Peugeot 308

Vælg 308 i hatchback eller som stationcar

Den nye Peugeot 308 er tilbage i et opdateret design, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Udvendigt fremstår bestselleren med sin nye front, den markante kølergrill og den unikke LED lyssignatur endnu skarpere end sin forgænger. Og indvendigt er det enkle interiør og de rene linjer med til at understrege lige netop den elegance, som kendetegner 308."

Priser fra 229.990 kr.

Peugeot 308

Hatchback eller SW - hvad er dit behov?

INFO VDR. PRIS:
Priser er opdateret efter den nye afgift 2021.

Peugeot 308 er ikke bare smuk at se på. De stramme linjer og øjne der ikke er til at glemme igen. Den er fuld af overraskelser, og kan på alle måder dække dit behov. Om det er en sporty hatchback eller en SW med plads til hele familien, så er dette bilen for dig. Bilen byder nemlig også på alt det teknologi og effektivitet, du kan ønske dig af en bil i denne klasse. Cockpittet, det stilrene design, miljøbevidstheden og selve kvaliteten er bare 4 grunde til at vælge 308'er.

Med et modelprogram der har noget for enhver bilejers smag, som både byder på rummelighed, design eller sport, kan du ikke være i tvivl. Man kan ikke undgå at ligge mærke til denne bil, da kvaliteten sprudler ud af den. 308 modellen har et stilrent og velafbalanceret look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Foruden dette har bilen eksklusivt LED-lys, som er med til at give bilen et karakteristisk high-tech look, og gør den letgenkendelig.

Indvendigt vil man opleve en stilren og rummelig kabine, som er designet til at give føreren de bedste forudsætninger for at køre bilen. Den har et af de største bagagerum i sin klasse. Den retvinklede kasseform gør det yderst praktisk og rummelig. Den totale volumen ligger på hele 470 L, hvilket gør det muligt at have plads til alles bagage.

VIS PRISLISTE VIS PRISLISTE SW

Intensiv køreglæde

For at føle dig som ét med bilen, er 308 integreret med det minimalistiske og attraktive Peugeot i-Cockpit. Med et minimalistisk design, hvor alle detaljer skriger af perfektion og eksklusivitet, er det med til at forbedre dine køreoplevelser. Det kompakte og lækre rat er med til at sikre en fantastisk og stram manøvre af bilen, head-up instrumentgruppen skaber mere komfort, og du har derfor altid mulighed for at kigge på instrumentgruppen uden at udsætte dig selv eller andre for fare.

Peugeot i-Cockpit er den naturlige og bedst mulige placering af førerpladsen. Instrumentbræt, rat og den store 9,7” touch-skærm er inden for kort afstand. Med Peugeot i-Cockpit føler du dig sikker i dine handlinger bag rattet og stort udsyn fra førersædet. Dette er udviklet til dig, der ønsker at mærke bilens intensitet på vejen uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed.

Driver Sport Pack (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel)Udover at sidde behageligt og føle dig i et med bilen på grund af Peugeot i-Cockpit, kan du med et enkelt tryk på ”Sport” knappen i midterkonsollen ændre på flere parametre. Dette er med til at sikre dig endnu mere intensiv og sporty køreoplevelse, så der rigtig er lagt op til sjov. Servostyring og speederpedalen reagerer hurtigere, og du oplever accelerationen med det samme. Motorlyden forstærkes og farverne i instrumentgruppen skifter fra hvid til rød for mere dramatik og intensitet, samt viser flere parametre ved den nye og dynamiske kørsel (turbotryk og effekt). Alt dette er med til at gøre en kedelig hverdag til ren glæde.

308 5D - Km/l: 16,9-21,7 | CO2: 121-132 g/km | Energimærke: A+
308 SW - Km/l: 16,9-21,3 | CO2: 122-134 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få 14 dages fuld fortrydelsesret på din bil

Køber du din nye eller brugte bil hos os, får du som noget helt nyt 14 dages fortrydelsesret. Det betyder ganske enkelt, at du kan fortryde købet af din bil. 

*Regler og vilkår gælder.

LÆS MERE OM FORTRYDELSESRET

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Aktuelle kampagner på Peugeot 308

Peugeot Nytårskur 

Peugeot 308 Evolution BlueHDi 130hk.

Udvalgt udstyr:

 • Digitalt Peugeot i-Cockpit®
 • Open & Go – nøglefri betjening
 • Driver assist pack (adaptiv fartpilot)
 • Sportssæder
 • 3D navigation
 • 180˚ bakkamera
 • 16" alufælge
 • Aut. klimaanlæg
 • Regn- og lyssensor

fra kun 229.990,- 

Fås også som stationcar for kun 15.000 kr. ekstra.

*Energimærke: A+ | Km/l: 21,7 | Co2: 119 g/km. (Jf. WLTP). Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen er ekskl. metallak. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt tastefejl. Priserne er baseret på det fremlagte lovforslag om ny registreringsafgift med virkning fra d. 18. december 2020. De nye registreringsafgifter er endnu ikke vedtaget ved lov, hvorfor der kan forekomme ændringer af afgiftens størrelse og virkningstidspunkt. Viste udsalgspriser gælder ved indregistrering fra 01.01.2021.

Gør hverdagen nem og overskuelig

Den store 9,7’’ touchskærm, der er drejet let mod føreren, og er perfekt integreret i midterkonsollen giver let og overskuelig adgang til alle funktioner med nogle få tryk på skærmen. Trykknapper og mange genvejsfunktioner sikrer intuitiv betjening, med mulighed for brugerdefineret opsætning (fås fra Active-niveau). Derudover har man mulighed for bakkamera, som hjælper med at spotte eventuelle forhindringer. Den store 9,7” touchskærm giver ydermere mulighed for 3D navigation (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel) med TomTom Europakort med dansk tale.

Den højteknologiske touchskærm har nem tilkobling af smartphones ved hjælp af Mirror screen. Mirror screen lader dig anvende din smartphones apps direkte på den store touchskærm. Mirror Screen er et direkte spejlbillede af din iPhone, så du nemt kan tilgå din iPhone, uden at tage den ud af lommen.

Ydermere fås den store 7” touchskærm også med Apple Carplay (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel, Apple Carplay er kun tilgængelig på alle iPhone 5 og senere modeller med mindst iOS7.1). Apple Carplay har alle standard funktioner, som du finder på din iPhone. Du kan nemt og hurtigt tilkoble din iPhone, så du ikke er forstyrret under kørsel.

Syng med på din yndlingssang, som spiller ud gennem Denon HiFi (ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel) systemet i din Peugeot 308. Systemet består af 8 højtalere, en bas-højtaler og en digital forstærker, som er skræddersyet til bilen. Systemet giver dig mulighed for et utal af lydmuligheder, som sikrer dig og dine passagerer en kraftig, præcis og naturlig lyd.

Rummelighed, nærvær og intensitet. Bilen har med sin bagagerumskapacitet på hele 470l god plads til dagligdagens opgaver. Og med sæderne nede, får du helt op til 1.309l. Så der er ingen grund til at være bekymret, hvis det dagen skulle byde på den helt store shoppetur. Her er foruden plads til alle indkøbsposer og plads til barnevogn, vil I have barnet med på turen, så passer autostolen perfekt med ISOFIX beslagene der er at finde på bagsædet.

Peugeot 308 GT Line og GT – Bilen man gerne vil ses i

Ønsker du at skille dig ud i trafikken og ønsker du at kunne trække fra de fleste ved lyskrydset? Så er GT eller GT Line noget for dig. Med samme egenskaber som du finder i standardudgaven, er de her på GT’eren endnu mere raffineret.

Bliv set på gaden og lad folk dreje hovederne, når de kigger på en GT eller GT Line. Med sportsaffjedring og en vognhøjde der er sænket 10 mm, vil du mærke hvordan bilen klistrer sig til vejen. Med den frække og ekspressive front, er bilen ikke til at tage fejl af. Motorhjelmen er placeret lige over det lodrette kølergitter med ternet mønster, og en dynamisk kofanger, giver bilen karakteristik. Med til at give bilen et sporty look, får du glæden af at kunne kigge på skørter, sort spoiler og en dobbelt rørhale sikrer dig en solid og tilfredsstillende brummen.

Bliv genkendt på vejene med et skarpt look. Foran finder du en integreret lyssignatur med Full LED forlygter, som understreger det sporty look. Både nat og dag. Lyssignaturen fremstår elegant og stilrent med de rullende LED blinklys og LED tågelygter.

Ekstra power – ekstra køreglæde

Under motorhjelmen finder du den eksklusive PureTech benzinmotor med 225 hk, som sammen med den nye EAT8 automatikgearkasse giver bilen overskud og højest mulig ydeevne.

