Peugeot 208

Ren køreglæde i en Peugeot 208

Når du ser den nye Peugeot 208 komme kørende forbi, vil du med det samme komme til at tænke på en sporty og hurtig bil.

Priser fra 139.990 kr.

Peugeot 208

Der er masser af grunde til at vælge denne bil

Der er rigtig mange grunde til at vælge en 208, og du finder først rigtig ud af det, når du har sat dig bag rattet og trykket på speederen. Med sine skarpe linjer, muskuløse og sporty design, overrasker bilen mange. Denne miniklassebil er billig i drift, stort overskud i motor og rummelig. Bilen er til dig, der ikke går ned på udseende, køreglæde og anvendelighed.

Bilen har af flere omgange været den meste solgte bil i Danmark, og det er ikke uden grund. Den nye generation er blevet opdateret og fået et mere sportsligt og stilrent design. Bilen er karakteriseret med den lave front med skarpe og muskuløse linjer. En underlæbe og et bredt kølergitter, der er fuldt integreret i kofangeren, LED-lys, er alt sammen med til at give bilen et karakteristisk high-tech look, og gør den let genkendelig. Du keder dig aldrig, og vil ikke kunne lade være med at smile, når forbipasserende lader deres øjne glide hen over bilens design.

VIS PRISLISTE KAMPAGNER BESKRIVELSE

Skil dig ud fra mængden, nyd komforten og glæd dig hver gang du sætter dig til rette i din nye 208. Bilen kommer i et utal af udstyrsmodeller og med et bredt motorprogram, som på hver sin måde kan tilfredsstille et hvert behov og ønske til din kommende bil. Du får den perfekte pendlerbil med de forbedret BlueHDi motorer, som er blandt de mest effektive og økonomiske motorer på markedet eller bybilen der ved hjælp af de opgraderet PureTech motorer giver rolig motorgang ved de laveste omdrejninger.

Du kan få bilen med 3 eller 5 døre, og vælger du topudstyrsmodellerne, kommer den med en stor 7” skærm, panoramaglastag, hækspoiler og meget, meget mere lækkert udstyr. Derudover er det muligt at lege med et utal af designkombinationer, forskellige indtræk, døre og mange forskellige farver som giver differentiering og eksklusivitet.

Den sporty og kvikke miniklassebil er proppet med lækkert og top moderne teknologi og multimedieudstyr, der på hver sin måde er med til at sikre din sikkerhed, og ikke mindst god underholdning til de lange søndagskøreture på de danske landeveje. Så læn dig tilbage i sæderne, tænd for radioen og nyd hvert øjeblik du sidder bag rattet.

Km/l: 17,2-23,8 | CO2: 110-132 g/km | Energimærke: A+ - A++

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Oplev Peugeot 208 Like+ BlueHDi 100hk fra kun 129.990,-

Inkl udstyr som: 

● Aut. klimaanlæg
● Apple CarPlay®
● 7" touchskærm
● Bluetooth
● Læderrat
● Fartpilot/-begrænser
● El-sidespejle
● El-ruder, for
● Mørktonede ruder, bag

Energimærke: A++ | Km/l: 23,8 | CO2: 111 g/km. Tilbuddet gælder så længe lager haves. 

Peugeot 208
Peugeot 208

Billedet af bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Oplev Peugeot 208 Privé BlueHDi 100hk eller PureTech 82hk fra 149.990,-

Før 154.990,-

Inkl udstyr som: 

● Panoramaglastag
● Apple CarPlay®
● Bakkamera
● Navigation
● Aut. klimaanlæg
● 16” alufælge
● Regn- og lyssensor
● Mørktonede ruder, bag
● 7” touchskærm
● P-sensor, bag
● Fartpilot/-begrænser
● El-sammenklappelige sidespejle
● Tågeforlygter
● Krom rudelister

Energimærke: A+ | Km/l: 21,7-17,2 | CO2: 119-129 g/km. Tilbuddet gælder frem til d. 30/11/2019 eller så længe lager haves. 

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Med plads til hele familien

Selvom den nye 208'er er kategoriseret i miniklassen, er der ingen tvivl om at hver kubikcentimeter er udnyttet til det fulde. Når du først får sat dig i de behagelige, højdejusterbar sæder, mister du al fornemmelse for tid og sted. Med beklædte dørpaneler, kromdetaljer og meget mere, føles det som om at være et helt andet sted.

Med en bagagerumsplads på 311 liter, er det et af de største i miniklassen. Vælger du at lægge splitbagsæderne ned, opnår du en bagagerumskapacitet på hele 1.152 liter, hvilket på mange måder gør de større indkøb lidt lettere. Og skulle det være en tur ned over den dansk/tyske grænse, er der stadig plads til et par kasser med sodavand og slik, selvom du beholder sæderne oppe.
Er du en lille familie med barnevogn og bor i byen, så er bilen perfekt til dig. Selvom bilen er at finde i miniklassebilen, så kan du roligt pakke barnevognen sammen og putte den i bagagerummet. Og med ISOFIX beslag på bagsædet, så er der også plads til barnets autostol.

Peugeot i-Cockpit er den naturlige og bedst mulige placering af førerpladsen. Instrumentbræt, rat og den store 7” touch-skærm er inden for kort afstand. Med Peugeot i-Cockpit føler du dig sikker i dine handlinger bag rattet og får stort udsyn fra førersædet. Dette er udviklet til dig, der ønsker at mærke bilens intensitet på vejen uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed.

Den store 7” touchskærm der er placeret i det centrale panel, giver altid let adgang til bilens forskellige funktioner. Skærmen har adgang til flere opkoblingsmuligheder såsom: Bluetooth og USB-stik, audio – og video-streaming. Udover at kunne tilgå bilens radio via 7” touchskærmen, kan skærmen via din smartphone tilgå Mirror Screen funktionen. Ved brug af Mirror Screen funktionen, har du altid adgang til apps, optimal læsbarhed og sikker anvendelse i bilen.

Ydermere fås den store 7” touchskærm også med Apple Carplay*(*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel og Apple Carplay er kun tilgængelig på alle iPhone 5 og senere modeller med mindst iOS7.1). Apple Carplay har alle standard funktioner, som du finder på din iPhone. Du kan nemt og hurtigt tilkoble din iPhone, så du ikke er forstyrret under din kørsel.

Bilens interiør er præget af lækre detaljer, såsom det sporty rat, der, i forhold til mange andre biler, føles mindre, men er med til at sikre bilen en utrolig adræt og manøvredygtig bybil, som bidrager til større køreglæde og intense oplevelser. I udvalgte udstyrsmodeller finder du det lille rat betrukket i lækkert og eksklusivt følende nappalæder, som går i spænd med det eksklusive interiør.  

Bilens rat sidder strategisk placeret, og gør det derfor nemt for dig at se bilens ”head-up instrumentgruppe”. Instrumentgruppen er stilren, elegant og med til at sikre dig at det er let læseligt informationer du kan se under kørsel. Du slipper derfor for tage øjnene fra vejen og du kan uanset siddestilling altid se instrumentbrættet. Instrumentbrættet går i flot spænd med resten af bilens interiør, der er holdt i en cockpit-agtige og minimalistiske stil. Alt er med til at skabe følelse af eksklusivitet og differentiering.

 

Føl dig sikker i trafikken

Den nye Peugeot 208 er spækket med moderne og opdateret teknologi. Du vil derfor opleve stor sikkerhed og føle dig godt tilpas under hele køreturen. Med bilens smarte og innovative indretning af cockpit og moderne multimedieudstyr vil du altid føle dig opdateret på hele din køretur.

Bilens størrelse gør det lige så sjovt at køre i byen som på landevejen. Med en længde på mindre end 4m og med kombinationen af det lille rat, er storbyens opgaver ikke noget problem for den manøvredygtige bil. Den er praktisk, rummelig og let at parkere med hjælp fra det nye bakkamera og parkeringssensorer*(*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel), som du tilgår via den store 7” touchskærm. Og kan den eneste ledige parkeringsplads på vejen kun tilgås ved hjælp af en parallelparkering. Så frygt ej, Citypark*(*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel) er en aktiv hjælp, der sikkert hjælper dig med både parallelparkering eller parkering i bås ved hastighed under 7 km/t.

Dette er bilen der imødekommer stort set alle dine behov. Bilen er udviklet med fokus på, hvad du som bilejer ønsker. Derfor er undervognen ikke ens på modellerne. Undervognen er tilpasses de enkelte motortyper for at sikre bedst mulig kørsel og køreoplevelse. Sammen med den lave vægt på bilen, sikrer det et lavt brændstofforbrug, men samtidig giver hurtig respons og overskud fra motoren. Alt dette er med til at give en fantastisk og levende måde at ligge på vejen.  

Bilens vejbeliggenhed og fantastiske køreegenskaber vil få dig til at føle dig speciel. Og lad dig forføre af den karakteristiske high-tech lyssignatur som både findes på forlygterne og baglygterne. De sorte lygtehuse med krom, giver et rigtig skarpt og let genkendeligt blik på vejen, som samtidig er med til at sikre god sigtbarhed, især i sving og vejsiden.

Kører du enten med nærlyset eller fjernlyset tændt, med en hastighed under 40 km/t, og man aktiverer blinklyset eller drejer rattet over en vis vinkel, oplyser tågeforlygterne indersiden af svinget. Dermed sikrer du ikke bare din egen sikkerhed, men du sikrer også eventuelle fodgængere eller cykellister i svinget. Dette er den statiske drejelygte, som er integreret i tågelygterne.

Bagvedkørende er heller ikke i tvivl om hvilken bil, du kører. Med det stiliserede 3D løvekløer med LED*(*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel), i opalrød, fanges blikket straks. Og netop lygterne er karakteristiske træk for Peugeots design, og findes på alle modeller.

 

Sikkerhed

Foruden at være en super flot og stilren bil med masser af teknologi, er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Selvom bilen er kategoriseret i minibilsklassen, kan du roligt føle dig tryg i den stilrene kabine. Bilen besidder flere sikkerhedssystemer, som er med til at sikre dig som fører af bilen, men også eventuelle passagerer.

Karrosseri - Bilen er konstrueret med et ultra let karrosseri, som er designet til at optage mest muligt kollisionskraft ved forskellige typer af kollision, således minimeres konsekvenserne for dig som fører og passagerer. Det lette karrosseri er også med til at sikre, at bilen er yderst manøvredygtig, utrolig sjov at køre, samt med til at sikre et lavt brændstofforbrug.

Bilen er desuden udstyret med 6 airbags. 2 frontairbags, som skal beskytte dig som fører og forsædepassagerens hoved og bryst ved kollision. 2 sideairbags foran som beskytter ved sidekollision, og 2 gardinairbags, der beskytter førerens og for- og bagsædepassagerens hoveder.

 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Active

15'' stålfælge "Niobium"

Blinklys i sidespejle

Dørhåndtag, indfarvede

Tagspoiler (1.2 VTi 82 hk & 1.6 BlueHDi 100 hk)

Frontgrill, sort kølergitter og kromliste

LED kørelys

LED baglygter

Sidespejle, indfarvede

12V stik

Aircondition

Centrallås, fjernbetjent

El-ruder, for (one-touch)

Fartpilot m. fartbegrænser

Head-up instrument panel

Komfortblink ved vognbaneskift

Multijusterbart rat, højde og dybde

Solskærm m. makeupspejl, for

Udendørs temperaturmåler

Hanskerum med kølefunktion

Kopholdere, døre

Kopholdere, for

Opbevaringsrum, for og bag

Belysning, bagagerum

Belysning, kabine

Førersæde, højdejusterbart

Splitbagsæde 60:40

6 Højttalere

7" Touchskærm

Radio

USB & AUX

ABS (antiblokeringssystem af bremser)

EBA (nødopbremsningssystem)

EBD (elektronisk bremsekraftfordeler)

ESP (elektronisk stabilitets program)

Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning

Automatisk låsning af døre under kørsel

Dæktryksovervågning

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags

Afbryderfunktion for passagerairbag

Servostyring

Isofix beslag på bagsæde (2 stk.)

Højdejusterbare nakkestøtter

Højdejusterbare nakkestøtter, bag 3 stk.

Højdejusterbare forlygter

Selealarm, for

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for

Tire repair kit

Like Plus (inkl. Active)

Tagspoiler

Mørktonede ruder, bag

Aut. klimaanlæg, 2-zoner

El-sidespejle m. varme

Læderrat

Varme i forsæder

Bluetooth

Mirrorscreen m. Apple Carplay

Aut. klimaanlæg, 2-zoner

Allure (inkl. Active)

15'' alufælge "Azote"

Kromliste omkring sideruder

Frontgrill, sort kølergitter og kromliste

Tågeforlygter

El-ruder, bag

El-sidespejle, sammenklappelige

Panoramaglastag

Parkeringssensor, bag

Opbevaringslommer, ryggen af forsæder

Prive (inkl. Allure)

16" alufælge "Titane"

Mørktonede ruder, bag

VisiPack (Regn- og lyssensor og aut. nedblænding af bakspejl)

Mirrorscreen m. Apple Carplay

Bakkamera

Navigation

Privatleasing af 208 | Skarpe leasing priser på 208

Peugeot 208 er den smarte bybil, og den kan du lease hos os!

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!