Peugeot e-208

Få en elektrisk oplevelse i Peugeot e-208

Den nye e-208 er på vej - vi forventer den lander i starten af 2020. Du kan allerede nu forhåndsreservere den for et mindre depositum.

Peugeot e-208

Bliv elektrisk med den nye elbil fra Peugeot

Mere sporty og 100% elektrisk

Den nye e-208 er Peugeots nyeste skud på stammen – og ovenikøbet en elektrisk en af slagsen. E-208 er 100% elektrisk, samtidig med at den er både elegant og sporty. I den nye elbil er der ikke sparet på detaljerne - den har det nyeste højteknologiske udstyr og den er både længere, bredere og lavere end sin forgænger. Indvendigt byder den blandt andet på Peugeot i-Cockpit i 3D og head-up display. Gennemgående er den nye elbil gennemført fra ydre til indre, og har en masse af byde på!

Eksteriør – bilens fantastiske ydre

Den nye elbil er formet anderledes end sin forgænger, og bygget på den nyeste generation platform fra Peugeot. Dette betyder at den er både lavere, længere og bredere - sammenlignet med den tidligere 208 model. Den har en længere og fladere motorhjelm, hvilket gør at den får mere harmoniske, strammere og forførende detaljer.

Peugeots visuelle signatur er selvfølgelig også at finde på denne model – de tre løveklør som Full LED forlygter (GT Line). Den velkendte og markante kølergrill er også en del af bilens design, som fuldendes med løvelogoet og 208 emblemet. Bagendens lygter er ligeledes udformet som tre løveklør – de er placeret i hver side af det tværgående sorte bånd, som er med til at karakterisere bilen.

Farve

Udover sort, hvid og grå fås den nye elbil i tre karakteristiske farver: Faro gul, Vertigo blå og Elixir rød. Taget kan ligeledes vælges i sort lak, som kontrast til de friske farver. Der er altså rig mulighed for at gøres bilen personlig med sit farvevalg.

De visuelle kendetegn

Bilen kommer med en række visuelle kendetegn, som gør at den skiller sig ud på vejen. Den kan kendes på:

 • Kølergrillen med farvedetaljer i samme farve som bilen
 • Løvelogo i dichroisk materiale – dette gør at farven på løven skifter afhængigt af lyset
 • ”e-208” emblem
 • "Løvens klør" lygter 

Interiør – bilens velovervejede indre

Den nye 208 er yderst rummelig – på trods af der skal være plads til batteriet, er der samme plads i kabinen og i bagagerummet som i benzin- og dieselmodellerne. Dette skyldes af batteriet er placeret under gulvet. Batteriet optager i øvrigt 220 L og er et 50 kW høj kapacitets batteri, som efter WLTP-standard, giver bilen en rækkevidde på 340 km.  

Batteriet – de rå fakta:

 • Optager 220 L
 • 50 kW kapacitet
 • 340 km rækkevidde (efter WLTP)
 • Garanti: 8 år eller 160.000 km

Motoren

Elbilen kommer med en 100 kWh elmotor, som giver 136hk og en kraftig acceleration med et drejningsmoment på 260 Nm. Dette giver tre forskellige køremåder at vælge imellem:

 • Eco – denne optimerer rækkevidden
 • Normal – giver en optimal komfort til hverdagskørsel
 • Sport – fokus på performance, her udnyttes alle hestekræfter og drejningsmomentet/accelerationen

Varme – det gennemtænkte varmesystem

Bilen har et yderst gennemtænkt varmesystem, som er med til at gøre hverdagen lettere for dig. Bilen kommer med et 5 kW varmelement – en varmepumpe. Varmepumpen har en automatisk temperaturregulering i kabinen, som er programmerbar via den touchskærm der er i bilen eller den tilhørende app (MyPeugeot). Her er det, alt efter udstyrsvarianten, også muligt at styre sædevarmen.

Reserver nu og vær blandt de første til at få den nye elbil

Kan du heller ikke vente til den nye elbil lander? Så kan du allerede nu forhåndsreservere den – på den måde er du sikret at være blandt de første, til at vise den frem på vejene.

Reservationsbeløb er 5.000,-*

Vi forventer at bilen kan leveres i starten af år 2020.

RESERVER HER

* Du kan altid annullere din reservation. Annullering medfører at du mister din reserverede rettighed til at købe en Peugeot e-208. Ved annullering vil du få tilbagebetalt dit depositum hurtigst muligt, som beskrevet i vilkår og betingelser.

Ved at reservere den nye Peugeot e-208 accepterer du oplysningerne under ’vilkår og betingelser’, og at importøren/Peugeot forhandler kan tage kontakt til dig for at informere dig mere om den nye Peugeot.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!