Peugeot Partner fra siden

Din partner i hverdagen...

Stor og fleksibel varebil, hvor sikkerheden er i top.

Pris ekskl. moms fra 89.990 kr.

Peugeot Partner Van

Søger du en varevogn, der udstråler robusthed og har et kraftfuldt design, er Peugeot Partner det helt rigtige valg. Det er af stor vigtighed for Peugeot, at bilen lever op til alles forventninger og den gennemgår derfor løbende tests for at optimere driftssikkerheden. I testen bliver varevognen udsat for 6 mio. kilometer simuleret kørsel, hvilket betyder, at køreegenskaberne afprøves under barske forhold såsom ekstreme vejrforhold, ujævnt køreunderlag og modstandskraft overfor korrosion som følge af tests.

Peugeot Partner er skabt til en virksomhed med et højt aktivitetsniveau. Med en stor lasteevne og en fleksibel indretning opfylder den nemt kravene, som din virksomhed kan stille til en varevogn. Varerumsvolumen er blandt de bedste indenfor denne kategori og med flexpack versionen, når den op på hele 4,1 m3 i volumen. Uanset hvilken model du vælger, får du en varevogn med en formidabel lastekapacitet og en varerumslængde, som spænder fra 1,80 til 2,05 meter og med plads til 3 personer. Vælger du en model med Multiflex dobbeltsæde opnås en varerumslængde på hele 3,25 meter og en højde på 1,25 meter. De to bagdøre, som kan åbnes 180 grader, gør det nemt at laste bilen. Vil du gøre det endnu lettere for dig selv og dine ansatte at på- og aflæsse, er der mulighed for at udstyre Partner med 2 skydedøre.

For at opnå optimal sikkerhed kan du få din Partner leveret med en skillevæg i fuld højde, og varebilen er som standard forsynet med 6 surringsringe, der kan bruges til at fastspænde lasten med. Udvendigt har Partner fået nye hjørnebeskyttere, som er nemme og hurtige at udskifte, såfremt bilen har pådraget sig mindre skader eller ridser i dette område.

SE PRISLISTE Tyverisikring Leasing af varebil Indretning af varebil

Udstyr: 

  • ESP
  • EBD
  • 2-4 airbags
  • Pyrotekniske selestrammere
  • Lavt brændstofforbrug
  • FAP partikelfilter er standard på alle dieselmotorer

Der er en 7” touch-skærm integreret i instrumentbrættet, hvilket gør det nemt for dig at aflæse og benytte de forskellige funktioner som fx navigation, da skærmen er indenfor rækkevidde.

Et bakkamera aktiveres automatisk når bilen sættes i bakgear, og føreren af bilen kan ved hjælp en af 7” touch skærm se området bag bilen, og derved enkelt og sikkert bakke uden problemer. Du kan derudover vælge parkeringssensorer, som både visuelt og akustisk, advarer om forhindringer. I kombination med dete bakkameraet har det aldring været mere enkelt at bakke en varebil.

Active City Brake systemet aktiverer bremserne automatisk, så længe hastigheden holdes under 30 km/t. Systemet er med til at forhindre eller begrænse konsekvenserne i tilfælde af, at føreren ikke når at bremse i tide.

Km/l: 15,9-18,5 | CO2: 142-167 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardustyr

Enkelt passagersæde

El-betjente sideruder

El-betjente sidespejle

Centrallås med fjernbetjening

4-vejs justertbart rat

Airbag, fører og passager

Sædevarme, fører- og passagersæde

ESP, ABS og EBD

Zap (inkl. Standard)

Aircondition

Højre skydedør

Radio/CD med Bluetooth og USB

Fartpilot med begrænser

Øget lasteevne

El-sammenklappelige sidespejle med varme

Bagdøre med ruder, varme og visker/vasker

Flex (inkl. Zap)

2-personers multiflex passagersæde

SMEG soundsystem med 7" touch-skærm med PARTNER STANDARD Sædevarme, fører- og passagersæde El-betjente sidespejle Lakerede kofangere, sidelister, dørhåndtag MirrorScreen, Apple CarPlay & Bluetooth

Sideairbags til fører og passager

3-vejs justertbart førersæde

Premium (inkl. Flex)

Lakerede kofangere, sidelister, dørhåndtag LED kørelys og tågelygter foran

Lys- og regnsensor Aut. nedblændeligt bakspejl

Automatisk Klimaanlæg

Parkeringssensorer, for og bag

Bakkamera

Læderrat

Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!