen)

Brugerdefineret speedometer med 7" TFT skærm

Automatisk nær-/fjernlys

C-Shape for- og baglygter m. 3D LED kørelys

Renault Multi-Sense

Easy Link 7" ultimedie med anvigation, smartphone-deling, Bluetooth, DAB+ og FM/AM radio

LED belysning i kabinen

Multifunktionsrat med varme i læder

Højdejusterbare sæder foran

Parkeringssensor foran

Bakkamera

Auto-hold funktion

Svævende midterkonsol E-shifter (ved tilvalg af EDC)

Sort instrumentbord i "soft touch"

Sort indtræk i velour og kunstlæder med kanter i "Grå Vision"

Udstødningsrør i krom

Kromlister ved sideruderne

17" aluminiumsfælge "Bahamas"

Privatleasing af Captur | Skarpe leasing priser på Captur

Super Crossover fra Renault - Kompakt SUV når det er absolut bedst

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Tak for henvendelsen!