https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/opel/corsa
NYHED!
Ny Corsa Sport kun 159.990,-
Opel Crossland X
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/opel/crossland-x
NYHED!
Crossland X Sport kun 199.990,-
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/opel/opel-corsa-e
Corsa som el-bil er lige på trapperne
Reservér den nye Opel Corsa-e

Nye Opel biler

Tysk bilmærke og tysk kvalitet

Opel er et tysk bilmærke og kendt for deres tyske kvalitet. De har igennem tiden har flere bilmodeller som har taget verdensscene med titler som årets bil og årets business bil. Opel har et særdeles interessant modelprogram, fra deres mindste Corsa til den store SUV Grandland X.


Opel er en af Europas største producenter af biler og har begyndelse helt tilbage til 1862. Opel er stiften af Adam Opel, hvilket direkte lagde navn til den nylig udgået Opel Adam. I 2018 udgik tre modeller hos Opel, Adam, Karl og Cascada. Grunden hertil er ganske spændende, da Opel satser på elbiler og crossovers, dette ses tydeligt i deres stor styrke med modellerne Mokka, Grandland og Crossland.

Opel er det nyeste bilmærke hos os. Vi har salg samt service i vores nuværende Birkerød afdeling på Birkerød Kongevej 56. I Hillerød finder du os på Rønnekrogen 1, her fører vi Opel videre i vante omgivelser. 

Vi glæder os meget til at se dig som ny Opel kunde hos os og naturligvis byde nuværende kunder hjertelig velkommen hos Autohuset Vestergaard. 

Nu kan du købe en Opel med hurtig levering og flotte udstyrspakker 

LIGE NU har vi et udvalg af Opel overskudslager modeller, som kan købes til særlige priser. Du kan fx få: 

Opel Astra ST 1.5 Diesel 105hk Edition+ fra 

194.990,- 

Rabat: 25.000,-

Km/l: 22,7 | CO2: 115 g/km | Energiklasse: A+ 

 

Opel Crossland X Benzin 1,2 110 hk Elegance fra

204.990,- 

Rabat: 10.000,-

Km/l: 16,4 | CO2: 138 g/km | Energiklasse: A

SE ALLE BILER
Opel overskudslager

Opel Astra

Astra sætter standarden i kompaktklassen med premiumklasse features, sporty køreegenskaber og fantastisk connectivity.

Opel Corsa

Corsa er skulpturel og indbydende som ingen anden. Når først du har oplevet det sofistikerede interiør, har du ikke lyst til at stige ud igen.

KAMPAGNE

Opel Crossland X

Den attraktive og økonomiske crossover med SUV-design er som skabt til din virksomhed: Et stort udvalg af brændstoføkonomiske motorer, premiumklasse innovationer og rummeligt interiør.

KAMPAGNE

Opel Grandland X

Vores imponerende SUV er klar til eventyr. Spækket med ny teknologi og et dynamisk design - Grandland X er klar til det hele.

Opel Insignia

Dynamisk design, overlegen connectivity og intelligente førerassistance-systemer - Insignia er en uimodståelig invitation til vejen.

Bestil en prøvetur hos os i Birkerød eller Hillerød

Vil du undgå at skulle vente? Udfylder du denne formular, så hjælper du os med at give dig den absolut bedste service. Vores bileksperter kan indimellem være optaget, så giver du os besked på hvornår du cirka påtænker at besøge os, så kan vi have bilen klar og afsætte god tid til dig. 

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder