KIA Rio

Generation fire af den populære Rio

Den helt nye Rio scorede de maksimale 5 stjerner for sikkerhed i Euro NCAP-kollisionstesten

Priser fra 174.999 kr.

KIA Rio

Du får masser af udstyr og 7 års garanti

KIA Rios fremtoning er karakteriseret ved lige linjer og elegante overflader, hvilket giver bilen et markant og nyt look og en mere moden karakter end forgængermodellen. Selvom KIA Rio fra start har været en flot og rummelig bil med plads til hele familien, så er den nye udgave alligevel blevet forbedret en del. Hvis vi sammenligner med den forgangne KIA Rio, vil du opdage, at den nye Rio bl.a. har fået:

 • KIAs nye og ikoniske kølergrill der udstråler mod og muskler
 • En ny front der giver KIA Rio et mere selvsikkert look
 • Nye U-formede LED-lygter
 • Mere rummelighed og indvendig plads
 • Nydesignet og mere lodret bagende
 • Ny instrumentering
Eksteriør og udvendigt design

Før i tiden har vi kendt KIA for deres bløde og rene linjer. KIA er lige nu i en forhandlingsproces som vi kan se på mange biler i deres modelprogram, og KIA Rio er ikke en undtagelse. Generelt er den nye Rio model blevet mere modig, muskuløs og sporty i dens fremtoning. Foran er Rio udstyret med den seneste version af KIAs tiger-nose-kølergrill, som nu er blevet smallere og bredere hen over bilens front. Kølergrillen er integreret med de nydesignede bifunktionsforlygter, der er mere skulpturelle for at give bilen et skarpere look, og har en U-formet LED-lyssignatur. De nye lygter er kortere end dem i den forgangne model. De er blevet U-formede og sammen med tågelygternes nye placering samt den bredde front, giver det mulighed for bevægelse ud over den forreste kofanger, samtidig med at bilen får en mere sporty og robust look. Højdemæssigt er den nye og opdaterede udgave af KIA Rio også blevet justeret. Det betyder at den er blevet lavere i højden, men bredere henover fronten.

Interiør og indvendigt design

Et højt niveau af praktiske egenskaber var et af de primære fokuspunkter for KIAs udviklings- og konstruktionsteams, og resultatet er en bil med den mest rummelige kabine og en af de højeste bagagerumskapaciteter (325 l) i B-segmentet. Rios 10 mm længere akselafstand og 15 mm længere karrosseri, bidrager til den større kabine og det større bagagerum. Benpladsen vokser til 1.070 mm foran og 850 mm bagi, og den nye model har bedre skulderplads, end de fleste andre biler i klassen med 1.375 mm foran og 1.355 mm bagi. Det er altså nu blevet endnu sværere at konkkurerer med den rummelige og moderne kabine i KIA Rio. Cockpittet er føreorienteret, således du altid har hvad du skal bruge lige ved hånden og du dermed ikke skal tænke på at fjerne fokus fra vejen. Sæderne og rattet er lavet af det blødeste og lækre materiale som giver dig komfort og køreglæde på hele turen. Samtidig er sæderne ergonomisk udformede, så man altid sidder godt og behageligt.

VIS PRISLISTE

Km/l: 15,6-17,2 | CO2: 131-146 g/km | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

KIA Rio 1,0 Attraction inkl. ekstraudstyr for 30.000,-

Kampagnepris 174.999,-

Attraction udstyrspakke indeholder bl.a

> Automatisk nødbremse med fodgængerbeskyttels
> 7" touch skær
> Klimaanlæg
> Bakkamera
> Bakalarm
> Varme i rat og forsæder
> Bluetooth
> LED kørelys
> Privacy Glass
> Regnsensor

*Gælder så længe lager haves

Km/l: 17,2 | CO2: 131 | Energimærke: A+

Kampagne
Komfortfeatures og teknologi

Komfort er en alvorlig sag for KIA og noget de tager meget seriøst, således at alle der ejer en KIA er sikret n køreoplevelse ud over det sædvanlige. Der er tænkt på det hele, og sætter du dig ind i din nye KIA Rio på en kold vinterdag, kan du glæde dig til at få varmen ved hjælp af sæde -og rat varme. Eller hvis du en dag skal på den store shoppetur, kan du klappe bagsæderne frem og nyde godt af alle de mange nye opbevaringsmuligheder.

God brændstoføkonomi

KIA er kendt for deres gode brændstoføkonomi, og med det intelligente start/stop system der er i den nye KIA Rio, nedsætter du din brændstofforbrug markant. Systemet fungerer på de måde, at hvis du sætter din Rio i frigear når du holder stille, så stopper den automatisk og sparer således på brændstoffet når du eksempelvis kører i byen og skal holde for fodgængere, cykelister og lyskryds.

Brændstoftanken, som er placeret under bagsædet, rummer 45 l, hvilket er 2 l mere end i forgængermodellen. Det giver op til 34-58 km ekstra rækkevidde pr. tankfuld afhængigt af motortypen (på basis af NEDC-forbrugscyklussen ved blandet kørsel).

Musik til hele turen

Er der noget bedre end at køre en lang tur i en komfortabel bil, og så skrue helt op for yndlingsmusikken? KIA Rio er udstyret med et avanceret og højteknologisk lydanlæg, der levere fantastisk lyd til hele køreturen. Udover at høre radio, så kan du også spille musik fra CD-afspilleren eller en af udgangene til AUX, MP3 eller din IPod/smartphone.

Automatisk nødbremse

Den automatiske nødbremse er altid klar til at gie en ekstra hånd på turen i forbindelse med at undgå uheld og kollisioner. Det højteknologiske system bag nødbremsen registrerer alt hvad der er omkring bilen og på vejen. Nødbremsen virker ved at kombinerer radar og data fra kameraet. Det fungerer således, at hvis du kører ved lav hastighed, mellem 8 og 80 km/t og der er udsigt til en kollison der kan undgås, bremser KIA Rio helt til stilstand. Kører man ved højere hastigheder eller er kollision uundgåelig, så bremser KIA Rio ned således skaden reduceres betydeligt.

Lane Departure Warning System

Vi kender alle den der irriterende og samtidig dejlige lyd der kommer når vi er ved at køre af sporet på motorvejen. Det dejlige ved lyden er netop at den hjælper od med at holde os på rette spor. Denne idé er først videre til et teknologisk system i KIA Rio der hedder Lane Departure Warning System. System advarer dig hvis det registrerer at du ubevidst er ved at forlade din vognbane, eller du vil foretage vognbaneskift uden at blinke først. Dette system hjælper altså mod at undgå kollision under dårlige vejforhold eller hvis du er blevet distraheret på turen.

Parkeringssensor

Vi kender all det med at manøvre bilen rundt i smalle ensrettede gader eller overfyldte parkeringshuse for at finde en P-plads. Når man så endelig finder en plads kan den være besværlig at parkere på eller meget smalle parkeringsbåse. Men med den smarte parkeringscensor i den nye KIA Rio er parkering pludselig blevet overskueligt. Parkeringscensoren hjælper dig med at parkere, således du kan undgå ridser og buler.

Sikkerhed


Den helt nye Rio scorede de maksimale 5 stjerner for sikkerhed i Euro NCAP-kollisionstesten, takket være et endnu stærkere karrosseri, en lang række af passivt sikkerhedsudstyr og det nyeste inden for aktiv sikkerhed og automatiske teknologier til undgåelse af kollisioner. Den nye Rio er en af de sikreste biler i klassen. Den fås som standard med KIAs Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Rio fremstilles med et karrosseri i højstyrkestål og med en lang række passive sikkerhedsfeatures. Målsætningen er at opnå 5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten, når bilen er udstyret med ADAS-teknologier.
Rio er den første bil i B-segmentet der er til salg med automatisk nødopbremsning (Autonomous Emergency Breaking – AEB), med registrering af fodgængere som standard. AEB-systemet i Rio bruger et langtrækkende radarsystem, til at registrere en potentiel kollision med et andet køretøj eller en fodgænger, og bremser om nødvendigt bilen til stilstand. AEB er funktionsdygtigt mellem 8-80 km/t. AEB er kombineret med vognbaneassistent (Lane Departure Warning System – LDWS), som advarer føreren, hvis bilen begynder at forlade den valgte vognbane, uden at føreren har tændt blinklyset.

Motorprogram

Selvom KIA er kendt for at spare på brændstoffet så sparer de bestemt ikke på power og køreglæde. Hele designet på bilen kombineret med de forskellige motorer, gør at du kan komme ud over stepperne med ro i sindet og nyde turen. Det er den perfekte kombination af sport, power og komfort der gør det sjovt at sidde bag rattet i den nye Rio. Den nye turbomotor giver også det ekstra skub på motorvejen.

Udstyrsvarianter

Du kan få din KIA Rio nærmest lige som du vil have den. KIA går bestemt ikke ned på udstyr, og Rio kan fås med et hav af ekstraudstyr som gør både hverdagen og køreturen let og sjov. Her kunne det blandt andet være varme i rattet eller en intelligent nøgle der gør at du ikke behøver at have hænderne i lommen og lede efter din nøgle for at åbne din bil. Det er specielt smart hvis du har hele familien med på tur eller du har hænderne fulde med indkøbsposer.

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil der kan tilpasses dine behov som kunde og samtidig tager hensyn til vores miljø med dens unikke brændstoføkonomi, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer en KIA Rio biler er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et super produkt og at du som køber har en forsikring at eje en bil der lever op til alle krav. Det betyder også at du som ejer af en KIA Rio skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. Du kan læse mere om autoriserede service værksteder her.

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigation når du ejer en KIA Rio, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig koropdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig at du altid er up to date på navigationssiden og at du dermed ikke skal bekymre dig om at fare vild når du tager på eventyr i din nye Rio.

Så er du ude efter en bil der rummer hele familien, og på samme tid emmer af sport, unikt design og power? Så ville du ikke være på afveje med den nye og opdaterede KIA Rio. Så uanset hvad din hverdag måtte byde på af eventyr, er den klar til at sende dig afsted. Med en KIA Rio i din varetægt kan du nemt have venner og familie med ombord, og i kan have hall ejere pakkenelliker med, takket være dens enorme rummelighed og funktionalitet. Kom og få en prøvetur i din nye Rio i en af vores afdelinger i henholdsvis Kolding, Fredericia, Vejle eller Svendborg.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Base

15" stålfælge m. hjulkapsler (185/65R15)

Kofangere i bilens farve

Dørhåndtag i bilens farve

Aut. lysregulering

Fartpilot m. hastighedsbegrænser

Fjernbetjent centrallås

Højdejusterbart førersæde

ISG start/stop funktion

Justerbart rat (4 vejs)

Komfortblink

60/40 splitbagsæde

Audioanlæg m. RDS Radio

Ratbetjent audioanlæg

Kørecomputer m. eco gearskifteindikator

Supervision instrumenter

USB/AUX & iPod indgang

ABS m. elektronisk bremsekræftsfordeling

Airbag ON/OFF

BAS Bremseassistent

ESC elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

6 Airbags

AEB Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse

LDWS Vejbaneassistent (kun advarsel)

Base Plus (inkl. Base)

Sidespejle eljusterbare m. varme

Sidespejle i bilens farve

Tonede ruder

Aircondition

Elruder foran

Læderrat & lædergearknob

Sædevarme i forsæder 3 trin

Varme i rattet

Vision (inkl. Base)

Sidespejle eljusterbare m. varme

Sidespejle i bilens farve

LED kørelys

Projektionsforlygter

Tonede ruder

Tågelygter foran

Aircondition

Statisk kurvelys

Comfort (inkl. Vision)

Konsollampe foran

Læderrat & lædergearknob

Oplyste makeupspejle

Sædevarme i forsæder 3 trin

Varme i rattet

Bluetooth*

*Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen.

Advance (inkl. Comfort)

Bakkamera m. dynamisk guide

Aut. nedblændeligt bakspejl

Parkeringssensor bagved

Elruder bagved

High glossy sorte detaljer v. navigation

7" Navigation m. touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

DAB+ Radio

Diskanthøjtalere

Forebredt til Android Auto

TomTom Live Services

Premium (inkl. Advance)

17" alufælge (205/45R17)

Sidespejle el-indklappelige m. LED blink

High glossy sort kølergrill

Krom rudelister

Kromliste omkring kølergrill

LED baglygter

Privacy Glass

Alupedaler

Armlæn mellem forsæder

Klimaanlæg m. aut. anti-dug

Kunstlæderkabine

Dobbelt bagagerumsbund

Opbevaringsboks under armlæn

Regnsensor

Satin krom dørhåndtag indvendigt

USB lader bagved

GT-Line (inkl. Premium)

GT-Line dobbelt afgangsrør

GT-Line kofanger bagved m. diffuser

GT-Line kofanger foran

GT-Line tågelygter i Ice Cube design

GT-Line sideskørter

GT-Line sidespejle i sort

GT-Line D-formet læderrat

GT-Line dørbeklædning

GT-Line instrument i Carbon Look

GT-Line lædergearknob

GT-Line sædebetræk i kunstlæder & stof

Finansierings eksempel
{{PickedFinanceOption}}

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr. {{ErrorMessage}}

Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!