Renault Kangoo Z.E bagende
Pris ekskl. moms fra 196.051 kr.

Renault Kangoo Z.E. – støjsvag elvarebil med optimeret rækkevidde

Vi ved godt, at rækkevidde og mulighederne for opladning er blandt de første ting, du tænker på, når du overvejer, hvorvidt din næste varebil skal være elektrisk. Men vi vil gerne berolige dig med, at den nye Renault Kangoo Z.E. er gjort så effektiv, at du får op til 200 km på vejen uden opladning. Batteriet i den nye Renault Kangoo Z.E. kan være helt opladt på bare 6 timer med den rigtige ladestander. Blot en time i de fleste offentlige ladestandere vil give dig en yderligere rækkevidde på hele 35 km. Renault Kangoo Z.E. er også udstyret med en “brændstofsparer”, der er placeret bag rattet og viser bilens rækkevidde i realtid, så du altid er opdateret på, hvor langt du kan køre inden næste opladning. I flere byer findes der parkeringspladser med ladestandere dedikeret til elbiler, hvilket giver god adgang til både opladning og parkering. Investerer du selv i en ladestander, er du ikke blot sikret at kunne oplade din Renault Kangoo Z.E. hver eneste nat, men kan også tilbyde kunder, gæster og medarbejdere opladning til deres egne elbiler.

Blandt de teknologier, der er udnyttet til at få så lang rækkevidde som muligt i Renault Kangoo Z.E., finder du for eksempel de særlige Michelin Energy Saver-dæk. Dækkene har en lav rullemodstand, der betyder, at motoren skal bruge mindre energi. Det sker helt uden at reducere bremseevnen eller vejgrebet. Dæk med lav rullemodstand har samtidig den positive egenskab, at de støjer mindre, hvilket bidrager positivt til miljøet i den by, som din Renault Kangoo Z.E. kører rundt i. 

Har du ikke brug for at udnytte hele potentialet i Renault Kangoo Z.E.s motor, kan du med et tryk på en knap slå eco-funktionen til, hvilket begrænser motoren, som dermed er i stand til at give dig op til 10 % større rækkevidde. Renaults ingeniører har samtidig optimeret rækkevidden på Renault Kangoo Z.E. ved at udvikle et system, der genvinder energitabet under deceleration og bremsning. Det betyder, at batteriet bliver opladt, både når du løfter foden fra speederen, og når du bruger bremsen.

Vi vil ikke gøre os nogen formodninger om, hvad der er den rigtige bil for dig, og hvordan den skal tilpasses. Vi forstår, at der inden for erhvervslivet findes mange forskellige krav og behov, så uanset om du kigger på køb eller erhvervsleasing, vil vi gerne byde på en uforpligtende snak og en prøvetur. Vi er klar på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi. Vi kommer også gerne ud til jer, hvis det passer bedre.

4 grunde til at vælge en Renault Kangoo Z.E. 

  • På grund af elmotoren er den lydsvag til glæde for bytrafikken
  • Billig i drift grundet lave afgifter og prisen på strøm
  • Perfekt som kurerbil eller til at betjene flere kunder i samme by
  • God acceleration og glidende kørsel 
VIS PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Wh/Km: 152 (NEDC) / 180 (WLTP) | Rækkevidde: 270 km (NEDC) / 230 km (WLTP) 

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Indretning af Kangoo Z.E

Medarbejderne i mange virksomheder vil sandsynligvis kunne nikke genkendende til behovet for, at varebilen skal være en effektiv arbejdsplads, da det er her, de tilbringer mest tid, når de ikke er hos kunder.

Skal din nye Renault Kangoo Z.E. gøre din og dine medarbejderes arbejdsdag så gnidningsfri som muligt, kræver det en intelligent indretning af både varerummet og kabinen. Uanset om der skal være plads til materialer, varer eller udstyr i lasten eller papirer, mapper, tablets eller computere i kabinen, kan vi hos Autohuset Vestergaard bruge vores mange års erfaring og rutine med at sælge og indrette varebiler til et utal af brancher til at give et tilbud på, hvordan din virksomheds behov bedst bliver mødt.

Vi har en stor viden om strømforsyningsløsninger i varebiler og kan levere batterier eller solceller til taget af bilen, så du kan få indrettet lastrummet med 220V-stik eller elementer til opvarmning eller nedkøling af varer uden at være koblet på elnettet eller Renault Kangoo Z.E.s eget batteri.

Vores erhvervskonsulenter er parat til at lytte til jeres ønsker og behov, og vi er sikre på, at vi kan finde en værdiskabende og effektiv løsning, så du får mest muligt ud af det potentiale, der er i en Renault Kangoo Z.E.

Indretning af Kangoo ZE
Leasing af Kangoo Z.E

Leasing af Kangoo Z.E

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at driftsikkerhed og totalomkostningerne for driften er afgørende overvejelser, når du skal anskaffe en varebil som Renault Kangoo Z.E. Vores erhvervskonsulenter er derfor omhyggelige med at få klarlagt, hvilke ønsker, behov og præferencer du og din virksomhed har, så vi kan finde en løsning til jer, der tillader jer at fokusere på jeres kunder uden unødige bekymringer i forhold til omkostningerne og driftssikkerheden ved jeres nyanskaffede Renault Kangoo Z.E. Vores erfaring spænder over mange brancher, og vi har fundet gode løsninger til både små og store virksomheder. Vi har altså kompetencerne til hurtigt at kunne foreslå en samlet løsning og finansiering, der passer til din virksomhed.

For mange virksomheder er leasing den mest fornuftige måde at anskaffe sig en ny varebil som Renault Kangoo Z.E. på. Vælger du og din virksomhed at lease en Renault Kangoo Z.E. i stedet for at købe den, slipper din virksomhed med mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Leasingaftalen vil oftest spænde over 36, 48 eller 60 måneder, og i denne perioder har du stabilitet i driftsbudgettet, så du i stedet for administration kan fokusere på arbejde, der skaber direkte værdi for kunderne.

Vi indhenter tilbud hos en række leasingudbydere, så du ikke er afhængig af en enkelt leasingvirksomheds vilkår. Vores erhvervskonsulenter er parat til at finde den leasingaftale og -udbyder, der passer bedst til dine behov.

Operationel eller finansiel leasing?

Leasingaftaler tilbyder en høj grad af fleksibilitet, og der findes leasingaftaler til de fleste behov. Skal man kategorisere leasingaftaler, kan de kort sagt deles op i to typer: operationelle og finansielle. Hvilken type leasingaftale du og din virksomhed skal vælge til jeres nye Renault Kangoo Z.E., afhænger i høj grad af, hvordan og hvor meget I skal bruge bilen, og hvordan jeres holdning til økonomi og risiko ser ud.

Operational leasing giver jer brugsretten over den nye Renault Kangoo Z.E., mens leasingselskabet beholder ansvaret for service og vedligehold. Er driftsikkerhed en høj prioritet, vil I i de fleste leasingaftaler også kunne få inkluderet erstatningsbiler ved service og reparationer. Det er vigtigt, at I kender jeres kørselsbehov, da prisen og vilkårene på operationelle leasingaftaler blandt andet fastsættes ud fra et kilometermaksimum i leasingperioden. Operationel leasing giver med andre ord budgetsikkerhed med alt samlet i én pakke.

Finansiel leasing er ofte billigere end operationel leasing, da du og dit firma selv vil skulle stå for vedligehold og service af bilen i leasingperioden. Det kan være en fordel i brancher, hvor mindre skader og buler er sandsynlige dele af hverdagen, da I med finansiel leasing ikke i samme grad skal stå til ansvar for skader og nedslidning på bilen sammenlignet med operationelle leasingaftaler. Når leasingaftalen udløber, skal I købe bilen til en pris aftalt ved indgåelsen af aftalen eller finde en anden køber, der vil overtage bilen til denne pris. Tilføjer du en serviceaftale til aftalen om finansiel leasing, får du næsten samme tryghed som ved operationel leasing, da du får styr på service og vedligeholdelse til en fast månedlig ydelse i hele leasingperioden.

Kangoo El varebil

Sikkerhed i EL varebilen Kangoo 

Renault Kangoo Z.E. fås med flere systemer og assistenter, der hjælper dig til en sikker og tryg kørsel fra kunde til kunde. Eksempelvis kan Hill Start Assist, der også kendes fra Renaults personvogne, være en stor hjælp, især når lastrummet er fyldt, da den ved motorstart på bakker fastholder trykket på bremsen, så du trygt kan køre afsted på stejle bakker.

Med et kombineret bakkamera og parkeringssensor kan du med større tryghed parkere, selv hvis du har indrettet Renault Kangoo Z.E. med paneler eller skillevægge, som blokerer udsynet bagud gennem bilen. Kameraet bag på bilen sender live billeder op til navigationsskærmen forrest i bilen og sørger for, at du kan se alle mulige forhindringer, uanset om det er andre biler, fodgængere, cyklister eller noget helt fjerde. Har du svært ved at vurdere afstanden, bliver du hjulpet af parkeringssensoren, der med biplyde, som stiger i intensitet, fortæller, hvor tæt du kommer på forhindringen.

En vigtig del af sikkerhed er også at kunne se, hvad der faktisk sker i trafikken. Med regn- og lyssensorer installeret i Renault Kangoo Z.E. er du sikker på, at vinduesviskerne altid har den passende hastighed, og at kørelyset skifter af sig selv, når det bliver mørkt. Uanset forholdene uden for bilen hjælper Renault Kangoo Z.E. dig med at få det bedst mulige overblik over dine medtrafikanter på vejen.

Kangoo ZE

Indbrud i Renault Kangoo Z.E 

Indbrud i varebiler er et alvorligt problem og en stor udfordring for mange virksomheder, da bilerne ofte vil være parkeret på offentligt tilgængelige parkeringspladser eller veje. En løsning er at tømme bilen for udstyr, men hvis du ikke vil bruge værdifuld arbejdstid på at tømme og laste din bil hver eneste dag, anbefaler vi, at du tager en snak med vores erhvervskonsulent om tyverisikring af din Renault Kangoo Z.E.

Omkostninger ved stjålet udstyr eller materialer er store. Selv med en god forsikring vil der være selvrisiko, og du skal bruge tid og ressourcer på at erstatte det, der er blevet stjålet, for ikke at nævne den manglende evne til at arbejde, indtil det stjålne er blevet erstattet. Indbrud vil ofte også betyde skader på bilen, hvilket vil sætte den ud af spil, mens skaden bliver udbedret. Det har altså konsekvenser for både dig, dine medarbejdere og dine kunder. Med tyverisikring af din Renault Kangoo Z.E. bliver du ikke blot dækket af den direkte sikring, men også den forebyggende effekt, som tyverisikring kan give.

Ny teknologi har desværre ikke kun hjulpet ordentlige mennesker og virksomheder. Det har også hjulpet tyve og forbrydere med at udvikle nye metoder til at begå indbrud i eksempelvis varebiler. Det stiller større krav end nogensinde til kvaliteten af din tyverisikring, og hvilke typer indbrud den skal kunne forhindre og stå imod. Hos Autohuset Vestergaard har vi adgang til de nyeste produkter, så uanset om du er håndværker, transporterer varer eller på anden vis har en last med værdifuldt indhold, kan vi rådgive dig om den bedste måde at beskytte dig selv, din last og din Renault Kangoo Z.E. på.

En grøn hverdag i Kangoo ZE

Uanset om du helst bruger tablets og bærbare computere eller notesblokke og kuglepenne, er opbevaring vigtigt i en moderne varebil. Du skal have plads til de hjælpemidler, der hjælper dig med at notere vigtige detaljer, lave tilbud til kunder og give en besked til en kollega eller kunde. Og heldigvis er mulighederne for opbevaring mange i Renault Kangoo Z.E. Over forruden finder du et opbevaringsrum, der både er rummeligt og dybt og er et godt sted at placere ting, som du ikke behøver have direkte adgang til, eller som ikke skal kunne ses udefra, når bilen holder parkeret. Da du samtidig også får et stort handskerum og en rummelig midterkonsol, vil du ikke have noget problem med at finde et sted at lægge din computer, notesbog eller madpakke hen. Rummeligheden i Renault Kangoo Z.E. gælder også førerpladsen, hvor både rattet og sædet kan højdejusteres, så alle førere af bilen kan sidde ordentligt uanset størrelse.

Køreoplevelsen i Renault Kangoo Z.E. vil opleves som markant anderledes i forhold til selv den konventionelle Renault Kangoo. Takket været elmotoren er motorstøjen begrænset til en stille summen, og du vil heller ikke opleve de vibrationer, der ofte kommer fra en dieselmotor. Takket været automatgearet på Renault Kangoo Z.E. bliver bykørsel mere glidende – især når der er meget start-stop-kørsel, hvilket ikke vil være usandsynligt i myldretidstrafikken i de større danske byer.

Kangoo ZE i hverdagen

Du skal vælge Kangoo EL varebilen fordi:

Renault Kangoo Z.E. er en virkelig god varebil i sig selv. Den er særligt god i bykørsel, hvor den stærke acceleration og de jævne, behagelige og glidende køreegenskaber passer rigtig godt til de lavere hastigheder og den tættere trafik i byen. At bilen er ekstremt støjsvag og ikke kommer med udslip under kørslen, betyder samtidig, at den bidrager positivt til bymiljøet. Og efter investeringen i Renault Kangoo Z.E. vil du med opladning fremfor tankning have lave udgifter til bilen.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

12 V stik på midterkonsol

Airconditon m. pollenfilter

Asymmetriske bagdøre uden ruder

Centrallåsning af døre og opladningsdæksel med radiofrekvensfjernbetjening (nøgle med 2 knapper)

ABS (blokeringsfri bremser) + AFU (bremseassistent)

El-betjente, opvarmede sidespejle med temperaturføler

El-ruder

ECO-funktion

Elektrisk variabel servostyring

ESP

Flådestyringsenhed

Forvarmer med timer

Speedometer, økonometer og on board-computer

Førerairbag

Grå sidelister, grå for- og bagkofanger

Højdeindstilleligt rat

Højdeindstilleligt førersæde med varme

Instrumentpanel med energimåler

Lavforbrugsdæk

Tillskudsvarmer (øger bilens rækkevidde)

Radio m. MP3 og USB

Skydedør i højre side uden ruder (venstre panel og • Flådestyringsenhed siderudefelter i metalplade)

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Megane E-Tech Electric
Da bilen endnu  ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!