KIA Picanto

Rummelig lille bil med stor komfort

Det er en perfekt lille bybil, men kan også sagtens klare længere ture.

Priser fra 99.999 kr.

KIA Picanto

Behov for en super smart bybil?

SET PÅ TV - ALL INCLUSIVE

Mange danskere, vil nok betegne den som en lille bil. Det at køre en lille bil er efterhånden blevet en selvfølge i mange danske familier, de er praktiske, billige i drift og de er lette at manøvre rundt i smalle parkeringshuse og ensrettede veje. På trods af, at der efterhånden kører mange små biler rundt på de danske veje, har den nye Picanto et design der skiller sig ud, hvilket også gør den speciel og anderledes.

På trods af sin beskedne størrelse er det en bil med stor personlighed, og den nyeste version signalerer alt andet end beskedenhed – den er kæk, sporty og flot på vejene. Kia har i den grad opgraderet deres lille model, de mest væsentlige forskelle er listet nedenfor:

 • På trods af dens kompakte størrelse er der masser af plads, og i den nye version er der kommet yderligere plads i kabinen og bagagerummet
 • Køreoplevelsen har også fået en opgradering via en øget akselafstand
 • Den almindelige køler er skiftet ud med KIAs signatur tigersnude
 • Sikkerhed er en af de vigtigste faktorer at tage højde for når du køber bil, derfor har bilen også de nyeste og mest opdaterede sikkerhedsfunktioner, heriblandt automatisk nødbremse og airbags
 • Motoren har også fået et spark og kan nu fås med op til 120 hk

Den nye KIA Picanto er helt klart en bil for dig der elsker at kunne sætte dit personlige præg på tingene. Den er god både som bybil, men også til familien der skal bruge en ekstra bil. Den har fået en stor designmæssig overhaling og er i den grad blevet en bil der omfavner ordet køreglæde. Bag rattet vil du opleve at få det absolut mest optimale ud af din køretur – den er lille, den er bevægelig, den er let at manøvrere. Men samtidig er den kraftfuld, inspirerende og rummelig.

Km/l: 15,9-19,6 | CO2: 116-142 g/km | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE
Eksteriør

Det kan til tider være svært at manøvrere store biler rundt i byen, men med den nye KIA Picanto er det en fryd at køre i alle slags byer, stor som lille. Den nye og udtryksfulde front, de iøjnefaldende for -og baglygter gør bilen dristig, sporty og ungdommelig at se på. Selvom den er lille, får dens nye design den til at se både kraftig og hurtig ud i dens udtryk. Dette er blandt andet grundet den ikoniske kølergrill og de smarte nye farvekombinationer der tilbydes.

Interiør og indvendigt design

Den nye KIA Picanto er absolut blandt klassens mest rummelige biler. Når du træder ind i kabinen vil du opleve en følelse af frihed og rummelighed, hvilket er med til at give dig, som fører, den bedste køreoplevelse som muligt. Selve instrumentpanelet i bilen er strategisk placeret i midten, således at det ikke distraherer dig når du kører og at du dermed ikke skal flytte fokus fra vejen. Begge modeller er identiske på mål både indvendigt og udvendigt, men den nye Picanto føles større grundet dens nye højteknologiske opgraderinger i kabinen og så har den et større bagagerum. Samtidig har akselafstanden i den nye model, givet designerne muligheden for at skabe mere plads til benene. Derudover er der på den nye model også en lavere indstigningshøjde, hvilket betyder at der er mere benplads og der er højere til loftet. Det er altså ikke kun forbedrede forhold i kabinen, men selve bilen er også blevet lettere at komme ind og ud af. Som noget nyt er der blevet installeret et armlæn mellem de to forreste sæder, hvilket bidrager til en bedre kørekomfort. Det nye armlæn giver også plads til et nyt opbevaringsrum som er placeret under armlænet. Der er yderligere plads til opbevaring i begge døre samt under midterkonsollen, hvor du også vil finde to udtrækkelige kopholdere.

Den nye Picanto har som tidligere nævnt fået et nyt og mere rummeligt bagagerum, helt præcist er det vokset fra 200L til 255L. Det er dermed også blevet til det bagagerum i klassen der kan rumme absolut mest. Det betyder, at der med lidt god vilje er plads til stellet til en barnevogn og lidt ekstra pakkenelliker. Hvis du ønsker endnu mere plads kan begge bagsæder ligges ned, hvilket øger kapaciteten i bagagerummet til 1.010L.
De nye og ergonomiske sæder kan fås i flere forskellige udgaver og er alle lavet i en lækker og blød kvalitet – på den måde har du muligheden for at sætte et personligt præg på bilens indvendige design, således at den passer til din stil. Derudover er bilen udstyret med op til fem sæder i fuld størrelse. Det gør at du nu kan tage hele familien eller vennerne med på tur.

Bilen er fyldt med skjulte talenter og små overraskelser der er udviklet til at gøre hverdagen lettere. Blandt andet kan du med den nye intelligente nøgle, åbne og låse bilen uden rent faktisk at bruge nøglen – du skal blot have den på dig. Så hvis du har hænderne fulde er det lettere at få åbnet og pakket bilen end det hidtil har været. Som ekstraudstyr kan du også få lys i spejlene, således du kan tjekke for eventuelle tandpastarester eller rette makeuppen inden dagen starter.

Sikkerhed og teknologi

Passiv sikkerhed
Hvis du skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke, er bilen spækket med de nyeste sikkerhedsløsninger, der er klar til at hjælpe dig. Bilens stærke karosseri sørger for din optimale beskyttelse, samtidig med at den er udstyret med frontairbags til de personer der sidder forrest, to sideairbags samt to gardinairbags.

Aktiv sikkerhed
Den aktive sikkerhed sørger for at du ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser på din køretur. ABS systemet minimerer din bremselængde mens det samtidig øger bremseeffekten. Med Hill-Start Assist Control (HAC) skal du ikke længere bekymre dig om, at du kan komme til at trille når du skal sætte i gang på en bakke. Den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) sikre dig bremsekontrol og retningsstabilitet.

Det nye og avancerede førerassistentsystem i Picanto modellen, også kaldet DRIVE WiSE, øger din tryghed og gør køreglæden væsentlig større. Eksempelvis hjælper det automatiske nødbremsesystem med at foretage en automatisk nødbremsning hvis der registreres en risiko for en kollision. Derudover kan den  også fås med fartpilot med hastighedsbegrænser. Her bruger du knapperne på rattet til at justerer din ønskede hastighed og derefter sørger bilen selv for at holde hastigheden og advare dig hvis du overskrider fartgrænserne.

Som yderligere ekstraudstyr kan du også få et smart bakkamera og touch skærm. Således skal du ikke længere bekymre dig om parkering eller at bakke på snævre veje.

Køreglæde

Picanto er en sjov og effektiv bil på alle måder, den bringer på sin helt egen måde køreglæden tilbage i en travl og hektisk hverdag. Med dens ergonomiske og kompakte design er den nem at køre og let at manøvre rundt i byen og på små smalle gader. Den nye Picanto fås i flere forskellige varianter, farver og udstyrsmodeller, hvilket gør at du kan sætte dit helt eget personlige præg på bilen således den passer helt perfekt til dig og dine behov. Den er behagelig at sidde bag rattet i, og du kan føle dig helt sikker selvom det er en lille bil.

Motorprogram (2019)

Noget af det helt specielle ved den nye model er brændstoføkonomien. Uanset hvilken variant og motor du vælger, er du sikret en bil der er økonomisk samtidig med den er sjov at køre i. Den er således besparende for både dig og miljøet.

Du kan vælge mellem følgende motorer (2019): 

- 1.0 MPI, 67 hk, 5-trins manuelgear – ca. 19,6 km/l
- 1.0 MPI, 67 hk, automatgear – ca. 15,9 -16,6 kl/l (afhænger af udstyrsvarianten)
- 1.0 T-GDT 100 hk, 5-trins manuelgear – ca. 17,5 km/l

Du kan altså give din nye bil helt nye kræfter ved at vælge den motor der passer bedst til dig og dit behov. Den fås altså nu også med en effektiv 1.0-liters T-GDI motor hvilket gør den helt perfekt til bykørsel. Hvis du derimod går meget op i miljøet og det er vigtigt for dig at din bil efterlader så små miljømæssige fodspor som muligt, kan du vælge en 1.0-liters MPI-motor, således kan du nemlig reducere emissionsniveauet helt ned til 89 g CO2/km.

