Corsa har genopfundet sig selv 

Nem, smart og et sikkert valg.

Priser fra 189.990 kr.

Opel Corsa

Prisvindende praktisk minibil med stor personlighed!

Opel Corsa har altid været en stor spiller i polo-klassen, men med den seneste udgave har Opel sat sig for at blive den ukronede konge ved at kombinere det bedste fra Opels nye franske ejere med det, som køberne allerede elsker ved en Opel Corsa – og det er en prisvindende kombination!

Den nye Corsa har vundet den prestigefyldte AUTOBEST pris for ”Bedste bilkøb i Europa i 2020”. Corsa vandt, fordi bilen tilbyder en fremragende samlet pakke: køreglæde, teknologi og valgmuligheder samlet i høj kvalitet. 

Den nyeste Opel Corsa er udviklet på basis af en Peugeot 208, men det er tydeligt, at der ikke er tale om enæggede tvillinger; Den nye Opel Corsa føles stadig som et gennemført tysk design, men den har fået tilsat et skud fransk ingeniørkunst med Peugeots fremragende motorprogram og teknologi.

Motorprogrammet spænder også ud over det sædvanlige, da den nye Corsa fås både med benzin, diesel og el under kølerhjelmen. Corsa tilbyder to forskellige benzinmotorer, en diesel samt den fuldt elektriske Corsa e.

Den nye Corsa er lige så praktisk som altid, og der er masser af udstyrs-varianter, så du kan få din bil, lige som du vil have den. Bilen har desuden været på en større slankekur, fra den foregående model, hvilket gør køreoplevelsen sjovere og mere engagerende end nogensinde før.

Corsa fortsætter Opels tradition med at tilbyde tilkøbsmuligheder, som man almindeligvis kun ser i både større og betydeligt dyrere biler, så der er rig mulighed for at få en luksusoplevelse i en lille bil med tilkøb som 8-trins automatgear, adaptive Matrix-LED forlygter, adaptiv fartpilot og panorama glastag.

En lille bil har naturligvis sine begrænsninger, men den nyeste Opel Corsa gør sit bedste for at sprænge rammerne for, hvad en lille bil kan være. Et frisk dynamisk design, skarpe køreegenskaber og funktionelt. praktisk interiør til en skarp pris – det er en opskrift, der er svær at slå!

5 gode grunde til at vælge Opel Corsa

 • God brændstoføkonomi
 • Gode køreegenskaber
 • Skarpe priser
 • Mulighed for skabe en personlig bil igennem tilkøb af ekstraudstyr
 • Mulighed for at købe en elbil
Vis prisliste

Km/l: 16,9-18,9 | CO2: 120-133 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Flot design

Opel Corsa har uden tvivl fået et strejf af fransk designflair. Opel har satset på et mere udfordrende, sporty og spændende design, men uden at gå helt agurk – den er jo, trods alt, stadig tysk.

Fra logoet i midten af den brede grill i fronten trækker to linjer ud til lygterne, hvilket giver en flot sammenhængende linje foran. Forruden er trukket tilbage, så bilen ser længere og lavere ud, end den egentlig er, og den længere kølerhjelm giver bilen et mere sporty udtryk, og den brede kofanger og tagspoiler bagtil understreger det look.

Bilen fås i syv flotte farver, lige fra det afdæmpede til det vilde – den kraftige ”Orange Fizz” er særligt iøjnefaldende. Der er også mulighed for at tilkøbe sort tag, hvilket yderligere forbedrer det sporty look.

Vælger man den elektriske Corsa e, så afslører kun et par små logoer og anderledes fælge, at bilen er elektrisk, ellers er den identisk at se til.

Den nyeste Corsa er uden tvivl den mest spændende og radikale styling, som vi har set på en Opel Corsa, men det er et velkomment frisk pust af frivolitet og flair for en praktisk hverdagsbil.

Opel Corsa

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Opel Corsa

Lækkert interiør

Opel Corsa er typisk Opel, og interiøret er gennemtænkt, logisk og praktisk. Knapperne er præcis, hvor man forventer dem, så man lynhurtigt bliver fortrolig med bilen. Bilens design er meget minimalistisk, og midten af instrumentbordet er domineret af en 7’’ touchskærm, hvor man kan betjene en stor del af bilens funktioner. Nedenfor finder man bilens aircondition eller klimaanlæg, alt efter udstyrsniveau. Der er ligeledes mulighed for at få et digitalt cockpitdisplay på højere udstyrsvarianter.

Siddekomforten på forsæderne er glimrende, hvilket tit er en mangelvare i en lille bil. Midt imellem forsæderne finder man et justerbart armlæn, og bilens betjening er alt sammen indenfor komfortabel rækkevidde, blandt andet på multifunktionsrattet.

Opel Corsa er en lille bil, og selvom bagagerummet har en ganske hæderlig størrelse med sine 309 liter, så skal man være forberedt på at læsse tingene over en høj lastekant. Vælger du en Corsa e, så er der intet kompromis hverken i kabinen eller bagagerum. Pladsen er identisk med de almindelige benzin-og dieselvarianter. Batterierne er skjult i bunden af bilen, så de ikke optager noget af kabinepladsen.  

Bagsædet er hovedsageligt beregnet til børn, og der er naturligvis ISOFIX-punkter til børnesæder, men voksne kan godt være der, hvis man måler under de 180cm i højden. Forsæderne har en buet ryg på bagsiden, så der er fornuftig benplads til bagsædepassagererne til trods for bilen diminutive størrelse.

Sikkerhed

Den nye Opel Corsa fik en flot score på fire stjerner ved den seneste Euro NCAP-crash test i 2019. Sikkerheden i små biler er kommet langt i de seneste år, og det er takket være et hav af intelligent sikkerhedsteknologi, som hjælper dig med at nå sikkert frem.

Opel er godt med, når vi snakker moderne sikkerhedsteknologi, og Corsa kommer med langt det meste, gængse sikkerhedsudstyr, men der er et par gode sikkerhedsteknologier, som kun er tilgængelige på højere udstyrsniveauer. Se listen herunder for alle de sikkerhedsteknologier, som du finder i den nye Corsa, og hvilke der er mulige som yderligere tilkøb:

 • Active Safety Brake (Enjoy og opefter). Automatisk nødbremse, som ved hjælp af et fremadrettet kamera opfanger forhindringer og kan reagere for dig, hvis du ikke når det. Systemet kan forhindre ulykker ved lav fart.
 • Regnsensor m. automatiske viskere (Elegance og opefter). Sensorer opfanger regnen på ruden og starter viskerne hvis nødvendigt. Viskerne tilpasser selv til mængden af regn, så du kan holde fokus 100% på at føre bilen.
 • Blindvinkelsassistent (Elegance og opefter). Et lys i sidespejlet fortæller dig, hvis du har en bil i din blinde vinkel.
 • Lyssensor (Elegance og opefter). Tænder automatisk bilens nærlys, når det er nødvendigt, dvs. når det er mørkt.
 • Aktiv vejbaneassistent (Elegance og opefter). Bilen holder sig automatisk i sin egen kørebane ved hjælp af det fremadrettede kamera.
 • Baksensorer (Edition+ og opefter). Sensorer på bagsiden af bilen indikerer akustisk, når du nærmer dig en forhindring, så du kan reagere og undgå parkeringsskader.
 • ESP+. Antiudskridning sikrer, at bilen ikke skrider ud ved overstyring, f.eks. i forbindelse med en undvigemanøvre.
 • Hill assist. Bilen holder selv bremsetryk, indtil du kobler ud, dvs. at bilen ikke kan glide bagud ved en bakkestart.
 • Automatisk aktivering af havariblink. I tilfælde af meget kraftig opbremsning aktiverer bilen automatisk havariblinket for at advare bagvedkørende biler.
 • Matrix LED-forlygter (tilkøb). Intelligente kraftige LED-forlygter, som kan slukke og tænde individuelle sektioner af lygterne, så du kan køre med højt lys uden at blænde modkørende biler. Sektioner af lygterne kan også bruges til at oplyse kurver, når du styrer ind i dem.

Køreglæden i Opel Corsa

Med et nyt spændende motorprogram og efter en seriøs slankekur er den nye Corsa bedre og sjovere at køre i end nogensinde før! Den nye Corsa er cirka 10% lettere end den foregående model, hvilket gør bilen mere agil i svingene og giver mere effekt af de små brændstof-effektive motorer. Styretøjet er sat op til at være skarpt og kommunikerende, så den lille bil er en fornøjelse at køre i.

Bilen fås med to benzinmotorer på 75 og 100 hestekræfter og en diesel med 100 hestekræfter. Grundet bilens diminutive størrelse og vægt, så er der fint med fremdrift i alle tre, og alle motorerne leverer en fremragende benzinøkonomi, og særligt dieselmotoren egner sig godt til langturspendleren, da den er opgivet til 24.4 km/L.

Opel Corsa fås naturligvis også som en 100% elektrisk bil. Den lidt tungere bil har batterierne placeret lavt nede, og elmotoren giver bilen et heftigt optræk, så du ikke skal gå på kompromis med køreoplevelsen, selvom du vælger en elektrisk Corsa.

Corsa tilbyder luksustilkøb, som normalt er forbeholdt meget større og dyrere biler, så hvis man kun har behov for en lille bil behøver man ikke leve uden luksus!

For dem der vil have en maksimalt afslappende og luksuriøs køreoplevelse er der mulighed for at købe en Corsa med både 8-trins automatgear, adaptiv fartpilot og vejbaneassistent, og så kører bilen næsten sig selv.

Hvis du gerne vil have blå himmel og skyer over hovedet, så er det store glas-panoramatag et ideelt tilvalg. Panoramataget giver masser af lys i kabinen, og det vil uden tvivl skabe glæde både på en dyster vinterdag og en solrig sommerdag. 

Der er også rig mulighed for at øge kørekomforten og sikkerheden med matrix-LED forlygter. Lygterne kan automatisk blænde segmenter af lygterne ned, når du møder modkørende, så du har maksimalt lys hele tiden, uden at lygterne blænder de modkørende.

Opel Corsa

Du skal vælge Opel Corsa fordi:

Den nye Corsa har fået alt det, som tidligere udgaver har manglet, og Corsa er nu blandt de mest komplette biler, der findes i klassen. Corsa er en praktisk minibil med mere kant og personlighed end nogensinde før, som samtidig leverer på kvalitet, køreoplevelse og komfort.

Den nye Corsa har fået alt det bedste fra det fransk-tyske ægteskab, og Opel har uden tvivl kronen, som bedst i klassen, indenfor rækkevidde med den nye C

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Edition+

7" touchskærm m. farve

Apple CarPlay

Tonede bagruder

DAB-Radio

Aircondition

El-ruder foran

Fartpilot

Sædevarme

Læderrat m. varme (ikke med AUT)

El-betjente sidespejle m. varme

Baksensor

Elegance (Udover Edition+)

180° kamera

16" alufælge

Automatisk klimaanlæg

Bakkamera

P-sensor for

El-klapspejle

Regnsensor & aut. viskere

Digitalt cockpit

Chromestyling

LED-forlygter

El-ruder foran & bag

Sort tagfarve

Sport (Udover Elegance)

17" alufælge

Panoramaglastag

Privatleasing af Opel Corsa | Attraktive månedlige ydelser

Privatleasing af den super smarte minibil - Opel Corsa

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder