Peugeot Partner fra siden
Pris ekskl. moms fra 114.900 kr.

Peugeot Partner Van

Peugeot Partner Van er den ideelle varebil i kompaktklassen. I Partner får du gennemtænkte løsninger der kombinerer et stort varerum med komfort og sikkerhed i kabinen. Bilen kommer med det intuitive I-Cockpit der giver dig komfort, som du ellers kun oplever i personbiler. Head-up display giver dig en afslappet kørsel, og med den store 8” touchskærm er betjeningen af bilens funktioner gjort væsentlig lettere.

Kabinen i Peugeot Partner Van er større end du tror, og selv en høj chauffør vil finde sig godt til rette i de forbedrede pladsforhold. Hertil kommer en indretning der passer godt til hverdagen, kabinen er indrettet med arbejdsbord til computer eller Ipad og god aflægningsplads.

Søger du en varevogn, der udstråler robusthed og har et kraftfuldt design, er Peugeot Partner det helt rigtige valg. Det er af stor vigtighed for Peugeot, at bilen lever op til alles forventninger og den gennemgår derfor løbende tests for at optimere driftssikkerheden. I testen bliver varevognen udsat for 6 mio. kilometer simuleret kørsel, hvilket betyder, at køreegenskaberne afprøves under barske forhold såsom ekstreme vejrforhold, ujævnt køreunderlag og modstandskraft overfor korrosion som følge af tests.

Peugeot Partner er skabt til en virksomhed med et højt aktivitetsniveau. Med en stor lasteevne og en fleksibel indretning opfylder den nemt kravene, som din virksomhed kan stille til en varevogn. Varerumsvolumen er blandt de bedste indenfor denne kategori og med flexpack versionen, når den op på hele 4,1 m3 i volumen. Uanset hvilken model du vælger, får du en varevogn med en formidabel lastekapacitet og en varerumslængde, som spænder fra 1,80 til 2,05 meter og med plads til 3 personer. Vælger du en model med Multiflex dobbeltsæde opnås en varerumslængde på hele 3,25 meter og en højde på 1,25 meter. De to bagdøre, som kan åbnes 180 grader, gør det nemt at laste bilen. Vil du gøre det endnu lettere for dig selv og dine ansatte at på- og aflæsse, er der mulighed for at udstyre Partner med 2 skydedøre.

For at opnå optimal sikkerhed kan du få din Partner leveret med en skillevæg i fuld højde, og varebilen er som standard forsynet med 6 surringsringe, der kan bruges til at fastspænde lasten med. Udvendigt har Partner fået nye hjørnebeskyttere, som er nemme og hurtige at udskifte, såfremt bilen har pådraget sig mindre skader eller ridser i dette område.

Masser af udstyr i Partner Van:

Der er en 7” touch-skærm integreret i instrumentbrættet, hvilket gør det nemt for dig at aflæse og benytte de forskellige funktioner som fx navigation, da skærmen er indenfor rækkevidde.

Et bakkamera aktiveres automatisk når bilen sættes i bakgear, og føreren af bilen kan ved hjælp en af 7” touch skærm se området bag bilen, og derved enkelt og sikkert bakke uden problemer. Du kan derudover vælge parkeringssensorer, som både visuelt og akustisk, advarer om forhindringer. I kombination med dete bakkameraet har det aldring været mere enkelt at bakke en varebil.

Active City Brake systemet aktiverer bremserne automatisk, så længe hastigheden holdes under 30 km/t. Systemet er med til at forhindre eller begrænse konsekvenserne i tilfælde af, at føreren ikke når at bremse i tide.

Km/l: 15,9-18,5 | CO2: 142-167 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

SE PRISLISTE Tyverisikring Leasing af varebil Indretning af varebil

Book en Peugeot Partner Van ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Mere plads og flere indretningsmuligheder

Du bliver overrasket over hvor meget plads du får en i Peugeot Partner VAN. Godt nok er Partner VAN en kompakt varebil, der egner sig rigtig godt til opgaver i byen, men du få en varerum på helt op til 4,1 m3 hvilket er meget plads for kompaktklassen. Mulighederne for at indrette varerummet til netop dit behov er mange, og giver dig en mere effektiv hverdag. Til mange brancher findes der allerede en tilpasset reolløsning eller varerumsopdeling, der tager højde for netop din breches krav til indretning af varerummet. Findes der ikke allerede en løsning, tilbyder også at designe varerummet efter netop din behov. Vi kan i 3D vise forskellige indretninger og opdelinger på computeren, det gør det lettere at for dig at vælge den helt rigtige løsning. I Peugeot Partner VAN kan du overveje en opbygning med reol venstre side af varerummet, den giver nem adgang til dit værktøj, så du ikke skal bruge tid på at lede efter det når du står ude ved kunden. Hvis du vælger en reol i fuld længe vil du få stor glæde af at vælge bilen med venstre skydedør, så har du dine allermest nødvendige ting lige ved hånden når du stiger ud af bilen – det giver hurtig og lønsom betjening af dine kunder.

Peugeot Partner Van

Peugeot Partner Van

Peugeot Partner Van

Peugeot Partner Van

Leasing af Peugeot Partner VAN

Har Peugeot Partner Van fanget din interesse, så vil bør du overveje dine muligheder for at lease bilen. Leasing af Peugeot Partner Van er meget populært. Ganske enkelt på grund af den fleksibilitet du oplever når du vælger erhvervsleasing. Leasing giver først og fremmest minimal pengebinding i bilen, så du i stedet kan bruge din likviditet på at udvikle din virksomhed. Der er også omkostninger til tinglysning, som du ikke har når du vælger en leasingaftale. En leasingaftale ved en af Autohuset Vestergaards samarbejdspartner sker efter dine ønsker, leasingaftalen er typisk 36, 48 eller 60 måneder. Måned efter måned kender din ydelse, så du kan lægge et retvisende budget. Som erhvervsdrivende skal du også være opmærksom på at du har fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Ved at lease hos Autohuset Vestergaard får du de bedste muligheder, da vi samarbejder med flere udbydere af erhvervsleasing, og har stor erfaring i at finde den rigtig partner uanset om du har én bil eller en hel flåde.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Peugeot Partner Van online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Leasing type og Serviceaftale til Peugeot Partner VAN

Når du vælger leasing aftale vælger du samtidig hvordan du vil servicere din nye varebil.

Vælger du operationelleasing, skal du ikke bekymre dig om service og vedligeholdelse af din nye varebil. Her er service inkluderet i leasingaftalen og du skal ikke betale mere end din månedlige ydelse. Det kan være en fordel for dig at vælge operationel leasing hvis du kender dit kørselsbehov og gerne vil slippe for bekymringerne omkring service og vedligeholdelse, med operationel leasing kan du være sikker på at din varebil altid er klar til at betjene dine kunder.

Vi du gerne selv står for service af din nye Peugeot Partner Van på samme måde som hvis havde du købt bilen, så skal du vælge finansiel leasing. Denne leasing type indeholder ikke service og vedligeholdelse af bilen, her skal du følge den serviceplan fabrikken foreskriver.

Hvis finansiel leasing er mest oplagt for dig, måske fordi du ikke kender dit kørselsbehov eller gerne vil købe bilen efter endt leasingperiode, så skal du selv stå for service og vedligeholdelse af bilen. Hvis du ikke selv vil stå med den risiko, har du muligheden for at tilkøbe udvidet garanti på bilen eller vælge en Vestergaard tryghedsaftale. Tryghedsaftalen dækker service og vedligehold i perioden. Spørg din erhvervskonsulent serviceaftaler og udvidet garanti til finansiel leasing.

Peugeot Partner Van

Peugeot Partner Van

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Zap

Peugeot i-Cockpit

Radio RD6 m. 12V stik, USB, Bluetooth og AUX stik

Fuld ståladskillelse mellem kabine og varerum

6 airbags

Sædevarme i fører- og passagersæde

Komfort førersæde m. armlæn og lændestøtte

Enkelt passagersæde

Højre skydedør

Dobbelte bagdøre m. 180 graders åbning

Fjernbetjent centrallås

Elektrisk justerbare sidespejle

El-betjente sideruder

Seks fastsurringsringe i bunden af varerummet

Indirekte dæktryksovervågning

Hill Holder Control

Akustik Pakke 1

Plus (inkl. Zap)

Automatisk nødbremse, aktiv vognbaneassistent, fartpilot med begrænser og skiltegenkendelse

Multiflex dobbeltpassagersæde med ModuWork og drejelig PC holder

Radio med 8” touch-skærm, MirrorScreen, Apple CarPlay, 12V stik, 2 x USB og Bluetooth

Forrude m. Visker de-icer

Elektrisk håndbremse

Aircondition

Yderligere fire fastsurringsringe i mellem højde af varerummet

12v stik, LED lys og skridsikkert gulv af plastik i varerummet

Komfort førersæde m. lændestøtte

Multifunktionsrat

P-sensorer bag

El-betjente sideruder m. antiklem og one-touch

El-sammenklappelige sidespejle m. varme

Tågelygter foran

VisiPack (lys- og regnsensor)

Akustik Pakke 2

Grip (inkl. Plus)

Off Road Pakke

Avanceret Grip Control

Multiflex dobbelt passagersæde

Akustik Pakke 1

Ultimate (inkl. Plus)

Surround Rear Vision

Open & Go nøglefri adgang og start, elektrisk lås af brændstofdæksel og 1 ekstra fjernbetjent nøgle

Automatisk klimaanlæg

Akustik Pakke 3

Lakerede sidespejle, sidelister, dørhåndtag og bagkofanger

Komfort førersæde m. armlæn og lændestøtte

Enkelt passagersæde

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!