Priser fra 299.990 kr.

308 Hatchback eller 308 Stationcar

NYHED! - Nu kan 308 prøvekøres.

Ny Peugeot 308 5-dørs og stationcar forventes klar til levering i august.

Peugeot 308 er ikke bare smuk at se på. De stramme linjer og øjne, der ikke er til at glemme igen. Den er fuld af overraskelser og kan på alle måder dække dit behov. Om det er en sporty hatchback eller en SW med plads til hele familien, så er dette bilen for dig. Bilen byder nemlig også på al det teknologi og effektivitet, du kan ønske dig af en bil i denne klasse. Cockpittet, det stilrene design, miljøbevidstheden og selve kvaliteten er bare 4 grunde til at vælge 308'er.

Med et modelprogram, der har noget for enhver bilejers smag, som både byder på rummelighed, design og sport, kan du ikke være i tvivl. Man kan ikke undgå at lægge mærke til denne bil, da kvaliteten sprudler ud af den. 308 modellen har et stilrent og velafbalanceret look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Foruden dette har bilen eksklusivt LED-lys, som er med til at give bilen et karakteristisk high-tech look og gør den letgenkendelig.

Indvendigt vil man opleve en stilren og rummelig kabine, som er designet til at give føreren de bedste forudsætninger for at køre bilen. Den har et af de største bagagerum i sin klasse. Den retvinklede kasseform gør det yderst praktisk og rummeligt. Den totale volumen ligger på hele 470 L, hvilket gør det muligt at have plads til alles bagage.

308 5D - Km/l: 17,5-90,9 | CO2: 25-129 g/km | Energimærke: A+
308 SW - Km/l: 17,5-90,9 | CO2: 25-129 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE 5 DØRS VIS PRISLISTE SW

NY PEUGEOT 308 OG 308 SW

Nu er det din tur til at opleve køreoplevelserne, der når nye højder i den nye 308 plug-in hybrid.

Peugeot 308 First Selection plug-in hybrid 180hh EAT8

fra 349.990,-

Peugeot 308 Stationcar First Selection plug-in hybrid 180hh EAT8

fra 364.990,-

FIRST SELECTION UDSTYR INKLUDERER

 • 180˚ bakkamera
 • 3D-navigation
 • open & Go - Nøglefri betjening
 • i-Toggles
 • 17" alufælge "Halong"
 • Adaptiv fartpilot
 • Blind spot assist
 • Rear cross traffic alert
 • og meget mere

OPGRADÉR TIL FIRST SELECTION PLUS
FOR 5.000 KR. EKSTRA

 • Opvarmet forrude
 • Opvarmet rat
 • 360˚ kamera
 • City park

*90,9 km/l. CO2 25 g/km. (Jf. WLTP). Prisen er ekskl. metallak. 

NY PEUGEOT 308

NYHED! - Ny Peugeot 308 i 5 dørs og SW

Den helt ny generation af 308 er landet og klar til prøvetur. Det er den første model med det nye Peugeot logo. Du vil kunne vælge mellem benzin, diesel, Plug-in hybrid og senere som ren elbil. 

Udvendigt er linjerne skarpt optrukne. Både for og bag er der avancerede LED-lygter, som giver bilen et markant design. 

Er du klar til en prøvetur?

BOOK PRØVETUR

Se med når Sara Maria og Antonio viser dig rundt i den nye Peugeot 308

Hverdagen i Peugeot 308

Den store 9,7’’ touchskærm, der er drejet let mod føreren og er perfekt integreret i midterkonsollen, giver let og overskuelig adgang til alle funktioner med nogle få tryk på skærmen. Trykknapper og mange genvejsfunktioner sikrer intuitiv betjening med mulighed for brugerdefineret opsætning (fås fra Active-niveau). Derudover har man mulighed for bakkamera, som hjælper med at spotte eventuelle forhindringer. Den store 9,7” touchskærm giver ydermere mulighed for 3D navigation (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel) med TomTom Europakort med dansk tale.

Den højteknologiske touchskærm har nem tilkobling af smartphones ved hjælp af Mirror screen. Mirror screen lader dig anvende din smartphones apps direkte på den store touchskærm. Mirror Screen er et direkte spejlbillede af din iPhone, så du nemt kan tilgå din iPhone uden at tage den ud af lommen.

Ydermere fås den store 7” touchskærm også med Apple Carplay (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel, Apple Carplay er kun tilgængelig på alle iPhone 5 og senere modeller med mindst iOS7.1). Apple Carplay har alle standard funktioner, som du finder på din iPhone. Du kan nemt og hurtigt tilkoble din iPhone, så du ikke bliver forstyrret under kørsel.

Syng med på din yndlingssang, som spiller ud gennem Denon HiFi (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel) systemet i din Peugeot 308. Systemet består af 8 højtalere, en bas-højtaler og en digital forstærker, som er skræddersyet til bilen. Systemet giver dig mulighed for et utal af lydmuligheder, som sikrer dig og dine passagerer en kraftig, præcis og naturlig lyd.

Rummelighed, nærvær og intensitet. Bilen har med sin bagagerumskapacitet på hele 470l god plads til dagligdagens opgaver. Og med sæderne nede får du helt op til 1.309l. Så der er ingen grund til at være bekymret, hvis dagen skulle byde på den helt store shoppetur. Her er foruden plads til alle indkøbsposer også plads til barnevogn. Vil I have barnet med på turen, så passer autostolen perfekt med ISOFIX beslagene, der er at finde på bagsædet.

NY PEUGEOT 308

Peugeot 308 som hybrid

Den nye Peugeot 308 kommer som plug-in hybrid. Der kan vælges mellem 180hk og 225 hk, og de giver begge helt nye køreoplevelser med kombinationen af brændstof, benzin eller diesel og elektrisk energi. Den nye 308'er får et optimeret batteri med en rækkevidde på 60 km ved 100% elektrisk kørsel.

Fordele ved Plug-in Hybrid

Fordelene er mange i den nye 308 PHEV. Kør bl.a. op til 60 km. på ren el. Få op til 225 hk kombineret fra el og brændstofmotor. Kørsel med 0 g Co2 ved elektrisk kørsel. For at få fuldt udbytte af hybridsystemet i den nye 308'er, bør batteriet oplades regelmæssigt. Den nye Peugeot 308 oplades nemt og hurtigt. På ca. 10 timer via en almindelig stikkontakt og på ca. 4 timer via en walboks.

NY PEUGEOT 308

Køreprogrammer i ny 308

Kørerprogrammerne er mange i den nye Peugeot 308 plug-in hybrid. Ved valg af Electric køres der 100% på elektrisk kørsel og endda op til 135 km/t. 
I køreprogrammet Hybrid skiftes der automatisk mellem elektrisk funktion og brændstoffunktion for at optimere anvendelsen af energityperne. Køreprogrammet Sport er også en mulighed. Her kombineres den samlede effekt fra forbrændingsmotoren og elmotoren og giver dermed den maksimale ydeevne. 

Genvinding af energi ved bremsning

Med systemet er det muligt at genvinde energi under deceleration og bremsning. Ved normale forbrændingsmotorer går denne energi tabt. Med den energi genoplades drivbatteriet delvist og øger dermed bilens rækkevidde ved el-kørsel. Dens Brake funktion kan aktiveres for at opnå deceleration af bilen uden at træde på bremsen. Det fungerer ligesom en motorbremse og giver desuden mulighed for at oplade batteriet.

Behov for en Peugeot ekspert ?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Skal din nye Peugeot 308 være lidt mere speciel ?

Ønsker du at skille dig ud i trafikken, og ønsker du at kunne trække fra de fleste ved lyskrydset? Så er GT eller GT Line noget for dig. Med samme egenskaber, som du finder i standardudgaven, er de her på GT’eren endnu mere raffinerede.

Bliv set på gaden og lad folk dreje hovederne, når de kigger på en GT eller GT Line. Med sportsaffjedring og en vognhøjde, der er sænket 10 mm, vil du mærke, hvordan bilen klistrer sig til vejen. Med den frække og ekspressive front er bilen ikke til at tage fejl af. Motorhjelmen er placeret lige over det lodrette kølergitter med ternet mønster, og en dynamisk kofanger giver bilen karakteristik. Med til at give bilen et sporty look, er også glæden af at kunne kigge på skørter, sort spoiler, og en dobbelt rørhale sikrer dig en solid og tilfredsstillende brummen.

Bliv genkendt på vejene med et skarpt look. Foran finder du en integreret lyssignatur med Full LED forlygter, som understreger det sporty look. Både nat og dag. Lyssignaturen fremstår elegant og stilren med de rullende LED blinklys og LED tågelygter.

Indvendig i Peugeot 308 GT

Indvendig er bilen lige så raffineret og eksklusiv som bilens eksteriør. Når du åbner dørene, vises en GT velkomstmeddelelse i instrumentgruppen på en specialdesignet baggrund. Når du sætter dig ind i kabinen, er de røde syninger det første, man lægger mærke til. Detaljerne i de alcantara betrukkede sportssæder giver bilen et sportsligt og intensiv look. Materialerne, der er valgt, er lækre og eksklusive og giver bilens indre masser af sjæl. Sætter du dig i de højdejusterbare sæder, finder du både lændestøtte og massage. Massagen aktiveres med et enkelt klik på knappen på siden af sædet.

Aluminiumsdetaljer og det lille kompakte læderrat. Som standardudgaven sidder du nemt og behageligt i Peugeot i-Cockpit, som nemt og overskueligt giver adgang til bilens funktioner. Fordi der står GT bag på, betyder det ikke, at du går ned på plads. Du finder stadig lige så meget plads, som i standard 308-udgaven. På bagsæderne finder du ISOFIX, hvis du hurtigt skal køre børnene i børnehave eller i skole. Du får her Driver Sport Pack som standard, og du kan derfor altid være sikret højst mulig ydelse, når du trykker på ”Sport” knappen.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Peugeot 308 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Peugeot 308 SW (Stationcar) så har du masser af plads

Føler du, at pladsen i 308 ikke helt imødekommer dine behov, så skal du ikke ret langt, før det behov er opfyldt. Peugeot 308 findes også som stationcar. De kalder den 308 SW, og den byder på endnu mere plads.

Med samme smukke front, de skarpe linjer og samme motor er dette bilen med ekstra stort bagagerum. Skal der være plads til barnevognen OG dagligvareindkøbene, så er dette intet problem i 308 SW. Hvor standardudgaven af en 308 har 470 liter kapacitet i bagagerummet, får du i SW-udgaven HELE 660 liter bagagerumskapacitet, før du lægger sæderne ned. Med den smarte ”Magic Flat” funktion, der kommer til bagsæderne, får du abnorme 1.775l kapacitet i bagagerummet og gør dermed bilen til en af de mest rummelige i sin klasse.

308 SW fås i samme udstyrsmodeller og med samme motorer som ved 308 5-dørs. Det betyder, at den både fås som GT Line og som GT. Du vil få samme fantastiske køreglæde, bare med mere plads.

Sikkerhed i Peugeot 308 

Sætter du dig bag rattet i din Peugeot 308, skal du ikke frygte for hverken din eller din families sikkerhed. Bilen er fyldt med udstyr, der på hver sin måde sikrer dig og dine passagerer. Bilen imødekommer alle de krav, som du stiller til din bils sikkerhed.

Aktivt blindvinkelsystem
Synes du, at det er svært at fornemme, om bagvedkørende er i gang med at overhale dig? Få fornemmelsen af at have øjne i nakken og hele tiden føle dig opmærksom på trafikken. Aktivt blindvinkelsystem er ved hjælp fra ultralydssensorer placeret til at dække området uden for dit synsfelt. Vil et objekt være inden for sensorerne, vil en LED i sidespejlene advare om eventuelle biler, lastbiler, eller sågar cykler. Systemet virker fra 12 km/t og op til den pågældende fartgrænse.

Bakkamera med 180 graders view
Føler du, at det er svært at vurdere bilens længde, når der skal parkeres? Så vil du føle, hvordan bakkamera med 180 graders view giver dig kontrollen tilbage, når du sætter bilen i bakgear. Med det smarte bakkamera vil du nemt og sikkert kunne bakke ud ved hjælp af videoview på den store touchskærm. Bakkameraet gør enhver manøvre i bakgear til en leg. Om det er parallelparkering i midtbyen eller om det er at bakke ud fra din indkørsel. Det har aldrig været nemmere.

Driver Assistant Pack – Adaptiv fartpilot
På en tætpakket motorvej, kan det være utroligt svært at bedømme forankørendes fart, og det kan være hårdt hele tiden at regulere din egen fart. Men med adaptiv fartpilot gør bilen det hele for dig. Adaptiv fartpilot får bilen til selv at holde afstand til forankørende og dermed med til at formindske muligheden for eventuelt harmonikasammenstød. Med adaptiv fartpilot får du fornemmelsen af at ”cruise” gennem landskabet uden at skulle kæmpe med at finde den rette hastighed.

Automatisk nødbremsesystem 
Et intelligent bremsesystem, som er designet til at undgå eller reducere skaderne ved sammenstød. Den automatiske nødbremse er med til at reducer bilens hastighed, hvis du som fører ikke aktiverer bilens bremser hurtigt nok. Et multifunktionskamera er placeret øverst i forruden. Det er i stand til at registrere forhindringer på vejen. Systemet kan registrere køretøjer, der bevæger sig i samme retning med op til 85 km/t, og køretøjer, som stopper med op til 80 km/t. Ydermere kan systemet registrere fodgængere på vejen og aktiveres med helt op til 60 km/t.

Derfor skal du vælge 308: 

308’eren er den perfekte bil til den mellemstore familie, som ikke ønsker en stor bil, men stadig vil have plads til det vigtigste. Bilen er veludstyret og findes i et utal af udstyrsmodeller og et bredt motorprogram, som imødekommer stort set alle behov. Om det er ekstra power i hverdagen eller de lange kørerturer, så er 308’eren skabt til dig.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Active Pack

16" stålfælge "Bergen" (PureTech 110)

16" aluminiumsfælge "Auckland" (PureTech 130/EAT8)

17" aluminiumsfælge "Calgary" (Active Pack HYBRID)

Sort kølergrill med Peugeot logo

Sort kølergrill med krom lameller og Peugeot logo

Sorte rudelister

LED kørelys

LED forlygter

LED baglygter

Sidespejle, sort lakerede + dørhåndtag i bilens farve

Aut. klimaanlæg, 2-zoner AQS (Air Quality System med HE filter)

Centrallås, fjernbetjent med lokaliseringsfunktion

Elektrisk håndbremse

El-ruder, for (one-touch og antiklem)

El-ruder m. børnesikring, bag

El-sidespejle m- varme, sammenklappelige

Fartpilot m. fartbegrænser

Kørecomputer

Læderrat

Drive mode (Sport, normal, ECO, Hybrid, Elektrisk) afhængig af model

Multifunktionsrat, audio og telefoni

Start/Stop knap

P-sensor, bag

Regnsensor

Belysning, bagagerum

Belysning, bagagerum

Læselamper, for (+ bag for First section og GT)

Kopholdere, midterkonsol 2 stk.

Midterarmlæn for

Førersæde, højdejusterbart med lændestøtte

Passagersæde, højdejusterbart

Splitbagsæde 60/40

Varme i forsæder

6 Højttalere

Peugeot i-connect

10" HD touchskærm i farver

10"Digital instrumentering

12v stik i midterkonsol + 2 USB stik for

DAB+ radio

Bluetooth med mulighed for tilkobling af 2 tlf.

Mirrorscreen med trådløs Apple Carplay og Android Auto

ESP (elektronisk stabilitets program)

Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning

Automatisk nødbremsesystem (Active Safety Brake)

Elektronisk startspærre

Dæktryksovervågning

Hill Start Assist

Front Kollision Advarselssystem

Træthedsovervågning

Vejbaneassistent

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags

Afbryderfunktion for passagerairbag

Automatisk låsning af døre v. kørsel samt låsning af bil indefra

Elektrisk servostyring

Isofix beslag på bagsæde (2 stk.)

Højdejusterbare nakkestøtter, for

Højdejusterbare nakkestøtter, bag

Selealarm, for

Selealarm, bag

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for (pyrotekniske)

Selekraftbegrænser, bag (ydre pladser)

Tire repair kit

Allure (Udover Active Pack)

10" HD Edge touchskærm i farver

2 stk. USB stik bag

Peugeot Connect SOS

Automatisk Fjernlys (High Beam Assist)

Aktiv vejbaneassistent (Active Lane Departure Warning)

Blanksort lakeret bagkofanger med krom detaljer

Blanksort lakerede nederste rudelister

LED kørelys "hugtand"

Mørktonede ruder, bag

Rørhaler bag, krom

Solskærm m. makeupspejl for

Belysning, kabine (tidsforsinket)

Midterarmlæn m. skiklap og kopholdere, bag

First Edition (Udover Allure)

17" aluminiumsfælge "Halong"

Rammeløst bakspejl med automatisk nedblænding

Open & Go, nøglefri adgang

P-sensor, for

Opbevaringslommer, ryggen af forsæder

Sportssæder

Peugeot i-connect advance med i-toggles

3D Navigation TomTom med gratis trådløs opdatering

Trådløs opladning af mobil (kræver kompatibel mobil)

180° Bakkamera

Rear cross traffic alert (advarer om tværgående trafik bag bil) - kun med Adaptiv fartpilot

Blindspot Assist

Skiltegenkendelse (Roadsign Recognition)

Driver Assistance Pack, Adaptiv fartpilot EAT8

GT (Udover First Edition)

18" aluminiumsfælge "Kamakura"

Sortlakeret GT kølergrill med krom detaljer og Peugeot logo

Peugeot logo på forskærme

Dørpanelbeskyttelse, rustfrit stål, fodhviler og alu-pedaler

FULL LED Matrix forlygter med adaptiv op og nedblænding

3D LED baglygter

Front og sideskørter

Clean Cabin AQS med partikkelføler i kabine

Loftbeklædning, sort

GT Læderrat

Opvarmet rat 3.500 kr. 3.500 kr. 3.500 kr.

Driver sport pack (kun med EAT8 gearkasse)

Multifunktionsrat med GT logo, audio og telefoni

3D Quartz digital instrumentering

Driver Assistance Pack, Adaptiv fartpilot til manuel gearkasse

Privatleasing af 308 | Skarpe leasing priser på 308

Privatleasing af smart 5-dørs eller rummelige stationcar.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!