3008 er Peugeot's store SUV

Ønsker du robusthed, styrke og rummelighed, så er den nye Peugeot 3008, som desuden er blevet kåret til årets bil 2017, bilen du skal eje. Følelsen af at sætte sin ind i en bil, i stedet for at sætte sig ned i en, er mere og mere efterspurgt.

Priser fra 323.990 kr.

Peugeot 3008

SUV med almindelige motor eller hybrid teknologi

Ønsker du robusthed, styrke og rummelighed, så er den nye Peugeot 3008, som desuden er blevet kåret til årets bil 2017, bilen du skal eje. Følelsen af at sætte sin ind i en bil, i stedet for at sætte sig ned i en, er mere og mere efterspurgt. Med Peugeot 3008’s forøgede frihøjde, vil man netop få denne følelse, og på samme tid få et bedre udsyn, end man tidligere har været vant til.

Kigger man på selve designet, vil man bide mærke i et stilrent design, der er præget af både robusthed og elegance. Kølergitter med krom-facetter, vandret motorhjelm, stilrene LED-forlygter, er bare få ting af mange, der er med til at danne rammen for en super flot SUV.

Indvendigt imponerer bilen også. Det første der fanger øjet, når du sætter dig ind, er det spektakulære og innovative instrumentbord, der ikke bare er flot, men også har en masse teknologi tilkoblet. Selve kabinen vil føles stor og rummelig for alle passagerer, så kampen om forsædet vil på samme måde ikke forekomme. Peugeot 3008 er blevet meget fleksibelt indrettet, i form af et splitbagsæde, der kan foldes ned til et helt fladt bagagerumsgulv. Det giver dig muligheden for at transportere mange/store genstande, hvis du har behov for det.

VIS PRISLISTE

Peugeot er, som tidligere nævnt, proppet med en masse teknologiske muligheder, der er med til at få dig og dine medpassagerer igennem dagen på en let og samtidig sikker måde. Et eksempel på dette er muligheden for et system, der hjælper dig med at åbne bagagerummet, hvis du har hænderne fulde. Den smarte håndfri betjente bagklap åbner eller lukker automatisk, så du lettere kan læsse din varer. Du skal blot føre foden ind under kofangeren, for at aktivere den. Derudover har man med ”Mirror Screen” funktionen mulighed for at tilkoble sin smartphone med bilen, på en smart og nem måde. Du får bl.a. mulighed for at bruge nogle specielle apps, der er tilpasset til kørsel.

Foruden det stilrene design og de mange teknologiske muligheder, er man hos Peugeot selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. For at vinde årets bil, skal sikkerheden være helt i top, da det uden tvivl er det vigtigste i en bil i dag. Dette lever 3008 modellen fuldt op til, da den opnåede de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest, hvilket får den til at ligge i toppen, når vi snakker sikkerhed. Derudover har man mulighed for et Adaptiv fartpilot system, der ved hjælp af en radar, registrerer den forankørende bil og holder automatisk den valgte sikkerhedsafstand via automatisk styring af bremse og speeder. Denne funktion kan anvendes mellem 30 km/t og 160 km/t.

Peugeot 3008 henvender sig til familien, som ønsker stor rummelighed og ikke vil lade sig begrænse af bilens færdigheder i f.eks. Offroad kørsel. Derudover er bilen også perfekt til dem, der ønsker at sidde lidt højere oppe og på den måde få et bedre udsyn.

Km/l: 13,5-19,6 | CO2: 137-170 g/km | Energimærke: B-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Aktuelle kampagner på Peugeot 3008

 Peugeot 3008 Selection 
BlueHDi 130 EAT8

FRA KUN 339.990 KR.

PureTech 130 EAT8

FRA KUN 324.990 KR.

Selection er inkl udstyr som: 

Digitalt i-Cockpit | 180° bakkamera | 19" alufælge | 8" touchskærm | P-sensor, for og bag | Mirrorscreen m. Apple CarPlay | El-sammenklappelige sidespejle | Fartpilot/-begrænser | Aktiv vejbaneassistent | Aut. Nødbremsesystem | ...og meget mere

Opgrader til Selection Pack for kun 15.000,- og få:

Driver assistance pack (adaptive fartpilot) | El-bagklap | Open & Go | Aluminium rails | Regn og lyssensor.

*Gælder lagerbiler, så længe lager haves.

Billedet af bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Billedet af bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Video: Se den nye Peugeot 3008 SUV Hybrid 

Den nye Peugeot 3008 SUV Hybrid er landet hos os - og priserne starter fra kun 469.990,- 

Denne 3008 SUV GT Hybrid4 er den første der fås som firehjulstræk, med en super lav CO2 udledning på kun 29g/km.

SE PRISLISTE

Peugeot 3008 SUV Hybrid 

Den nye Peugeot 3008 SUV kan opleves med den genopladelige hybridteknologi. Den kommer i to forskellige versioner; Hybrid4 og Hybrid.

HYBRID4 kommer kun i udstyrsvarianten GT – den har 4-hjulstræk og 300hk. Den kører op til 59 km på ren el.*

HYBRID-versionen starter fra udstyrsvarianten Allure, den har forhjulstræk og 225hk. Den kører op til 40 km på ren el.* Den forventes at lande i 2. kvartal i 2020.

Med hybrid-teknologien vælger du selv hvordan din kørsel skal være; brændstof eller på 100% el. Med den elektriske kørestil, vil du opleve:

 • Færre vibrationer og mere glidende kørsel uden ryk
 • Kraftig acceleration grundet øjeblikkeligt moment
 • En støjsvag motor

Med en hybrid-motor vil du også opleve besvarelser, som du ikke får ved en almindelig motor;

 • Det estimeres at du sparer 40% på brændstofforbruget
 • Når du køre med den elektriske funktion, udleder du ingen CO2
 • Batteriet har en garanti på 8 år eller 160.000 km for 70% af ladekapaciteten

*WLTP-måling: 40km i 3008 med 225hk / op til 59 km i 3008 med 300hk. Estimerede, vejledende data, med forbehold for igangværende WLTP-typegodkendelse. Bilens aktionsradius kan variere afhængigt af de faktiske kørselsforhold (klimatiske forhold, køremåde, mm).

3008 hybrid
3008 hybrid emblem

Designet i den nye 3008 Hybrid er noget for sig

Den nye 3008 hybrid er en bil man ikke overser i trafikken! Den er udsmykket med iøjnefaldende detaljer, der udstråler at bilen er udstyret med et nyeste udstyr og teknologier.

Allerede når du ser den udvendigt, er du ikke i tvivl om, at du har med hybridteknologi at gøre. Bilen er nemlig udstyret med et hybridemblem, som diskret afsløre, at denne bil er en genopladelige hybridbil.

Peugeot 3008 SUB HYRBID4 EAT8 er desuden udstyret med det eksklusive Alcantara® beklædning som har farven grå Gréval.  

Motoren og batteriet i 3008 Hybrid

Genopladelig hybridmotorer

Peugeot 3008 fås med HYBRID4 300 e-EAT8 eller HYBRID 225 e-EAT8 versionen. Motorkombinationerne er således:

 • En PureTech benzinmotor på 174hk og 200hk ti HYBRID4 versionen og en motor på 132kW/180hk til HYBRID versionen.
 • 2 elmotorer på 80 kW/110hk tilæ HYBRID4 og 1 elmotor til HYBRID versionen.
Lithium-ion batteri

Batteriet i bilen har en kapacitet på 13,2 kWh og er placeret under bilens bagsæder. Dette er gjort uden at det går udover bilens bagagerumsvolumen.

Batteriets rækkevidde, når det er i 100% elektrisk funktion, er i HYBRID4 op til 40 km i en 225hk version og 59 km i en 300hk version. I HYRBID modellen er det op til 40km.

Med ”e-Save” funktionen er det muligt at for føreren at have en elektrisk ”back-up”, der kan bruges, når det ønskes.

