Mazda cx3

Høj indstigning? Så vælg CX-3

Bilens design taler for sig selv. I 2015 vandt Mazda CX-3 prisen ”reddot design award”, som er en pris der tildeles de projekter, der har skillet sig ud. Som de andre Mazda modeller har man også her gået meget op i, at få det sportslige og dynamiske frem i bilen, hvilken i den grad er lykkedes for dem.

Mazda CX-3

Modellen er udgået. Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde et godt alternativ.

Lillebror til CX-5 men bestemt ikke "lille"

Drømmer du om en rigtig crossover, der ikke bare er perfekt til bykørsel, men også perfekt på mere udfordrende terræn, så er Mazda CX-3 den perfekte bil for dig. Følelsen af at sætte sig ind i en bil i stedet for at sætte sig ned i en bil er i dag meget efterspurgt, hvilket også har været med til at gøre Mazda CX-3 populær.

Bilens design taler for sig selv. I 2015 vandt Mazda CX-3 prisen ”reddot design award”, som er en pris der tildeles de projekter, der har skillet sig ud. Som de andre Mazda modeller har man også her gået meget op i, at få det sportslige og dynamiske frem i bilen, hvilken i den grad er lykkedes for dem. Med rene og enkle linjer har Mazda designet en meget flot Crossover.

Træder man ind i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine, som samtidig også er meget kompakt. I cockpittet er alting placeret, så du har nemt ved at betjene de mange smarte funktioner, bilen byder på. Den høje siddeposition giver dig en ideel kørestilling, hvor du kan nyde godt af det gode udsyn. Bagagerummet rummer hele 350 liter, med mulighed for nemt at slå de bagerste sæder ned, så store genstande kan transporteres uden problemer.

Mazda CX-3 byder selvfølgelig også på masser smart teknologi, som både er med til at øge sikkerheden, men bestemt også køreglæden. Med MZD Connect har du mulighed for at oprette forbindelse med din smartphone, så du kan føle dig ét med bilen som aldrig før. Du kan bl.a. få bilen til at læse dine SMS-beskeder højt for dig, så du undgår fristelsen af at kigge på din telefon, mens du kører. Derudover er bilen udstyret med et firehjulstræksystem, som giver gode præstationer hver gang, uden det går ud over brændstoføkonomien. Sensorer overvåger kontinuerligt vejens tilstand, samt førerens handlinger. Systemet overfører trækkraft til de hjul, der har bedst vejgreb, så kørslen bliver dynamisk og sikker. Dette giver en helt speciel crossover fornemmelse, som giver følelsen af uovervindelighed.

Mazda CX-3 kan afhængigt af udstyrsniveau leveres med en lang række intelligente sikkerhedssystemer, der er udviklet til at lade dig slappe af og trygt nyde kørslen. Et eksempel på dette er bilens SCBS, som står for ”Smart City Brake Support". Ved hjælp af indbyggede sensorer overvåger systemet hele tiden afstanden til bilen foran, og den hastighed som bilen kører med. Hvis systemet registrerer, at der er en risiko for kollision, aktiverer systemet bremserne for at foretage en nødopbremsning (Fås i Mazda CX-3 Vision og Optimum). Derudover har man mulighed for et system, som forhindre blindvinkelsulykker. Sensorer scanner for biler i en afstand på op til 50 m, og hvis der kommer køretøjer i din blinde vinkel, advarer systemet dig med en alarm og en blinkende lygte i sidespejlet.

Mazda CX-3 henvender sig især til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse af bilens køreevne,r og til de ældre bilkøbere som gerne vil sidde en smule højere, og have et godt udsyn.

Km/l: 12,3-19,2 | CO2: 138-181 g/km | Energimærke: C-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Core

Aircondition

G-Vectoring Control

Elektrisk rudeoptræk for og bag

Fjernbetjent centrallås

Startknap til motoren

El-justerbare sidespejle med indbyggede sideblinklys

3-trins sædevarme foran

Radio med fire højttalere, AUX-indgang og USB-tilslutning

Ratbetjent audiosystem

Tripcomputer

Dæktrykalarm

Bakkebremse

Coming home-/leaving home-lys

Højdejusterbart førersæde

Højde- og længdejusterbart rat

Vision (inkl. Core)

16” aluminiumsfælge

Automatisk klimaanlæg

Smart City Brake support system (SCBs) med fodgængerregistrering

Lane Departure Warning System (LDWS)

Blind Spot Monitoring system (BSM)

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Mørktonede bageste sideruder og bagrude

MZD Connect med 7” Touch screen og HMI Commander

DAB-radio med CD-afspiller og seks højttalere

Parkeringssensorer bag

Fartpilot med justerbar hastighedsbegrænser

Bluetooth®

Regn- og lyssensor

Læderrat

Læder på gearstang/gearvælger og håndbremsearm

Sidespejle med varme og automatisk foldefunktion, når bilen låses

Optimum (inkl. Vision)

18” aluminiumsfælge

Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

Smart City Brake Support, bag

Driver Attention Alert (træthedsregistrering)

BOSE® stereoanlæg med 7 højttalere

Full LED-forlygter

High Beam Control (HBC)

Automatisk kurvelys

LED-tågeforlygter

Nøglefrit låse- og startsystem

Head-up-display i farver

Traffic Sign Recognition (skiltegenkendelse, kun i forbindelse med navigation)

Bakkamera

Varme i rattet

Privatleasing af CX-3 | Attraktive månedlige ydelser

SUV og familiebil, storebror til CX-3 og fyldt med gode køreegenskaber.

SE PRISER
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

OBS vedr. Mazda CX-60
Da bilen endnu ikke er kommet til Danmark, bliver du skrevet op og vil få muligheden for at prøvekøre Mazda CX-60 som én af de første.

Tak for henvendelsen!