Peugeot 108

108 er en elegant lille bil

Ønsker du en chik og elegant bil, der samtidig er skræddersyet til bylivet, så er Peugeot 108 bilen for dig. Designet, lyssignaturen og al teknologien er bare 3 grunde til at vælge denne bil.

Priser fra 89.990 kr.

Peugeot 108

Besøg os i Birkerød og oplev den smarte og sportslige bybil

Ønsker du en chik og elegant bil, der samtidig er skræddersyet til bylivet, så er dette bilen for dig. Du kan føle dig sofistikeret og blive bemærket, når du kører igennem de små byveje i din nye Peugeot 108. Designet, lyssignaturen og al teknologien er bare 3 grunde til at vælge denne bil. Bilen er skræddersyet efter dine behov. Bilens størrelse og opgradering af bilens motorer, giver bilen masser af power og overskud, og sørger derfor for komfort og køreglæde.  


Den nye Peugeot er selve indbegrebet af stilfuld elegance. Bilen er fyldt med dynamiske linjer og detaljer, som får den til at se både ung og hurtig ud. Den overraskende solide front er domineret af den dristige grill, den centrale bjælke og det lavere luftindtag. Selve lyssætningen er let genkendelig og iøjefaldende med dens højteknologiske LED-lys, som er med til at give dig det samme udsyn om natten som om dagen. Modellen fås i 8 forskellige farver, 6 forskellige designtemaer og en række forskellige interiørdesigns, der giver muligheden for at finde det design, som passer til lige netop dig.

Km/l: 20,4 | CO2: 111 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE BESKRIVELSE TEST

Ved valg af denne smarte bybil, får du muligheden for at forlade det konventionelle og markere din helt egen personlige stil. Du kan vælge mellem en hatchback eller en Top! version. Top! versionen har et lækkert og innovativt foldetag, der giver vind i håret, masser af frisk luft til køreturen og en eksklusiv følelse.


Derudover kan du lege med et utal af designkombinationer og temaer, forskelligt indtræk, antal døre og farver, så du får netop den bil, der bedst muligt dækker dine behov. Det er på mange måder som at lege med legoklodser for bilentusiaster. Du vil altså med denne bil virkelig opdage glæden ved at køre i en lille og smart bybil, der afspejler din personlighed på bedste vis. Lad dig blive forført, og gør hver køretur til en leg.


Den lille smarte og kvikke bybil, er spræng fyldt med lækkert teknologisk – og multimedieudstyr, der bidrager til super underholdning, så det aldrig er kedeligt at køre bil. Det betyder, at du kan være din helt egen på alle køreture og nyde dem i fulde drag, mens du racer gennem byen ugeneret af den travle hverdag på den anden side af bilruden.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Aktuelle kampagner på Peugeot 108

 

Jubilæumsmodel 108 Edition:210

PEUGEOT 108 Edition:210 e-VTi 72hk

NU KUN 99.990 KR.

EDITION:210 indeholder bl.a.:
15" alufælge
El-sidespejle m. varme
Bluetooth & USB Apple CarPlay®
Multifunktionslæderrat
7" touchskærm
Bakkamera
>
Aut. klimaanlæg
> ...og meget mere!

UDSTYRSVÆRDI 22.000 KR*

Energimærke: A+ | 20,4 km/l. | CO2-udledning: 111 g/km. (Jf. WLTP). | Priserne er ekskl. metallak. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddene gælder så længe lager haves. Gælder t.o.m. 31.10.20. *I forhold til Active.

 

Den perfekte, kompakte og rummelig bybil

Den nye Peugeot 108 er både kompakt, praktisk og komfortabel på én og samme tid. Lad dig ikke snyde af bilens størrelse. I kabinen er hver kubikcentimeter udnyttet maksimalt, og giver følelsen af rummelighed og højt til loftet. Bilens indre design giver også mange smarte og praktiske opbevaringsrum til både fører og passagerer. Du vil altid føle at din køretur er let og problemfri når du sidder bag rattet. Du sidder nemlig i et højdejusterbart og komfortabelt sæde, som gør at du altid har let og intuitiv adgang til al betjening af det centrale panel inden for kort rækkevidde.

Selvom det er en lille og smart bybil, har den et fordelagtigt og rummeligt bagagerum, når man tager klassen i betragtning. Den har nemlig en bagagerumskapacitet på 196 l, og kan med det modulopbygget bagagerum, få helt op til 780 liter, når du lægger splitbagsæderne ned. Bilen er praktisk designet, og du får derfor let adgang til bagagerummet når dine indkøb er klaret, takket være den lave læssekant på kun 77 cm. Når du åbner bagsmækken, løfter hattehylden sig med op mod bagruden, og giver dig derfor en åben og let tilgang til bagagerummet.

Modellen fås desuden med et stort og flot kanvas foldetag der fylder hele tagets længde. Kør de lune sommerdage i møde, nyd solen og mærk vinden i håret, når du har foldetaget nede. Designet af foldetaget giver dig en fantastisk følelse af en bybil, der ikke går ned på design trods størrelse. Bilens foldetag er også designet med en vindafviser, der automatisk udfoldes, når foldetaget åbnes. Dette er med til at skabe større komfort, reducerer støjniveauet og giver dig følelsen af den friske luft og let vind, uden vinden hvirvler rundt i hele kabinen. Kanvas foldetaget kan vælges mellem 3 flotte farver: sort, grå eller den unikke ”red purple”.

Hold dig opdateret på hele køreturen

Den nye og smarte Peugeot er forsynet med smart og innovativt multimedieudstyr, som holder dig opdateret på hele køreturen, og samtidig gør livet i overhalingsbanen meget lettere. Via den store 7” touchskærm, som er placeret i en lettilgængelig højde i det centrale panel, kan du hele tiden være i kontakt med omverdenen, og den viser dig alle de praktiske oplysninger du har brug for under kørslen. Dette betyder også, at du ikke behøver at fjerne opmærksomheden fra bilen eller vejen, da du hele tiden har hvad du skal bruge, lige ved hånden.

Den smarte 7” skærm kan kobles op mod din smartphone og fungerer således som et spejl af din smartphone, det gør den ved hjælp af Mirror Screen teknologi. Her kan du se din telefons skærm og indhold, samtidig med at du kan betjene din mobil direkte via bilens touchskærm. Den smarte 7” skærm, kan ydermere måle området bag bilen. Dette giver dig bedre følelse af bilens længde, så du trygt kan bakke eller parkere bilen, uanset hvilke omgivelser du befinder dig i.

Via touchskærmen i bilen, kan du også betjene og indstille radioen, så du altid har din favorit radiokanal ved hånden og altid kan synge med, når du er ude og køre. Ydermere kan du indstille din tripcomputer og andre diverse systemparametre.
”Open & Go” systemet i bilen gør, at du kan låse og åbne dørene, uden at tage nøglen frem. På den måde er det nemt og ukompliceret at komme ind i bilen, når du eksempelvis har hænderne fulde af indkøbsposer eller tasker fra en hyggelig weekendtur. Desuden startes bilen blot med et enkelt tryk på start/stop knappen. Når du endelig har fået pakket bilen med alle dine indkøbsposer, er du altid sikret, at din køretur foregår i et behageligt klima, uanset om det er sommer eller vinter. Klimaanlægget i bilen regulerer altid kabinetemperaturen, luftflowet, luftfordelingen og luftindtaget optimalt.


*Alle ovennævnte features er enten standart udstyr eller tilvalg afhængigt af versionen.

VestergaardYOU

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

Design og eksteriør

Den nye model kan fås i 6 helt forskellige og unikke designtemaer. Afhængigt af hvilket designtema du vælger, får du streamers til karroseriet og instrumentbordet. Det design du vælger, vil afspejle din personlighed både indeni og udenpå bilen. Du får altså en bil der ikke kører ubemærket på de danske veje. Du kan som sagt vælge mellem 6 forskellige design temaer til din nye smarte bybil:

Dressy
Dressy temaet er Peugeots nyfortolkning af det klassiske hanefjedsmønster. Det elegante og eksklusive mønster er en kult indenfor haute couture og modeverdenen. Det har et trendy, nutidigt og stilfuld udtryk, og du vil med dette design føle, at du kører en tur på ’the fashion highway’.

Kilt
Kilt temaet er en helt speciel og særlig udgave af det velkendte og flotte skotskternede mønster. Dette mønster består af ler skraverede bånd, og giver virkelige associationer til det smukke Skotland. Mange falder for det både klassiske og moderne geometriske mønster ved første øjekast. Du kan således føle at du altid tager et lille stykke kultur med på dine køreture. 

Diamond
Dette tema er til dig der ikke vil overses og som elsker at shine, også når du kører bil. Diamond temaet er essensen af elegance med 1000 facetter – præcis ligesom en diamant. De skiftevise matte og blanke prismeflader giver din smarte bybil en glitrende 3D effekt. Dette unikke design-tema er det perfekte mix mellem bling bling og rock’n’roll, og det fanger alles blikke.

Tattoo
Dette design-tema er Peugeots bud på hvordan du får en smule urban kultur med på din køretur. Tattoo temaet består af blomstermotiver, som er inspireret af street art. Blomsterne og kronbladene har et meget metallisk udtryk og er tegnet med helt præcise streger og linjer. Med tattoodesignet vil din smarte bybil udtrykke en lidt skæv og vovet stil: det er indbegrebet af urban kultur, samtidig med, at det er en blanding af romantik og street. Hvad kunne egentlig passe bedre til en vovet og fræk bybil som den nye Peugeot 108?

Barcode
Dette tema er til dig der elsker alt ved teknologi og fremtiden. Barcode temaet har et meget futuristisk udtryk og i dette tema leges der med linjer og farver. Det er ultra-aktuelt og har et super teknologisk præg over hele linjen. Her vil du virkelig føle at teknologien er på et andet niveau når du kører i din nye bil. 

Sport
Dette tema er til dig der elsker fart, dristighed og det atletiske udtryk i biler. Sport temaet har fået inspiration til sit grafiske mønster fra motorsporten. Motorhjelmen og bagskærmene er forsynet med tern, der gradvist fader ud. Med dette tema følger også specielle måtter og sidespejle med sortlakerede spejlskaller og en enkelt rød stribe. Sportstemaet giver din nye og smarte bybil et trendy og sporty udtryk, der harmonerer med bilens i forvejen atletiske linjer.

Uanset om du vælger et af de smarte og personlige designtemaer til din nye bil, er du sikret en kompakt og smart bil, der er indbegrebet af mode og elegance. Noget af det første man falder for, er bilens raffinerede silhuet, de dynamiske og stilrene linjer, samt de smarte og unikke detaljer. Det stilrene design understreges af højteknologiske forlygter i sort og krom med LED-kørelys. Baglygterne indeholder både baklys og tågebaglygter, som tilsammen gør at baglyset tegner sig som 3 stilfriske kløer.

Hvis ikke du vælger et af de smarte designtemaer, kan du stadig sætte dit personlige præg på din nye bil, ved at vælge mellem 8 forskellige farver og 5 forskellige indtræk. Den nye Peugeot kan således fås i; hvid, flere grå nuancer, sort, rød i flere farver samt blå. To af disse unikke farver er designet helt eksklusivt til 108 modellen; ”Aïkinite” - en flot gylden kobberfarve og ”red purple” – en smuk violet farve.

 

Formindsk dit brændstofforbrug med det nye motorprogram

Peugeot tilbyder et bredt udvalg af biler med et lavt emissionsniveau, og den nye 108'er er ikke nogen undtagelse. Mere end halvdelen af alle Peugeot solgte biler på verdensplan udleder minde end 140g CO2 pr. km. Dette resultat er skabt på baggrund af anvendelsen af effektive teknologier, som Peugeot er førende indenfor. Samtidig kommer de nye 1,0 e-VTi motorer med Stop og start, der er med til at formindske brændstofforbruget, reducering af støj ved når man holder stille og udledning af skadelige drivhusgasser. Peugeot's nye 3-cylindrede e-VTi motorer er med til at sikre højst muligt ydelse af den dristige og smarte bybil.

Disse motorer gør det muligt at reducere forbrug og CO2-udledning med 25% i forhold til en 4-cylindret motor med samme effekt. Derved opnås en brændstofbesparelse på omtrent 1,5 l på 100 km, samtidig med at du får den helt optimale kørsel.

For at opnå maksimal ydelse af bilens kræfter, kommer den nye Peugeot 108 med en manuel 5-trins gearkasse, eller en halvautomatisk ESG-gearkasse med 5 gear. Den halvautomatiske ESG-gearkasse med 5 gear giver glæden og komforten ved automatiske gearskift og kontrollen ved manuelt gearskifte. Gearskifteknapperne er placeret lige ved rattet for let og effektivt at skifte gear.

Bilen er desuden en lille og smart bybil, som er forsynet med dæk med meget lav rullemodstand, som yderligere reducerer brændstofforbruget, uden dette går ud over komfort og køreglæde. Dette gør de for at leve op til kravene om reduceret udledning af forurenende stoffer. Disse motorers slagvolumen er reduceret samtidig med at ydelsen er bevaret. Du får altså en bil der passer på vores miljø, samtidig med, at den giver dig en fantastisk køreoplevelse.

Den henvender sig primært til bymenneskerne, som gerne vil komme nemt og sikkert rundt.

Test og anmeldelse

FDM har lavet rigtig fin test af 108'eren - "Et stort nummer bedre"

Yderligere teknologi og sikkerhed

Bilen er selvfølgelig også udstyret med en masse teknologi, som hjælper dig med at komme nemt og sikkert gennem hverdagen. Bilen kan blandt andet fås med en 7” touchskærm, der er centralt placeret på instrumentbrættet. Den fungerer som radio, men den giver dig også muligheden for, på en smart og enkel måde, at koble bilen sammen med din smartphone. Derudover har man med det smarte Open&Go system, gjort det muligt at oplåse og låse dørene uden hjælp af en nøgle og bilen startes blot ved at trykke på én knap. Det gør, at du er fri for, at have din nøgle oppe af tasken eller lommen.

I bilen er der selvfølgelig også tænkt på sikkerheden, hvilket kommer til udtryk via bilens 6 airbags. Derudover er bilen udstyret med Isofix beslag, der gør hverdagen nemmere for den travle børnefamilie.

ESC
Denne bil er ESC standard. ESC (Electronic Stability Control) er en kombination af ABS (anti-blokering af hjulene), EBD (elektronisk bremsekraftfordeling), EBA (nødopbremsningssystem) TRC (anti-spin) og VSC (dynamisk stabilitetskontrol). Det betyder, at din bil har den absolut bedste og mest opdaterede bremseteknologi, så du altid kan føle dig sikker på din køretur, også på de glade vinterdage.

Hill Start Assist
Dette system hjælper dig når du skal starte på skrånede veje. Systemet fungerer således, at det blokerer bremserne et kort øjeblik ved igangsætning, således du som fører får lidt ekstra tid til at flytte foden fra bremsepedalen til speederen, og det forhindre derved at bilen ruller. Du skal nu ikke længere bekymre dig om at trille ned i bilen bag dig når du skal starte på stejle veje.

Farbegrænser
Afhængigt af hvilket version du vælger, kan du få din nye og smarte bybil med fartbegrænser. Det betyder, at du som fører har muligheden for at programmere en bestemt hastighed i bilen, der ikke må overskrides. Dette er en smart og nem måde at undgå fartbøder på, samtidig med du er mere sikker når du overholder hastighedsbegrænsningerne.

Indirekte dæktryksovervågning
For at øge sikkerheden, er denne bil udstyret med et smart og innovativt dæktrykregistreringssystem, der registrerer dæktrykket på alle 4 hjul. Det fungerer på den måde, at hvis dæktrykket bliver for lavt på et eller flere hjul, advares du via en lampe i instrumentpanelet samt en lydalarm. 

Airbag og ISOFIX beslag
Denne bil er forsynet med 6 airbags: 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags. Derudover er bilen også forsynet med 3-punkts ISOFIX beslag på 2 bagsædepladser. Så selvom denne bil kan syne lille, er der altså stadig plads til sikker montering af hele 2 barnestole.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Strike

14" Stålfælge

Halogen forlygter

LED kørelys

LED baglygter

12V stik

Aircondition

Centrallås, fjernbetjent

El-ruder, for

Højdejusterbart rat

Triptæller

Oplukkelige vinduer, bag

Belysning, kabine

Beklædt bagagerum

Handskerum

Kopholdere, døre

Førersæde, højdejusterbart

Radio "High" (3,5" skærm, USB, Jack-stik og 2 højttalere)

ABS (antiblokeringssystem af bremser)

ESP (elektronisk stabilitets program)

EBD (elektronisk bremsekraftfordeler)

Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning

Dæktryksovervågning

Elektronisk startspærre

Hill Start Assist

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags

Afbryderfunktion for passagerairbag

Servostyring

Isofix beslag på bagsæde (2 stk.)

Nakkestøtter for og bag

Selealarm, for

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for

Tire repair kit

Active / Like (Inkl. Strike)

Dørhåndtag, indfarvede

Sidespejle, indfarvede

Splitbagsæde 50:50

Allure (inkl. Active / Like)

15" Alufælge "Thorren"

El-sidespejle m. varme

Fartbegrænser

Multifunktionsrat, audio og telefoni

Omdrejningstæller

Kopholdere, for

7" Touchskærm

- Radio "High"

- Bluetooth,USB

Infinity (Inkl. Allure)

Aut. kørelys

Tågeforlygter

Aut. klimaanlæg

Bakkamera

Varme i forsæder

- Mirrorscreen m. Apple Carplay

Aut. klimaanlæg

Bakkamera

Læderrat

Privatleasing af 108 | Attraktive månedlige ydelser på 108

Du kan naturligvis få en privatleasing aftale på den "lille" smarte Peugeot 108.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!