mazda cx-30
Priser fra 295.000 kr.

Den nye generation af SUV

Ønsker du en bil som folk vil kigge efter, sportslige og sjove køregenskaber, masser af alt det nye innovation og et helt igennem fantastisk interiør? Så læs med her. Mazda har skabt en bil som selv de mest kritiske SUV-købere må nikke anerkendende til.

Mazda er synonymt med smukt design og en sportslig kørestil. Mazda CX-30 er ingen undtagelse.

Bilen er en SUV/Crossover som er bygget på den samme platform som den smukke nye Mazda 3.

Den placerer sig lige midt imellem Mazda CX-3 og Mazda CX-5. Du tænker sikkert: ”Jamen hvorfor hedder den ikke, Mazda CX-4?”. Det gør den ikke, fordi der allerede findes en Mazda CX-4, den er dog lavet eksklusivt til det kinesiske marked.

Bilen er til dig, som gerne vil have en lidt mere premium bil i forhold til Mazda CX-3, men stadig ønsker en bil, som er nem at komme rundt i byen med i forhold til en Mazda CX-5.

Mazda CX-30 er en helt igennem gennemført bil, den er fantastisk smuk og elegant at kigge på, især fronten med de lidt ”onde” forlygter og grill, giver en følelse at elegance samtidig med at den udstråler sport.

Interiøret er uden sammenligning, det bedste der kan købes i denne prisklasse. I udstyrsversionen, Cosmo, får du alt hvad dit bilhjerte begærer og til en meget fair pris. Du får en fuld læderkabine, elektrisk justerbar førersæde, kamera både foran, bagved og oppe fra. Den er simpelthen spækket med udstyr.

5 grunde til at vælge en Mazda CX-30

 • Super praktisk i hverdagen
 • En af de mest sikre biler på det danske marked
 • Afslappende og meget lydløs køreoplevelse
 • En bil som fungerer til både by- og landevejskørsel
 • Højt niveau af standardudstyr uanset variant
VIS PRISLISTE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Mazda CX-30 ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Sikkerhed i Mazda CX-30

Mazda CX-30 er udstyret med alt det nye sikkerhedsudstyr og dig og din families sikkerhed er helt i top på Mazdas prioriteringsliste.

At Mazda CX-30 måske er den mest sikre bil på markedet i dag er ingen underdrivelse. Da bilen blev taget igennem Euro NCAPs test, scorede bilen højere end nogen anden bil nogensinde har scoret.

FDM skriver:

At få fem stjerner i Euro NCAPs crashtest er i dag mere eller mindre forventet. Når biler får fire stjerner, hvilket stadig er en god rating, bliver det hurtigt til en historie om, at det ikke er godt nok.

Det er godt nyt, for det betyder, at bilproducenterne vægter sikkerheden højere end nogensinde før.

De høje forventninger til sikkerheden betyder samtidig, at bilproducenterne skal gøre sig særligt umage, for at gøre sig bemærkede på deres Euro NCAP-resultater – og det er netop dét, den højbenede Mazda CX30 har gjort.

”Der findes få sikrere steder at opholde sig”

Sådan har en Euro NCAP-ekspert, Matthew Avery, udtalt sig om resultatet. Her taler han specifikt om voksensikkerheden på forsæderne, hvor Mazda CX-30 har scoret en sikkerhedsrating på 99 procent.”

Det er ikke kun din fysiske sikkerhed, som Mazda går op i, det er også din finansielle. Derfor sørger Mazda for at bygge deres biler i en så høj kvalitet, at du ikke løber ind i store udgifter i forbindelse med reparationer og vedligeholdelse. Mazda er kendt for at lave biler som holder.

Mazda CX-30 sikkerhed

Vil du have en prøvetur i CX-30 ?

Bestil en prøvetur i Mazda CX-30 online, så har vi bilen klar.

Mazda CX-30 - er der plads til "hverdagen"?

Når du sidder bare rattet i en Mazda CX-30, får du en følelse af overblik og afslappethed. Bilen kører nemt og adræt.

Det er lækkert at sidde højt og giver et sikkert overblik over vejen og trafikken.

Bilen absorberer bump og ujævnheder på en måde som man kun forventer af biler i en højere prisklasse. CX-30 er også sjov at køre i svingene, den kører fantastisk og du får en virkelig god følelse af bilen. En følelse man normalt ikke får i biler med en højere undervogn.

Uanset hvilken motor du vælger, vil du have masser af kraftoverskud. Der er rigeligt med acceleration til at lave hurtige overhalinger eller når du lige har brug for at komme hurtigt i gang.

Mazda har en erklæret målsætning om, at alle deres biler skal være sjove og en nydelse at køre. Med Mazda CX-30 opnår de til fulde dette.

Adaptiv cruise kontrol, lane departure advarsel og lane keeping assist er alt sammen standard uanset hvilken variant du vælger. Alle systemerne virker utrolig godt og gør køreoplevelsen både mere sikker og mere afslappet.

Det er nemt og logisk at indstille cruise kontrollen og den adaptive funktion holder en passende afstand til forankørende, som du vælger, uden at den bremser hårdt eller gasser for langsomt op. Mazdas adaptive cruise kontrol er blandt de bedste på markedet.

