Peugeot Boxer bagende

Den største af Peugeots varebiler

Robust og effektiv, men alligevel støjsvag - en Boxer efter dine mål.

Pris ekskl. moms fra 199.990 kr.

Peugeot Boxer

En varevogn skal være både praktisk og robust, men samtidig understøtte din virksomhed og være med til at styrke dit image udadtil. Boxer har et bredt modelprogram, som kan tilpasses din virksomhed, uanset dine erhvervsmæssige behov.

Peugeot Boxer er blevet testet under ekstreme forhold og har gennemgået 4 mio. kilometers testkørsel, hvor varebilen blandt andet er blevet udsat for temperaturudsving fra -20 til +40 grader og kørsel i ujævnt terræn. For at sikre et højt kvalitetsniveau og opnå en bedre beskyttelse mod korrosion under påvirkning af saltvand, har Boxer gennemgået mere end 1000 kørsler i saltvand uden afskylning. Herudover er dørenes holdbarhed blevet testet ved at smække med dem 500.000 gange. Ydermere, har karrosseriet på varebilen fået tilføjet en række forbedringer, som er med til at øge holdbarheden og reducerer støj, samtidig er hængsler på bagdøre og sideskydeføre blevet forstærket.

Peugeot Boxer leveres med hele 8 forskellige varerumstørrelser, fra 8m3 (version L1H1) til den mest rummelige på 17 m3 (version L4H3). Med en varerumstørrelse på 17m3 er version L4H3 blandt de bedste i den varebilsgruppe. Læssehøjden, som spænder fra 493 til 602, gør den nemt at laste, og vil du have nemmere adgang til varerummet kan du vælge en eller to sideskydedøre.

SE PRISLISTE Tyverisikring Indretning af varebil Leasing af varebil

Der er flere udstyrspakker, enten som standard eller tilvalg, som er med til at lette og sikre dig i din hverdag:

 • Parkeringshjælp
 • Bakkamera
 • Bærbar navigation inkl. bakkamera
 • Fartpilot
 • Fast fartbegrænser
 • Navigationsradio med 7” touch-skærm
 • Sikkerhedslygte
 • Alarm
 • Ratbetjent radio med Bluetooth og USB Radio/CD
 • ESP
 • ABS-bremser
 • EBA (nødopbremsningssytem)
 • ASR (anti-spin)
 • EBD (elektronisk bremsefordeling)

Peugeot Boxer tilbyder fire motorvarianter i den kraftfulde og økonomiske BlueHDi-serie - 110, 130, 163 hk. Boxer er yderligere forsynet med en takthjulskæde, som ikke skal udskiftes, modsat en tandrem. Med en servicevedligeholdelse, der er ændret fra 40.000 km til 48.000 og det nyeste indenfor BlueHD teknologi, får du en yderst effektiv og robust varevogn, hvor driftsomkostninger er holdt nede.

Km/l: 16,1-17,2 | CO2: 154-164 g/km| Energimærke: C

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Book en Peugeot Boxer ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indretning af din Boxer

Din varebil skal være en effektiv arbejdsplads på fire hjul. Uanset om din nye Peugeot Boxer primært skal bruges til varer, materialer eller værktøj, eller om du har brug for et arbejdsbord og strømudtag i varerummet, har vi hos Autohuset Vestergaard stor erfaring med at sælge og indrette varebiler. Vores erhvervskonsulenter har stor erfaringen med at udarbejde forslag til, hvordan din nye Peugeot Boxer skal indrettes.

Har du særlige behov til indretningen, eller din brug af bilen – så har vi løsningen. Vi har stor erfaring med at indbygge strøm i varebiler, så du har 220v udtag i varerummet. Vi har strømpakker med forskellig kapacitet, fra et enkelt udtag til opladning af alt dit elværktøj uden at skulle koble bilen til elnettet.

Når du tænker på indretning af din nye Peugeot Boxer, skal du også tænke sikring af varerummet. Vil du være sikker på at dit udstyr er sikret i varerummet, så har vi stor erfaring med installation af både manuelle og automation låsesystemer, der sikrer dit udstyr i varerummet. Når du køber en ny varebil, skal du huske være opmærksom på om din forsikring stiller krav om sikring af varerummet, ofte kan du opnå en billigere forsikringspræmie når du vælger at installerer ekstra sikring af dit varerum. spørg vores erhvervskonsulenter de finder hurtigt den løsning som dit forsikringsselskab stille krav om.

Vores erhvervskonsulenter står parat til at få afdækket din virksomheds behov, så vi kan finde en effektiv løsning, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye Peugeot Boxer.

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Peugeot Boxer online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Leasing af Peugeot Boxer

Har du først fundet ud af at Peugeot Boxer opfylder dit behov, så bør du overveje en leasingaftale. Leasing af Peugeot Boxer er populært på grund af de fordele der er for dig og din virksomhed. Du får et meget fleksibelt produkt når du vælger erhvervsleasing. Leasing giver først og fremmest minimal pengebinding i bilen, så du i stedet kan bruge din likviditet på at udvikle din virksomhed. Der er også omkostninger til tinglysning, som du ikke har når du vælger en leasingaftale. En leasingaftale ved en af Autohuset Vestergaards samarbejdspartner sker efter dine ønsker, leasingaftalen er typisk 36, 48 eller 60 måneder. Peugeot Boxer er særlig attraktiv at lease, da den månedlige ydelse samt udbetalingen er meget attraktiv. Når du vælger leasing, kender du fuldstændigt din månedlige ydelse i hele perioden, og du kan lave et budget for dine transportomkostninger der ikke skrider. Som erhvervsdrivende har fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

Airbag, førerside

El-betjente sideruder

El-betjente sidespejle med vidvinke

Webasto oliefyr med timer

Skydedør i højre side

Dobbelte bagdøre

Fjernbetjent centrallås med separat låsning af varerum

Ratbetjent radio med Bluetooth, USB og 4 højttalere

Premium (inkl. Standardudstyr)

Aircondition

Fartpilot med begrænser

LED kørelys foran

El-sammenklappelige sidespejle med vidvinkel og varme

Læderrat og -gearknop med kromdetaljer

Multijusterbart førersæde med armlæn

Radio/CD med 5” touch-skærm, Bluetooth og USB

Premium+ (inkl. Premium)

Bakkamera

Parkeringssensorer bag

Ultimate (inkl. Premium+)

Automatisk klimaanlæg

Navigation

Vægtjusterbart førersæde

Alufælge

Automatisk kørelys og regnsensor

Tågeforlygter

Tågeforlygter

Vognbaneassistent, automatisk fjernlys og skiltegenkendelse

Lakeret forkofanger (kun til 335 og ifm. metallak)

Passager airbag

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!