Pris ekskl. moms fra 217.647 kr.

Renault Master – en stærk og effektiv arbejdsplads

Den nye Renault Master har fået en opgradering, der har sørget for, at barren er blevet sat højt i konkurrencen med andre varebiler. Samtidig med at motoren er blevet fuldstændig moderniseret med mere effekt og mere moment (op til 400Nm og 180hk), er brændstofforbruget også gjort mere effektivt til fordel for både brændstofbudgettet og klimaet. Samtidig giver den nye motor i Renault Master en mere dynamisk acceleration og reaktionsevne, hvilket bidrager til større køreglæde og sikkerhed, uanset hvor tung lasten i Renault Master er.

Inde i Renault Master møder du en kabine, hvor det bedste fra person- og varebiler er samlet i en bil. En ny instrumentering og touchscreen suppleret med trådløs smartphone-oplader sørger for en effektiv og opkoblet køreoplevelse, mens aflægge- og bordplads gør Renault Master til et attraktivt kontor på fire hjul.

Eksteriøret på Renault Master er ligetil og kontant. Kølergitteret er blevet større med en kromfinish, men det er ikke bare for syns skyld. Euro 6D Temp-teknologien i motoren, der er med til at begrænse CO2-udledningen, har brug for rigeligt med luft, hvorfor kølergitteret har fået en opgradering. Lygterne i Renault Master har fået LED i C-form, og samtidig leder en stejlere, nærmest lodret front tankerne hen på muskuløse amerikanske trucks. I sidste ende anskaffer de færreste sig nok en varebil for dens udseende, så uanset om designet tiltaler dig, har Renault sørget for en varebil, hvor både kabine, lastrum og præstation lever op til dine forventninger.

Virksomheder har forskellige behov, og derfor vil det også være forskelligt, hvad de ønsker for deres varebiler. Vores erhvervskonsulenter er parat til at vejlede og rådgive jer, så I har de bedste forudsætninger for at tage det rigtige valg. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail kl. 09.00-22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

4 grunde til at vælge en Renault Master:

  • Kraftfuld og effektiv motor
  • Trådløs smartphone-oplader
  • Det store varerum giver mange muligheder for ombygning og tilpasning til din virksomheds behov
  • Gode og behagelige muligheder for at bruge kabinen som kontor
  • Op til 16,9 km/l (NEDC) / 10,8 (WLTP)
VIS PRISLISTE - Master PRISLISTE - Master Chasis TILKØB TYVERISIKRING Indretning af varebil Leasing af varebil

Km/l: 14,1-16,9 (NEDC) / 10,4-10,8 (WLTP)  | CO2: 156-189 (NEDC) / 246-252 (WLTP) g/km| Energimærke: G-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Indretning af Renault Master

Din varebil skal være en effektiv arbejdsplads på fire hjul. Uanset om din nye Renault Master primært skal bruges til varer, materialer eller værktøj, eller om du har brug for at kunne arbejde i lastrummet, har vi hos Autohuset Vestergaard stor erfaring med at sælge og indrette varebiler. Med kunder fra en lang række brancher har vores erhvervskonsulenter erfaringen til, at det ikke kræver lang tid at komme med et forslag til, hvordan din nye Renault Master skal indrettes.

Hos Autohuset Vestergaard har vi en stor specialviden om strømforsyning bag i varebiler som Renault Master. Om du har brug for 220V-stik til dit udstyr eller skal indrette lastrummet til at kunne fastholde høje eller lave temperaturer, har vi erfaring med denne type løsninger. Vi kan endda fremvise kundecases, hvor vi har installeret solceller på taget af bilen, så kunder kan oplade og bruge udstyret i deres varebil uden at være koblet på elnettet.

Vores erhvervskonsulenter står parat til at få afdækket din virksomheds behov, så vi kan finde en effektiv løsning, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye Renault Master.

Leasing af Renault Master

Renault Master erhvervsleasing 

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at de økonomiske og finansielle forhold omkring anskaffelsen af en ny varebil er blandt de vigtigste faktorer, når der skal tages en beslutning. Vi sørger for, at du får et tydeligt overblik over totalomkostningerne for driften og driftssikkerheden for at sikre, at du kan løse dine kunders opgaver, så investeringen giver mening. Vi kender vilkårene i forskellige brancher og er i stand til at finde en samlet løsning, hvor finansiering og de andre vilkår passer til dit firma.

Leasing af varebiler er en måde at anskaffe sig en varebil som en ny Renault Master på, der giver mening for mange firmaer. Leaser din virksomhed din nye Renault Master, vil du kunne se frem til en mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Leasingperioden sættes som udgangspunkt til 36, 48 eller 60 måneder, og du vil i denne periode kunne have overblik over og ro omkring driftsbudgettet, så du i stedet kan fokusere på dine kunder.

Du kan også have tillid til, at vi finder den bedst mulige leasingaftale, der passer til dine behov, uanset om det bare er en enkelt Renault Master eller en større flåde af biler, I skal anskaffe jer. Hos Autohuset Vestergaard har vi nemlig adgang til en række leasingudbydere, så vi ikke er begrænset af vilkårene hos en enkelt udbyder. 

Operationel eller finansiel leasing? 

Groft sagt er der to typer leasingaftaler: operationelle og finansielle. Den ene er ikke per definition bedre end den anden; det hænger sammen med dine økonomiske behov, hvordan din risikoprofil ser ud, og hvor meget du forventer at skulle køre i den.

Hvis du bare gerne vil have nøglerne til den nye Renault Master, komme i gang med at arbejde og ikke skulle bekymre dig om service og vedligehold, vil operationel leasing være det rigtige valg. Operationelle leasingaftaler kan også inkludere erstatningsbiler ved service og reparationer, så du er sikret en stabil drift, og at din virksomhed er i stand til at betjene kunderne selvom den normale varebil er på værkstedet. Det er dog vigtigt, at du kender dine kørselsbehov, da operationelle leasingaftaler blandt andet udregnes efter et kilometermaksimum i leasingperioden. Med sikkerhed og tryghed omkring budgettet og driften, du får med operationel leasing, er du altså så godt som garanteret, at der ikke kommer finansielle overraskelser i forbindelse med din nye Renault Master.

Finansiel leasing er oftest billigere end operational leasing, men vælger du denne type aftale til din nye Renault Master, skal du selv sørge for vedligehold og service af bilen i leasingperioden. Når leasingperioden løber ud, kan dit firma enten købe bilen ud eller sørge for, at den bliver solgt til en tredjepart. Denne pris aftales ved indgåelse af leasingaftalen. Hvis du er i en branche, hvor buler og andre mindre skader er sandsynlige, vil finansiel leasing være et interessant valg, da du og dit firma overfor leasingselskabet ikke skal stå til ansvar for nedslidning og skader sammenlignet med en operationel leasingaftale.

Vil du ikke stå med hele arbejdsbyrden ved service og vedligehold, kan du vælge at supplere den finansielle leasingaftale med en serviceaftale, der til en fastlagt månedlig ydelse sikrer dig et serviceniveau, der kommer tæt på det, du får med operational leasing.

Sikkerhed i Renault Master

Sikkerhed i din hverdag

Din arbejdsdag skal være tryg og sikker. Det gælder ude hos kunderne, og når du løser opgaver, men med en Renault Master, der er udstyret med en lang række systemer og køreassistenter, gælder det også den del af arbejdsdagen, der foregår i bilen.

Eksempelvis har Renault erstattet bakspejlet med en selvstændig skærm, der med en direkte forbindelse til et kamera bag på Renault Master giver et konstant overblik over, hvordan trafikken ser ud bagtil og giver dig et udsyn i høj kvalitet. 

Store biler som Renault Master kan ofte også være følsomme overfor sidevind og hårde vindstød. Med sidevindsassistance (SWA) sørger systemet i Renault Master for at kompensere, så bilen holder sin stabilitet og retning. 

På lande- og motorveje (hastigheder mellem 60 og 140 km/t) aktiveres Renault Masters advarsel om blind vinkel (BSW), der med advarselslamper i sidespejlene gør dig opmærksom på genstande ved siden af eller bagved bilen. Du får også en advarsel om kørebaneafvigelse, hvis du krydser en fuldt eller delvist optrukket linje på en utilsigtet måde.

Sidst men ikke mindst er Renault Master indrettet til at mindske eller helt fjerne risikoen for frontale kollisioner. Det aktive nødbremsesystem (AEBS) aktiveres allerede ved 5 km/t, og registrerer systemet en risiko for sammenstød, advarer bilen først med en tydelig visuel advarsel og et lydsignal. Hvis systemet vurderer, at føreren ikke bremser hårdt nok, øger det selv bremsestyrken, og er føreren slet ikke i stand til at bremse, sørger systemet selv for at bremse gradvist op og lave et nødstop om nødvendigt.

Sikring imod tyveri

2017 bød på over 8.000 anmeldte indbrud i varebiler i Danmark, der især fandt sted om natten, hvor de kriminelle udnyttede adgang til bilerne, der ofte holdt parkeret på offentlige veje eller på virksomhedens parkeringsplads. Nogle ville måske overveje at tømme bilen hver fyraften, men det vil koste mange værdifulde timer at skulle tømme og læsse bilen hver eneste dag. I stedet anbefaler vi at tage en snak med vores erhvervskonsulent om mulighederne for tyverisikring af din nye Renault Master.

Indbrud i din varebil betyder mange timer og ressourcer brugt på at snakke med forsikringsselskaber og politi og på at genanskaffe dit udstyr og værktøj – tid, du i stedet kunne være brugt på at skabe værdi for dine kunder. Du vil med stor sandsynlighed også skulle undvære din Renault Master efter et indbrud, da forbrydelsen ofte vil efterlade skader på bilen, der vil skulle udbedres, hvilket vil udsætte dine muligheder for at betjene dine kunder yderligere.

Hos Autohuset Vestergaard vil vi gerne hjælpe dig og din virksomhed med at sikre jeres nyanskaffede varebiler som denne Renault Master. Værdien af tyverisikring er stor: Ikke blot har du den direkte sikring – du får også en forebyggende effekt ved tyverisikringen.

Med rådgivning fra vores erhvervskonsulent kan du få adgang til det nyeste udstyr og skræddersyede løsninger. Ligegyldigt om du er håndværker, kører kurerkørsel eller af andre årsager har værdifuldt gods, har du brug for en samlet løsning som svar på tyvenes nye metoder til indbrud.

Uanset om du har brug for lastrumslåse, gittersikringer, rullejalousier i aluminium eller noget helt fjerde til at beskytte indholdet af lastrummet i din nye Renault Master, har vi adgang til de nyeste produkter og den seneste viden, så vi kan give et uforpligtende tilbud på tyverisikring af din nye Renault Master eller andre erhvervsbiler, du anskaffer dig hos Autohuset Vestergaard.

tyveri i varebiler Renault Master
Hverdagen i Renault Master

Køreglæde er lig med arbejdsglæde 

Det er ikke blot varerummet i Renault Master, der med sine muligheder for indretning og evne til transport af varer og udstyr gør franskmanden til en stærk og effektiv arbejdsbil. I den nye Renault Master gør udstyret og muligheden i kabinen, at du virkelig har et mobilt kontor, der understøtter de fleste behov.

Med opbevaring på hele 105 liter alene i kabinen vil du ingen problemer have med at få plads til computere, mapper, vigtige papirer – og ikke mindst madpakken – i din Renault Master. Samtidig vil du med Easy Life-bordet, der kan klikkes ud foran passagersædet, kunne sidde behageligt og komfortabelt, uanset om du skal sende et tilbud til en kunde fra din bærbare computer, eller om du bare skal spise frokost. En velvoksen og solid kopholder sikrer samtidig, at du kan nyde dine varme eller kolde drikke uden risiko for at spilde på din computer eller dine papirer. Med den trådløse oplader til kompatible smartphones er du samtidig sikret, at kunderne, chefen og kollegerne altid kan få fat i dig, uden at du skal rode rundt med ladekabler.

Lastrummet kommer med en af de laveste læssehøjder på markedet, så du har let adgang til dine varer, dit udstyr eller den arbejdsstation, du har fået indrettet. Bagdørene kan åbnes 270 grader og kan fastholdes med magneter, så de holder sig på plads. Med solide gribehåndtag, surringsringe og LED-belysninger i lastrummet ser man tydeligt, at ingeniørerne bag Renault Master har tænkt på alt for at gøre arbejdsforholdene bedre.

Instrumenteringen i kabinen i Renault Master har også fået en makeover i en retning, man vil genkende fra sin personbil, ligesom man hurtigt mærker, at det nye sædebetræk er solidt og vil kunne holde til at blive brugt ofte med arbejdstøj på. Uanset om du er 170 eller 210 cm høj, er kørestillingen behagelig, og du har nem adgang til rat, knapper og anden styring uden at skulle strække dig eller støde ind i noget.

Køreoplevelsen vil af naturlige årsager variere, alt efter om du vælger Renault Master med forhjulstræk eller baghjulstræk. Den forhjulstrukne er letkørt med en meget responsiv og hurtig acceleration, og da affjedringen samtidig er relativt blød, giver det en meget positiv køreoplevelse, der passer bedst til brugbar lastkapacitet og vejtransport. En baghjulstrukket Renault Master vil give en anderledes køreoplevelse, men giver til gengæld en bedre vægtbalance, større kørestabilitet og en mindre vendediameter end i biler med forhjulstræk. Det understøtter tungere laster og mere alsidige terræntyper.

Derfor skal du vælge Renault Master

Du skal vælge en Renault Master, hvis du har brug for en stor varebil, der både understøtter dit arbejde i kabinen og i lastrummet. Uanset om du er i transportbranchen, udfører entreprenørarbejde eller skal bruge en varebil til noget helt tredje, kan vi hos Autohuset Vestergaard hjælpe med at skræddersy Renault Master til dine behov. Renault Master er blandt de mest populære varebiler i Sydeuropa, og vi vil meget gerne tage tiden til at vise jer hvorfor, uanset om I er interesserede i at købe eller lease.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

2-personers passagerbænksæde med nedfældeligt inderst passagersæde med plade og dobbelt kopholder

80 liter brændstoftank

AdBlue-tank (22 liter)

Automatisk lygtetænding

Bagdøre 180° uden ruder

Brændstoftank (80 liter)

Dieselpartikelfilter

Dækreparationskit

El-ruder for med singletouchfunktion i førersiden

El-sidespejle med varme

Elektronisk startspærre

ESP med Hill Start Assist, Extended Grip og Trailer Sway Control mod anhængersvingninger

Fjernbetjent centrallås

Førerairbag

Førersæde med varme, lændestøtte og armlæn

Førersæde med indstilling af højde, længde og ryglænshældning

Hastighedsbegrænser 90 km/t

Kabler til ombygger (Chassis-versioner)

Navkapsler

Radio med USB, AUX og Bluetooth

Stofindtræk, mørkegråt "Kaleido"

Stænklapper for

Trinbræt bag (versioner med baghjulstræk)

Tripcomputer

Teknopakke

Fartpilot

Vidvinkel spejl

Trådløs lader til mobiltelefon

Krompakke

MediaNav Navi m/DAB

Aircondition

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane E-Tech Electric
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!