Renault Kangoo Z.E bagende

Skal din næste varevogn være 100% elektrisk?

Den første masseproducerede elektriske varevogn med en rækkevidde på 270 km

Pris ekskl. moms fra 220.051 kr.

Renault Kangoo Z.E

Den smarte Renault Kangoo kan nu også gøre dine køreture elektriske. Ligesom den ikke elektriske udgave, kan du i Renault Kangoo Z.E. også skræddersy den, så den passer til dig. Den fås i 2 forskellige længder og hele 4 forskellige versioner. Der er utallige opbevaringsmuligheder, og du kan nu optimere dit lastområde og transportere lange genstande via det nye skydetag bag på bilen.

Komforten er også i top. Den er yderst behagelig at køre i både for dig og dine passagerer. Renault har fokuseret på at gøre din køretur absolut så nem og komfortabel som muligt. Bl.a. kan du, når du skal køre langt, bruge autopiloten og indstille en kørehastighed eller topfart. Når du skal parkere, er selv parallelparkering nemt i Kangoo Z.E. Parkeringssensoren bagved samt bakkameraet gør det let for dig at manøvre bilen rundt. Du bliver både advaret via biplyde når du nærmer dig en forhindring, og du får et bedre udsyn over hele bilens længde via kameraet. Automatgearet giver dig en jævn og behagelig acceleration, der gør bilen både fleksibel, glidende og lydløs. For at gøre selve din køretur lettere, er bilen også udstyret med intelligente regn- og lyssensorer som kan styre lygter og vinduesviskere, på en selvstændig måde. Sidespejlene er elektriske i Z.E. modellen og med en midterkonsol med armlæn, kan du sidde behageligt under kørslen.

VIS PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Sikkerheden er også blevet opgraderet i takt med udviklingen af den nye Renault Kangoo Z.E. Med et vilkårligt udstyrsniveau har den de seneste sikkerhedsløsninger på markedet. Det nye system Elektronisk stabilitetskontrol kombinerer henholdsvis: Traction Control, Understeer Logic og Hill Start Assist. Du kan på den måde tage det helt roligt og slappe af under din kørsel.

Med det nye batteri i Z.E. versionen får du muligheden for at køre op til 270 km NEDC – det betyder at du kan køre op til 200 km under virkelige forhold uden at lade batteriet op, og uden at øge batteriets størrelse.

Da der inden for erhvervslivet er rigtig mange krav og behov der gør sig gældende, råder vi dig til altid at kontakte os direkte i forbindelse med køb eller erhvervsleasing. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning der passer til dig. Vi er klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Wh/Km: 152 (NEDC) / 180 (WLTP) | Rækkevidde: 270 km (NEDC) / 230 km (WLTP) 

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

12 V stik på midterkonsol

Airconditon m. pollenfilter

Asymmetriske bagdøre uden ruder

Centrallåsning af døre og opladningsdæksel med radiofrekvensfjernbetjening (nøgle med 2 knapper)

ABS (blokeringsfri bremser) + AFU (bremseassistent)

El-betjente, opvarmede sidespejle med temperaturføler

El-ruder

ECO-funktion

Elektrisk variabel servostyring

ESP

Flådestyringsenhed

Forvarmer med timer

Speedometer, økonometer og on board-computer

Førerairbag

Grå sidelister, grå for- og bagkofanger

Højdeindstilleligt rat

Højdeindstilleligt førersæde med varme

Instrumentpanel med energimåler

Lavforbrugsdæk

Tillskudsvarmer (øger bilens rækkevidde)

Radio m. MP3 og USB

Skydedør i højre side uden ruder (venstre panel og • Flådestyringsenhed siderudefelter i metalplade)

Tak for henvendelsen!