Priser fra 234.990 kr.

Venlig mini-SUV som kan
skræddersys præcis til dig

Den nye Opel Crossland skal bære et tungt kors, da den både skal konkurrere med et tætpakket segment af små SUV’er og crossovers og samtidig tjene som en erstatning for Opels udgåede mini-MPV Meriva.

Det er altid svært for én bil at mestre mange discipliner, men Opel Crossland er det sjældne produkt, der lykkes med alt, den sætter sig for. Opel har givet den lille Crossland alle de praktiske egenskaber fra en MPV og kombineret det med den robuste styling, som vi kender fra crossovers og SUV’er. Crossland er en rigtig praktisk gris, som kan tilpasses mange forskellige typer mennesker og behov.

Crossland befinder sig i samme segment som Renault Captur og Nissan Juke, og de små SUV’er bliver mere og mere populære, da de tilbyder masser af fordele: høj indstigning, praktiske egenskaber, god interiørplads, godt udsyn i trafikken og naturligvis sikkerhed.

Præcis som det meste af Opels nuværende modelprogram er Opel Crossland udviklet i tandem med en Peugeot, i det her tilfælde Peugeot 2008. De to biler deler meget DNA, men Crossland er markant anderledes og mere afdæmpet i sit udtryk end den avantgarde 2008. Praktiske løsninger, velkendt logisk interiørdesign og et venligt eksteriørdesign kendetegner den nye Crossland.

Med et bredt motorprogram kan du vælge den motor, der matcher dit behov. Benzinmotorer fås med 83, 110 og 130 hestekræfter, og diesel fås med 102 hestekræfter. Udstyrsvarianterne spænder ligeledes vidt, så det er nemt at skræddersy din bil, så den passer præcis til dit behov.

Det er muligt at få en Crossland fra den helt basale Essentia-model og op til den luksuriøst udstyrede Exclusive-model, men uanset hvordan din ideelle Crossland ser ud, så kan du være sikker på, at den vil levere suveræn værdi for pengene og masser af køreglæde.

De 5 gode grunde til at vælge Opel Crossland er: 

 • Masser af valgfrihed til at skræddersy din bil
 • Bredt motorprogram til mange behov
 • Praktiske SUV-egenskaber
 • God interiørplads og stort bagagerum
 • Femstjernet sikkerhed

Km/l: 15,4-17,2 | CO2: 133-143 | Energimærke: A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Prisliste Crossland

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Opel Crossland ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indvendig i Crossland

Et interiør uden overraskelser lyder måske ikke som god reklame, men det logiske layout betyder, at en Crossland er en ekstremt nem bil at blive fortrolig med. Kontrolfladerne er præcis, hvor du forventer, og efter fem minutter i kabinen kender du bilen indgående, og så er det bare at suse afsted!

Kabinen i Crossland er fuldstændig i tråd med Opels nye designlinje, og det betyder et flot interiør af kvalitetsmaterialer i et udpræget logisk layout. Betjeningen foregår primært på en 7’’ touchskærm i midten af instrumentbordet og på bilens multifunktionsrat. Klimabetjeningen foregår på et sæt knapper nedenfor skærmen. Crossland imponerer ligesom sine Opel-brødre med et rigtig flot interiør med en betydeligt flottere finish, end hvad prisskiltet kan begrunde.

Skal du køre rigtig mange kilometer, så vil du være godt tjent med at vælge en højt udstyret model, som en Elegance eller Exclusive, da du får Opels prisvindende AGR-sæder. Sæderne er udviklet i samarbejde med rygspecialister, og de har masser af justeringsmuligheder, så de kan tilpasses din form. Sæderne har justerbar lændestøtte, også i højden, hvilket sikrer en mere afslappende siddeposition på lange køreture.

Bagsæderne kan foldes ned i et 60/40 split, og midtersædet kan foldes ned som armlæn med to kopholdere, hvis man kun sidder to på bagsædet. Ryglænet på midtersædet folder ned sammen med armlænet, så man kan fragte længere ting i midten og stadig have to passagerer med. Der er naturligvis ISOFIX-punkter på ydersæderne bagtil, så de små kan sidde sikkert fastspændt. I Elegance og Exclusive-modeller kan bagsæderne ligeledes køres frem og tilbage alt afhængig af, om man har brug for benplads eller bagageplads.

Crossland har et bagagerum på 410 liter, og med sæderne foldet ned har du hele 1255 liter. Der er også mulighed for at få en dobbelt bund i bagagerummet, så du kan lave et næsten fladt gulv med bagsæderne foldet, men det kræver at man køber en Elegance-model eller derover.

Crossland er gennemført praktisk, og interiørets mange konfigurationsmuligheder gør det nemt at tilpasse bilen efter dit behov. Bare ryk rundt, og så er der plads både til hund, børn, kufferter, flyttekasser eller hvad end du skal have med.

Opel Crossland

Crossland er i tråd med Opels designfilosofi

En Crossland er en venlig og ivrig lille bil at se til, som en lille hundehvalp der bare venter på at komme ud og gå en tur. Crossland er primært runde bløde former, men den har samtidig alle de karakteristiske design-elementer som kendetegner en moderne Opel, deriblandt den tredimensionelle kølergrill med mønster, hvor logoet trækker kromlinjer ud til forlygterne, der fortsætter linjen i LED-kørelyset.

Sideprofilen er også i tråd med Opels nye designfilosofi; En sort liste løber hen langs oversiden af dørene og ud til bagenden med et lille knæk nedad bagtil, som optisk adskiller taget og resten af bilen. Topmodellen, Exclusive, har et sort tag, og der erstattes den sorte linje af en kromliste, hvilket skaber et langt klarere skel til resten af bilen.

Du kan vælge imellem seks farver på Crossland. De klassiske afdæmpede farver: sort, hvid, sølv og grå giver bilen et elegant look, men hvis du hellere vil skille dig ud, så fås bilen også i en kraftig blå eller rødmetalfarve. Det står særligt godt til en Exclusive-model med sort tag, som næsten får et retro betonet look.

På topmodellerne Elegance og Exclusive får du elegante 16’’ alufælge til at komplementere det skarpe design, hvor Essentia op til og med Edition+ må nøjes med almindelige 16’’ plastfælge.

Det søde og bløde look kombineret med den korte hjulafstand, høje taglinje og robuste SUV-detaljer giver indtrykket af en lille terrier, der tror, den er en stor rottweiler. Det er bestemt et look med charme, og det er svært at modstå fristelsen til at komme ud og lufte Crossland, når man ser den stå i indkørslen.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Opel Crossland online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Maksimal sikkerhed i Opel Crossland

Opel Crossland fik de maksimale fem stjerner i Euro NCAPs crashtest, så det er et sikkert sted at være både for dig og din familie. De fem stjerner bliver uddelt for en kombination af kollisionsbeskyttelse, beskyttelse af fodgængere og de sikkerhedssystemer, som bilen tilbyder.

Se listen herunder for at se den fulde liste af sikkerhedsudstyr, som du får i Crossland: 

Regnsensor med automatiske viskere (Edition+ og opefter)
Sensorer opfanger regnen på ruden, og bilen starter selv vinduesviskerne efter behov. Viskerne tilpasser selv til mængden af regn, så du kan holde fokus 100% på at føre bilen.

Lyssensor (Enjoy og opefter)
Tænder automatisk bilens nærlys, når mørket falder på, eller når du kører ind i f.eks. en parkeringskælder eller tunnel.

Baksensorer (Enjoy og opefter)
Sensorer på bagsiden af bilen indikerer akustisk, når du nærmer dig en forhindring, så du kan reagere og undgå parkeringsskader.

Bakkamera (kun Exclusive – muligt som tilkøb til Elegance)
Kamera viser hvor du bakker henad, og du modtager ligeledes en akustisk sensoradvarsel, hvis du nærmer dig en forhindring.

ESP+
Antiudskridning sikrer, at bilen ikke skrider ud ved overstyring f.eks. i forbindelse med en undvigemanøvre.

Hill assist
Bilen holder selv bremsetryk, indtil du kobler ud, dvs. at bilen ikke kan glide bagud ved en bakkestart.

Vejbaneskiftalarm
Systemet advarer dig akustisk, hvis du utilsigtet er ved at forlade din vognbane.

Automatisk hastighedsskiltegenkendelse
Bilen bruger det fremadrettede kamera til at aflæse fartskilte, så du kan orientere dig om den aktuelle fartgrænse, hvis du er i tvivl.

Active Safety Brake (tilkøb uanset model - sikkerhedspakke)
Automatisk nødbremse som ved hjælp af et fremadrettet kamera opfanger forhindringer. Systemet reagerer for dig, hvis du ikke når det. Systemet kan forhindre ulykker ved lav fart.

Opel Crossland
Opel Crossland

Top køreglæde i Crossland

Opel har været smarte med deres motorprogram i Crossland. De tilbyder motorer, som appellerer til en masse forskellige kørselsbehov; Den mindste motor er en 1.2 liter benzinmotor med 83 hestekræfter, som egner sig perfekt til at suse rundt i byen og på landevej. Der fås også to turbobenzin-motorer med 110 og 130 hestekræfter, som har mere kraftoverskud til motorvejskørsel. Crossland fås også med en 1,5 liter diesel med 102 hestekræfter, som egner sig perfekt til pendleren, hvor det gælder om at komme længst muligt på hver dråbe brændstof.  

Den mindste benzinmotor er parret med en 5 trins manuel gearkasse, og de andre tre motorer er parret med en sekstrins manuel gearkasse. Den største benzinmotor på 130 hestekræfter fås med en sekstrins automatgearkasse. Alle motorerne leverer en glimrende benzinøkonomi, så det er bare at vælge den, som bedst passer til dit kørselsmønster og behov.

Udstyrsniveau til ethvert behov

Opel tilbyder, ligesom med motorprogrammet, et bredt udvalg af udstyrsvarianter, så du kan få en bil, der passer præcis til dit behov og pengepung; Modellerne spænder fra den basale Essentia og op til en luksuriøst udstyret Exclusive-model, som har næsten alt i udstyr. Du kan få en Crossland, der passer præcis til dit behov, uanset om du skal bruge en billig bil til at drøne til supermarkedet en gang om ugen, eller du skal køre 50.000 km om året i suveræn komfort.

Bevæger du dig lidt op i modelprogrammet, får du et hav af ekstraudstyr, og fra en Edition+ dækker standardudstyret blandt andet: 2-zoners klimaanlæg, sædevarme, opvarmede elspejle, fartpilot, læderrat med varme, regnsensor, automatisk lygtetænding, parkeringssensorer mm.

Hvis du er til en toplækker og komfortabel køreoplevelse, så er en Elegance eller Exclusive-model det rette valg for dig. Her får du et hav af ekstraudstyr, som skruer op for komforten og luksusfornemmelsen: nøglefri betjening, bakkamera, automatisk parkeringssystem, opvarmet forrude og meget mere!

I samme modelniveau får du Opels fremragende AGR-sæder, så skal du køre mange kilometer, så er det et ideelt valg. Sæderne er lavet til at holde ryggen sund, og de kan indstilles præcis til din form.

Du kan skrue en Crossland sammen på mange forskellige måder både med motorer og udstyr, men fællesnævneren for alle de forskellige Crossland er, at du får en sikker, rummelig og flot mini-SUV til en af markedets skarpeste priser.

Opel Crossland

Du skal vælge Opel Crossland fordi:

Opel Crossland er den praktiske gris med fire hjul, og den kan skræddersyes lige til dit behov. De mange valgmuligheder gør det nemt at sætte den helt rigtige bil sammen til dig. Crossland gør sig perfekt som lille luksus-SUV, familieflytter, bybil, pendlerbil og alt derimellem. Uanset hvad model du vælger, så får du en praktisk og sikker bil til en skarp pris. Det er køreglæde!

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Edition+

16" fælge

LED-kørelys

El-sideruder, for og bag

Nedfældeligt splitbagsæde (60/40)

Automatisk hastighedsskiltegenkendelse

Aircondition

Varme i forsæder

Læderrat m. varme

Fartpilot

Regnsensor

P-sensor for og bag

Bluetooth® smartphoneintegration

HIFI-anlæg m. surround sound

Apple Carplay®

7" touchskærm

Vejbaneskiftalarm

Cosmo (Udover Edition+)

17" alufælge

Krom-styling

Tågeforlygter

ECO LED-forlygter

El-justerbare sidespejle

Automatisk klimaanlæg, 2-zonet

Åbn & Start, nøglefri adgang

AGR sportsførersæde i stof / vinyl, fører

Sport (Udover Cosmo)

Tonede ruder

Mulighed for valg af Ultimate pakke

Privatleasing af Crossland | Attraktive månedlige ydelser

Privatleasing af den robuste - Crossland

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder