Kia Stinger rød fra front

Stinger er til dig der elsker biler

Den nye KIA Stinger skal være kendetegnet ved KIAs brancheførende kvalitet. Den er designet i Frankfurt, udviklet på Nürburgring og er direkte videreudviklet ud fra konceptbilen GT fra 2011.

Priser fra 617.999 kr.

KIA Stinger

Sportsvogn der overrasker alle

Den nye KIA Stinger skal være kendetegnet ved KIAs brancheførende kvalitet. Den er designet i Frankfurt, udviklet på Nürburgring og er direkte videreudviklet ud fra konceptbilen GT fra 2011. KIA er kendt for deres rodfæstede kvaliteter og deres masseproducerede biler, som altid lever op til kundens behov. Dog viser det sig med al tydelighed, at GT-modellen tændte en ild i organisationen, og gjorde det til en passion for KIA at få bragt drømmen om en Stinger til virkelighed.

Efter mange års anstrengelser og hårdt arbejde fra passionerede fagfolk og en gruppe af verdens dygtigste designere, ingeniører og ledere, kan du nu også få denne drømmebil til at holde i din garage. Ingen detaljer har været for små til at få fuld opmærksomhed, og resultatet er intet mindre end fantastisk og imponerende.

Km/l: 9,2-14,5 | CO2: 179-240 g/km | Energimærke: F-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTEN
Design – eksteriør og interiør

Bilen er smidig og den er hurtig. Den er luksuriøs og støjsvag. Den opfylder den helt perfekte balance mellem kørekomfort og køregenskaber. Samtidig er den rummelig og elegant, og så har den plads til 5 personer og alt deres bagage. Det nye design udstråler med al sin elegance, stor muskuløs selvsikkerhed. Måden bilen bliver fremtonet på, er kombinationen af baghjulstræk, en lang motorhjelm og kort overhæng på fronten. Den forlængede akselafstand giver en mere rummelig kabine. De brede skulderlinjer smelter sammen og danner en stram bagende med en diffuser i sort højglans, som øger aerodynamikken. Hele bilens design er gennemtænkt til at skulle udstråle balance, atletisk dynamik samt elegance, frem for at udstråle en aggressiv racerbil.

KIA er i den grad lykkedes med at skabe en bil der er definitionen af ren køreglæde, hvilket også var målet fra starten. Gregory Guillaume, chefdesigner for KIA har sagt følgende om den nye Stinger:

”Målet var at skabe en ægte gran turismo – en bil skabt til lange køreture – Det handler ikke om rendyrket kraft, hård dynamik og brutal styling på bekostning af luksus, komfort og ynde… Stinger har ikke som mål at komme først frem til destinationen – denne bil har fokus på selve turen. Det handler om passion”.

Der er ikke sparet på noget i denne bil, der er KIAs svar på luksus og elegance. Denne bil er skabt til at imponere. Indvendigt er denne bil indrettet med fokus på komfort og køreglæde. Så snart du sætter dig ind i bilen, er det ganske tydeligt, at det helt store tema i denne bils eksistens er luksus, hvilket du vil føle dig omringet af når du sidder bag rattet eller på passagersædet. Du kan eksempelvis få den nye Stinger med super bløde Nappa-læderindtræk til de ergonomiske og behagelige sæder. Disse sæder har ydermere luftpuder i ryglæn og sidestøtte, hvilket er med til at give dig en optimal støtte og fantastisk komfort til både de korte og lange ture. 

 

 

Teknologi og sikkerhed

Harman Kardon Sound System

Hør, hvilken forskel 15 højttalere, der er tilsluttet via en ekstern forstærker og byder på features som hastighedsafhængig regulering af lydstyrken, kan gøre for din lydoplevelse i kabinen. Det er nemlig muligt at tilkøbe hele 15 højtalere til den nye Stinger. Der er intet som god lyd og god musik, der kan gøre en lang køretur til den rene fornøjelse (modelafhængigt ekstraudstyr). Det giver en køreoplevelse i topkvalitet at kunne høre sin yndlingsmusik fra en højtaler, der kan lavere en effekt på hele 720 watt via en ekstern forstærker. Udover muligheden for 15 højtalere, er der også indbyggede subwoofere monteret under sæderne. Denne lydteknologi giver en surroundsound-effekt, der gør det muligt at få en flerdimensionel lydopsætning, som yderligere giver en fuldstændig klar og raffineret musikoplevelse.

 

Blind Spot Detection

Selvom biler i dag er designet så optimalt som muligt, vil de altid have blinde vinkler. Og når man flyver gennem trafikken i en travl hverdag, er det vigtigt at bevare overskuddet og overblikket. Med Blind Spot Detection hjælper bilen dig til at bevare det fulde overblik over bilen og dine omgivelser. Systemet fungerer på mange måder som et sæt ekstra øjne, der kan se de ting du ikke selv kan se bag rattet. Dermed er det slut med ubehagelige overraskelser, og du kan således koncentrere dig fuldstændig om din kørsel og have øjnene plantet på vejen under hele turen. Vi opfordrer dog til, at du også altid selv orienterer dig så meget som muligt.

 

Elektronisk Håndbremse

Forestil dig, at du en travl morgen er lidt for sent på den, du parkerer bilen på en skråning og skynder dig ind på arbejde. I farten har du glemt at trække håndbremsen, og da du efter en lang dag kommer ud til din bil, holder den ikke længere, der hvor du har parkeret den. Det skal du ikke længere bekymre dig om i denne bil. Den almindelig håndbremse er nemlig erstattet med en knap – altså en elektronisk håndbremse. Den elektroniske håndbremsebremser bilen automatisk, når bilen slukkes, og løsner når bilen tændes. Således undgår du også de pinlige situationer, hvor du glemmer at løsne håndbremsen ved start.

 

Head Up Display (HDA)

Uanset hvor, hvornår eller hvordan du kører, er det altid bedst og sikrest at holde øjnene på vejen, som meget som det nu er muligt. Derfor kan det for nogen være en gene, hele tiden at skulle kigge ned i instrumentbrættet, for at sikre sig at fartgrænserne overholdes. Derfor vil du i denne bil være beriget med et Head Up Display. Her får du serveret alle de vigtige informationer du skal bruge under kørsel, eksempelvis hvor hurtigt du kører, direkte i dit synsfelt. Det ligner faktisk det står i forruden. Nu kan du altså koncentrerer dig om vejen og dens omgivelser i stedet.

 

Elektronisk justerbar støddæmpning

Terræn og kørselsbehov vil altid ændre sig afhængigt af hvor du kører. Det bør din affjedring derfor også gøre. Og med den elektronisk justerbare støddæmpning i denne bil, er det blevet en realitet, da den gør det muligt at tilpasse affjedringen efter forholdende du kører i. Kører du eksempelvist stærkt, vil du have brug for en perfekt afbalanceret og stivere undervogn. Her skal du blot trykke på sport knappen, og så justerer bilen sig automatisk således at den er tilpasset til høje hastigheder. Det er således også en mulighed at gøre affjedringen mere blød og komfortabel til de lange og hyggelige ture.

 

Elektrisk indstilling af sæde

Med denne funktion, kan du let og problemfrit justerer din siddeposition under kørsel, så den altid er helt optimal og tilpasset dine behov. Denne funktion gør, at du let kan indstille dit sæde med et tryk på en knap. Der er rigtig mange forskellige ting, der kan indstilles, og samtidig kan den huske dine indstillinger. Det betyder, at du med et enkelt tryk, kan sørge for at din siddeposition er helt rigtig når du kører. Det er specielt smart og praktisk hvis i er flere der bruger bilen. Derudover er der naturligvis både sædevarme og ventilation i de allerede meget komfortable sæder. Således at du altid sidder afslappet og behageligt. Desuden er du fri for at svede på en varm sommerdag, eller fryse på de kolde vinterdage.

