https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/opel/leasing
12 mdr. smart leasing
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/opel/astra
NYHED!
Ny Opel Astra

Nye Opel biler

Tysk bilmærke og tysk kvalitet

Opel er et tysk bilmærke og kendt for deres tyske kvalitet. De har igennem tiden haft flere bilmodeller som har taget verdensscenen med titler som årets bil og årets businessbil. Opel har et særdeles interessant modelprogram fra deres mindste Corsa til den store SUV Grandland X.
Opel er en af Europas største producenter af biler og har begyndelse helt tilbage til 1862. Opel er stiftet af Adam Opel, hvilket direkte lagde navn til den nylig udgående Opel Adam. I 2018 udgik tre modeller hos Opel: Adam, Karl og Cascada. Grunden hertil er ganske spændende, da Opel satser på elbiler og crossovers. Dette ses tydeligt i deres store styrke med modellerne Mokka, Grandland og Crossland.

Opel er det nyeste bilmærke hos os. Vi har salg samt service i vores nuværende Birkerød afdeling på Birkerød Kongevej 56. I Hillerød finder du os på Rønnekrogen 1, her fører vi Opel videre i vante omgivelser. 

Vi glæder os meget til at se dig som ny Opel kunde hos os og naturligvis byde nuværende kunder hjerteligt velkomne hos Autohuset Vestergaard. 

Opel Elite forhandler 2022

Hos Opel i Birkerød er vi udnævnt til Opel Elite forhandler 2022. 

Elite Forhandler certificeringen er en unik blåstempling, som kun gives til de allerbedste og mest progressive forhandlere. En Elite Forhandler giver en ekstraordinær kundeoplevelse og udmærker sig ved særlig høj kundetilfredshed, tryghed i handlen, og fremragende kvalitet på værkstedet.

Ny Opel Astra

Astra sætter standarden i kompaktklassen med premiumklasse features, sporty køreegenskaber og fantastisk connectivity.

NYHED

Opel Grandland

Vores imponerende SUV er klar til eventyr. Spækket med ny teknologi og et dynamisk design - Grandland X er klar til det hele.

Opel Mokka-e

Den nye og spændende Opel Mokka-e er 100% elektrisk.

Opel Mokka

Oplev den nye Opel Mokka - I Birkerød og Hillerød

Opel Corsa-e

Oplev den 100% elektriske Opel Corsa-e

Opel Corsa

Corsa er skulpturel og indbydende som ingen anden. Når først du har oplevet det sofistikerede interiør, har du ikke lyst til at stige ud igen.

Opel Crossland

Den attraktive og økonomiske crossover med SUV-design er som skabt til din virksomhed: Et stort udvalg af brændstoføkonomiske motorer, premiumklasse innovationer og rummeligt interiør.

Opel Insignia

Dynamisk design, overlegen connectivity og intelligente førerassistance-systemer - Insignia er en uimodståelig invitation til vejen.

Opel Zafira-e

Ny elektrisk minibus fra Opel.

.

Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder