Nissan Navara sort i fart

Når arbejdet skal gøres effektivt

Med en kraftig og effektiv motor og en nyttelast på 1 ton og en trækprocent på 3,5 tons ligger Navara i toppen af sin klasse.

Pris ekskl. moms fra 215.572 kr.

Nissan Navara

Uanset om du vil have din nye Navara leveret som King Cab eller Double Cab. For begge modeller gælder det, at de har en kraftfuld og effektiv motor, masser af komfort, samt innovativ teknologi. Derudover er netop denne model, uafhængigt af hvilken version du vælger, både den perfekte partner i dit arbejdsliv, men den er også ideel til fritidsbrug. Ligesom resten af Nissans varebilssortiment, er de så sikre på kvaliteten, at der følger hele 5 års fuld fabriksgaranti med som standard.

Kan en pick-up virkelig se så godt ud og stadig være effektiv og funktionel? Svaret er uden at tøve, ja! Med sit muskuløse udseende og dens elegante LED-lys, udstråler netop denne bil seriøsitet. Den er bygget til at kunne klare både vanskelige og tunge læs. Bagsmækken gør både af -og pålæsningen simpel, og med fastgørelsessystemet er du sikker på at transportere dit udstyr eller dine vare sikkert. Indvendigt, har vi også med en bil på førsteklasses niveau at gøre. Det er komfortable sæder, muligheden for temperaturkontrol og det ergonomiske design, der sammen bidrager til den følelse du får når du sætter dig ind i din Navara.

Plads til en masse bagage er vigtigt, hvad end det gælder arbejde eller fritid. Navara modellen har masser af opbevaringsplads i kabinen, så du som fører kan have de vigtigste ting lige ved hånden. Har du behov for at skulle transportere en masse værktøj eller andet udstyr, er der to store og praktiske opbevaringsrum under sæderne i begge modeller. Denne model har også en trækkapacitet på 3,5 tons, hvilket er det absolut bedste i klassen. Udover det, har den en nyttelast på 1 ton.

Navara modellen er også fyldt til randen med sikkerhedssystemer, der både hjælper til at advare dig og forhindre uheld, samt at passe så godt på dig som muligt, hvis du skulle komme ud for en kollision. LED lyset giver dig et meget bedre udsyn, Around View Monitor hjælper til med at manøvrere bilen, der er automatisk nødopbremsning og automatisk stabilitetskontrol. Dette er blot få af de mange sikkerhedsfunktioner denne model indeholder, og det er derfor en bil vi kan stå 100% inde for.

Specielt indenfor erhvervslivet, er det meget varierende hvad du ønsker at din bil skal kunne. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. Det gælder dog også hvis du skal bruge den privat. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du ønsker. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Visia

6-vejs indstilleligt førersæde (forskydning/ryglænshældning/sædehøjde)

4-vejs indstilleligt passagersæde (forskydning/ryglænshældning)

Forsæder med inspiration fra vægtløs tilstand

Sædevarme (for)

Armlæn for (afdækning til opbevaringsrum)

Stofindtræk

Lommer på bagsiden af forsæderne

Elruder for

Fjernbetjent centrallås

Elektromagnetisk lås på tankklap

Manuel aircondition

Ventilation bag (Double Cab)

Fartpilot og hastighedsbegrænser

2 x kopholder for

Læselampe

Læselampe bag

3 x 12-volts-stikdåse

Hill Start Assist (HSA)

Hill Descent Control (HDC)

Shift-on-the-fly-system til firehjulstræk

Kroge til sikring af last

Anhængertræk (elkit 13-bens + tværvange)

16" stålfælg

16" reservehjul i stål

Sorte sidespejle og dørhåndtag

Kølergrill, silver

Stænklapper for og bag

Eljusterbare sidespejle med manuel indklapning

Opvarmede sidespejle

Infoskærm

2 DIN audio radio/cd

Betjeningselementer til audiosystem

Bluetooth/USB/AUX-IN

4 højttalere (King Cab)

6 højttalere (Double Cab)

Udetermometer

Acenta

Elruder bag (Double Cab)

Solbrilleholder

Start-stop-system

16" alufælg

Forkromede hjulbolte

Forkromet kofanger bag, med trin

Eljusterbare og elektrisk indklappelige sidespejle

Forlygtevasker (King Cab)

N-Connecta

Sidetrin

Sidespejle med LED-blinklys

Tagrælinger (Double Cab)

7'' touchscreen i farver

Bakkamera

Bluetooth-streaming

Navigationssystem

Kompatibel med smartphones

Trafikmeldinger

Udetermometer

Bakspejl med automatisk nedblænding

Tågeforlygter med kromring

Automatisk klimaanlæg med 2-zoners-regulering

Læderrat

18" alufælg

Tekna

Parkeringssensorer bag

· Around View Monitor

Tekna Ltd

Læderinteriør med 8-vejs indstilleligt førersæde

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Ariya
Da bilen ikke endnu er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Nissan Ariya som én af de første.

Tak for henvendelsen!