Mazda CX-30 er meget praktisk, den har dobbelt så meget plads i bagagerummet som sin mindre søskende, Mazda CX-3. Den har endda mere bagagerum plads som sin nærmeste konkurrenter.

Selvom CX-30 er en SUV er det ikke svært at laste ting ind i bilen. Åbningen til bagagerummet er forholdsvis lav og bagsæderne kan foldes helt fladt, hvilket gør det nemt at laste større ting ind.

Den er praktisk at køre i, da den har en størrelse som gør den nem at manøvre rundt i byen med samtidig med at den har en størrelse som gør landevejs- og motorvejskørsel dejlig komfortabel.

Mazda CX-30 plads

Velkommen indenfor i bilen

Kort fortalt er interiøret fantastisk og helt unikt i denne prisklasse. Det føles som om man kører i en bil i en helt anden prisklasse. Der er ingen af Mazda CX-30s konkurrenter, som kan måle sig med kvaliteten af alle de materialer der er brugt i kabinen. Hver en overflade er blød og hver en knap du drejer eller trykker på føles solid.

Interiøret er smukt, æstetisk og minimalistisk. Her er ingen overflødige knapper. Du får en følelse af ro og orden i Mazda CX-30s kabine.

Der er god plads oppe foran og der er mere plads end man regner med på bagsæderne, så børnene eller børnebørnene har god plads.

Det overordnede indtryk er et indtryk af rummelighed og komfort.

Sæderne er utrolig behagelige og yder stor støtte når du prøver bilen af i lidt skarpe sving.

På de kolde dage er det lækkert med både varme i sædet og i rattet. Dine hænder skal jo heller ikke fryse.

Når du kører afsted, sidder i de lækre stole og mærker det bløde læderrat, mærker du en følelse af ro og stilhed. Mazda har evnet at gøre CX-30s kabine så støjsvag, at du nærmest ingenting høre, ingen dækstøj eller vindstøj. Dette er i høj grad med til at øge premium-følelsen, og man tror virkelig, at man køre i en bil som hører til i en meget højere prisklasse.

Gadgets

I alle udgaver af Mazda CX-30 er Mazdas Connected service installeret. Med dette kan du blandt andet, via en app på din smartphone, låse bilen eller låse bilen op, du kan tjekke dæktryk, hvor langt du køre på literen og meget mere.

Mazda CX 30 2020 indvendig

Mazda CX-30 – et godt valg

Mazda CX-30 er et godt valg til dig som ønsker en SUV og det attraktive ved at køre i en ”højere” bil. Den er nem at stige ind og ud af og overblikket bag rattet er fantastisk.

Der er mange SUVer som tilbyder den praktiske indstigning og overblikket bag rattet. Men der er ikke mange fabrikanter og modeller som giver dig dette samtidigt med, at designet er smukt, at bilen er praktisk, at køreegenskaberne er i sportslige, at kvaliteten er i top og slet ikke i denne prisklasse.

Mazda har bygget en bil, som føles, er pakket med udstyr og ser ud som en bil der er langt dyrere end det den er.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Sense

Adaptiv fartpilot (Full speed)

LED-forlygter (nær- og fjernlys)

Fjernlysstyring

Head-up display i forruden

Nødbremse med fodgængergenkendelse

Blindvinkeladvarsel

Vognbaneassistent

Træthedsalarm

Skiltegenkendelse

E-call

Knæ-airbag

GVC Plus

16” aluminiumsfælge, 215/65R16

LED-baglygter

Parkeringssensorer bag

El-justerbare, opvarmede og foldbare sidespejle

8,8” farveskærm med split screen

7” digitalt centerinstrument

Højdejusterbart passagersæde

Navigation

Apple CarPlay®

HMI commander og stemmestyring

Regn- og lyssensor

Nøglefri start/stop

DAB-radio

8 højttalere

USB videofunktion

Autohold

Aircondition

3-trins sædevarme i forsæderne

Adaptive full LED-forlygter med segmentinddeling og signaturlys

Mørktonede bageste sideruder og bagrude

B-stolpebeklædning i piano black

Rammeløst bakspejl

Sky (inkl. Sense)

18” aluminiumsfælge – 215/55R18

Opvarmet rat

Opvarmet forrude i viskernes hvileposition

Nøglefri adgang

Bakkamera

To-zone klimaanlæg

Parkeringssensorer for og bag

Automatisk nedblændeligt bakspejl

Automatisk nedblændelige sidespejle

Elektrisk betjent bagklap

Cosmos (inkl. Sky)

Træthedsalarm med kamera

Front Cross Traffic Alert

Rear Cross Traffic Brake

Smart City Brake support bag

360° kamera

Cruising & Traffic Support

Bose® audiosystem med 12 højttalere

El-justerbart førersæde med memoryfunktion

Hukommelse på førersæde inkl. sidespejle og head-up display

Læderindtræk, sort

Privatleasing af CX-30 | Attraktive månedlige ydelser

SUV og familiebil, CX-30 fyldt med gode køreegenskaber.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!