Peugeot 108
Priser fra 129.990 kr.

108 er en elegant lille bil

Peugeot 108 er udsolgt. Kontakt os, så hjælper vi med at finde et alternativ.

Ønsker du en chik og elegant bil, der samtidig er skræddersyet til bylivet, så er dette bilen for dig. Du kan føle dig sofistikeret og blive bemærket, når du kører igennem de små byveje i din nye Peugeot 108. Designet, lyssignaturen og al teknologien er bare 3 grunde til at vælge denne bil. Bilen er skræddersyet efter dine behov. Bilens størrelse og opgradering af bilens motorer giver bilen masser af power og overskud og sørger derfor for komfort og køreglæde.
Den nye Peugeot er selve indbegrebet af stilfuld elegance. Bilen er fyldt med dynamiske linjer og detaljer, som får den til at se både ung og hurtig ud. Den overraskende solide front er domineret af den dristige grill, den centrale bjælke og det lavere luftindtag. Selve lyssætningen er let genkendelig og iøjefaldende med dens højteknologiske LED-lys, som er med til at give dig det samme udsyn om natten som om dagen. Modellen fås i 8 forskellige farver, 6 forskellige designtemaer og en række forskellige interiørdesigns, der giver muligheden for at finde det design, som passer til lige netop dig.

Ved valg af denne smarte bybil får du muligheden for at forlade det konventionelle og markere din helt egen personlige stil. Du kan vælge mellem en hatchback eller en Top! version. Top! versionen har et lækkert og innovativt foldetag, der giver vind i håret, masser af frisk luft til køreturen og en eksklusiv følelse.

Derudover kan du lege med et utal af designkombinationer og temaer, forskelligt indtræk, antal døre og farver, så du får netop den bil, der bedst muligt dækker dine behov. Det er på mange måder som at lege med legoklodser for bilentusiaster. Du vil altså med denne bil virkelig opdage glæden ved at køre i en lille og smart bybil, der afspejler din personlighed på bedste vis. Lad dig blive forført, og gør hver køretur til en leg.

Den lille smarte og kvikke bybil er sprængfyldt med lækkert teknologisk – og multimedieudstyr, der bidrager til super underholdning, så det aldrig er kedeligt at køre bil. Det betyder, at du kan være din helt egen på alle køreture og nyde dem i fulde drag, mens du racer gennem byen ugeneret af den travle hverdag på den anden side af bilruden.

Km/l: 20,4-20,8 | CO2: 110-111 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Peugeot 108 er den perfekte, kompakte og rummelig bybil

Den nye Peugeot 108 er både kompakt, praktisk og komfortabel på én og samme tid. Lad dig ikke snyde af bilens størrelse. I kabinen er hver kubikcentimeter udnyttet maksimalt og giver følelsen af rummelighed og højt til loftet. Bilens indre design giver også mange smarte og praktiske opbevaringsrum til både fører og passagerer. Du vil altid føle, at din køretur er let og problemfri, når du sidder bag rattet. Du sidder nemlig i et højdejusterbart og komfortabelt sæde, som gør, at du altid har let og intuitiv adgang til al betjening af det centrale panel inden for kort rækkevidde.

Selvom det er en lille og smart bybil, har den et fordelagtigt og rummeligt bagagerum, når man tager klassen i betragtning. Den har nemlig en bagagerumskapacitet på 196 l og kan med det modulopbygget bagagerum få helt op til 780 liter, når du lægger splitbagsæderne ned. Bilen er praktisk designet, og du får derfor let adgang til bagagerummet, når dine indkøb er klaret, takket være den lave læssekant på kun 77 cm. Når du åbner bagsmækken, løfter hattehylden sig med op mod bagruden og giver dig derfor en åben og let tilgang til bagagerummet.

Modellen fås desuden med et stort og flot kanvas foldetag, der fylder hele tagets længde. Kør de lune sommerdage i møde, nyd solen, og mærk vinden i håret, når du har foldetaget nede. Foldetagets design giver dig en fantastisk følelse af en bybil, der ikke går ned på design trods størrelse. Bilens foldetag er også designet med en vindafviser, der automatisk udfoldes, når foldetaget åbnes. Dette er med til at skabe større komfort, reducerer støjniveauet og giver dig følelsen af den friske luft og let vind, uden vinden hvirvler rundt i hele kabinen. Kanvas foldetaget kan vælges mellem 3 flotte farver: sort, grå eller den unikke ”red purple”.

Behov for en Peugeot ekspert ?

Få tid med en dedikeret bilekspert hos os eller hjemme hos dig selv.

108 holder dig opdateret hele turen

Den nye og smarte Peugeot er forsynet med smart og innovativt multimedieudstyr, som holder dig opdateret på hele køreturen og samtidig gør livet i overhalingsbanen meget lettere. Via den store 7” touchskærm, som er placeret i en lettilgængelig højde i det centrale panel, kan du hele tiden være i kontakt med omverdenen, og den viser dig alle de praktiske oplysninger, du har brug for under kørslen. Dette betyder også, at du ikke behøver at fjerne opmærksomheden fra bilen eller vejen, da du hele tiden har, hvad du skal bruge, lige ved hånden.

Den smarte 7” skærm kan kobles op mod din smartphone og fungerer således som et spejl af din smartphone. Det gør den ved hjælp af Mirror Screen teknologi. Her kan du se din telefons skærm og indhold samtidig med, at du kan betjene din mobil direkte via bilens touchskærm. Den smarte 7” skærm kan ydermere måle området bag bilen. Dette giver dig bedre følelse af bilens længde, så du trygt kan bakke eller parkere bilen, uanset hvilke omgivelser du befinder dig i.

Via touchskærmen i bilen kan du også betjene og indstille radioen, så du altid har din favorit radiokanal ved hånden og altid kan synge med, når du er ude at køre. Ydermere kan du indstille din tripcomputer og andre diverse systemparametre.
”Open & Go” systemet i bilen gør, at du kan låse og åbne dørene uden at tage nøglen frem. På den måde er det nemt og ukompliceret at komme ind i bilen, når du eksempelvis har hænderne fulde af indkøbsposer eller tasker fra en hyggelig weekendtur. Desuden startes bilen blot med et enkelt tryk på start/stop knappen. Når du endelig har fået pakket bilen med alle dine indkøbsposer, er du altid sikret, at din køretur foregår i et behageligt klima uanset, om det er sommer eller vinter. Klimaanlægget i bilen regulerer altid kabinetemperaturen, luftflowet, luftfordelingen og luftindtaget optimalt.
*Alle ovennævnte features er enten standard udstyr eller tilvalg afhængigt af versionen.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Peugeot 108 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Mindre brændstofforbrug i ny Peugeot 108

Peugeot tilbyder et bredt udvalg af biler med et lavt emissionsniveau, og den nye 108'er er ikke nogen undtagelse. Mere end halvdelen af alle Peugeot solgte biler på verdensplan udleder mindre end 140g CO2 pr. km. Dette resultat er skabt på baggrund af anvendelsen af effektive teknologier, som Peugeot er førende indenfor. Samtidig kommer de nye 1,0 e-VTi motorer med Stop og start, der er med til at formindske brændstofforbruget, reducering af støj, når man holder stille, og udledning af skadelige drivhusgasser. Peugeot's nye 3-cylindrede e-VTi motorer er med til at sikre højst mulige ydelse af den dristige og smarte bybil.

Disse motorer gør det muligt at reducere forbrug og CO2-udledning med 25% i forhold til en 4-cylindret motor med samme effekt. Derved opnås en brændstofbesparelse på omtrent 1,5 l på 100 km samtidig med, at du får den helt optimale kørsel.

For at opnå maksimal ydelse af bilens kræfter kommer den nye Peugeot 108 med en manuel 5-trins gearkasse eller en halvautomatisk ESG-gearkasse med 5 gear. Den halvautomatiske ESG-gearkasse med 5 gear giver glæden og komforten ved automatiske gearskift og kontrollen ved manuelt gearskifte. Gearskifteknapperne er placeret lige ved rattet for let og effektivt at skifte gear.

Bilen er desuden en lille og smart bybil, som er forsynet med dæk med meget lav rullemodstand, som yderligere reducerer brændstofforbruget, uden at dette går ud over komfort og køreglæde. Dette gør de for at leve op til kravene om reduceret udledning af forurenende stoffer. Disse motorers slagvolumen er reduceret samtidig med, at ydelsen er bevaret. Du får altså en bil, der passer på vores miljø samtidig med, at den giver dig en fantastisk køreoplevelse.

Den henvender sig primært til bymenneskerne, som gerne vil komme nemt og sikkert rundt.

Gør din bybil til din helt egen

Den nye model kan fås i 6 helt forskellige og unikke designtemaer. Afhængigt af, hvilket designtema du vælger, får du streamers til karrosseriet og instrumentbordet. Det design, du vælger, vil afspejle din personlighed både indeni og udenpå bilen. Du får altså en bil, der ikke kører ubemærket på de danske veje. Du kan som sagt vælge mellem 6 forskellige design temaer til din nye smarte bybil:

Dressy
Dressy temaet er Peugeots nyfortolkning af det klassiske hanefjedsmønster. Det elegante og eksklusive mønster er en kult indenfor haute couture og modeverdenen. Det har et trendy, nutidigt og stilfuldt udtryk, og du vil med dette design føle, at du kører en tur på ’the fashion highway’.

Kilt
Kilt temaet er en helt speciel og særlig udgave af det velkendte og flotte skotskternede mønster. Dette mønster består af let skraverede bånd, og giver virkelige associationer til det smukke Skotland. Mange falder for det både klassiske og moderne geometriske mønster ved første øjekast. Du kan således føle, at du altid tager et lille stykke kultur med på dine køreture. 

Diamond
Dette tema er til dig, der ikke vil overses, og som elsker at shine, også når du kører bil. Diamond temaet er essensen af elegance med 1000 facetter – præcis ligesom en diamant. De skiftevist matte og blanke prismeflader giver din smarte bybil en glitrende 3D effekt. Dette unikke design-tema er det perfekte mix mellem bling bling og rock’n’roll, og det fanger alles blikke.

Tattoo
Dette design-tema er Peugeots bud på, hvordan du får en smule urban kultur med på din køretur. Tattoo temaet består af blomstermotiver, som er inspireret af street art. Blomsterne og kronbladene har et meget metallisk udtryk og er tegnet med helt præcise streger og linjer. Med tattoodesignet vil din smarte bybil udtrykke en lidt skæv og vovet stil: det er indbegrebet af urban kultur samtidig med, at det er en blanding af romantik og street. Hvad kunne egentlig passe bedre til en vovet og fræk bybil som den nye Peugeot 108?

Barcode
Dette tema er til dig, der elsker alt ved teknologi og fremtiden. Barcode temaet har et meget futuristisk udtryk, og i dette tema leges der med linjer og farver. Det er ultra-aktuelt og har et super teknologisk præg over hele linjen. Her vil du virkelig føle, at teknologien er på et andet niveau, når du kører i din nye bil. 

Sport
Dette tema er til dig, der elsker fart, dristighed og det atletiske udtryk i biler. Sport temaet har fået inspiration til sit grafiske mønster fra motorsporten. Motorhjelmen og bagskærmene er forsynet med tern, der gradvist fader ud. Med dette tema følger også specielle måtter og sidespejle med sortlakerede spejlskaller og en enkelt rød stribe. Sportstemaet giver din nye og smarte bybil et trendy og sporty udtryk, der harmonerer med bilens i forvejen atletiske linjer.

Uanset, om du vælger et af de smarte og personlige designtemaer til din nye bil, er du sikret en kompakt og smart bil, der er indbegrebet af mode og elegance. Noget af det første man falder for, er bilens raffinerede silhuet, de dynamiske og stilrene linjer samt de smarte og unikke detaljer. Det stilrene design understreges af højteknologiske forlygter i sort og krom med LED-kørelys. Baglygterne indeholder både baklys og tågebaglygter, som tilsammen gør, at baglyset tegner sig som 3 stilfriske kløer.

Hvis ikke du vælger et af de smarte designtemaer, kan du stadig sætte dit personlige præg på din nye bil ved at vælge mellem 8 forskellige farver og 5 forskellige indtræk. Den nye Peugeot kan således fås i; hvid, flere grå nuancer, sort, rød i flere farver samt blå. To af disse unikke farver er designet helt eksklusivt til 108 modellen; ”Aïkinite” - en flot gylden kobberfarve og ”red purple” – en smuk violet farve.

Hvad koster en Peugeot 108 pr. måned?

Du kan via vores beregner får en cirka pris i finansiering pr. md.
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Active+

14" Stålfælge

Dørhåndtag, indfarvede

Halogen forlygter

LED kørelys

Sidespejle, indfarvede

12V stik

Aircondition

Centrallås, fjernbetjent

El-ruder, for

Højdejusterbart rat

Læderrat

Triptæller

Oplukkelige vinduer, bag

Belysning, kabine

Beklædt bagagerum

Handskerum

Kopholdere, døre

Førersæde, højdejusterbart

Splitbagsæde 50:50

7" Touchskærm

- Radio "High"

- Bluetooth,USB

- Apple Carplay / Android Auto

ABS (antiblokeringssystem af bremser)

ESP (elektronisk stabilitets program)

EBD (elektronisk bremsekraftfordeler)

Automatisk katastrofeblink ved nødopbremsning

Dæktryksovervågning

Elektronisk startspærre

Hill Start Assist

6 airbags - 2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags

Afbryderfunktion for passagerairbag

Servostyring

Isofix beslag på bagsæde (2 stk.)

Nakkestøtter for og bag

Selealarm, for

Trepunktsseler på samtlige pladser

Selekraftbegrænser, for

Tire repair kit

Læderrat

Allure+ (Udover Active+)

15" Alufælge "Thorren"

Aut. kørelys

Tågeforlygter

Aut. klimaanlæg

Bakkamera

El-sidespejle m. varme

Fartbegrænser

Multifunktionsrat, audio og telefoni

Omdrejningstæller

Kopholdere, for

Varme i forsæder

Privatleasing af 108 | Attraktive månedlige ydelser på 108

Du kan naturligvis få en privatleasing aftale på den "lille" smarte Peugeot 108.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!