Priser fra 305.000 kr.

Klassisk minimalistisk luksus, spækket med teknologi og pakket ind i en praktisk SUV

Med den nyeste Mazda CX-5 har Mazda sat baren højt for SUV-luksus. CX-5 er Mazdas SUV-flagskib, så bilen er subtilt pakket med teknologi, og designet er skåret efter rene linjer og minimalisme både inde og ude, så bilen er tidsløs at se på, og kabinen er et afslappende sted at befinde sig.

Mazdas store SUV leverer naturligvis på alle de klassiske SUV-dyder: Stort bagagerum, rummelige bagsæder, god frihøjde, høj indstigning og masser af trækkræft under kølerhjelmen. Men CX-5 leverer også på Mazdas traditionelle dyder: Komfort, kvalitet og spændende køredynamik som i modsætning til mange andre SUV’er gør CX-5 til en fornøjelse på en snoet landevej.

Bilen fås med Mazdas gennemtestede SKYACTIV benzin- og dieselmotorer, og begge motorer fås både med manuel-og automatgear. Den 2.0 liters benzinmotor har 165 hestekræfter, og den 2,2 liter store diesel har 150 hestekræfter. Begge motorer har rigeligt med kraftoverskud til at flytte den anseelige bil, og begge udgaver er som udgangspunkt forhjulstrukne, men skal du bruge firhjulstræk, så kan du kun få benzinmotoren med automatgear.

Meget klassisk for Mazda, så kommer alle varianter flot udstyret, så du er i gode hænder, uanset hvad du vælger. Alle udgaver har to-zoners klimaanlæg, varme i rattet, 7’’ touchskærm, fartpilot og meget mere.

Vigtigst af alt, så befinder du dig i femstjernet sikkerhed, når du er bag rattet i en CX-5. Bilen har et hav af passivt og aktivt sikkerhedsudstyr, eksempelvis automatisk nødbremse med fodgængerregistrering, blind-spot monitorering og meget mere - præcis som du forventer af en moderne Mazda.

CX-5 lever virkelig op til alle de klassiske Mazda-dyder: kvalitet, sikkerhed, raffinement og engagerende køreoplevelse. Med CX-5 leverer Mazda en SUV-oplevelse, der er svær at slå!

5 gode grunde til at vælge Mazda CX-5

 • Høj siddeposition og indstigning
 • 5-stjernet sikkerhed med masser af passiv og aktiv sikkerhedsteknologi
 • Raffineret køreoplevelse med masser af teknologisk assistance
 • Højt udstyrsniveau som standard
 • Mulighed for firhjulstræk

Km/l: 13,2-17,9 | CO2: 147-174 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Esben og Morten tester CX-30 og CX-5

58-årige Esben har stort set ikke ejet andet end Mazda. Morten er 40 år og har aldrig prøvet en Mazda. Hør hvad de hver især siger om Mazda.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Mazda CX-5 har hele 5 stjerner i sikkerhed

CX-5 har fået 5 stjerner i Euro NCAP’s crashtest, og bilen er pakket med Mazdas klasseledende sikkerhedsteknologi, så du kan roligt sætte dig bag rattet og være sikker på ,at du når godt frem.

Mazdas i-ACTIVESENSE sikkerhedsteknologier arbejder både passivt og aktivt med at holde dig sikker. Bilen er intelligent og holder øje både med dig, vejen og dine medtrafikanter. Bilen reagerer, hvis du sidder og halvsover, utilsigtet er på vej over i en anden vejbane, eller en fodgænger pludselig træder ud på vejen.

Nedenfor kan du se et udvalg fra listen med sikkerhedsteknologi, som hjælper med at holde dig sikker bag rattet i en Mazda CX-5.

Blind Spot Monitorering (BSM) og Rear Cross Traffic Alert (RCTA)
Systemet advarer dig, hvis der befinder sig biler i den blinde vinkel bagved bilen. Hvis du viser af for at skifte vejbane, imens en overhalende bil befinder sig mindre end 50 meter væk i din blinde vinkel, så bliver du advaret med et akustisk signal og en blinkende lampe i sidespejlet i den pågældende side.

Hvis du er ved at bakke ud, og der kommer krydsende trafik, som du ikke kan se, så vil du ligeledes modtage en akustisk advarsel og et lys i sidespejlet.

Træthedsregistrering
Systemet registrerer, hvis du udviser symptomer på udmattelse og svigtende koncentration, og giver dig en advarsel, så du kan reagere og tage en pause som tiltrængt.

Lane Keep Assist
Systemet advarer dig, hvis du er ved at forlade vejbanen utilsigtet. Systemet advarer dig, hvis du overskrider vejstriberne til højre eller venstre for bilen, såfremt du ikke viser af til et baneskift. Du kan selv indstille om bilen aktivt skal holde dig i din bane, eller først skal hjælpe dig, når du forlader vejbanen utilsigtet.

Automatisk nødbremse med fodgængerregistrering
Bilen har et automatisk nødbremsesystem, som kan reagere for dig, hvis du ikke når det. Mazdas system kan også registrere fodgængere og ikke kun større elementer som biler og bygninger.

Mazda CX-5 facelifted

Mazda CX-5 et flot SUV-design

CX-5 er fuldstændig i tråd med Mazdas nye designlinje, men de større udvendige dimensioner giver bilen mere tilstedeværelse. Kromlisten, der løber under de flotte slanke LED-forlygter og køleren, indrammer bilens næse og giver den et elegant og lidt underspillet udseende.

Uanset hvilken model du vælger, så ser de næsten identiske ud udvendig, så det er kun fælge og forlygter, der afslører udstyrsniveauet. Mazda har satset på at give alle varianter et premium-udseende med LED-teknologi i både forlygter, baglygter og tågelygter.

Det kraftige sorte plastik rundt langs bunden af bilen og skærmene understreger, at bilen trods det luksuriøse interiør stadig er en praktisk SUV, som sagtens kan trække en trailer til genbrugspladsen.

Du kan vælge imellem hele ti flotte eksteriørfarver, deriblandt den ikoniske dybe Mazda rød, og naturligvis diverse andre flotte metal-og lakfarver.

Mazda CX-5 design

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Mazda CX-5 online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Indvendig i Mazda CX-5 finder du ren luksus

Når du sidder i førersædet, så er funktionerne præcis, hvor man forventer dem. Det enkle interiør-layout gør det lynhurtigt at sætte sig ind i bilens mange funktioner. Det er tydeligt, at der er tænkt over, hvor hver enkelt knap hører til.

Al styring af bilens infotainment og navigation (ekstraudstyr) foregår på den store 7’’ touchskærm i midten af bilen, som også kan betjenes med en drejeknap i midterkonsollen. Man kan desuden betjene telefon, fartpilot og radio på rattet.

CX-5 fås i to udstyrsvarianter: Vision og Optimum. Den mest synlige forskel er, at Optimum har sæder i blødt Nappa-læder fremfor manuelle stofsæder, som du finder i en Vision. I Optimum er sæderne desuden forsynet med ventilation og elektrisk indstilling på forsæderne. Begge udstyrsvarianter har tretrins-sædevarme.

Begge varianter har masser af læderbetrukne overflader, for eksempel dørpaneler og rat, og masser af flotte detaljer i børstet stål, men premiumudtrykket får stadig et tydeligt hak opad i Optimum-udgaven, som blandt andet har: Heads-up display i forruden, delvis digital instrumentering og elektrisk bagklap. I en Optimum CX-5 får du også mere forkælelse til øregangene; Et 10-højtaler stort Bose-anlæg afløser det almindelige 6-højtalers anlæg, som du finder i en Vision, og det tager lyden fra god til fremragende.

SUV-designet giver store praktiske fordele. Bagagerummet måler hele 506 liter og har en lav læssekant. Folder man bagsæderne har man hele 1620 liter. Det betyder, at du snildt kan smide en hel cykel ind, uden at den skal skilles ad. Bagsæderne i en CX-5 folder desuden ned enkeltvis, så du kan både have ski og to bagsædepassagerer med samtidig, hvis du folder det midterste smalle sæde ned. Samme midtersæde gemmer desuden også et armlæn med to kopholdere, opbevaringsrum og to USB-indgange.

På bagsæderne er der rigeligt med plads til to voksne, og selv høje mennesker vil have rigeligt med plads både til hoved og ben. Der er også rigeligt med plads til to autosæder, og sæderne kan naturligvis fastgøres med ISOFIX, så de små kan sidde sikkert fastspændt. 

I en CX-5 er der intet kraftigt farvet lys og overdesignet digital grafik. Derimod er kabinen udtalt minimalistisk, afdæmpet i farverne og rolig, hvilket gør kabinen til et gennemført rart og afslappende sted at være.

Indvendig i Mazda CX-5

Book en Mazda CX-5 ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Køreglæden i Mazda CX-5

De fleste SUV’er vinder mere på deres praktiske egenskaber end deres køreegenskaber, men CX-5 formår både at blæse og have mel i munden ved at levere fremragende køreegenskaber i en stor SUV. Velafstemt affjedring, præcis styring og stærke motorer gør CX-5 til en fornøjelse at køre både på langtur og snoede landeveje.

Mazda bruger flere smarte teknologier til at levere den imponerende køreoplevelse, for eksempel intelligent sammenkobling af servostyring af motorstyring; bilen sænker omdrejningerne lidt, når du styrer ind i et sving. Det øger vægten på forhjulene, så bilen reagerer præcis, som du forventer, når du drejer. Det er så subtilt, at du næppe opdager det, men det gør hele køreoplevelsen skarpere og bedre.

Køreoplevelsen suppleres ligeledes af to stærke motorer: En 2.0 benzinmotor med 165 hestekræfter eller en 2,2 diesel med 150 hestekræfter. Begge kan kombineres med en sekstrins manuel eller automatisk gearkasse, og man kan tilvælge firhjulstræk til benzinmotoren. Benzinmotoren må trække 1800 kg, og dieselmotoren må trække 2000 kg.

Den høje SUV-siddeposition giver et godt udsyn over trafikken, og med god plads både på forsæde og bagsæde er CX-5 en ideel langtursbil, uanset om man har børn eller voksne på bagsædet.  

For dem, der skal sluge mange motorvejskilometer årligt, så vil det være ideelt at vælge en CX-5 med automatgear og adaptiv fartpilot. Bilen tilpasser selv hastigheden til bilerne foran og følger trafikken, så køreturen bliver maksimalt afslappende for føreren.

Der er mulighed for at få elektriske førersæder med hukommelse. Hvis der er flere brugere af bilen, så kan det være en stor fordel, at man med ét enkelt tryk sidder behageligt igen fremfor at skulle indstille sæderne forfra hver gang. Sædeindstillingerne kan også kodes til de individuelle nøgler, så sæderne indstiller til den person, der låser bilen op.

Du behøver ikke sætte mange krydser på udstyrslisten, når du køber en CX-5. Bilen kommer som standard med en masse udstyr, så valget står primært imellem en Vision eller en Optimum, men begge vil levere tonsvis af køreglæde og afslappende kilometer.

Derfor skal du vælge Mazda CX-5:

Når du vælger en CX-5, kan du kun vælge imellem luksus og mere luksus, pakket ind i en rummelig og praktisk SUV med gennemtestet teknologi, dynamiske køregenskaber og klasseledende sikkerhed.

CX-5 er gennemtænkt, praktisk og enkel. Det er et praktisk luksuskøretøj til et publikum der foretrækker substans fremfor lir. Det er et sikkert valg til dig, som skal bruge et praktisk køretøj, men ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller køreegenskaber.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Sense

LED-forlygter med forlygtevaskere (nær-og fjernlys)

LED tågeforlygter

Mazda Connect med 10,25” berøringsfølsom farveskærm

HMI Commander og avanceret stemmestyring

Connected Services via MyMazda App

DAB-radio 6 højttalere

Apple CarPlay

Bluetooth til håndfri telefoni og streaming af musik

Blind Spot Monitoring system

Smart City Brake Support med fodgængerregistrering

Rear Cross Traffic Alert

High Beam Control

Lane Keep Assist

Automatisk 2-zone klimaanlæg

17” aluminiumsfælge

Parkeringssensorer for og bag

Regn- og lyssensor

Automatisk nedblændeligt bakspejl

El-spejle med varme og automatisk elektrisk klapfunktion

Mørktonede bageste sideruder og bagrude

3-trins sædevarme foran

Bakkebremse

Ratbetjening af audiosystem

Coming home / leaving home light

Elektronisk håndbremse

Varme i rattet

Varmetråde i forrudeviskernes hvileposition

Fartpilot

Elruder for og bag

Hajfinneantenne

Tripcomputer

2 USB-indgange ved bagsædet

Misterarmlæn med 2 kopholdere foran

Højdejusterbart fører- og passagersæde

Splitbagsæde

Armlæn bag med kopholdere

Luftdyser til bagsædet

G-Vectoring Control+

Sky (inkl. Sense)

Head-up-display i forrude

Traffic Sign Recognition (Skiltegenkendelse, kun i forbindelse med navigation)

360° kamera, digitalt

Smart City Brake Support bag

Driver Attention Alert (træthedsregistrering)

Delvis Digital instrumentering

19” aluminiumsfælge

Elektrisk betjent bagklap

Cosmo (inkl. Sky)

Mazda Radar Cruise Control (Adaptiv fartpilot)

Lædersæder sorte eller lyse (hvide) frit valg samme pris

Elektrisk indstillige forsæder med memory funktion i førersiden

Ventilerede forsæder

Adaptive Full LED-forlygter segmentinddeling

Bose audiosystem med 10 højttalere

Nøglefrit låse- og startsystem

3 trins sædevarme bag

Gearskiftekontakter bag rattet (til automatgear)

Privatleasing af CX-5 | Attraktive månedlige ydelser

SUV og familiebil, storebror til CX-5 og fyldt med gode køreegenskaber.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!