Nissan NV400 – alsidig, bekvem og rummelig.

NV400 vil med sikkerhed kunne opfylde transportbehovet for din virksomhed

Pris ekskl. moms fra 208.263 kr.

Nissan NV400

Praktisk indrettet og bygget til at imødekomme dine behov.

Med Nissans velkendte styrke og kvalitet, er den praktiske NV400 varevogn et ideelt bud på en fremtidig forretningspartner. Det er en bil både Nissan og vi kan stå inde for, da den har gennemgået en lang række forskellige tests som viste, at NV400 modellen både er robust, holdbar og sikker. Netop derfor har denne model også hele 5 års fabriksgaranti.

Nissan er i ordets bedste forstand en bil du stiger ind i og ikke ned i. Dit udsyn fra førersædet er fremragende og giver dig et godt overblik under din kørsel. Kabinen er støjisoleret og designet indvendigt gør at du har en masse fralægningsplads, samtidig med at du har alt lige ved hånden. Ikke nok med at du får optimal køreglæde i forhold til komfort, så har det udvendige design og formen på bilen også en positiv effekt på dit brændstofforbrug.

Vælger du eksempelvis Nissan NV400 i kassevognsversionen, er du sikret en model der med lethed kan rumme store mængder af omfangsrigt gods. Samtidig har den en lav læssehøjde og store døre med en stor åbningsvinkel bagtil. Designet er altså både holdbart og funktionelt, hvilket gør at du kan håndtere leverance efter leverance med netop denne varevogn.

Med hjælp fra samtlige punkter til fastspænding, er du sikker på at din last – uanset størrelse og form – ikke rutsjer eller glider, og på den måde bliver beskadiget.

Nu hvor vi taler om at transportere tunge læs, er Nissan NV400 den perfekte bil til jobbet. Den findes både med for -og baghjulstræk og tilbyder en lastvolumen på helt op til 17 m3, samt en nyttelast på op til 2.254 kg. Som mandskabsvogn kan denne model transportere op til 7 personer, samtidig med at der stadig vil være god plads i lastrummet.

På trods af alt det ovenstående, er det for os altid sikkerheden der er vigtigst. Nissan NV400 er designet med en masse sikkerhedsfeatures der får dig og dine passagerer sikkert frem. Det er tre forskellige systemer der er med til at din bil bremser sikkert når det virkelig gælder. ABS-systemet forhindrer hjulene i at blokere, EBD-systemet sørger for at fordele vægten lige, så den på den måde kompenserer for ekstra vægt af passagerer eller last. Til sidst sørger bremseassistenten for at aflæse hvor hurtigt du har bremset, og bremser dermed maksimalt ned hvis der er behov for det. Stabilitetsprogrammet (ESP) i bilen, overvåger din styring og bremsning. Den holder dig på rette kurs ved at registrere over -eller understyring og dermed reducere motoromdrejningerne. Skulle der være behov for det, bremses hjulene separat og der bliver samtidig kompenseret for ekstra vægt.

Indenfor erhvervslivet er der mange forskellige behov der skal afdækkes. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du ønsker. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

VIS PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

Skydedør højre side uden vindue (bredde 1270 mm)

105 ltr. Tank

Anhængertræk med Trailer Sway Assist

AUDIO DAB+ Radio med CD afspiller (MP3)

Bluetooth tilslutning

AUX og USB tilslutning

Varme i førersæde

Armlæn ved førersæde

Grå stofbetræk

Bænksæde med foldbar ryg og drejebord

Opbevaringsskuffe i bænksæde

ACC - Klimaanlæg

Pollenfilter

Cruise Contro

Kørecomputer

Centrallås med fjernbetjening

El-drevne sideruder

Servostyring

Parkeringssensor bag og bakkamera

Regnsensor

Start/Stop -system (ikke 110hk motor)

ABS

ESP

Frontairbag i førersiden

Sideairbag (Fører)

Nakkestøtter

Frontairbag i passagersiden

Tågeforlygter

Elektrisk justerbare og opvarmede sidespejle

A4 skriveplade

Skillevæg med vindue

e l l l Skillevæg, beklædt

Aflæggeplads i kabine

Aflæggeplads i døre

Handskerum med afkøling

Lastkroge i gulv og sider

Stålfælge 16"

Reservehjul i fuld størrelse

Afdækning af reservehjul

SCR (selective catalytic reduction) teknologi

Adblue 22 liter tank I B-stolpen

(Omkring 10.000 km mellem opfyldning)

Adblue måler på instrumentbord

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Ariya
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Nissan Ariya som én af de første.

Tak for henvendelsen!