mazda cx-30

Efterårets helt store nyhed

Oplev "Yohaku" - Skønheden i det tomme rum

Priser fra 295.000 kr.

Mazda CX-30

Den nye generation af SUV

Oplev den hos os i Vejle eller Horsens

Mazda har igen formået at designe en bil i særklasse. Denne gang med udgangspunkt i det japanske koncept "Yohaku" - Skønheden i det tomme rum. Og hvad betyder det så for dig? Praktisk oplever du konceptet i den rummelige indretning, der er god plads omkring passagererne, så de har frihed til at bevæge sig. Det samme koncept er anvendt ved bagagerummet, hvor der ligeledes er god plads.
Designet indvendig og udvendigt er inspireret af lys og luft, hvilket giver et enestående udseende.

Under al den skønhed ligger den nyeste teknologi af motorer. Mazda's SKYACTIV motor som er udstyret med Mazda M-Hybrid elektrisk motorteknologi, som reducerer brændstofforbruget – uden at formindske motoreffekten. Du får meget mere kraft med mindre brændstof.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Søndagsturen har aldrig været sjover

Den nye Mazda CX-30 er det bedste fra 2 verdener. Med rolige og bølgede linjer som en coupé og robustheden som en SUV, er dette bilen der følger med tiden. Lille nok til at være den perfekte bybil, men også stor nok til længere ture. Du vil nemt kunne klare de store indkøb, og stadig komme nemt rundt i de smalle gader. Bilens komfort gør sig især gældende til de lange søndagsture rundt i det smukke land.
Læn dig tilbage i den elegante, rolige og velindrettet kabine, drej på rattet og føl hvordan bilen glider hen over asfalten. Med den ekstra plads du finder bagi, og SKYACTIVE-motorteknologi i fronten, har du altid mulighed for at udforske. Selv der hvor der ikke er asfalt. Med sin i-Active AWD kan du roligt køre, hvor end du vil hen. Om det er gennem byens snævre gader eller lange, snoede landeveje, er du altid sikret komfort og ren køreglæde.
Lad dig forføre af bilens velkendte fuld LED-forlygter, både nær- og fjernlys, og vær aldrig i tvivl om, hvor du kører og eventuelle forhindringer på vejbanen.


Med i-Active AWD*(*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel), overvåger bilen selv vejens forhold og hjulenes fart. Systemet sikrer, at ingen hestekræfter går tabt og du altid vil føle, at du har moment og lige mange kræfter på alle hjul. Du har mulighed for selv at styre, hvorledes kræfterne skal fordeles til hjulene. Om du vil have al motorkræften til fronthjulene eller køre på alle 4 hjul, det er dig der bestemmer. Systemet lader dig udfordre bilens køreevner og gør kørsel på dårlige og glatte veje meget nemmere.
I-Active AWD (all wheel drive) er effektivt både for overskud af motor men også forbedring af brændstofforbrug. Om du kører på motorvej, en våd landevej eller op ad et snebeklædt pas, så gør firehjulstrækket det muligt for dig. Det har aldrig været sjovere at udforske omgivelserne.


Skulle turen byde på parkering i de smalle bygader, kan du roligt sætte bilen i bakgear, og lade dig blive hjulpet på vej af bilens parkeringssensorer omme bagved. Dermed har parallelparkering heller aldrig været lettere.

 

Komfort og glæde

Du kan roligt invitere hele svigerfamilien med på søndagstur, uden du vil føle dig spærret inde. Kabinen er rummelig med rigtig god benplads og god afstand mellem fører- og passagersæderne. Mellem førersædet og passagersædet finder du et bredt og komfortabelt armlæn som giver rig mulighed for hvile armen på de lange ture. Kabinen føles bred, åben og giver lyst til lange samtaler om alt mellem himmel og jord, eller når der skal skråles med på børnenes favorit numre.


Den sorte læderbeklædning* (*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel) er fremstillet i de fineste materialer, og giver følelsen af luksus og elegance. Mærk hvordan sæderne omslutter dig, og fører dig gennem tid og rum, når du trykker på pedalen og lader bilen køre. Sæderne er designet til at give maksimal komfort under hver køretur. Ydermere kommer standardmodellerne med førsteklasses indtræk i gråt stof, som er yderst slidestærk, samtidig skaber de rolige nuancer, balance mellem hverdagsbrug og luksus. Så vær ikke bange for at bruge bilen lidt ekstra i hverdagene. Du vil ikke fortryde det.


Interiøret giver den nye Mazda CX-30 et dristigt og sporty look, uden at tage følelsen af luksus. Det hele er med til at skabe en beroligende stemning i kabinen, og lader dig hurtigt glemme hverdagen på den anden side af ruden.
Bilens interiør byder desuden på et længde- og højdejusterbart rat som standard betrukket i læder, et head-up-display der er projiceret i forruden, som giver dig som fører af bilen mulighed for at holde øjnene på vejen og stadig overvåge din fart og andre funktioner.
Står du med hænderne fyldt med børn eller de store indkøb, kan du med et let tryk på nøglen eller på selve bagklappen åbne for den eldrevne bagklap(*ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel).

Den eldrevne bagklap er med til at gøre hverdagen og indkøbene til en leg, og giver dig nemmere og hurtigere adgang til at læsse tingene i bilen. Skulle du frygte, at bilens coupélignende karosse skulle give mindre plads i bagagerummet, så kan du roligt tro om igen. Med 430 liter bagagerumsvolume med alle sæder i brug, er der plads til det meste. Vælger du at lægge sæderne ned, får du hele 1406 liter i bagagerumsvolumen, hvilket er mere end de fleste.

 

Hold dig opdateret uden for bilens ruder

Følelsen af ekstra frirum, nem tilgang til udstyr og god placering af sæderne giver dig de bedste muligheder for køreturen.
Mærk hvordan du aldrig går glip af noget med et topmoderne og opdateret 8,8” splitscreen infotainmentsystem. Systemet lever op til alle de krav, du som den moderne forbruger forventer og ønsker. Med et utal af opkoblingsmuligheder igennem Bluetooth, USB- og AUX-indgang. Infotainmentsystemet byder ydermere på Mazda connect, som altid giver dig adgang til alle dine apps på enten din Android-telefon eller iPhone, uden du på noget tidspunkt vil føle dig distraheret under din kørsel. Bilens infotainmentsystem giver dig både Android Auto og Apple Carplay(*Apple Carplay er kun tilgængelig på alle iPhone 5 og senere modeller med mindst iOS7.1) og gør hver køretur til en leg. Du har altid dine apps ved hånden, og skal ikke længere rode rundt i flere og umulige undermenuer, for at komme ind til valg af musikliste. Du trykker bare på homeknappen, tilgår Spotifyappen (hvis du bruger denne), og vælger dit favoritnummer.


Infotainmentsystemet kommer med DAB-radio, 8 højtalere og USB-videofunktion, så det aldrig er kedeligt at køre længere ture.
Infotainmentskærmen er placeret strategisk og let anvendeligt for både fører og medpassagerer. Og med HMI Commander, gør det brugen let og enkelt at betjene centerdisplayet. HMI Commander er dit redskab til at navigere rundt i systemet. En stor rund knap giver dig ubegrænset muligheder. HMI Commander er placeret midt mellem fører og passagerer lige foran armlæn, og giver færre distraherende elementer, for at opnå en mere afslappende og behagelig kørsel. HMI Commander er ud over at være en stor styrende knap til infotainmentsystemet også stemmestyrende.

 

Mazda Harmonic Accoustic

For at optimere enhver køretur, er den nye Mazda CX-30 opgraderet med Mazda Harmonic Accoustic system. Systemet er et nyt og moderne lydsystem, der benytter en unik konfiguration og placering af højtalere, som sikrer dig og dine medpassagerer en større klarhed og lyddybde. Den støjsvage kabine med akustikforrude fjerner alt støj og larm på den anden side af ruderne, og du kan derved have en mere behagelig køretur for dig og dine passagerer. Du vil ikke finde højtalerne på de vante lokationer i bilen, som ved andre modeller. Med Mazda Harmonic system, er alt blevet gennemtænkt og ny udviklet, for at sikre den bedste lyd, uden at gå på kompromis med prisen. Du er sikret en uovertruffen lyd som standardudstyr og går du op i de større udstyrsmodeller, vil systemet blive opdateret med 12 Bose-højtalere. Alt dette er med til at give en effektiv, klar og eksceptionel lydfornemmelse.
Inviter hele familien på karaoke-aften i bilen, og lad højtalerne og infotainmentsystemet stå for alt det tekniske. Det eneste du skal, er at synge så meget med som muligt.

 

SKYACTIV – større effekt, mindre forbrug

Et gennemtænkt og stærkt motorprogram er kendetegnene ved Mazda. Med den revolutionerende teknologi, vil du altid mærke overskud og hurtig speederrespons i bilen. SKYACTIV er Mazdas teknologi til at have en motor der er optimeret til det yderste, uden at give et stort brændstofsforbrug. For brændstofseffektivitet er lige så vigtigt som dens ydeevne. Motorprogrammet består af 3 motorudgaver, 2 benzinmotorer og en dieselmotor, som på hver sin måde forstår dine behov, og forbedre effektiviteten og maksimerer dynamikken.


Ved den nye Mazda CX-30 kommer den helt nye Skyactiv-X benzinmotor. Skyactiv-X er det bedste fra både Skyactiv-G benzinmotor og Skyactive-D diesel. X-udgaven kombinerer den kvikke benzinmotors egenskaber med den brændstofseffektivitet, det drejningsmoment og den hurtige første reaktion der er kendetegnene ved en dieselmotor. Som noget helt nyt kommer bilen også med den nye Skyactiv-X motor også med en Mazda M Hybrid-teknologi som standard. Dette er en lille el-motor, der hjælper på reducering af brændstofforbruget og CO2-emissionerne ved at opsamle bremseenergi. Den lille elmotor assisterer bilens forbrændingsmotor. Har du lyst til at høre meget mere om den helt nye teknologi der kommer med den nye Skyactiv-X motor, så snak med én af vores dygtige bileksperter.
Skyactiv-G motoren har en høj kompression og en speciel forbrænding, der danner grundlag for stor effektiv og ren forbrænding. De nye udgaver er mere effektive end nogensinde, og producerer mindst muligt skadelige gasudslip.


Skyactiv-D er de velkendte og stærke dieselmotorer. Med lavt brændstofsforbrug og ny teknologi, vil du med det samme mærke responsen fra accelerationen, når du trykker pedalen i bund. Motoren giver en forbedret reaktionsevne og formindsker desuden støvniveauet.


Uanset hvilken af motorerne du vælger til din nye Mazda CX-30, kan du vælge mellem automatisk eller manuel gearkasse. Begge gearkasser giver dig fortræffelig kontrol i hverdagene, og imponerer med jævne og rolige gearskift på en brøkdel af et sekund, og holder nemt bilen kørerende ved lave omdrejninger.
Skyactiv giver dig de bedste forudsætninger for en fantastisk og behagelig køretur.

 

Føl dig sikker bag rattet

Bilen er født med masserer af sikkerhedsudstyr som standard, såsom blindvinkeladvarsel, så du altid kan vurdere afstand mellem sidekørende eller eventuelle cykellister, træthedsalarm og vognbaneassistent.
Front cross traffic alert – Er et system udviklet til at opfange forhindringer på din kørebane. Under Mazdalogoet i kølergrillen sidder en radar, der præcist måler og overvåger, hvor langt der er til mulige forhindringer. Ud over at overvåge mulige forhindringer på vejbanen, overvåger systemet også vejens forhold og vejret. Systemet er udviklet til at nedsætte risikoen for kollisioner med forankørende, ved at advarer føreren af bilen. Dette sker med en advarselslampe der er placeret i førerdisplayet.


Rear cross traffic brake – På bagkofangeren er der også placeret en radar. Denne radar overvåger bagvedkørende biler, og måler afstanden mellem din bil og bagvedkørende. Mener radaren, at der er chance for en kollision med bagvedkørende, bliver du som fører af bilen advaret med en advarselslampe i displayet. Radaren er modstandsdygtig overfor dårligt vejr og sollys. Systemet virker helt ned til 15km/t og sikrer dig dermed i mange forskellige situationer. Om det er kørsel i by eller på motorvej.


Træthedsalarm med kamera – Føler du dig pludselig træt bag rattet, men ikke selv kan vurdere det, så vil bilen vurderer det for dig. Træthedsalarm med kamera er designet til at reducerer ulykker forsaget af træthed hos føreren. Systemet lærer din kørsel at kende ved kørsel over 65km/t. Den overvåger dine vaner, bilens kørsel og meget mere. Oplever systemet svingninger i din eller bilens adfærd, vil du blive advaret med et advarselsbillede i displayet, som beder dig overveje at tage en pause.

 

Udstyrsvarianter

Den nye Mazda CX-30 kommer i 3 udstyrsudgaver. Sense, Sky og Cosmo, hvor Sense er den mindste udstyrsmodel og Cosmo er den største. Vælger du Sense-modellerne, får du stadig en bil med rigtig meget udstyr.


SENSE, standard – SENSE er som standardudgave af udstyrsmodellerne, spækket med lækkert standardudstyr som imødekommer de vigtigste behov. Her får du både navigation, LED-forlygter, multifunktionelt læderrat og meget mere. SENSE er udgaven til dig, der ønsker en økonomisk bil udne at gå på kompromis med udstyret.

SKY, udover SENSE– Med alt det samme udstyr som i SENSE får du her opvarmet rat, 18” alufælge, bakkamera og to-zone klimaanlæg. Sky-modellen byder stadig på samme sikkerhedssystemer som i Sense, men du får her lidt ekstra udstyr, hvor der er kælet ekstra for detaljerne. Synes du ikke at parkeringssensorerne bag hjælper særligt meget, kan du nu holde hovedet koldt med bakkamera. Det to-zonet klimanlæg giver rig mulighed for de lange kørselv-ferie til syden, uden du skal være nervøs for at det bliver for varmt i kabinen. Anlægget holder nemt temperaturen efter dine ønsker.
Til SKY kan du ydermere opgraderer dine sikkerhedssystemer med tilkøb af Technology Pack. Her får du blandt andet træthedsalarm med kamera, Smart City Brake support bag, 360 kamera og mere.

COSMO, udover SKY - Vælger du derimod topudgaven COSMO får du både Technology Pack og mere ekstraudstyr. Ved at vælge COSMO-udgaven får du blandt andet el-justerbart førersæde med memoryfunktion, læderindtræk, Bose audiosystem med 12 højtalere og meget mere. COSMO-udgaven er til dig, der ønsker luksus, sikkerhed og den nyeste teknologi i din bil. Du går ikke på kompromis med noget, og skal føle dig mere end tilpas under enhver køretur.

 

Luksus uden at gå på kompromis


Den nye Mazda CX-30 er en fantastisk smuk bil, som ikke går på kompromis med hverken udstyr eller design. Bilen er stilren, med alle de velkendte Mazda-linjer. En stor grill på fronten og bløde linjer der kendetegner en coupé, som her er at finde på en mellemklasse SUV. Bilen er stor og rummelig, og er indbegrebet af design og luksus. Dette er bilen der revurderer dine tanker om hvad en bil kan.

*Tilkøbt ekstraudstyr afhængig af udstyrsmodel.

 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Sense

Adaptiv fartpilot (Full speed)

LED-forlygter (nær- og fjernlys)

Fjernlysstyring

Head-up display i forruden

Nødbremse med fodgængergenkendelse

Blindvinkeladvarsel

Vognbaneassistent

Træthedsalarm

Skiltegenkendelse

E-call

Knæ-airbag

GVC Plus

16” aluminiumsfælge, 215/65R16

LED-baglygter

Parkeringssensorer bag

El-justerbare, opvarmede og foldbare sidespejle

8,8” farveskærm med split screen

7” digitalt centerinstrument

Højdejusterbart passagersæde

Navigation

Apple CarPlay®

HMI commander og stemmestyring

Regn- og lyssensor

Nøglefri start/stop

DAB-radio

8 højttalere

USB videofunktion

Autohold

Aircondition

3-trins sædevarme i forsæderne

Adaptive full LED-forlygter med segmentinddeling og signaturlys

Mørktonede bageste sideruder og bagrude

B-stolpebeklædning i piano black

Rammeløst bakspejl

Sky (inkl. Sense)

18” aluminiumsfælge – 215/55R18

Opvarmet rat

Opvarmet forrude i viskernes hvileposition

Nøglefri adgang

Bakkamera

To-zone klimaanlæg

Parkeringssensorer for og bag

Automatisk nedblændeligt bakspejl

Automatisk nedblændelige sidespejle

Elektrisk betjent bagklap

Cosmos (inkl. Sky)

Træthedsalarm med kamera

Front Cross Traffic Alert

Rear Cross Traffic Brake

Smart City Brake support bag

360° kamera

Cruising & Traffic Support

Bose® audiosystem med 12 højttalere

El-justerbart førersæde med memoryfunktion

Hukommelse på førersæde inkl. sidespejle og head-up display

Læderindtræk, sort

Privatleasing af CX-30 | Attraktive månedlige ydelser

SUV og familiebil, CX-30 fyldt med gode køreegenskaber.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!