Priser fra 289.990 kr.

Ny Opel Astra plug-in hybrid

NYHED! - Priser på den nye Opel Astra er her.

Med den nye Astra har Opel gjort det (næsten) umulige; de har forbedret den dybe tallerken. Astra har altid været en stærk spiller i mellemklassen primært på baggrund af den billige pris, praktiske egenskaber og driftssikkerhed. Den har derfor længe været en pendler-favorit, som også kunne klare familiekørslen. Desværre var fordums Astra’er sjældent særligt ophidsende at køre i eller at se på, men det har heldigvis ændret sig! I den nye Astra har Opel tilsat deres velkendte opskrift meget mere kant, køreglæde og kvalitet end nogensinde før uden at skrue ved det, som kunderne allerede elskede ved bilen – prisen!

Astra leverer næsten uforlignelig værdi for pengene, og der er masser af valgmuligheder, så du kan få din drømmebil, som du vil have den. Opel Astra fås både som kompakt femdørs-hatchback og som stationcar, kaldet Sports Tourer, som er en ideel familiebil.  

Med et helt nyt skarpt motorprogram får du både god ydelse og god brændstoføkonomi, uanset om du er til benzin eller diesel. Opels ingeniører har formået at give bilen en engageret køreoplevelse uden at gå på kompromis med økonomi eller komfort, hvilket er en stor præstation.

Du vil uden tvivl blive positivt overrasket over den flotte interiørkvalitet i den nye Astra, som nu er blandt klassens bedste. Interiøret har et nemt og overskueligt layout, og det meste af styringen er centraliseret til en flot og intuitiv 7’’ touchscreen i midten af bilen, hvor der er mulighed for både Apple Carplay og Android Auto.

Opel har formået at lave en god bil endnu bedre, ved at tilsætte det, som bilen manglede, selvom man ikke skulle tro det muligt til prisen. Den nye Astra er, kort sagt, champagne til ølpriser.  

5 grunde til at vælge en Opel Astra

 • Billig grundpris
 • God kvalitet
 • Praktisk familiebil
 • Dynamiske køreegenskaber
 • Mange udstyrsvarianter at vælge imellem
Vis prisliste 5-dørs

Astra 5-dørs PHEV Km/l: 90 | CO2: 30 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få besked når den nye Opel Astra kan prøvekøres

Vil du have besked som en af de første, når den nye Astra kan prøves? Så udfyld formularen herunder, så får du besked direkte i din mail.

Ny Astra 1.6 plug-in hybrid 180HK AUT. Edition fra kun 289.990,-

Forudbestil allerede i dag!

Vi tilbyder risikofri bestilling af den nye Opel Astra plug-in hybrid. Så har du mulighed for at springe fra, hvis du ikke skulle være tilfreds med bilen når den ankommer.*

Fremhævet udstyr i 5-dørs:

 • 7,4 KW lader
 • 16" Alufælge
 • Indtræk i stof inkl. AGR forsæder
 • Tonede ruder, bag
 • Adaptiv fartpilot m. Lane Keep Assist
 • Læderrat m. varme
 • Varme i forsæder
 • Klima, Ét-zonet

*Km/l: 90 | CO2: 30 g/km. Senest 5 hverdage efter at bilen er ankommet hos os, skal den være ophævet.

Ny Astra Stationcar 1.6 plug-in hybrid 180HK AUT. Edition fra kun 304.990,-

Fremhævet udstyr

 • 7,4 KW lader
 • 16" Alufælge
 • Indtræk i stof inkl. AGR forsæder
 • Tonede ruder, bag
 • Adaptiv fartpilot m. Lane Keep Assist
 • Læderrat m. varme
 • Varme i forsæder
 • Klima, Ét-zonet

*Km/l: 90 | CO2: 30 g/km. 

Designet på Opel Astra

Opel Astra har altid haft en lidt underspillet styling, men den nye model er langt mere markant i sit udseende. Den nye tredimensionelle kølergrill med mønster, som trækker chromlinjer ud fra logoet til forlygterne, fortsætter linjen i lygtens design, hvilket gør bilen langt mindre anonym forfra.

Femdørs hatchback-udgaven har en skrånende taglinje bagtil, hvilket giver bilen et mere sporty look sammenlignet med stationcarudgaven, men det tager ligeledes et lille stykke af siddehøjden på bagsædepladserne.

