Opel Grandland X
Priser fra 329.990 kr.

Flot, rummelig og veludstyret
familie-SUV til en rigtig skarp pris

Det mest rammende ord til at beskrive den nye Opel Grandland X er: gennemtænkt. Det er gennemgående i hele bilen. Funktionaliteten og designet er fuldstændig logisk og gennemtænkt, så alt fungerer præcis, som du gerne vil have, og det gør bilen til en fornøjelse hver evig eneste dag.   

Opel Grandland X ligger i det mellemstore SUV-segment, sammen med biler som Nissan Qashqai, Renault Kadjar og Peugeot 3008. SUV’er vinder mere og mere af det danske marked, fordi de tilbyder mange fordele: høj indstigning, god siddeplads, godt overblik i trafikken, praktiske egenskaber og naturligvis sikkerhed. Opel Grandland X leverer på hele baduljen!

Grandland X er bygget på samme platform som Peugeot 3008, men den er fundamentalt anderledes end sin franske tvilling. Opel Grandland X er meget traditionel sammenlignet med den avantgarde 3008. Opel har satset på at levere en traditionel SUV-oplevelse, som leverer på alle de klassiske SUV-dyder med en gennemgående konventionel og tysk tilgang til designet – både inde og ude.

Grandland X har et flot grundudstyrsniveau både på komfort og sikkerhedsudstyr, så uanset hvilken model du vælger, får du en luksuriøs, komfortabel og sikker bil. Sikkerheden har naturligvis været et stort fokuspunkt med den nye Grandland X, og bilens 5 stjerner fra EURO NCAP er komplementeret af rigeligt med klasseledende sikkerhedsteknologi.

Opels gennemtænkte tilgang til Grandland X gælder også konstruktionen. Opel har brugt lette og stærke materialer, og det gør bilen meget let, hvilket giver pote både på performance og køreegenskaber. Motorprogrammet består af små motorer, men grundet den lave vægt har de rigeligt med kraftoverskud, og så kan de samtidig klare en flot benzinøkonomi.

Mest imponerende af alt har Opel formået at levere en utrolig komplet pakke til en meget fornuftig pris, så du kan få en stor og flot udstyret SUV indenfor samme prisleje som en mellemstor stationcar. Det er gennemtænkt!

De 5 gode grunde til at vælge Opel Grandland X er: 

 • Stor SUV til en skarp pris
 • Logisk og brugervenligt interiør
 • Godt motorprogram og god benzinøkonomi for klassen
 • Femstjernet sikkerhed
 • Højt niveau af standardudstyr

Km/l: 14,3-18,9 | CO2: 130-175 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Prisliste Grandland X

NY OPEL GRANDLAND 

Opel kommer med en ny og lækker Grandland. Den byder bl.a. på nyt design, digitalt cockpit og mere teknologi. En nye kompakt SUV til alle kørselsbehov. Vælg mellem benzin diesel og plug-in hybrid.

Det forventes at den nye Grandland kommer til Danmark i løbet af Q4. Der er endnu ikke fastsat en lanceringsdato, og priseren er ikke offentliggjort endnu.

Bliv opdateret løbende om den nye Opel Grandland

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Indvendig i Grandland X

Grandland X er fuldstændig i tråd med Opels nuværende interiørdesign, og interiøret er konservativt på den bedst tænkelige måde. Grandland X er ikke en bil, som du skal lære at kende, for du er øjeblikkeligt fortrolig med bilen, når du sætter dig i førersædet.

Betjeningen af de fleste af bilens funktioner foregår på en stor 7’’ touchscreen, der er placeret i midten af instrumentbordet samt på bilens multifunktionsrat. Der er mulighed for at bruge både Apple Carplay og Android Auto, og der er et taktisk placeret rum under skærmen, hvor du kan tilslutte og opbevare din telefon.

Opel har gjort meget for at give følelsen af et premium-produkt næsten udover, hvad prisskiltet kan begrunde. Hovedparten af overfladerne i interiøret er fyldt med softtouch-plastik, lædereffekt og lakerede paneler.

Der er godt med plads i kabinen, og på forsædet løber du først tør for plads, når du nærmer dig de to meter, og på bagsædet kan selv høje voksne sidde komfortabelt. Bilen har et fladt gulv, da alle motorvarianter er forhjulstrukne, så der er god plads til fødderne, hvis man skal sidde tre på bagsædet. Der er naturligvis ISOFIX-beslag på de to yderste bagsæder, så små børn kan sidde sikkert fastspændt.

Bagagerummet måler 514 liter normalt og 1652 liter med sæderne foldet ned. Bagsæderne kan foldes ned med et håndtag i bagagerummet, så man ikke skal rundt til sidedørene. Gulvet i bagagerummet er justerbart, og det kan sættes i niveau med sæderyggen, når sæderne er foldet ned, så du får et næsten fladt gulv bagi. Bagsæderne kan foldes ned i et 60/40 split, og på Impress og Exclusive-modellerne er der desuden en skilem bagved armlænet i midtersædet.

Hvis man vælger en Elegance eller Exclusive-model, får man klasseledende siddekomfort med Opels prisvindende AGR-sæder, som er udviklet i samarbejde med rygspecialister. Sæderne har masser af justeringsmuligheder, så de kan tilpasses din form, og sæderne har justerbar lændestøtte også i højden, hvilket sikrer en mere afslappende siddeposition på lange køreture.

Grandland X har et flot og gennemtænkt interiør, hvor der er rigeligt med plads til både børn, voksne og bagage. Det flotte interiør er komplementeret af logiske og gennemtænkte løsninger, som bare fungerer i hverdagen.

Book en Opel Grandland X ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Grandland X er designet som en Opel

I tråd med Opels nuværende designfilosofi, ligner Opel Grandland X resten af Opels nye modelprogram på de unikke styling-elementer; Den tredimensionelle kølergrill med mønster, hvor logoet trækker kromlinjer ud til forlygterne, hvor linjen fortsætter i lygtens design, gør bilen øjeblikkeligt genkendelig som en moderne Opel.

Sideprofilen er også i tråd med Opels nye designfilosofi med enten en sort eller kromlinje løbende langs oversiden af dørene og ud til bagenden med et lille knæk ned bagtil, som optisk adskiller tag og resten af bilen og skaber noget visuel interesse. Der er mulighed for at tilkøbe sort tag, hvilket skaber mere kontrast til resten af bilen. Kombineret med de tonede bagruder, som er standard på alle modeller, kommer det sorte tag virkelig til sin ret.

Foretrækker man det klassiske luksus-look, så kan bilen fås i klassiske afdæmpede farver, som hvid, grå og sort, og til dem som vil have noget mere skrald på farverne, så fås Grandland X i Opels flotte metallic blå og en flot dybrød metallic.

Grandland X skiller sig lidt ud fra resten af Opel-modelprogrammet ved, at alle varianter kommer med alufælge som standard, hvilket giver bilen et mere premium udseende. På Edition+ og Impress får man 17’’ alufælge og på Elegance og Exclusive får man 18’’ alufælge.

Opel Grandland X er Opels flagskibs-SUV, og det er man slet ikke i tvivl om, når man ser den, men præcis ligesom med interiøret så ser det ud af mere end det koster.  

Opel Grandland X er sikker

Opel Grandland X fik fem stjerner i Euro-NCAPs crashtest af bilen, så det er et sikkert valg både til dig og din familie. Opel er langt fremme med deres udbud af sikkerhedsteknologi, og Grandland X kommer med langt det meste gængse sikkerhedsudstyr. Kun få teknologier er tilkøb eller modelspecifikke. Uanset hvad variant du vælger af en Grandland X, kan du roligt sætte dig bag rattet.  

Se listen herunder for alle de sikkerhedsteknologier, som du finder i Grandland X:

Active Safety Brake
Automatisk nødbremse, som ved hjælp af et fremadrettet kamera opfanger forhindringer. Systemet reagerer for dig, hvis du ikke når det. Systemet kan forhindre ulykker ved lav fart.
Regnsensor med automatiske viskere
Sensorer opfanger regnen på ruden og starter vinduesviskerne efter behov. Viskerne tilpasser selv til mængden af regn, så du kan holde fokus 100% på at føre bilen.
Lyssensor
Tænder automatisk bilens nærlys, når mørket falder på, eller når du kører ind i f.eks. en parkeringskælder eller tunnel.
Baksensorer
Sensorer på bagsiden af bilen indikerer akustisk, når du nærmer dig en forhindring, så du kan reagere og undgå parkeringsskader.
Bakkamera (Impress og opefter)
Kamera viser, hvor du bakker henad, og du modtager ligeledes en akustisk sensoradvarsel, hvis du nærmer dig en forhindring.
ESP+
Antiudskridning sikrer, at bilen ikke skrider ud ved overstyring, f.eks. i forbindelse med en undvigemanøvre.
Hill assist
Bilen holder selv bremsetryk, indtil du kobler ud, dvs. at bilen ikke kan glide bagud ved en bakkestart.
Aktiv vejbaneassistent
Bilen holder sig automatisk i sin egen kørebane ved hjælp af det fremadrettede kamera.
Automatisk hastighedsskiltegenkendelse
Bilen bruger det fremadrettede kamera til at aflæse fartskilte, så du kan orientere dig om den aktuelle fartgrænse, hvis du er i tvivl.
Automatisk aktivering af havariblink
I tilfælde af meget kraftig opbremsning aktiverer bilen automatisk havariblinket for at advare bagvedkørende biler.
Matrix LED-forlygter (kun Exclusive)
Intelligente kraftige LED-forlygter, som kan slukke og tænde sektioner af lygterne, så du kan køre med højt lys uden at blænde modkørende biler, og som kan oplyse kurver, når du kører ind i dem.

Køreglæden er i top i Opel Grandland X

Opels motorprogram til Grandland X tilbyder kun relativt små motorer, når man ser de ydre dimensioner på bilen, men bilen snyder på udseendet. Der er brugt mange letvægtsmaterialer i konstruktionen, så det er en af letteste biler i sit segment. Derfor kan de små motorer klare både en flot brændstoføkonomi og fornuftig performance. Opel tilbyder en 1,2 turbobenzin med 130 hestekræfter og en 1,5 diesel 130 hestekræfter. Begge motorer fås med en sekstrins manuel gearkasse eller ottetrins-automatgear, og begge motorer har rigeligt med kraft til bilen. 

I Grandland X er der fokuseret på kørekomforten, så du kan slappe af bag rattet. Affjedringen er opsat til komfort, og bilen glatter fint bumpene ud på vejen. Den lette vægt giver bilen et lavere tyngdepunkt, og det gør den mere agil end mange af konkurrenterne. Grandland X er bestemt ikke en racerbil, men den kan sagtens klare snoede bjergveje i et frisk tempo.

Priserne på den nye Grandland X er sat meget konkurrencedygtigt, og alle varianter tilbyder en rigtig god pakke til pengene. Opels flagskibs-SUV er pakket med lækkert udstyr, og bevæger du dig udover startudgaven, kaldet Edition+, så er det næsten svært at finde noget, som bilen ikke har på udstyrslisten.

Et bredt udvalg af udstyr

På Impress-modellen og opefter har Grandland X: baksensor for og bag, bakkamera, automatisk nedblændeligt lys, automatisk lystænding, opvarmet forrude, regnsensor, elopvarmede sidespejle, mørktonede ruder bagtil, tågelygter, alufælge og meget mere.

Det indvendige udstyr tæller ligeledes alt i lækre bekvemmeligheder og komfortteknologi: Automatisk tozoners-klimaanlæg, læderrat med varme, fartpilot, varme i forsæder, elruder og mere til.

Vælger du topudgaven Exclusive, får du desuden et par specifikke opgraderinger forbeholdt den model: 8’’ touchskærm, nøglefri adgang og start, intelligente LED-forlygter, elbetjent bagklap, blindvinkelsassistent mm. 

Ønsker du dig blå himmel over hovedet, skal du vælge en Impress eller Exclusive-mode, hvor du får det store glaspanoramatag.

Til pendleren vil en Elegance eller Exclusive model være et rigtig godt valg, da du får Opels klasseledende AGR-sæder, som gør de lange ture endnu bedre. Vælger du en af de førnævnte modeller med automatgear, får du også adaptiv fartpilot som standard – så kører bilen næsten sig selv.

Køreglæden i Grandland X er helt i top med masser af komfortudstyr, praktiske egenskaber og gode motorer.

Du skal vælge Opel Grandland X fordi:

Grandland X leverer en fremragende SUV-oplevelse på alle parametre; Den tilbyder alle de fordele, som du forventer af en stor SUV, og bag rattet er den som en gammel ven, hvor man falder lige tilbage i hak, selvom man ikke har set hinanden længe.    
Der er rigeligt med valgmuligheder, så du kan få lige den Grandland X, som du drømmer om. Fællestrækket for alle modelvarianterne er, at du får en flot og veludstyret SUV til en meget konkurrencedygtig pris. Det er gennemtænkt!

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Elegance

Fjernbetjent centrallås

Indfarvede spejle, nederste halvdel sort

Dørgreb i bilens farve

Mørktonede ruder, bag

Tågeforlygter

Sort designliste

Tagrails

17" alufælge

Lysfølsomt bakspejl

Midterarmlæn foran

12v stik i midterkonsol for

Make-up spejl i begge solskærme

Handskerum m. køling

Aut. klimaanlæg m. 2 zoner

Regnsensor

Aut. lygtetænding

Aut. fjern-/nærlys

Multijusterbart rat

Servostyring

El-sideruder, for og bag

Læderrat m. varme

Fartpilot

Ratbetjent radio

Aflæsning af hastighedsskilte

LED kørelys

El-justerbare sidespejle m. varme

Parkeringssensor, bag

Nedfældeligt splitbagsæde (60/40)

Højdejustering af førersæde

Varme i forsæder

7" Touch Screen

Apple Carplay*

DAB+ Radio m. 6 højttalere

Bluetooth® & USB-indgang

Elektronisk Stabilitetsprogram (ESP+)

Hill Assist

Active Safety Brake

Manuel deaktivering af passagerens frontairbag

Aktiv vejbaneassistent

ABS-bremser

Adaptivt bremselys

Dækreparationssæt

Dæktryksindikator

ISOFIX-beslag på yderpladser, bag

6 airbags (2 frontairbags, 2 sideairbags og 2 gardinairbags)

Tagfarve i "Black Diamond"

LED forlygter

Parkeringssensor, for

Bakkamera

Adaptiv fartpilot m. stop-funktion(1)

Opvarmelig forrude

AGR Sportsforsæder

Privatleasing af Grandland X | Attraktive månedlige ydelser

Privatleasing af den kraftfulde og rumlige - Grandland X

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder