Mokka en SUV i særklasse 

Her får du alt det bedste fra SUV klassen, masser af plads, godt overblik og der er kræset for detaljerne.

Opel Mokka

I første halvår af 2021 forventes det, at den nye Opel Mokka lander

Den nye Opel Mokka byder på en lækkert og stilrent design med mulighed for, at opgraderer til et mere sporty look. I modsætning til sin forgænger, er den nye Mokka mere kompakt og en anelse slankere, dog uden at du går på kompromis med rummeligheden. 

I kabinen vil du opleve reduceret støj, digitale funktioner som giver en enkelt og naturligt overblik samt et godt udsyn. Førerassistancesystemer er ligeledes med til, at gøre kørsel mere behagelig og flydende for dig som chauffør. Sæderne i den nye Mokka er ergonomisk optimeret og bidrager ligeledes til den optimerede køreoplevelse. 

Har du set dig lun på den nye Mokka, kan den opleves i vores Opel filialer i Birkerød og Hillerød, når den forventeligt lander i starten af 2021. 

Vil du holdes opdateret, kan du udfylde formularen herunder, så får du en mail direkte i din indbakke, så snart vi har nyt. 

 

Med Opel Mokka får du: 

  • Sporty look og stilrent design 
  • LED Matrix-forlygter 
  • Nyeste sikkerhedssystemer
  • Digital instrumentering 
  • Komfort i særklasse 

Km/l:  | CO2:  | Energimærke

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Tilmeld dig formularen herunder og bliv opdateret med det nyeste om Opel Mokka

Stilrent og digitalt design i Mokka 

Der er flere forskellige designmuligheder, når det kommer til Mokka. Der er forskellige tilpasningsmuligheder og eksklusive designdetaljer, som er med til at give Mokka sit udtryk. Mokka fås både med sort tag og front, som ligeledes er med til, at style dens udtryk. 

Opgrader din Mokka
Er du vild med et sporty look til din bil, så bør du overvejer den nye Mokka. Den kan opgraderes til GS Line, som giver en sporty visuel opgradering. Derudover er der et udvalg af sporty alufælge i både 16", 17" og 18". 

Sikkerheden i Mokka

Den nye Mokka byder på flere forskellige sikkerhedssystemer som samtidig gør køreturen mere komfortabel. Du får bl.a. LED Matrix-forlygter, adaptiv fartpilot*, automatisk nødbremse, digitalt instrumentering, 180 gr panorama bakkamera og parkeringsassistent.

*1) Ekstraudstyr. Aktivering mulig fra 30 - 180 km/t. 2) Opel førerassistentsystemer kan supportere føreren med de funktioner, der er indbygget i systemerne. Føreren er til hver en tid ansvarlig for kørslen.

Opel Mokka
Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Kig ind i den nye Mokka 

Interiøret i den nye Mokka byder på digital instrumentering med en 12" skærm, som samler al relevant information, til dig som fører. I infotainment-systemet får du:

  • Apple CarPlay / Android Auto
  • Indbygget Bluetooth-streaming4
  • Flere USB-porte
  • Lydsystem med 6 højtalere 

Navigationen i touchskærmen giver trafikopdateringer i realtid samt den guider dig til den bedste rute for din tur. 

Har du en kompatibel enhed/telefon, kan du oplade denne trådløst i den nye Mokka. På den måde er du fri for ledningen fra opladeren.*

*Option. Tilbehør til din smartphone kan være påkrævet. Induktionsopladning kun med PMA- eller Qi-kompatible smartphones. Kontroller kompatibiliteten med din Opel-forhandler.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder