KIA Picanto

Har du en ældre bil? og kigger du på en ny KIA?

Så læs med nedenunder, vi giver nemlig en fordelagtig skrotpræmie på din gamle bil. 

Skrotpræmie

Få op til 15.000,- for din brugte bil

Køber du en ny KIA hos Autohuset Vestergaard, er din brugte bil altid mindst 15.000 kr. værd!

Biler holder desværre ikke for evigt og ender før eller siden som skrotbiler. Hos Autohuset Vestergaard vil vi dog gerne give noget ekstra for din brugte bil, som måske har tjent dig godt igennem flere år – vi kunne kalde det; at vi giver noget for sentimental-værdien af din gamle bil.

Køber du derfor en ny KIA og vælger du samtidig at finansiere den igennem Autohuset Vestergaard, så tilbyder vi mindst 15.000 kr. for din brugte bil. Det gælder uanset standen af bilen, bilens alder eller hvor mange kilometer den har kørt. Det eneste det kræver er at bilen er indregistreret på danske nummerplader og kan køre.

Har du en dieselbil fra 2005 eller ældre?

Hos Autohuset Vestergaard er vores mål at have markedets bedste skrotpræmie, når du vil købe en ny KIA. Samtidig har vi fokus på miljøet, og vælger du derfor at skifte din dieselbil, der er fra 2005 eller ældre, til en miljøvenlig ny KIA, så vil vi gerne tilbyde hele 15.000 kr. for din brugte bil i skrotpræmie.

Her betyder det heller ikke noget hvordan standen på bilen er, hvor mange kilometer den har kørt, den skal blot være registreret senest den 31/12-2005 eller før. Derudover skal være den være indregistreret på danske nummerplader og kunne køre.

 

Kan jeg ikke bare selv køre til en skrothandler?

Det kan du naturligvis. Men hvorfor ikke få mere ud af din brugte bil og samtidig blive kørende i en spritny KIA med hele 7 års fabriksgaranti?

Hos en traditionel skrothandler får du mellem 2-5.000 for din brugte bil afhængigt af hvilken model, årgang og motor bilen har. Altså vil du kunne opnå en byttepris der er langt højere ved at benytte vores tilbud om en attraktiv skrotpræmie på netop din brugte bil.

Samtidig kan du benytte dig af vores attraktive finansieringsmuligheder, som altid er blandt markedets absolut bedste – både når der sammenlignes på aktuelle renter og omkostninger på lånet. Skrotpræmien er et rigtig fint supplement til udbetalingen på finansieringen af din nye KIA. Udbetalingen på en ny KIA er altid mindst 20,1%, og dermed er de op til 15.000 kr. et rigtig fint supplement til udbetalingen, så du ikke skal bruge flere af dine opsparede kontanter end højest nødvendigt.

Men min bil er da meget mere værd!

Når vi tilbyder en skrotpræmie på op til 15.000 kr. for din brugte bil, så er dette et løfte om at din bil aldrig er mindre værd, når du køber en ny KIA hos Autohuset Vestergaard. Er din bil nyere og dermed også mere værd end 15.000 kr., så skal du naturligvis ikke snydes for en supergod bytte pris.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på en samlet byttepris og finansieringstilbud, hvis du er på udkig efter en ny KIA.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 63 13 41 40

Det med småt

Skrotpræmien på op til 15.000 kr. gælder kun ved køb af en ny KIA hos Autohuset Vestergaard i Vejle, Kolding, Fredericia eller Svendborg. Skrotpræmien kan kun opnås ved samtidig finansiering af bilen igennem Autohuset Vestergaard, men en udbetaling på min. 20,1% af bilens salgspris. Byttebilen skal være indregistreret på danske nummerplader og kunne køre.