 

Adaptiv fartpilot med Stop & Go

Adaptiv fartpilot med Stop & Go (SCC m/ S&G)3 anvender bilens radarsensor til at overvåge afstanden til det forankørende køretøj. Systemet accelererer og bremser automatisk bilen for at opretholde den ønskede hastighed og den ønskede afstand til det forankørende køretøj. Det har således aldrig været lettere og mere behageligt at køre langt på motorvejen. Samtidig, kan man ved at indstille fartpiloten efter hastighedsbegrænsningerne undgå de trælse fartbøder, og dermed køre mere sikkert.

 

Lane Following Assist (LFA)

Lane Following Assist (LFA) styrer acceleration, opbremsning og styring i forhold til de forankørende køretøjer. Det gør kø-kørsel nemmere og mere sikker. Det er både kedeligt og træls at holde i kø, specielt når man hele tiden skal koble ud og skifte gear. Lane Follow Assist hjælper således en i disse situationer, så det bliver mere afslappende og knap så irriterende at holde i kø. Systemet bruger et kamera og radarsensorer til at opretholde en sikker afstand til køretøjet foran og overvåger vognbanemarkeringerne med henblik på at holde din bil i den valgte vognbane. I nogle tilfælde ville man kunne kombinere Lane Follow Assist med fartpiloten i bilen, og man kan derfor køre derudad på motorvejen, på en mere afslappet måde. Noget der i alle omstændigheder bidrager til kørekomforten.

 

Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)

Vi kender alle følelsen af at skulle op og stå på bremsen. Det er ubehageligt og mange gange får man sig lidt af et chok. Derfor er den nye Stinger udstyret med en frontassistent – et system der hjælper til med at undgå kollisioner, så man kan undgå den ubehagelige oplevelse det kan være med hårde opbremsninger. Systemet fungerer således, at først afgiver det advarselssignaler hvis det registrerer risikoen for en kollision, og derefter bremser det bilen, hvis du ikke reagerer. På den måde kan systemet hjælpe med til at undgå eller reducere effekten af en kollision. Den langtrækkende radar på den forreste kofanger og et kamera monteret på forruden registrerer fodgængere og biler på vejen, og systemet aktiverer bremserne, hvis der opstår fare for en ulykke.

 

Vognbaneassistent (LKA)

Den innovative vognbaneassistent (LKA) advarer dig og hjælper dig aktivt, hvis din bil begynder at forlade vognbanen. Det kan jo ske, at man i et kort sekund bliver uopmærksom, eksempelvis fordi børnene på bagsædet kræver ens opmærksomhed, eller man lige skal have fat i sin vandflaske der ligger i tasken. Vognbaneassistenten er er system der således hjælper dig til, at du stadig er sikker hvis det skulle ske du bliver uopmærksom. Dog opfordrer vi altid til, at man har begge hænder på rattet og begge øjne på vejen når man sidder i førersædet. Systemet fungerer således, at du først vil blive advaret med en række visuelle advarsler og advarselslyde hvis du er på vej over i den anden vognbane uden at blinke. Hvis det er nødvendigt, aktiverer bilens servostyringssystem et let styreindgreb for at hjælpe dig med at holde bilen i vognbanen.

 

Fjernlysassistent (HBA)

Når kameraet på forruden registrerer forlygterne fra et modkørende køretøj i mørke, skifter fjernlysassistenten (HBA) automatisk til nærlys for at undgå at blænde andre trafikanter. Når køretøjet har passeret dig, skifter systemet automatisk til fjernlys igen. På den måde, får du en mere afslappet og mindre stressende køretur, da der nu er én ting mindre du selv skal holde styr på. Du kan blot tænde bilen og køre afsted, dag som nat, uden at bekymre dig om at genere andre bilister. Vi har alle prøvet følelsen af at blive blændet af et par forlygter, og dermed også føle vi mister overblikket et kort sekund. Dette er noget fjernlysassistenten er med til at modvirke.

Around View Monitor (AVM)

Nyd følelsen af at have øjne overalt – takket være Around View Monitor (AVM) (modelafhængigt ekstraudstyr) med fire kameraer, der giver dig mulighed for at kigge i alle retninger ved manøvrering under parkering. Et kamera der kan assistere en under parkering, er ikke kun smart for lethedens skyld. Det kan også bidrage til sikkerheden. Du kan altså som sagt have øjne over alt, og dermed også se hvis der pludselig skulle være noget bag dig eller i din blinde vinkel imens du bakker eller parkerer.

 

Det absolut vigtigste for, at man kan nyde sin køretur er, at man føler sig sikker hele vejen. Med KIAs banebrydende DRIVE Wise systemer, som er et udvalg af højteknologiske Driver Assistance Systemer (ADAS), bliver det pludselig mere afslappende og mindre stressfuld at køre. Du vil opleve at rende ind i færre problemer, således at du bare kan slappe af og nyde din køretur. Dermed ikke sagt, at man ikke altid skal holde begge hænder på rattet og være opmærksom under kørsel. Disse systemer er blot en hjælp på vejen til en mere afslappet og sikker kørestil.

 

Connected Services fra TomTom

Med den nyeste teknologi fra TomTom, er du altid opkoblet når du sidder bag rattet. KIAs Connected Services sørger for, at du altid holder kontakten, at du kan få adgang til alle de informationer du skulle have brug for. Alt sammen via den 8” flydende touchscreen. Dette multimediesystem understøtter desuden Android Auto og Apple CarPlay©. Skærmen er placeret lige ved hånden, og du kan således holde forbindelsen ved lige, foretage opkald eller høre din yndlingsmusik, alt imens din fokus stadig er rettet mod vejen og din kørsel.

 

4-WD

GT udgaven af denne bil kommer med firehjulstræk. Det gør den, fordi en så kraftig motor som denne bil har, har brug for at kunne overføre så meget energi som muligt til vejen i forbindelse med at skabe fremdrift. Hvis ikke der var firehjulstræk, ville du i nogle situationer opleve, at den stærke motor bare laver hjulspin i stedet for at accelererer. For at få maksimal acceleration, kræver det således at bilen har maksimalt vejgreb. Dette sørger firehjulstrækket for, samtidig med til, at forbedre køreegenskaberne under alle forhold.

Komfort i verdensklasse er efterhånden blevet en del af KIAs DNA, og den nye Stinger er ingen undtagelse. KIA har indført en masse avancerede førersystemer, til at forbedre din køreoplevelse betydeligt. Det betyder også, at du og dine passagerer altid kan føle jer sikre når i skal fra A til B.  

 

Motorprogram

Vær forberedt på forhøjet puls uanset hvilken af de langsliggende turbomotorer, du vælger:
2.2 CRDI (200 HK), 2.0 T-GDI (255 HK) eller 3.3 T-GDI V6 (370 HK). Den 8-trins automatiske gearkasse leverer hurtigt og jævnt gearskift. Du kan forvente gåsehud takket være den fremragende acceleration og køreegenskaberne ved høj hastighed. Uanset hvilken kombination du vælger til din nye Stinger, er du altså sikret en bil der vil fremad, og som sørger for en sjov og underholdende køretur. Du kan vælge mellem følgende motorprogrammer:

 

Benzinmotorer

2,0 T-GDI (turbo)

 • 245 hk, 233 km/t, 0-100 km/t på 6,3 sek.
 • 353 Nm @ 1.400-4.000 omdrejninger i minuttet – 10,8 km/l
 • 8-trins automatgearkasse, træk 1.500 kg.

3,3 liters V6 (twin-turbo)

 • 366 hk, 270 km/t, 0-100 km/t på 4,9 sekunder
 • 510 Nm @ 1.300-4.500 omdrejninger i minuttet – 9,2 km/l
 • 8-trins automatgearkasse, træk 1.500 kg.

Dieselmotor

 • 200 hk, 230 km/t, 0-100 på 7,6 sekunder
 • 440 Nm @ 1.750-2.750 omdrejninger i minuttet – 17,2 km/l
 • 8-trins automatgearkasse – træk 1.500 kg.

 

Den nye KIA Stinger er indbegrebet af luksus, og den går ikke på kompromis med noget som helst, uanset hvilken af de to udstyrsmodeller du vælger. Den er skabt til at imponere, og du er helt sikker på at den vender blikke på de danske veje. Derfor kan du vælge mellem to forskellige og luksuriøse udstyrsvarianter, nemlig en GT-Line og en GT. Begge udstyrsmodeller er fyldt til randen med nyeste teknologi og det mest innovative og komfortable ekstraudstyr du kunne tænke dig.

