https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/peugeot/308
Ny Peugeot 308 SW plug-in hybrid

Peugeot biler

Find din nye Peugeot hos os

Vi ligger tæt ved København og står altid klar til en snak og en prøvetur.

Igennem de sidste 20 år har Peugeot altid været blandt danskernes foretrukne bilmærker. Peugeot giver altid værdi for pengene og er blandt markedets bedste, når man sammenligner pris og kvalitet. Som Peugeot ejer vil du opleve skarpe køreegenskaber, masser af ekstraudstyr og køreglæde, der smitter. Blandt Peugeots populære modeller er fx den lille Peugeot 108, den praktiske Peugeot 208 og den meget rummelige familiebil Peugeot 308. Har du behov for endnu mere plads, så er Peugeot 508 eller Peugeot 5008 måske bilen for dig. De udmærker sig ved at være ekstraordinært rummelige og velkørende sammenlignet med deres konkurrenter.

Peugeot har endvidere et stærkt modelprogram, når det drejer sig om varebiler. Så uanset om du skal bruge en lille, men rummelig varebil som Peugeot Partner eller en stor og velkørende varebil som Peugeot Boxer, har vi et stort udvalg. I Birkerød står vi klar med råd og vejledning om din nye Peugeot. Uanset om du vil lease, finansiere eller købe, har vi løsningen, der matcher netop dit behov. Vi tilbyder naturligvis også en prøvetur i en eller flere af de mange Peugeot modeller.

Forlæng trygheden på din Peugeot

TRYGHEDSAFTALEN er en forsikring, der dækker fejl og indefrakommende skader på både elektriske og mekaniske dele. Så ønsker du ikke at tage chancen, kan du få dækningen til og med bilens 7 år eller 200.000 km. alt efter, hvad der kommer først.

Det er billigst at tegne aftalen inden bilens 23. måned, da den herefter vil stige med ca. 20%. Eksempelvis koster en e-208 4.795 kr., hvis den tegnes før d. 23. måned og 5.895 kr. efterfølgende. Hvis du tegner forsikringen i forbindelse med køb af bilen, kan det endda medfinansieres. 

Du kan finde prisen på netop din bil ved at indtaste nummerpladen og ligeledes bestille online. Se mere, og bestil din TRYGHEDSAFTALE på linket herunder.

 

SE PRIS OG BESTIL HER

Peugeot modelprogram 

Vi har salg og service af Peugeot i vores Birkerød afdeling. Her finder du alle de flotte Peugeot bilmodeller og naturligvis også vores Peugeot eksperter, der alle står klar til at tage godt imod dig. 

Peugeot 308

Peugeots team af designere og ingeniører har konstrueret en fræk, intuitiv og moderne hatchback med et stilrent design.

KAN NU PRØVEKØRES

Peugeot 208

Peugeot 208 er Årets bil i 2020 og det er der mange gode grunde til.

LAGERBILER

Peugeot e-208

Bliv 100% elektrisk kørende med Peugeot e-208, og oplev en sporty og rummelig bil.

Peugeot 508

Peugeot har lavet store ændringer på den nye 508. Med et mere stilrent eksteriør samt forbedret og udvidet teknologi er man garanteret en køreoplevelse af meget høj kvalitet.

Peugeot e-2008

Oplev den nye og kompakte elbil Peugeot e-2008 SUV, med masser af fordele fra el-motoren.

Peugeot 3008

Oplev den nye, rummelige og familievenlige Peugeot 3008 SUV, i vores afdeling i Birkerød.

LAGERBILER

Peugeot 5008

Den nye Peugeot 5008 er designet til at være den perfekte rejsepartner for hele familien, takket være sine elegante linjer, rummelighed, alsidige kabine og brugervenlige cockpit.

Peugeot eRifter

Peugeot eRifter egner sig både til bykørsel og offroad, hvilket ses tydeligt på dens robuste og moderne design. Den trækker paralleller til alt det vi elsker fra SUV-verdenen og samtidig ligger den let og elegant på vejene.

NYHED PÅ VEJ

.

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!