#kur
PEUGEOT NYTÅRSKUR
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/peugeot/e-2008
Nyhed
Peugeot e-2008

Peugeot biler

Find din nye Peugeot hos os

Vi ligger tæt ved København og står altid klar til en snak og en prøvetur.

Igennem de sidste 20 år har Peugeot altid været blandt danskernes foretrukne bilmærker. Peugeot giver altid værdi for pengene og er blandt markedets bedste, når man sammenligner pris og kvalitet. Som Peugeot ejer vil du opleve skarpe køreegenskaber, masser af ekstraudstyr og køreglæde, der smitter. Blandt Peugeots populære modeller er fx den lille Peugeot 108, den praktiske Peugeot 208, og den meget rummelige familiebil Peugeot 308. Har du behov for endnu mere plads, så er Peugeot 508 eller Peugeot 5008 måske bilen for dig. De udmærker sig ved at være ekstraordinært rummelige og velkørende sammenlignet med sine konkurrenter.

Peugeot har endvidere et stærkt modelprogram, når det drejer sig om varebiler. Så uanset om du skal bruge en lille, men rummelig varebil, som Peugeot Partner, eller en stor og velkørende varebil, som Peugeot Boxer, har vi et stort udvalg. I Birkerød står vi klar med råd og vejledning om din nye Peugeot. Uanset om du vil lease, finansiere eller købe, har vi løsningen, der matcher netop dit behov. Vi tilbyder naturligvis også en prøvetur i en eller flere af de mange Peugeot modeller.

Få 14 dages fuld fortrydelsesret på din bil

Køber du din nye eller brugte bil hos os, får du som noget helt nyt 14 dages fortrydelsesret. Det betyder ganske enkelt, at du kan fortryde købet af din bil. 

*Regler og vilkår gælder.

LÆS MERE OM FORTRYDELSESRET

Peugeot 108

Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk samt skræddersyet til en sofistikeret livsstil.

NYTÅRSKUR

Peugeot 208

208 fås som 3 dørs eller som 5 dørs, hvilket gør mulighederne mange.

NYTÅRSKUR

Peugeot e-208

Bliv 100% elektrisk kørende med Peugeot e-208, og oplev en sporty og rummelig bil.

NYHED

Peugeot 308

Peugeots team af designere og ingeniører har konstrueret en fræk, intuitiv og moderne hatchback med et stilrent design.

NYTÅRSKUR

Peugeot 508

Peugeot har lavet store ændringer på den nye 508. Med et mere stilrent eksteriør samt forbedret og udvidet teknologi er man garanteret en køreoplevelse af meget høj kvalitet.

Peugeot 2008

Oplev den nye Peugeot 2008 - En robust SUV med et markant design.

NYTÅRSKUR

Peugeot e-2008

Oplev den nye og kompakte elbil Peugeot e-2008 SUV, med masser af fordele fra el-motoren.

NYHED

Peugeot 3008

Oplev den nye, rummelige og familievenlige Peugeot 3008 SUV, i vores afdeling i Birkerød.

NYTÅRSKUR

Peugeot 5008

Den nye Peugeot 5008 er designet til at være den perfekte rejsepartner for hele familien, takket være sine elegante linjer, rummelighed, alsidige kabine og brugervenlige cockpit.

NYTÅRSKUR

Peugeot Rifter

Den nye Peugeot Rifter egner sig både til bykørsel og offroad, hvilket ses tydeligt på dens robuste og moderne design. Den trækker paralleller til alt det vi elsker fra SUV-verdenen og samtidig ligger den let og elegant på vejene.

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!