 

KIAs revolutionære fabriksgaranti

Foruden at have designet en fantastisk, elegant og rummelig SUV, der kan tilpasses dine unikke behov, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer en KIA, er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et holdbart og eksklusivt produkt og, at du som køber er sikker på, at du er i besiddelse af en bil der lever op til alle krav. Denne 7-års fabriksgaranti er helt unikt og det betyder, at du som bilejer skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. Du kan læse mere om autoriserede værksteder her. (Link til værkstedsside)

 

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigationen i denne bil, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig, at du altid er up to date på navigationsside. Derved skal du ikke længere bekymre dig om risikoen for at fare vild når du bevæger dig ud på de danske og internationale veje. Det vil fra nu af, være en ren fornøjelse at tage på roadtrip med dine venner eller familie, og i kan opleve både de danske og internationale veje med ro i sindet. Specielt i en rummelig og elegant bil som KIA Sorento.

 

Som det allerede tydeligt fremgår, er denne bil virkelig en kærlighedserklæring fra KIA til alle os der elsker biler. Så kom endelig forbi i Kolding, Vejle, Fredericia eller Svendborg til en prøvetur i dette vidunder. Vi står altid klar med gode råd, samt vejledning.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
GT-Line

BI-LED forlygter

Dynamisk kurvelys

LED baglygter

GT-Line 18" alufælge på 2.2 CRDI (225/45R18)

GT-Line 19" alufælge på 2.0 T-GDI (F: 225/40R19 R: 255/35R19)

Sidespejle aut. nedblændelige

Sidespejle eljusterbare

Sidespejle el-indklappelige

Armlæn bagved

Armlæn mellem forsæder

Aut. lysregulering

Aut. nedblændeligt bakspejl

Bakkamera m. dynamisk guide

Drive Mode Control (5 indstillinger)

El-justerbare forsæder

Lændestøtte, elektronisk på forsæder

El-justerbart rat (længde og højde)

Head-up dislpay

Højdejusterbare forsæder

ISG start/stop funktion

Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk

Luftdyser bagved

Lædersæder

Læderrat m. varme & lædergearknob

Førersæde, rat og sidespejle m. hukommelsesfunktion

Paddle Shift

Parkeringssensor bagved + foran

Regnsensor

SCC Adaptiv fartpilot

Multifunktionel Smart Key & start/stop knap

Elektrisk bagagerumsåbning

Sædevarme i bagsæder

Sædevarme i forsæder

Ventilation i forsæder

8" Navigationsanlæg m. touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth*

DAB+ radio

Forberedt til Android Auto

Harman Kardon lydanlæg 15 højtalere

Multifunktionsrat

TomTom Live Services

Turn by Turn navigation i cluster

USB/AUX & iPod indgang

7" Supervision instrumenter

ABS m. elektronisk bremsekræftsfordeling

Fodgængerbeskyttelse i kølerhjelm v. kollision

AEB Aut. nødbremse

BAS Bremseassistent

DAW Træthedsregistering

Elektronisk P-bremse m. Auto Hold

ESC Elektronisk stabilitetskontrol

ESS Aut. havariblink

FCW Kolissionsadvarsel foran

HAC Bakkestartsassistance

HBA Aut. fjernlys

LKAS Vejbaneassistent

SLIF Fartgrænse information

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

7 airbags inkl. knæairbag i føreside

*Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen.

GT (inkl. GT-Line) KUN 3,3 Benzin

Firhjulstræk

Reservehjul i alu

Power Air Cell support i føresæde

360° Kameraassistent

Trådløs telefonopladning*

BSD Blindvinkelsassistent

Dynamic Torque Vectoring system

ECS Elektronisk undervogn

Launch Control

RCTA Advarsel v. krydsende traffik bagved

*Trådløs telefonopladning er kompatibel med udvalgte telefoner

Privatleasing af Stinger | Attraktive månedlige ydelser

Lease den hurtige GT bil fra KIA

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!