Stationcar-udgaven af Opel Astra, kaldet Sports Tourer, har en sort eller chromliste løbende langs overkanten af sideruderne, med et knæk ned bagtil, hvilket gør bilen meget genkendelig i sideprofil, og det giver indtrykket af et svævende tag. Astra Sports Tourer har en mere lige taghældning, og det sørger for rigeligt med bagsædeplads til de høje passagerer. Bagenden rundes af med et par smarte vingeformede lygter både på hatchbacken og Sports Tourer.

Du har mulighed for at vælge imellem 8 flotte lakfarver - fra dybblå til knaldrød! Så du kan sagtens få en Astra, der skiller sig ud fra mængden på andet end blot det nye smarte design.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Indvendig i Opel Astra

Der er tydeligt tænkt grundigt over interiøret i den nye Astra; Opel har skåret kabinen ned til det essentielle på den bedste tænkelige måde. Knapperne er præcis, hvor du forventer, og layoutet er så simpelt og overskueligt, at man lynhurtigt er fortrolig med bilen.

En stor del af bilens funktioner er flyttet ind på den flotte touchscreen, som dominerer midten af instrumentbordet. Her er der mulighed for at bruge både Apple Carplay og Android auto, så der er mulighed for at snakke i telefon, høre musik, bruge GPS mm.

Opel har gjort meget for at gøre kabinen mere luksuriøs end før, og du finder meget lidt hård og træls plastik i kabinen. De fleste overflader er i stedet dækket i softtouch-materialer, og kabinen er domineret af flotte lakerede paneler - i forskellig finish efter udstyrsniveauet.

Siddekomforten er også i top, særligt hvis man vælger en Elegance-model, der kommer med Opels prisvindende AGR-sæder, som er udviklet i samarbejde med rygspecialister. Sæderne har masser af justeringsmuligheder, så de kan tilpasses din form. Sæderne har blandt andet justerbar lændestøtte, også i højden, hvilket er en sjældenhed i prisklassen.

Der er god plads i kabinen, og man kan nemt være fire voksne i bilen. I femdørs-udgaven er bagsædepladsen lidt begrænset i højden til ca. 185 cm, på grund af taghældningen. Det er ikke et problem i stationcar-udgaven, hvor selv de helt høje passagerer vil finde sig godt tilpas på bagsæderne – også med benlængden. Til småbørnsfamilien er der placeret nemt tilgængelige ISOFIX-beslag, så det er nemt at få barnestolene ind og ud.

Kabinen i den nye Astra er konservativ på den bedst tænkelige måde, så du lynhurtigt føler dig hjemme i førersædet.  

Sikkerheden er i top

Opel er langt fremme med deres udbud af sikkerhedsteknologi, og Astra kommer med langt det meste gængse sikkerhedsudstyr, men der er desværre et par sikkerhedsteknologier, som kun er tilgængelige på Elegance-modellen og opefter eller som tilkøb.

Se listen herunder for alle de sikkerhedsteknologier, som du finder i den nye Astra:

 • Active Safety Brake (Kun Elegance og opefter). Automatisk nødbremse, som ved hjælp af et fremadrettet kamera opfanger forhindringer. Systemet reagerer for dig, hvis du ikke når det. Systemet kan forhindre ulykker ved lav fart.
 • Regnsensor med automatiske viskere (Edition+ og opefter). Sensorer opfanger regnen på ruden, og starter vinduesviskerne efter behov. Viskerne tilpasser selv til mængden af regn, så du kan holde fokus 100% på at føre bilen.
 • Lyssensor. Tænder automatisk bilens nærlys, når mørket falder på, eller når du kører ind i f.eks. en parkeringskælder eller tunnel.
 • Baksensorer (Enjoy og opefter). Sensorer på bagsiden af bilen indikerer akustisk, når du nærmer dig en forhindring, så du kan reagere og undgå parkeringsskader.
 • Bakkamera (Elegance og opefter). Kamera viser hvor du bakker henad, og du modtager ligeledes en akustisk sensoradvarsel, hvis du nærmer dig en forhindring.
 • ESP+. Antiudskridning sikrer, at bilen ikke skrider ud ved overstyring, f.eks. i forbindelse med en undvigemanøvre.
 • Hill assist. Bilen holder selv bremsetryk, indtil du kobler ud, dvs. at bilen ikke kan glide bagud ved en bakkestart.
 • Aktiv vejbaneassistent (Kun på Elegance og opefter). Bilen holder sig automatisk i sin egen kørebane ved hjælp af det fremadrettede kamera.
 • Automatisk aktivering af havariblink. I tilfælde af meget kraftig opbremsning aktiverer bilen automatisk havariblinket for at advare bagvedkørende biler.
 • Matrix LED-forlygter (tilkøb). Intelligente kraftige LED-forlygter, som kan slukke og tænde sektioner af lygterne, så du kan køre med højt lys uden at blænde modkørende biler, og som kan oplyse kurver, når du kører ind i dem.

Køreglæden i Opel Astra

En af de store fordele ved den nye Astra er de relativt små prisspring imellem udstyrsvarianterne, så det er til at få en flot udstyret model til fornuftige penge.

På nær i Essentia-modellen, som er basismodellen, så kommer bilerne med en masse standardudstyr. Så det kan sagtens betale sig at vælge en lidt højere udstyret model, som blandt andet en Edition+ eller Elegance, der er de mest solgte udgaver i Danmark, da de byder på langt det meste efterspurgte standardudstyr, fx: sædevarme, fartpilot, læderrat med varme, parkeringssensorer, tozoners-klimaanlæg, elspejle, regnsensor, lyssensor, LED-kørelys og meget mere.

Det nye motorprogram komplementeres af en velafstemt undervogn med skarpt og kommunikerende styretøj og med den velkendte Opel-komfort. Opel har samtidig lykkedes med at gøre bilen stille i kabinen ved høj fart, hvilket uden tvivl vil glæde dem, som skal bruge en Astra som pendlerbil.

På Elegance-modellen er der mulighed for at foretage tilkøb af ekstraudstyr, som man sjældent ser på biler i denne prisklasse, f.eks. Matrix LED-forlygter. Intelligente kraftige LED-forlygter, som kan slukke og tænde sektioner af lygterne, så du kan køre med højt lys uden at blænde modkørende biler, og som kan oplyse kurver, når du styrer ind i dem. Det er et ideelt tilvalg til dem, som prioriterer det ekstra udsyn ved kørsel i mørket.

Opel Astra byder på god plads, komfort og ekstraudstyr til fornuftige penge. Kombineret med god køredynamik og brændstoføkonomi, så er der dømt vaskeægte køreglæde bag rattet i en Astra.

Du skal vælge Opel Astra fordi:

Opel Astra er det sjældne produkt, som mestrer mange discipliner godt. Det er en billig bil med masser af komfort, køreglæde og god økonomi. Astra kan klare hele familien og deres bagage, og uanset din pengepung så kan du få en driftsikker og snusfornuftig bil, som fornøjer på en snoet landevej og leverer komfort på langturen. Opel har ikke opfundet den dybe tallerken, men de har finpudset den med den nye Astra.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Edition

7,4 KW Lader

ECO LED-lygter

LED-tågeforlygter

Nøglefri Start

Tonede ruder bag

Nederste vinduesramme i sort

16" Alufælge, sølv

Indtræk i stof inkl. AGR forsæder, sort

Læderrat m. varme

12V-stik i bagagerum

Automatisk klimaanlæg

Varme i forsæder

Adaptiv fartpilot m. Lane Keep Assist

Frontkollisionsnødbremse

Træthedsalarm

Trafikskiltegenkendelse

10" Digital Cockpit

6 højtalere

Elegance (Udover Edition)

Nøglefri Adgang & Start

El-foldbare spejle m. varme

Nederste vinduesramme i krom

Sorte tagrails

17" Alufælge, sort/sølv

Indtræk i stof/vinyl inkl. AGR forsæder, sort

Automatisk klimaanlæg m. 2 zoner

P-sensor for og bag

180°-bakkamera

10" Touch Screen

GS Line (Udover Elegance)

Fuld LED-lygter m. adaptiv Pixel Matrix AFL

Automatisk fjernlys

Regnsensor

Tag i Sort Diamond

17" Alufælge, sort

Sportsindtræk i stof/vinyl inkl. AGR forsæder, sort

Highlevel læderrat m. varme

360°-bakkamera

Ultimate (Udover GS Line)

El-bagklap m. håndfri betjening

Nederste vinduesramme i krom

18" Alufælge, grå

Sportsindtræk i alcantara inkl. AGR forsæder, sort

Trådløs mobilopladning

Bedre luftkvalitet (Air Quality System)

Udviddet Adaptiv fartpilot m. Lane Positionning & Change Assist

Rear Cross Traffic Alert & Blind Spot Detection

Navigation

8 højtalere

Privatleasing af Opel Astra | Attraktive månedlige ydelser

Privatleasing af den super smarte bil - Opel Astra

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder