Corsa-e er 100% elektrisk

Det er spækket med teknologi og luksusudstyr. 

Priser fra 244.990 kr.

Opel Corsa-e

100% elektrisk bybil med moderne teknologi

Den nye Opel Corsa-e er en 100% elektrisk bil og er uden tvivl den optimale bybil, da den med sin rækkevidde på op til 330 km, er ideel til hverdagsbrug. Opladning er fleksibel, det kan både foregå derhjemme med en wallbox eller på farten, på en af den mange ladestationer rundt om i landet. Corsa-e lader op til 80% på kun 30 minutter. 

Corsa-e har forskellige køremode; sportstilstand og opladning. Så uanset om du ønsker en mere sporty kørestil eller ønsker at øge rækkevidden, så har du muligheden for det i Corsa-e. 

Støjsvag, stilren og veludstyret er også nogle begreber, der beskriver den nye Corsa-e. 

Er du sikker på at den nye Corsa-e skal være din og vil du opleve den som en af de første? Så kan du allerede nu reservere den! 
RESERVER

Den nye og fuldt elektriske Corsa-e kommer i 2020 i tre udstyrsvarianter

Tilmeld dig her, og modtag Al det nyeste information om Corsa-e og selve lanceringen. 

Den nye Corsa-e vil være spækket med teknologi og luksusudstyr. Den har en køreradius på hele 330 km og vil kunne oplades 80% på blot 30 min.
Corsa-e giver dig også mulighed for at vælge mellem sportstilstand og opladningsmode, så du kan vælge, om du vil køre sporty, hvilket øger køreglæden eller om du vil køre i opladningsmode, som øger rækkevidden. Corsa-e har meget mere at byde på, så du kan roligt tilmelde dig her for at høre og se mere.

Den lækre Corsa-e starter fra 244.990 kr.

Få mere information om den nye Corsa-e

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Elektrificerende Corsa!

Den nye Opel Corsa fås som en 100% elektrisk bil, og den rammer det danske marked i 2020. Opel har skabt en elbil, som prismæssigt er mere tilgængelig end mange af konkurrenterne. Corsa e er samtidig praktisk og med god elrækkevidde, så den er et realistisk alternativ til en konventionel forbrændingsmotor. 

Corsa e understøtter to typer opladning: almindelig vekselstrøms-opladning og jævnstrøms-hurtigopladning. Det betyder, at du ved en hurtigladningsstation kan oplade hovedparten af batteriet, ca. 80%, på omkring 30 minutter. Batteriet har 50 kilowatt kapacitet, og en almindelig opladning tager ca. 7,5 time. Opel opgiver rækkevidden til hele 337 km ved blandet kørsel, men rækkevidden er naturligvis betydeligt mindre ved konstant høj hastighed, f.eks. ved motorvejskørsel.

Der er ingen kompromisser i elbilens interiør, for den er identisk med en normal Corsa, og den er præcis lige så praktisk, men elbilen skiller sig ud på performance. Corsa e er langt den hurtigste Corsa, og den trækker hårdt hele vejen, da en elmotor har fuldt moment helt fra stilstand. 0-100 km i timen klares på lige over 8 sekunder. Affjedringen er ændret betydeligt for at klare den øgede vægt, men ved at placere batterierne lavt nede bibeholder bilen en dynamisk og underholdende køredynamik.

Corsa e leverer en sjov og engagerende elbils-køreoplevelse og til en pris, hvor de fleste kan være med!

Vil du allerede reservere en?

Reserver den nye Corsa-e nu, og vær blandt de første til at få den nye elbil.

Kan du heller ikke vente til den nye corsa-e lander? Så kan du allerede nu forhåndsreservere den – på den måde er du sikret at være blandt de første til at vise den frem på vejene.

Reservationsbeløb er 5.000,-*

Vi forventer, at bilen kan leveres i efteråret 2020.

Reserver her

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vil du undgå at skulle vente? Udfylder du denne formular, så hjælper du os med at give dig den absolut bedste service. Vores bileksperter kan indimellem være optaget, så giver du os besked på hvornår du cirka påtænker at besøge os, så kan vi have bilen klar og afsætte god tid til dig. 

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder