Priser fra 339.990 kr.

3008 er Peugeots store SUV

Ønsker du robusthed, styrke og rummelighed, så er den nye Peugeot 3008, som desuden er blevet kåret til årets bil 2017, bilen, du skal eje. Følelsen af at sætte sin ind i en bil i stedet for at sætte sig ned i en er mere og mere efterspurgt. Med Peugeot 3008’s forøgede frihøjde vil man netop få denne følelse og på samme tid få et bedre udsyn, end man tidligere har været vant til.

Kigger man på selve designet, vil man bide mærke i et stilrent design, der er præget af både robusthed og elegance. Kølergitter med krom-facetter, vandret motorhjelm, stilrene LED-forlygter er bare få ting af mange, der er med til at danne rammen for en superflot SUV.

Indvendigt imponerer bilen også. Det første, der fanger øjet, når du sætter dig ind, er det spektakulære og innovative instrumentbord, der ikke bare er flot, men også har en masse teknologi tilkoblet. Selve kabinen vil føles stor og rummelig for alle passagerer, så kampen om forsædet vil på samme måde ikke forekomme. Peugeot 3008 er blevet meget fleksibelt indrettet i form af et splitbagsæde, der kan foldes ned til et helt fladt bagagerumsgulv. Det giver dig muligheden for at transportere mange/store genstande, hvis du har behov for det.

Peugeot er, som tidligere nævnt, proppet med en masse teknologiske muligheder, der er med til at få dig og dine medpassagerer igennem dagen på en let og samtidig sikker måde. Et eksempel på dette er muligheden for et system, der hjælper dig med at åbne bagagerummet, hvis du har hænderne fulde. Den smarte håndfri betjente bagklap åbner eller lukker automatisk, så du lettere kan læsse din varer. Du skal blot føre foden ind under kofangeren for at aktivere den. Derudover har man med ”Mirror Screen” funktionen mulighed for at tilkoble sin smartphone med bilen på en smart og nem måde. Du får bl.a. mulighed for at bruge nogle specielle apps, der er tilpasset til kørsel.

Foruden det stilrene design og de mange teknologiske muligheder er man hos Peugeot selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. For at vinde årets bil skal sikkerheden være helt i top, da det uden tvivl er det vigtigste i en bil i dag. Dette lever 3008 modellen fuldt op til, da den opnåede de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest, hvilket får den til at ligge i toppen, når vi snakker sikkerhed. Derudover har man mulighed for et Adaptiv fartpilotsystem, der ved hjælp af en radar registrerer den forankørende bil og automatisk holder den valgte sikkerhedsafstand via automatisk styring af bremse og speeder. Denne funktion kan anvendes mellem 30 km/t og 160 km/t.

Peugeot 3008 henvender sig til familien, som ønsker stor rummelighed og ikke vil lade sig begrænse af bilens færdigheder i f.eks. Offroad kørsel. Derudover er bilen også perfekt til dem, der ønsker at sidde lidt højere oppe og på den måde få et bedre udsyn.

VIS PRISLISTE SE LADELØSNING

Km/l: 19,2-76,9 | CO2: 31-136 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

NY PEUGEOT 3008 - LAGERBILER

Vælger du den store 3008 plug-in hybrid i Performance Sport, får du bl.a. 225 hk, automatgear.

Peugeot 3008 Performance Sport plug-in hybrid 225hh EAT8

fra 369.990,-

*71,5 km/l. CO2 31 g/km. (Jf. WLTP). Prisen er ekskl. metallak. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt tastefejl.

3008 HYBRID

Peugeot 3008 SUV Hybrid 

Den nye Peugeot 3008 SUV kan opleves med den genopladelige hybridteknologi. Den kommer i to forskellige versioner; Hybrid4 og Hybrid.

HYBRID4 kommer kun i udstyrsvarianten GT – den har 4-hjulstræk og 300hk. Den kører op til 63 km på ren el.*

HYBRID-versionen starter fra udstyrsvarianten Allure, den har forhjulstræk og 225hk. Den kører op til 62 km på ren el.*

Med hybrid-teknologien vælger du selv, hvordan din kørsel skal være: brændstof eller på 100% el. Med den elektriske kørestil vil du opleve:

 • Færre vibrationer og mere glidende kørsel uden ryk
 • Kraftig acceleration grundet øjeblikkeligt moment
 • En støjsvag motor

*WLTP-måling: 62km i 3008 med 225hk / op til 63 km i 3008 med 300hk. Estimerede, vejledende data, med forbehold for igangværende WLTP-typegodkendelse. Bilens aktionsradius kan variere afhængigt af de faktiske kørselsforhold (klimatiske forhold, køremåde, mm).

3008 HYBRID

Designet i den nye 3008 Hybrid er noget for sig

Den nye 3008 hybrid er en bil, man ikke overser i trafikken! Den er udsmykket med iøjnefaldende detaljer, der udstråler, at bilen er udstyret med det nyeste udstyr og de nyeste teknologier.

Allerede når du ser den udvendigt, er du ikke i tvivl om, at du har med hybridteknologi at gøre. Bilen er nemlig udstyret med et hybridemblem, som diskret afslører, at denne bil er en genopladelig hybridbil.

Peugeot 3008 SUB HYRBID4 EAT8 er desuden udstyret med det eksklusive Alcantara® beklædning, som har farven grå Gréval.  

3008 HYBRID

Motoren og batteriet i 3008 Hybrid

Genopladelig hybridmotorer

Peugeot 3008 fås med HYBRID4 300 e-EAT8 eller HYBRID 225 e-EAT8 versionen. Motorkombinationerne er således:

 • En PureTech benzinmotor på 174hk og 200hk ti HYBRID4 versionen og en motor på 132kW/180hk til HYBRID versionen.
 • 2 elmotorer på 80 kW/110hk tilæ HYBRID4 og 1 elmotor til HYBRID versionen.
Lithium-ion batteri

Batteriet i bilen har en kapacitet på 13,2 kWh og er placeret under bilens bagsæder. Dette er gjort, uden at det går udover bilens bagagerumsvolumen.

Batteriets rækkevidde, når det er i 100% elektrisk funktion, er i HYBRID4 op til 40 km i en 225hk version og 59 km i en 300hk version. I HYBRID modellen er det op til 40km.

Med ”e-Save” funktionen er det muligt for føreren at have en elektrisk ”back-up”, der kan bruges, når det ønskes.

Når du sætter dig bag rattet i 3008 Hybrid, kan du få lige præcis den køreoplevelse, du higer efter.

Elektrisk: Oplevelsen af en 100 elektrisk kørsel med en maks hastighed på 135 km/t.

Hybrid: Her opnår du en energioptimering fra brændstofmotoren og den elektriske funktion.

Sport: Når du sætter den i sport-mode, omdannes den samlede ydelse fra forbrændingsmotoren og elmotorerne til en yderst dynamisk ydelse.

4WD: Oplev en forbedret trækkræft med 4-hjulstræk og en kombineret ydelse fra forbrændingsmotoren og elmotorerne på 300hk. Fås kun i HYBRID4 modellen.

 

Behov for en Peugeot ekspert ?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

3008 PHEV opladning

3008 HYBRID

Opladning af Peugeot 3008 Hybrid4

Symmetrisk med tankklappen er ladeklappen placeret på den venstre bagskærm. Når ladekablet er tilsluttet bilen, vises ladetilstanden med en række farvede indikatorer.

Ladekablet opbevares i et rum under vognbunden i bagagerummet – det er superenkelt og går ikke udover pladsen i bagagerummet.

Ladetiden på batteriet varierer alt efter ladestanderens og laderens effekt. For at opnå den fulde kapacitet under den elektriske kørsel er det nødvendigt at oplade batteriet 100%.

Peugeot 3008 kan i øvrigt lades på flere forskellige måder:

 • Opladning ved en almindelige stikkontakt: standardkablet, der leveres med bilen, er et kabel model 2 type 2 med en effekt op 3,3 kW. Det kan lade bilen fuld op på 10 timer i en almindelig stikkontakt.
 • Hurtig opladning derhjemme: Med et ladeboks-tilbud fra Clever får du en ladeboks monteret derhjemme, og du kan lade bilen fuldt op på ca 4 timer.
 • Opladning via offentlige ladestationer: Rundt om i hele landet findes der ladestandere lige netop med det formål at oplade din bil. De kan oftest findes på arbejdspladser, ved supermarkeder, offentlige parkeringspladser og mange andre steder.

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Opladning hjemme og ude
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Tilbagebetaling for den strøm du bruger til opladning på ladeboksen
  hjemme efter gældende tilbagebetalingssats
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

369 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 10.884 kr. (9.714 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Clever Unlimited Network | Opladning på Danmarks største ladenetværk
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

245 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 2.640 kr. (1.470 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Clever ladeløsning

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

**Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Genberegnes hver 4. måned
(også i bindingsperioden) med udgangspunkt i de aktuelle strømpriser. Næste
genberegning gælder fra 01.10.22. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg
*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling.

3008 HYBRID

I-cockpit i hybridbilen 3008

Cockpittet i den nye 3008 er et i-Cockpit®  , som gør det muligt at vise kørselsoplysningerne i førerens synsfelt. Det gør, at du som fører hele tiden kan se:

 • Hvilket køreprogram du er i: Elektrisk, Sport, Hybrid eller 4WD
 • Rækkevidden for den elektriske funktion
 • Rækkevidden for brændstof
 • Powermeter, som viser anvendelsen af energi (ECO, POWER eller CHARGE) og genstart af forbrændingsmotoren.

Eco = optimering af energi
Power = Maks effekt
Charge = Regenerering/delvis opladning af batteriet.

I midten af bilens interiør er der en 8” touchskærm, som giver adgang til parameterindstillinger og kørselsoplysninger. Dette kan bl.a. være:

 • Parameterindstillinger af batteriets opladning
 • Energistrømmene, der viser funktionen i hybridsystemet
 • Statistik over det elektriske forbrug og brændstofforbruget
 • Aktivering af e-Save funktionen
i-cockpit 3008

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Allure

18" aluminiumsfælge "Detroit Storm grå"

Bagkofanger med kromliste

Bagrude, panel i sort højglans

Beskyttelsesskjold for, aluminiumsfarvet

Kromlister nederst på døren

ECO LED forlygter

3D LED baglygter med dynamisk blinklys

LED kørelys

"Follow-me-home" lys

Sidespejle, indfarvede

Skærmkanter, sort

Tagliste, rustfrit stål

12v stik, 3 stk

Aut. klimaanlæg, 2-zoner

Centrallås, fjernbetjent med lokaliseringsfunktion

Elektrisk håndbremse

El-ruder, for (one-touch og antiklem)

El-ruder m. børnesikring, bag

El-sidespejle m. varme og integreret blinklys

El-sidespejle, sammenklappelige og LED

Fartpilot m. fartbegrænser

Instrumentpanel, 100% digitalt og 12,3" højtopløselig skærm

Kørecomputer

Læderrat

Multifunktionsrat, audio og telefoni

Start/Stop knap

P-sensor, bag

P-sensor, for

Solskærm m. makeupspejl og lys, for

"Toggle switches" (Styring af radio, klimaanlæg, navigation og tlf.)

Visi Pack (Regn- og lyssensor og aut. nedblænding af bakspejl)

Belysning, bagagerum

Belysning, kabine (tidsforsinket)

Læselamper, for og bag

Bagagerumsbund, fleksibel (2 niveauer) (Ej HYBRID)

Kopholdere, døre

Kopholdere, midterkonsol

Midterarmlæn m. køling og lys, for

Midterarmlæn m. skiklap og kopholdere, bag

Opbevaringslommer, ryggen af forsæder

Førersæde, højdejusterbart

Passagersæde, højdejusterbart

Splitbagsæde 60/40

Varme i forsæder

6 Højttalere

8" Kapacitiv touchskærm i farver

Radio

DAB+ radio

Bluetooth

USB

Mirrorscreen m. Apple Carplay og Android Auto

Peugeot Connect SOS

ABS (antiblokeringssystem af bremser)

ESP (elektronisk stabilitets program)

EBA (nødopbremsningssystem)

EBD (elektronisk bremsekraftfordeler)

Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning

Automatisk Fjernlys (High Beam Assist)

Automatisk nødbremsesystem (Active Safety Brake)

Elektronisk startspærre

Active Blindspot Assist

Dæktryksovervågning

Hill Start Assist

Front Kollision Advarselssystem

Træthedsovervågning

Aktiv træthedsovervågning

Vejbaneassistent (Lane Departure Warning)

Aktiv vejbaneassistent (Active Lane Departure Warning)

Skiltegenkendelse (Roadsign Recognition)

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags

Afbryderfunktion for passagerairbag

Automatisk låsning af døre v. kørsel samt låsning af bil indefra

Elektrisk servostyring

Isofix beslag på bagsæde (2 stk.)

Højdejusterbare nakkestøtter, for

Højdejusterbare nakkestøtter, bag

Selealarm, for

Selealarm, bag

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for (pyrotekniske og højdejusterbare)

Selekraftbegrænser, bag (ydre pladser)

Tire repair kit

Allure Pack (udover Allure)

Mørktonede ruder, bag

Tagræling, aluminium

Open & Go, nøglefri adgang 4.000 kr.

Elektrisk Bagklap med "sweep kick" sensor (inkl. Open & Go)

10" Kapacitiv touchskærm i farver

- 3D Navigation TomTom

180° Bakkamera

GT (Udover Allure Pack)

18" aluminiumsfælge "Detroit Onyx sort"

Dørpanelbeskyttelse, rustfrit stål, fodhviler og alu-pedaler

Kromlister under sideruderne

FULL LED forlygter

Rørhaler bag, krom

Sidespejle, sort lakerede

Tag, diamantsort lakeret (ej med sort Perla Nera lak)

Loftbeklædning, sort

Læderrat, perforeret

Driver sport pack (kun med EAT8 gearkasse)

Multifunktionsrat med GT logo, audio og telefoni

GT Pack (Udover GT)

19" aluminiumsfælge "San Fransisco Onyx sort"

AGR certificeret forsæder

FOCAL Hi-fi system 515W med 10 højttalere og Subwoofer

360° Kamera ( Bakkamera + Frontkamera) + City park

Privatleasing af 3008 | Skarpe leasing priser på 3008

Leasing af den stilfulde og markante SUV 3008!

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!