Indvendig er bilen lige så raffineret og eksklusiv som bilens eksteriør. Når du åbner dørene, vises en GT velkomstmeddelelse i instrumentgruppen på en specieldesignet baggrund. Når du sætter dig ind i kabinen, er de røde syninger det første man lægger mærke til. Detaljerne i de alcantara betrukket sportssæder giver bilen et sportsligt og intensiv look. Materialerne der er valgt, er lækre og eksklusive og giver bilens indre masser af sjæl. Sætter du dig i de højdejusterbare sæder, finder du både lændestøtte og massage. Massagen aktiveres med et enkelt klik på knappen på siden af sædet.

Aluminiumsdetaljer og det lille kompakte læderrat. Som standardudgaven sidder du nemt og behageligt i Peugeot i-Cockpit, som nemt og overskueligt adgang til bilens funktioner. Fordi der står GT bag på, betyder det ikke, at du går ned på plads. Du finder stadig lige så meget plads, som i standard 308-udgaven. På bagsæderne finder du ISOFIX, hvis du hurtigt skal køre børnene i børnehave eller i skole. Du får her Driver Sport Pack som standard, og du kan derfor altid være sikret højst mulig ydelse, når du trykker på ”Sport” knappen.

Ønsker du en hatchback uden den store motor, men med et sporty look, fås bilen også som GT-line. Her får du på eksteriør, skørter, spoiler, sortmalet diffusser med dobbelt rørhale afgang, og den velkendte kølergrill. Indvendigt får du de samme røde syninger på sæderne som løber op af instrumentbord, dørbeklædning, rat, gearmanchet og måtter.

Peugeot 308 SW – med plads til det ekstra

Føler du, at pladsen i 308 ikke helt imødekommer dine behov, så skal du ikke ret langt, før det behov er opfyldt. Peugeot 308 findes også som stationcar. De kalder den 308 SW, og byder på endnu mere plads.

Med samme smukke front, de skarpe linjer, og samme motor, er dette bilen med ekstra stort bagagerum. Skal der være plads til barnevognen OG dagligvare indkøbene, så er dette intet problem i 308 SW. Hvor standardudgaven af en 308 har 470 liter kapacitet i bagagerummet, får du i SW-udgaven HELE 660 liter bagagerumskapacitet før du lægger sæderne ned. Med den smarte ”Magic Flat” funktion, der kommer til bagsæderne, får du abnorme 1.775l kapacitet i bagagerummet, og gør dermed bilen til en af de mest rummelige i sin klasse.

308 SW fås i samme udstyrsmodeller og med samme motorer, som ved 308 5-dørs. Det betyder, at den både fås som GT Line og som GT. Du vil få samme fantastiske køreglæde, bare med mere plads.

Sikkerhed

Sætter du dig bag rattet i din Peugot 308, skal du ikke frygte for hverken din eller din families sikkerhed. Bilen er fyldt med udstyr, der på hver sin måde sikrer dig og dine passagerer. Bilen imødekommer alle de krav, som du stiller til din bils sikkerhed.

 

Aktivt blindvinkelsystem
Synes du, at det et svært at fornemme, om bagvedkørende er i gang med at overhale dig? Få fornemmelsen af at have øjne i nakken, og hele tiden føle dig opmærksom på trafikken. Aktivt blindvinkelsystem er ved hjælp fra ultralydssensorer placeret til at dække området uden for dit synsfelt. Vil et objekt være inde for sensorerne, vil en LED i sidespejlene advare om eventuelle biler, lastbiler, eller sågar cykler. Systemet virker fra 12 km/t og op til den pågældende fartgrænse.

Bakkamera med 180 graders view
Føler du, at det er svært at vurdere afstanden på bilens længde, når der skal parkeres? Så vil du føle, hvordan bakkamera med 180 graders view giver dig kontrollen tilbage, når du sætter bilen i bakgear. Med det smarte bakkamera, vil du nemt og sikkert kunne bakke ud, ved hjælp af videoview på den store touchskærm. Bakkameraet gør enhver manøvren i bakgear til en leg. Om det er parallelparkering i midtbyen, eller om det er at bakke ud fra din indkørsel. Det har aldrig været nemmere.

Driver Assistant Pack – Adaptiv fartpilot
På en tætpakket motorveje, kan det være utroligt svært at bedømme forankørendes fart, og det kan være hårdt hele tiden at regulere din egen fart. Men med adaptiv fartpilot, gør bilen det hele for dig. Adaptiv fartpilot får bilen til selv at holde afstand til forankørende, og dermed med til at formindske muligheden for eventuelt harmonikasammenstød. Med adaptiv fartpilot får du fornemmelsen af at ”cruise” gennem landskabet, uden at skulle kæmpe med at finde den rette hastighed.

 

Automatisk nødbremsesystem 
Et intelligent bremsesystem som er designet til at undgå eller reducerer skaderne ved sammenstød. Den automatiske nødbremse, er med til at reducerer bilens hastighed, hvis du som fører, ikke aktiverer bilens bremser hurtigt nok. Et multifunktionskamera er placeret øverst i forruden, der er i stand til at registrere forhindringer på vejen. Systemet kan registrere køretøjer, der bevæger sig i samme retning med op til 85 km/t, og køretøjer som stopper med op til 80 km/t. Ydermere kan systemet registrerer fodgængere på vejen og aktiveres med helt op til 60 km/t.

 

308’eren er den perfekte bil til den mellemstore familie, som ikke ønsker en stor bil, men stadig med plads til det vigtigste. Bilen er veludstyret og findes i et utal af udstyrsmodeller og et bredt motorprogram, som imødekommer stort set alle behov. Om det er ekstra power i hverdagen, eller de lange kørerturer, så er 308’eren skabt til dig.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Allure

16" Stålfælge

Indfarvede dørhåndtag og sidespejle

Kølergrill med vandrette kromdetaljer

LED baglygter med mørk tonede blinklys

Halogen forlygter med integreret LED kørelys

"Follow-me-home" lys

12v stik

Aircondition

Centrallås, fjernbetjent med lokaliseringsfunktion

Centerkonsol, aluminiumslook

El-ruder, for (one-touch og antiklem)

El-ruder m. børnesikring, bag (one-touch)

El-sidespejle m. varme

El-sidespejle, sammenklappelige

Elektrisk håndbremse

Fartpilot m. fartbegrænser

Kørecomputer

Læderrat

Kromdetaljer, v. dørhåndtag

Kromdetaljer, centerkonsol v. touchskærm

Multifunktionslæderrat, audio og telefoni

Digitalt Peugeot i-Cockpit

Solskærm m. makeupspejl, for

Visi pack (Regnsensor, aut. nedblændeligt bakspejl, aut. kørelys)

Belysning, kabine (tidsforsinket)

Læselamper, for og bag

Kopholder, for

Midterarmlæn m. opbevaring, for

Opbevaringslommer, ryggen af forsæder

Førersæde, højdejusterbart

Passagersæde, højdejusterbart

Lændestøtte i førersæde

Splitbagsæde 60:40

Varme i forsæder

6 Højttalere

9,7" Kapacitiv Touchskærm i farver

Radio

DAB+ radio

Bluetooth

USB

ABS (antiblokeringssystem af bremser)

ESP (elektronisk stabilitets program)

EBD (elektronisk bremsekraftfordeler)

EBA (nødopbremsningssystem)

Træthedsovervågning

Automatisk fjernlys (Highbeam assist)

Skiltegenkendelse

Vejbaneassistent (Lane assist)

Automatisk nødbremsesystem (Active safety break)

Front kollision advarselssystem

Elektronisk startspærre

Dæktrykssensorer

Hill Start Assist

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags, 2 gardinairbags foran

Afbryderfunktion for passagerairbag

Automatisk låsning af døre v. kørsel

Elektrisk servostyring

Isofix 3-punkts beslag på bagsæde, 2 stk.

Nakkestøtter for og bag, højdejusterbare

Selealarm på alle sæder

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for (pyrotekniske og højdejusterbare)

Selekraftbegrænser, bag (ydre pladser)

Tire repair kit

Evolution (inkl. Allure)

16" Aluminiumsfælge "Zyrcon"

Kromrudelister

Mørktonede ruder, bag

Tågeforlygter

Aut. klimaanlæg, 2-zoner

Aluminiumsdørpaneler + pedaler

Open & Go, nøglefribetjening

P-sensor, bag

P-sensor, for

Belysning, bagagerum

Midterarmlæn m. skiklap og kopholdere, bag (Comfort pack)

Sportssæder, for

Mirrorscreen med Apple Carplay

Bakkamera 180 grader

3D Navigation (inklusiv Mirrorscreen)

Driver Assistance Pack: Adaptiv fartpilot, Kollisionsalarm og aut. Nødbremse

Privatleasing af 308 | Skarpe leasing priser på 308

Privatleasing af smart 5-dørs eller rummelige stationcar.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!