Opel Mokka X

Mokka X en SUV i særklasse 

Her får du alt det bedste fra SUV klassen, masser af plads, godt overblik og der er kræset for detaljerne.

Opel Mokka X

Mokka X er ikke længere en del af Opels modelprogram.
Kontakt os, så hjælper vi gerne med at finde et godt alternativ.

Mokka X er lige med fuld kontrol under alle forhold og i alt terræn. Den er indbegrebet af komfort og råstyrke og intet er overladt til tilfældighederne.

Med denne bil får du en fleksibel partner der er indstillet på, at tilpasse sig dine behov. Den giver dig masser af plads. Så du har mulighed for at udfolde dig og fylde den op med dit liv, din familie, dine fritidsinteresser og din bagage og dine indkøb. Den vil køre dig pålideligt og sikkert hvorhen du vil og den vil gøre det med stil og komfort i højsædet. Og det må du meget gerne tage bogstaveligt, du sidder nemlig dejlig højt i denne bil og vil fornemme et meget bedre udsyn.

Du vil føle dig omfavnet af sikkerhed, da de nyeste sikkerhedssystemer vil sørge for afslappet kørsel i enhver situation. Hvorom det er bykørsel hvor du har behov for, at være ekstra opmærksom, tæt kø-kørsel på motorvejen hvor du har behov for ekstra assistance eller bjergkørsel om vinteren der stiller krav til vejgreb. En Mokka X passer godt på dig og dine medpassagerer.

Opel Mokka X
Opel Mokka X

 

Designet er i en klasse for sig, stilrent og med kraftfulde former, der bestemt vil hidkalde nysgerrige blikke. Interiøret er designet omkring dig, som kører og tager højde for din komfort selv på lange ture. 

Du er omgivet af lækre detaljer og bestemmer helt selv hvilket interiør der passer til dig.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vil du undgå at skulle vente? Udfylder du denne formular, så hjælper du os med at give dig den absolut bedste service. Vores bileksperter kan indimellem være optaget, så giver du os besked på hvornår du cirka påtænker at besøge os, så kan vi have bilen klar og afsætte god tid til dig. 

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder