Opel Astra

Astra i 5-dørs eller i stationcar 

Modellen findes i to udgaver, enten som 5-dørs eller som Sport Tourer.

Priser fra 209.990 kr.

Opel Astra

Køreglæde, kvalitet og praktiske egenskaber til en skarp pris

Med den nye Astra har Opel gjort det (næsten) umulige; de har forbedret den dybe tallerken. Astra har altid været en stærk spiller i mellemklassen primært på baggrund af den billige pris, praktiske egenskaber og driftssikkerhed. Den har derfor længe været en pendler-favorit, som også kunne klare familiekørslen. Desværre var fordums Astra’er sjældent særligt ophidsende at køre i eller at se på, men det har heldigvis ændret sig! I den nye Astra har Opel tilsat deres velkendte opskrift meget mere kant, køreglæde og kvalitet end nogensinde før uden at skrue ved det, som kunderne allerede elskede ved bilen – prisen!

Astra leverer næsten uforlignelig værdi for pengene, og der er masser af valgmuligheder, så du kan få din drømmebil, som du vil have den. Opel Astra fås både som kompakt femdørs-hatchback og som stationcar, kaldet Sports Tourer, som er en ideel familiebil.  

Med et helt nyt skarpt motorprogram får du både god ydelse og god brændstoføkonomi, uanset om du er til benzin eller diesel. Opels ingeniører har formået at give bilen en engageret køreoplevelse uden at gå på kompromis med økonomi eller komfort, hvilket er en stor præstation.

Du vil uden tvivl blive positivt overrasket over den flotte interiørkvalitet i den nye Astra, som nu er blandt klassens bedste. Interiøret har et nemt og overskueligt layout, og det meste af styringen er centraliseret til en flot og intuitiv 7’’ touchscreen i midten af bilen, hvor der er mulighed for både Apple Carplay og Android Auto.

Opel har formået at lave en god bil endnu bedre, ved at tilsætte det, som bilen manglede, selvom man ikke skulle tro det muligt til prisen. Den nye Astra er, kort sagt, champagne til ølpriser.  

5 grunde til at vælge en Opel Astra

 • Billig grundpris
 • God kvalitet
 • Praktisk familiebil
 • Dynamiske køreegenskaber
 • Mange udstyrsvarianter at vælge imellem
Vis prisliste 5-dørs Vis prisliste Sports Tourer

Astra 5-dørs Km/l: 18,2-19,2 | CO2: 119-126 g/km | Energimærke: A+

Astra Sports Tourer Km/l: 17,9-18,9 | CO2: 121-128 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

AKTUELLE KAMPAGNER PÅ OPEL ASTRA

Opel Astra 1.2T 110HK Edition+ til omgående levering

5-dørs eller stationcar fra kun 209.990,-

Fremhævet udstyr i 5-dørs:

Sædevarme | Læderrat m. varme | Aut. Klimaanlæg | Apple Carplay | 7" Touch screen | 16" fælge | El-betjente ruder | Surround sound m. 6 højtalere

Fremhævet udstyr i stationcar:

Automatisk klimaanlæg, 2-zonet | 7" Touch Screen | Apple Carplay | Opvarmelige el-sidespejle | 16" fælge | Anti-blænd bakspejl | Sædevarme | Fartpilot

*5-dørs: Energimærke: A+ | Km/l: 18,9-19,2 | CO2: 119-121 g/km. Stationcar: *Energimærke: A+ | Km/l: 18,2 | CO2: 125 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Priser gælder kun lagerbiler.

Få besked når den nye Opel Astra kan prøvekøres

Vil du have besked som en af de første, når den nye Astra kan prøves? Så udfyld formularen herunder, så får du besked direkte i din mail.

Designet på Opel Astra

Opel Astra har altid haft en lidt underspillet styling, men den nye model er langt mere markant i sit udseende. Den nye tredimensionelle kølergrill med mønster, som trækker chromlinjer ud fra logoet til forlygterne, fortsætter linjen i lygtens design, hvilket gør bilen langt mindre anonym forfra.

Femdørs hatchback-udgaven har en skrånende taglinje bagtil, hvilket giver bilen et mere sporty look sammenlignet med stationcarudgaven, men det tager ligeledes et lille stykke af siddehøjden på bagsædepladserne.

Stationcar-udgaven af Opel Astra, kaldet Sports Tourer, har en sort eller chromliste løbende langs overkanten af sideruderne, med et knæk ned bagtil, hvilket gør bilen meget genkendelig i sideprofil, og det giver indtrykket af et svævende tag. Astra Sports Tourer har en mere lige taghældning, og det sørger for rigeligt med bagsædeplads til de høje passagerer. Bagenden rundes af med et par smarte vingeformede lygter både på hatchbacken og Sports Tourer.

Du har mulighed for at vælge imellem 8 flotte lakfarver - fra dybblå til knaldrød! Så du kan sagtens få en Astra, der skiller sig ud fra mængden på andet end blot det nye smarte design.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Indvendig i Opel Astra

Der er tydeligt tænkt grundigt over interiøret i den nye Astra; Opel har skåret kabinen ned til det essentielle på den bedste tænkelige måde. Knapperne er præcis, hvor du forventer, og layoutet er så simpelt og overskueligt, at man lynhurtigt er fortrolig med bilen.

En stor del af bilens funktioner er flyttet ind på den flotte 7’’ touchscreen, som dominerer midten af instrumentbordet. Her er der mulighed for at bruge både Apple Carplay og Android auto, så der er mulighed for at snakke i telefon, høre musik, bruge GPS mm.

Opel har gjort meget for at gøre kabinen mere luksuriøs end før, og du finder meget lidt hård og træls plastik i kabinen. De fleste overflader er i stedet dækket i softtouch-materialer, og kabinen er domineret af flotte lakerede paneler - i forskellig finish efter udstyrsniveauet.

I femdørsversionen kan bagagerummet klare 370 liter og 1210 med bagsæderne lagt ned. I stationcarmodellen kan bagagerummet klare hele 540 liter og 1630 liter med sæderne nede. Den eneste ulempe er, at sæderne ikke folder fladt ned, så det ikke er nemt at skubbe ting ind bagerst i bagagerummet. En lille smart detalje er, at bunden i bagagerummet er rillet, så løse genstande ikke så nemt rutsjer rundt i bagagerummet.

Siddekomforten er også i top, særligt hvis man vælger en Elegance-model, der kommer med Opels prisvindende AGR-sæder, som er udviklet i samarbejde med rygspecialister. Sæderne har masser af justeringsmuligheder, så de kan tilpasses din form. Sæderne har blandt andet justerbar lændestøtte, også i højden, hvilket er en sjældenhed i prisklassen.

Der er god plads i kabinen, og man kan nemt være fire voksne i bilen. I femdørs-udgaven er bagsædepladsen lidt begrænset i højden til ca. 185 cm, på grund af taghældningen. Det er ikke et problem i stationcar-udgaven, hvor selv de helt høje passagerer vil finde sig godt tilpas på bagsæderne – også med benlængden. Til småbørnsfamilien er der placeret nemt tilgængelige ISOFIX-beslag, så det er nemt at få barnestolene ind og ud.

Kabinen i den nye Astra er konservativ på den bedst tænkelige måde, så du lynhurtigt føler dig hjemme i førersædet.  

Sikkerheden er i top

Opel Astra fik fem stjerner i Euro-NCAPs crashtest af bilen, så en Astra er et sikkert valg til både dig og din familie. Opel er langt fremme med deres udbud af sikkerhedsteknologi, og Astra kommer med langt det meste gængse sikkerhedsudstyr, men der er desværre et par sikkerhedsteknologier, som kun er tilgængelige på Elegance-modellen og opefter eller som tilkøb.

Se listen herunder for alle de sikkerhedsteknologier, som du finder i den nye Astra:

 • Active Safety Brake (Kun Elegance og opefter). Automatisk nødbremse, som ved hjælp af et fremadrettet kamera opfanger forhindringer. Systemet reagerer for dig, hvis du ikke når det. Systemet kan forhindre ulykker ved lav fart.
 • Regnsensor med automatiske viskere (Edition+ og opefter). Sensorer opfanger regnen på ruden, og starter vinduesviskerne efter behov. Viskerne tilpasser selv til mængden af regn, så du kan holde fokus 100% på at føre bilen.
 • Lyssensor. Tænder automatisk bilens nærlys, når mørket falder på, eller når du kører ind i f.eks. en parkeringskælder eller tunnel.
 • Baksensorer (Enjoy og opefter). Sensorer på bagsiden af bilen indikerer akustisk, når du nærmer dig en forhindring, så du kan reagere og undgå parkeringsskader.
 • Bakkamera (Elegance og opefter). Kamera viser hvor du bakker henad, og du modtager ligeledes en akustisk sensoradvarsel, hvis du nærmer dig en forhindring.
 • ESP+. Antiudskridning sikrer, at bilen ikke skrider ud ved overstyring, f.eks. i forbindelse med en undvigemanøvre.
 • Hill assist. Bilen holder selv bremsetryk, indtil du kobler ud, dvs. at bilen ikke kan glide bagud ved en bakkestart.
 • Aktiv vejbaneassistent (Kun på Elegance og opefter). Bilen holder sig automatisk i sin egen kørebane ved hjælp af det fremadrettede kamera.
 • Automatisk aktivering af havariblink. I tilfælde af meget kraftig opbremsning aktiverer bilen automatisk havariblinket for at advare bagvedkørende biler.
 • Matrix LED-forlygter (tilkøb). Intelligente kraftige LED-forlygter, som kan slukke og tænde sektioner af lygterne, så du kan køre med højt lys uden at blænde modkørende biler, og som kan oplyse kurver, når du kører ind i dem.

Køreglæden i Opel Astra

En af de store fordele ved den nye Astra er de relativt små prisspring imellem udstyrsvarianterne, så det er til at få en flot udstyret model til fornuftige penge.

På nær i Essentia-modellen, som er basismodellen, så kommer bilerne med en masse standardudstyr. Så det kan sagtens betale sig at vælge en lidt højere udstyret model, som blandt andet en Edition+ eller Elegance, der er de mest solgte udgaver i Danmark, da de byder på langt det meste efterspurgte standardudstyr, fx: sædevarme, fartpilot, læderrat med varme, parkeringssensorer, tozoners-klimaanlæg, elspejle, regnsensor, lyssensor, LED-kørelys og meget mere.

Du kan vælge imellem fire motorer, to diesel og to benzin. 1,5 diesel med 105 hestekræfter eller 122 hestekræfter. 1,2 turbobenzin med 110 hestekræfter eller 1,4 turbobenzin med 145 hestekræfter. Alle motorer kan vælges med manuelt gear. Den sidstnævnte benzinmotor kan parres med en trinløs CVT-gearkasse. Den store diesel kan parres med en konventionel 9 gears automatisk gearkasse. Alle motorerne er energiklasse A+, og det lave brændstofforbrug gør også motorerne billige i grøn afgift.

Det nye motorprogram komplementeres af en velafstemt undervogn med skarpt og kommunikerende styretøj og med den velkendte Opel-komfort. Opel har samtidig lykkedes med at gøre bilen stille i kabinen ved høj fart, hvilket uden tvivl vil glæde dem, som skal bruge en Astra som pendlerbil.

På Elegance-modellen er der mulighed for at foretage tilkøb af ekstraudstyr, som man sjældent ser på biler i denne prisklasse, f.eks. Matrix LED-forlygter. Intelligente kraftige LED-forlygter, som kan slukke og tænde sektioner af lygterne, så du kan køre med højt lys uden at blænde modkørende biler, og som kan oplyse kurver, når du styrer ind i dem. Det er et ideelt tilvalg til dem, som prioriterer det ekstra udsyn ved kørsel i mørket.

Opel Astra byder på god plads, komfort og ekstraudstyr til fornuftige penge. Kombineret med god køredynamik og brændstoføkonomi, så er der dømt vaskeægte køreglæde bag rattet i en Astra.

Du skal vælge Opel Astra fordi:

Opel Astra er det sjældne produkt, som mestrer mange discipliner godt. Det er en billig bil med masser af komfort, køreglæde og god økonomi. Astra kan klare hele familien og deres bagage, og uanset din pengepung så kan du få en driftsikker og snusfornuftig bil, som fornøjer på en snoet landevej og leverer komfort på langturen. Opel har ikke opfundet den dybe tallerken, men de har finpudset den med den nye Astra.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Edition+

16" fælge

Automatisk klimaanlæg, 2-zonet

Nedfældeligt splitbagsæde (60/40)

Elbetjente ruder for og bag

Opvarmelige el-sidespejle

Sædevarme

Fartpilot

7" Touch Screen m. Apple Carplay & Android Auto

DAB-radio

Bluetooth smartphoneintegration

Radio m. 6 højttalere

ISOFIX-beslag på yderpladser på bagsædet

Dæktryksovervågning

Elegance (Udover Edition+)

Tagræling

16" Alufælge

Tågeforlygter

Tonede ruder

LED forlygter

P-sensor for/bag

Regnsensor & aut. viskere

Bakkamera

Active safety brake

Privatleasing af Opel Astra | Attraktive månedlige ydelser

Privatleasing af den super smarte bil - Opel Astra

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder