Pris ekskl. moms fra 135.046 kr.

Renault Kangoo – lille, fleksibel og med stor ydeevne

Renault Kangoo kommer i tre karrosserilængder og i tre niveauer af udstyrspakker, men uanset hvilken variant af Renault Kangoo du vælger, kommer den med en økonomisk og effektiv motor. Motoren i Renault Kangoo gør brug af en samling af teknologier og systemer, der tilsammen giver et brændstofforbrug, der kan lade dig køre over 20 kilometer per liter benzin, og med en energimærkning, der får den grønne afgift ned i den lavere ende.

Teknologierne, Renault Kangoo gør brug af, er blandt andet Stop & Start, energigenindvinding ved bremsning, lavtryks-EGR og termostyring, som alle arbejder sammen om at få mest muligt ud af motorens ydelse og dermed begrænse, hvor meget CO2 der bliver udledt fra bilen. Uanset om du vælger en Energy dCi med 75 eller 90 hestekræfter, kan du samtidig også gøre brug af gearskifteindikatorer eller med et tryk på en knap tænde for ECO-funktionen, som afhængig af kørestilen og kørselsbetingelserne kan reducere brændstofforbruget i Renault Kangoo med op til 10 procent.

Renault Kangoo er samtidig yderst fleksibel, så du kan skabe mest mulig plads, hvis du skal transportere lange objekter. Dels kan de to passagerpladser vippes ned, hvilket både giver ekstra plads og en mulighed for at bruge ryggen på stolene som bord. Samtidig kan du få Renault Kangoo med et smart skydetag, som giver dig ekstra plads i højden.

Vi ved ikke på forhånd, hvilke behov netop din bil skal opfylde. Til gengæld har vi mange års erfaring med kunder fra virksomheder i mange branche og størrelser.  Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur. Vi kommer også gerne ud til dig, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop din virksomheds behov.

4 grunde til at vælge en Renault Kangoo

  • Kører langt på literen
  • Nyttelast på op til 800 kg
  • Mange opbevaringsmuligheder i kabinen
  • Særligt effektiv på udfordrende veje og underlag

 

VIS PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Km/l: 21,3-22,2 (NEDC) / 16,9-17,9 (WLTP) | CO2: 147-155 (NEDC) / 118-122 (WLTP) g/km | Energimærke: A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Indretning af Kangoo

For mange firmaer er varebilen ikke bare et arbejdsværktøj, men i høj grad også en arbejdsplads i sig selv. Pladsen til varer, materialer og værktøj i varerummet samt papirer, computere eller tablets i kabinen skal udnyttes bedst muligt for at gøre din arbejdsdag så gnidningsfri som muligt. Med erfaring fra kunder fra mange forskellige brancher har vores erhvervskonsulenter her hos Autohuset Vestergaard både erfaringen og rutinen til at kunne komme med et tilbud på, hvordan dine indretningsbehov bliver dækket på bedste vis. 

Vi har også lang erfaring med strømforsyningsløsninger i varebiler, og uanset om du skal bruge 220V-stik, så du kan oplade og bruge dit værktøj, arbejdslamper for at få et tydeligt overblik over indholdet i lastrummet eller elementer, der kan holde varernes temperatur stabil, har vi erfaringen til at finde den helt rigtige løsning til dig. Vi kan naturligvis gøre brug af almindelige forbrugsbatterier, men kan også installere solceller på taget, der konstant sørger for opladt udstyr, så du ikke i samme grad er afhængig af at være koblet på elnettet.

Vores erhvervskonsulenter er parate med deres ekspertise til at høre, hvilke ønsker og behov du har, så vi kan finde en løsning for din nye Renault Kangoo, der skaber værdi for din virksomhed.

Indretning af Kangoo

Leasing af Renault Kangoo

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at overvejelser i forhold til finansieringsomkostninger og driftsikkerhed vægter tungt, når der skal anskaffes en ny varebil – uanset om det skal være en Renault Kangoo eller en anden model. Vores mange års erfaring med kunder i flere forskellige brancher sikrer, at vi kan finde en løsning og finansiering, der tager hensyn til din virksomheds ønsker og behov i forhold til omkostninger, driftssikkerhed og service. Vi formidler leasingaftaler fra flere udbydere, så vi er altså ikke bundet på en enkelt udbyders vilkår, men kan finde den aftale, der passer bedst til dine behov, uanset om det er en enkelt Renault Kangoo eller en større flåde af varebiler, som du står over for at skulle anskaffe.

For mange virksomheder er leasing den mest attraktive måde at anskaffe sig nye varebiler på. Vælger du at lease din nye Renault Kangoo, slipper din virksomhed med mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Du vælger en leasingperiode – typisk 36, 48 eller 60 måneder – hvor du har en større grad af stabilitet i driftsbudgettet og med tryghed kan fokusere på dine kunder.

Operationel eller finansiel leasing?

Skal dit firma lease jeres nye Renault Kangoo, kan du overordnet set vælge mellem operationel og finansiel leasing. Hvilken leasingtype der er bedst, afhænger af jeres risikoprofil, hvordan økonomien omkring aftalen skal strikkes sammen, og hvor meget I skal køre i bilen.

Operationel leasing giver jer en aftale, der er ligetil. Dit firma får brugsretten på jeres nye Renault Kangoo, mens leasingselskabet har ansvaret for service og vedligehold. De fleste virksomheder kan ikke undvære bilerne, mens de er på værkstedet, så de fleste leasingaftaler af denne type vil også kunne inkludere erstatningsbiler ved service og reparationer. Prisen og vilkårene på operationelle leasingaftaler udregnes blandt andet på baggrund af et aftalt kilometermaksimum i leasingperioden, hvor du er nødt til at have styr på, hvor meget I realistisk kommer til at køre i den nye Renault Kangoo. Operationel leasing er altså det attraktive valg, hvis I gerne vil kunne fokusere på kunderne og derfor helst vil være garanteret budgetstabilitet og driftsikkerhed, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser og pludselige ekstraregninger.

Er du i en branche, hvor buler og andre mindre skader ikke er et sjældent syn, eller har du ganske enkelt brug for en billigere leasingaftale, end hvad operationel leasing ofte vil være, kan svaret være finansiel leasing. Med denne type aftale har du og dit firma ansvaret for vedligehold og service og vil ikke i samme grad skulle stå til ansvar over for leasingselskabet, når det kommer til nedslidning og skader. Ved indgåelsen af en finansiel leasingaftale vil I skulle aftale en fast pris, som I skal købe bilen til ved udløb af leasingaftalen. Er I ikke interesseret i at beholde bilen, har I ansvaret for at sælge den til samme pris til en tredjepart.

En aftale om finansiel leasing af en Renault Kangoo kan passende blive understøttet af en serviceaftale, der for et fast månedligt beløb giver en dækning på service og vedligehold, der kommer tæt på det, man finder ved en aftale om operational leasing.

Leasing af Renault Kangoo
Sikkerhed i Kangoo

Sikkerhed i Renault Kangoo

Renault Kangoo kommer med en masse udstyr, der sørger for, at din arbejdsdag også er sikker, når du sidder i bilen og er på vej fra opgave til opgave.

Hill Start Assist, der fastholder bremsetrykket, efter du har lettet på foden, når du er parkeret på bakker, kendes fra Renaults personbiler, men er ikke mindre relevant i en fleksibel varebil som Renault Kangoo, når bagrummet er fyldt med varer eller værktøj.

Bakkameraet giver dig overblik over udsynet fra bilens bagende på enten R-LINK-navigationsskærmen eller en lille skærm i bakspejlet. Har du indrettet Renault Kangoo med paneler eller en solid skillevæg, er det altså en funktion, der ikke bare er rar at have, men gør en aktiv forskel for undgå sammenstød med biler, cyklister, fodgængere, eller hvad der ellers måtte være bag din Renault Kangoo. Registrerer bakkameraet forhindringer, bliver du advaret med biplyde, der stiger i intensitet, i takt med at du kommer tættere på forhindringen. 

Udsyn er ikke kun en vigtig del af sikkerheden, når du bakker. Derfor har ingeniørerne installeret sensorer i Renault Kangoo, der automatisk registrerer, hvis det bliver mørkt, og tænder det lange lys eller aktiverer vinduesviskerne, hvis det begynder at regne. På den måde er du sikret overblik og udsyn over vejen og dine medtrafikanter.

Tyverisikring 

De fleste firmaers varebiler er parkeret på offentligt tilgængelige veje eller parkeringspladser. Det gør dem let tilgængelige for tyve, hvilket i 2017 betød mere end 8.000 anmeldelser af tyverier fra varebiler i hele landet. Det var en markant stigning fra året før og er en del af en udvikling, der har budt på flere og flere indbrud det sidste årti.

Udfordringen for mange virksomheder ligger i, at det ville være ufattelig tidstungt at skulle tømme og læsse deres varebiler hver eneste dag for at minimere risikoen for indbrud. Hvis du gerne vil undgå dette scenarie med din nye Renault Kangoo, bør du kigge nærmere på muligheden for tyverisikring af varebilen.

Bliver du ramt af indbrud i din varebil, betyder det ikke bare, at du står uden værdifuldt værktøj, materialer eller udstyr. Der skal betales selvrisiko på forsikringen, der skal bruges tid og ressourcer på dialog med forsikringsselskabet og politiet, og du skal bruge tid på at erstatte, det der er blevet stjålet. Ofte vil et tyveri fra din varebil også være sket med grove midler, så bilen vil være ude af drift, mens skaderne fra indbruddet bliver udbedret. Alt dette er ressourcer og tid, du kunne have brugt på dine kunder, og det understreger tydeligt, hvorfor det er fornuftigt at investere i tyverisikring af din varebil, uanset om det er et køretøj, du allerede ligger inde med, eller en nye Renault Kangoo. Udover den direkte sikring af din bil og dens indhold er vores erfaring, at tydelig og effektiv tyverisikring også har en mærkbar forebyggende effekt.

Hos Autohuset Vestergaard står vi parat med et uforpligtende tilbud på tyverisikring af din nye Renault Kangoo og andre varebiler. Vores erhvervskonsulenter har fingeren på pulsen i forhold til de nyeste løsninger og produkter, så vi kan foreslå en skræddersyet og tilpasset løsning, der passer til din virksomheds behov. Om du er håndværker, transporterer varer eller på anden vis har en last, der skal sikres mod indbrud og tyveri, har vi adgang til løsninger, der passer til dine behov.

Tyveri i Renault Kangoo

Hverdags-glæden i en god varebil

Renault Kangoo er designet til at være en effektiv og alsidig bil, der som både køretøj og arbejdsredskab gør din hverdag nemmere. Håndværkere og andre brugere af varebiler kommer i alle størrelser, så for at alle kan sidde ordentligt i Renault Kangoo, kan rattet og sædet justeres, så de passer – uanset størrelsen på chaufføren. 

Opbevaring betyder meget i en moderne varebil. Uanset om du er digitalt eller analogt anlagt, skal der bruges plads til enten computere og tablets eller penne, notesbøger og måske køreplaner. Mulighederne for opbevaring er mange med blandt andet et handskerum, der med sine 15 liter vil være i stand til at indeholde både bærbare computere og sikkerhedshjelme. Dertil kommer et opbevaringsrum i instrumentbrættet, der passer perfekt til papirer i A4-format, samt et opbevaringsrum over forruden, der både er rummeligt og dybt. Sidst men ikke mindst er der midterkonsollen, der ikke blot udgør et behageligt armlæn, men også har god plads til kopper, en 1,5-liters flaske, snacks eller en madpakke, uden at det roder unødigt.

Renault Kangoo er samtidig bygget til at have køreegenskaber, så den trives, uanset om dine kunder primært findes i byen, eller om du også skal ud på marker, byggeplads eller andre udfordrende terræner. Er der for eksempel mudder, sand, sjap eller sne i udsigt, vil det hjælpe dig rigtig meget at aktivere Extended Grip-funktionen, der arbejder sammen med den Elektroniske Stabilitetskontrol (ESC) for at give Renault Kangoo yderligere trækkraft, hvis underlaget er løst eller glat. Et grønt ikon på instrumentbrættet markerer, at funktionen er tændt, og du vil få en meddelelse om ‘løst terræn’, når behovet opstår og funktionen aktiveres. Du kan også vælge at forberede Renault Kangoo til udfordrende underlag ved at få den leveret med en metalplade, der beskytter undervognen, eller med en forstærket affjedring.

Kommer du tit på byggepladser eller mudrede marker, vil X-Track-teknologien være en nyttig hjælp til at undgå, at Renault Kangoo sidder fast. Systemet registrerer, hvilket hjul der har det mindste greb på underlaget og fører i hvert fald 25 % af kraften til det modsatte hjul, så du og din Renault Kangoo kan klare alle forhold.

Hverdagen I Renault Kangoo

Du skal vælge Renault Kangoo fordi: 

Renault Kangoo kører så godt, at man, når den bare bliver brugt i den daglige bytrafik, helt kan glemme, at det ikke er en personbil, man sidder i. Med sine tilpasningsmuligheder og effektive og alsidige motor, vil den ikke kun være et godt valg til gods- og varetransport i byen, men kan som nævnt også tilpasses til at kunne sejre over selv de mest umedgørlige underlag. Med dens modulopbyggede design har du stor frihed til nemt at indrette bilen efter dine behov, så du ikke bare får en Renault Kangoo, men netop den Renault Kangoo, din virksomhed har brug for.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Compact

14'' stålfælge med navkapsel

ECO-funktion

Fjernbetjent centrallås med 3 knapper

Let tonede ruder

ABS-bremser m EBD & BAS

El-ruder

Førersæde, højdejusterbart med varme

Manuelt justerbare sidespejle

Airbag i førerside

ESC m. Extended Grip & Hill Start Assist

Gummimåtte i varerum

Nødbremseassistent

Bagdøre (uden ruder) åbner 180°

Omdrejningstæller

Opbevaringshylde under taget i kabinen i bilens bredde

Radio med MP3-afspiller, USB og Bluetooth

Rat, højdejusterbart

Reservehjul

Stop & Start

Tripcomputer

Varerumsadskillelse m. rude

Access (inkl. Compact)

15'' stålfælge med navkapsel 195/65 R15

El-sidespejle med varme

Skydedør i højre side (uden rude)

Express (inkl. Access)

El-ruder m. singletouchfunktion i førerside

Fastsurringskroge i varerum

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Renault Arkana og Megane eVision
Da bilerne ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Renault Arkana eller Megane eVision som én af de første.

Tak for henvendelsen!