 

Køreprogrammer:

Når du sætter dig bag rattet i 3008 Hybrid, kan du få lige præcis den køreoplevelse du higer efter.

Elektrisk: Oplevelsen af en 100 elektrisk kørsel, med en maks hastighed på 135 km/t.

Hybrid: Her opnår du en energioptimering fra brændstofmotoren og den elektriske funktion.

Sport: Når du sætter den i sport-mode omdannes den samlede ydelse fra forbrændingsmotoren og elmotorerne til en yderst dynamisk ydelse.

4WD: Oplev en forbedret trækkræft med 4-hjulstræk og en kombineret ydelse fra forbrændingsmotoren og elmotorerne på 300hk. Fås kun i HYBRID4 modellen.

3008 hybrid opaldning

Opladning af 3008 Hybrid4

Symmetrisk med tankklappen, er ladeklappen placeret på den venstre bagskærm. Når ladekablet er tilsluttet bilen, vises ladetilstanden med en række farvede indikatorer.

Ladekablet opbevares i et rum under vognbunden i bagagerummet – det er super enkelt og går ikke udover pladsen i bagagerummet.

Ladetiden på batteriet varierer alt efter ladestanderens og laderens effekt. For at opnå den fulde kapacitet under den elektriske kørsel, er det nødvendigt at oplade batteriet 100%.

Peugeot 3008 kan i øvrigt lades på flere forskellige måder:

 • Opladning ved en almindelige stikkontakt: standardkablet der leveres med bilen er et kabel mode 2 type 2 med en effekt op 3,3 kW. Det kan lade bilen fuld op på 10 timer i en almindelig stikkontakt.
 • Hurtig opladning derhjemme: Med et ladeboks-tilbud fra Clever, får du en ladeboks monteret derhjemme, og du kan lade bilen fuldt op på ca 4 timer.
 • Opladning via offentlige ladestationer: Rundt om i hele landet, findes der ladestandere, lige netop med det formål at oplade din bil. De kan oftest findes på arbejdspladser, ved supermarkeder, offentlige parkeringspladser og mange andre steder.

I-cockpit i hybridbilen 3008

Cockpittet i den nye 3008 er et i-Cockpit®  , som gør det muligt at vise kørselsoplysningerne i førerens synsfelt. Det gør, at du som fører, hele tiden kan se:

 • Hvilket køreprogram du er i: Elektrisk, Sport, Hybrid eller 4WD
 • Rækkevidden for den elektriske funktion
 • Rækkevidden for brændstof
 • Powermeter, som viser anvendelsen af energi (ECO, POWER eller CHARGE) og genstart af forbrændingsmotoren.

Eco = optimering af energi
Power = Maks effekt
Charge = Regenerering/delvis opladning af batteriet.

I midten af bilens interiør er en 8” touchskærm, som giver adgang til parameterindstillinger og kørselsoplysninger. Dette kan bl.a. være:

 • Parameterindstillinger af batteriets opladning
 • Energistrømmene der viser funktionen i hybridsystemet
 • Statistik over det elektriske forbrug og brændstofforbruget
 • Aktivering af e-Save funktionen
i-Cockpit i 3008 hybrid

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Active

17" aluminiumsfælge "Chicago"

Bagkofanger med kromliste

Bagrude, panel i sort højglans

Beskyttelsesskjold for, sort

Kølergrill med lodrette kromdetaljer

LED baglygter

LED kørelys

"Follow-me-home" lys

Sidespejle, indfarvede

Skærmkanter, sort

Tagliste, rustfrit stål

Tagspoiler, rustfrit stål og Indfarvet

Tågelygter

12v stik, 3 stk

Aut. klimaanlæg

Centrallås, fjernbetjent med lokaliseringsfunktion

Elektrisk håndbremse

El-ruder, for (one-touch og antiklem)

El-ruder m. børnesikring, bag

El-sidespejle m. varme og integreret blinklys

Fartpilot m. fartbegrænser

Instrumentpanel, 100% digitalt og 12,3" højtopløselig skærm

Kørecomputer

Luftdyser m. kromliste

Læderrat

P-sensor, bag

Belysning, bagagerum

Belysning, kabine (tidsforsinket)

Bagagerumsbund, fleksibel (2 niveauer)

Kopholdere, døre

Kopholdere, midterkonsol

Midterarmlæn m. køling og lys, for

Midterarmlæn m. skiklap og kopholdere, bag

Førersæde, højdejusterbart

Passagersæde, højdejusterbart

Splitbagsæde 60/40

6 Højttalere

8" Kapacitiv touchskærm i farver

Radio m. Bluetooth og USB stik

ABS (antiblokeringssystem af bremser)

ESP (elektronisk stabilitets program)

EBA (nødopbremsningssystem)

EBD (elektronisk bremsekraftfordeler)

Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning

Automatisk nødbremsesystem (Active Safety Brake)

Elektronisk startspærre

Dæktryksovervågning

Hill Start Assist

Front Kollision Advarselssystem

Træthedsovervågning

Vejbaneassistent (Lane Departure Warning)

Skiltegenkendelse (Roadsign Recognition)

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags

Afbryderfunktion for passagerairbag

Automatisk låsning af døre v. kørsel samt låsning af bil indefra

Elektrisk servostyring

Isofix beslag på bagsæde (2 stk.)

Højdejusterbare nakkestøtter, for

Højdejusterbare nakkestøtter, bag

Selealarm, for

Selealarm, bag

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for (pyrotekniske og højdejusterbare)

Selekraftbegrænser, bag (ydre pladser)

Tire repair kit

Allure (inkl. Active)

19" aluminiumsfælge "Washington"

Beskyttelsesskjold for, aluminiumsfarvet

Kromlister nederst på døren

Mørktonede ruder, bag

Tagræling, aluminium

El-sidespejle, sammenklappelige og LED

Multifunktionsrat, audio og telefoni

P-sensor, for

Solskærm m. makeupspejl og lys, for

Læselamper, for og bag

Opbevaringslommer, ryggen af forsæder

Lændestøtte i førersæde samt foldbart passagersæde

Varme i forsæder

Mirrorscreen m. Apple Carplay

Peugeot Connect SOS

Automatisk Fjernlys (High Beam Assist)

Active Blindspot Assist

Aktiv træthedsovervågning

Aktiv vejbaneassistent (Active Lane Departure Warning)

Selection/Pack (inkl. Allure)

Bagklap, elektrisk med "sweep kick" sensor (inkl. Open & Go)

Open & Go, nøglefri adgang

Driver Assistance Pack, Adaptiv fartpilot med stop funktion (stop funktion kun med EAT8)

Visi Pack (Regn- og lyssensor og aut. nedblænding af bakspejl)

Visio pack 2 (Bakkamera 180°, P-sensor for og Mirrorscreen)

GT Line/LTD (inkl. Selection/Pack)

Kromlister under sideruderne

Kølergrill med vandrette kromdetaljer

FULL LED forlygter

LED blinklys for, dynamisk

LED tågeforlygter med drejefunktion

Rørhaler bag, krom

Sidespejle, sort lakerede

Tag, diamantsort lakeret (Inkl. sorte sidespejle på Active, Allure)

Loftbeklædning, sort

Læderrat, perforeret

Driver sport pack (kun med EAT8 gearkasse)

Multifunktionsrat med GT Line/GT logo, audio og telefoni

Open & Go, nøglefri adgang

GT (inkl. GT Line/LTD)

Dørpanelbeskyttelse, rustfrit stål, fodhviler og alu-pedaler

GT logo på forskærme og bagklap

Open & Go, nøglefri adgang

Navigation 3D med TomTom Europakort og Mirrorscreen

Visio pack 2 (Bakkamera 180°, P-sensor for og Mirrorscreen)

Privatleasing af 3008 | Skarpe leasing priser på 3008

Leasing af den stilfulde og markante SUV 3008!

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!