KIA PICANTO GT LINE

KIA PICANTO GT LINE

Modelprogram

KIA Picanto GT LINE
Elsker du biler med et sportsligt appel er GT Line lige noget for dig. Med denne model skiller du dig uden tvivl ud fra mængden. Hele vejen rundt har den fået et sportsligt og dristigt design der gør den svær at overse. GT LINE er altså for dig der ikke vil gå ned på udstyr, da denne udgave er spækket med alt i ekstraudstyr, den har sporty detaljer og har en iøjnefaldende farvekombination. Der er virkelig sans for detaljerne, her kan vi blandt andet nævne LED-lygter og kromlister.

GT LINE er dristig og har personlighed. Dette ses blandt andet på indfatningerne ved kølergrillen og luftindtagende nederst på bilen, som har en fed farvedetalje i enten sort, sølv eller rød – alt efter hvilken farve du vælger din Picanto skal have. Derudover har den unikke og specialdesignede 16” alufælge.

Farvesammensætningen på KIA Picanto GT LINE er ikke nogen tilfældighed. Den er sammensat med omtanke således at farverne fremhæver dens sportslige egenskaber. De dynamiske linjer på bilen gør den til en fryd for øjet og bidrager til køreglæden for dig der elsker en bil med kraft og dristighed.

Derudover har den blandt andet læderkabine, armlæn, klimaanlæg og meget mere.

KIA Picanto X-LINE
Hvis du ønsker en bil der giver dig en helhedsoplevelse og som ikke går ned på udstyr, så er X-Line lige noget for dig. X-Line modellen skiller sig ud fra den normale KIA Picanto ved at den er hævet. Det betyder at du som fører sidder højere oppe og det giver dig dermed et bedre udsyn over vejen.

X-Line modellen er kraftfuld og er blevet til på baggrund af stor inspiration fra KIAs populære crossover modeller. Den er således en kombination af alt det du ønsker dig i en bybil og alt det du elsker ved en SUV. Derudover har den en stor og rummelig kabine samt fede kontrastfarver der går den flot og bemærkelsesværdig på vejene.

Dens eksteriør byder på specielle og iøjnefaldende farvekombinationer, der gør det muligt for dig, at give din bil et personligt præg. Eksempelvis fås den med dens specielle X-Line-liste i limegrøn eller sølv – hvilken igen afhænger af hvilken farve du har valgt din bil i. De 16” aluminiumsfælge gør bilen dristig at se på. Dens kofanger og bundskjold giver associationer til crossovers og gør bilen muskuløs i dens udtryk.

Indvendigt fås bilen med et lækkert design og sæder overtrukket med kunstlæder – og som i øvrigt er hævede, således du har et meget bedre udsyn bag rattet. Rattet og gearstangen er lavet i perforeret læder og gør det behageligt at holde ved. X-Line giver dig også mulighed for at vælge din egen personlige farvekombination i kabinen.

Udover at tilbyde en minibil i topkvalitet der kan levere fantastisk køreglæde og kørekomfort, så er der andre fordele ved at købe den smarte bybil. Ved køb af en hvilken som helst KIA model får du som kunde hele 7 års fuld fabriksgaranti. Denne garanti kan desuden overføres til nye ejere, hvis du vælger at sælge din bil inden der er gået 7 år. KIA Tilbyder ydermere 7 års kortopdateringer, hvilket er et fabriksmonteret navigationssystem der giver dig en årlig kortoptimering. Det er derfor også vigtigt at du som kunde bibeholder din fabriksgaranti på din nye KIA, det kan du blandt andet gøre ved at gøre brug af et af vores mange KIA autoriserede værksteder. Du kan desuden læse mere om hvorfor det er vigtigt at gøre brug af KIA autoriserede værksteder her. 

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

14" hjul m. hjulkapsler (175/65R14)

Dørhandtag i bilens farve

Kofangere i bilens farve

Sidespejle i bilens farve

Aut. lysregulering

Elruder foran

Fjernbetjent centrallås

Hattehylde

Højdejusterbart førersæde

ISG start/stop funktion (ej AUT & 1.2)

Komfortblink

Metalfarvede detaljer i centerkonsol

60/40 splitbagsæde

2 foldenøgle

Kørecomputer m. eco gearskifteindikator

Supervision instrumenter

2 højtalere

ABS m. elektronisk bremsekræftfordeling

BAS Bremseassistent

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

Selealarmer

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

6 Airbags

AEB Aut. nødbremse m. fodgægnergenkendelse

Collection (inkl. Vision)

LED kørelys og projektionsforlygter (kun m. 4 sæder)

Sidespejle el-justerbare m. varme

Tonede ruder

Elruder bagved

Audioanlæg m. RDS Radio

Ratbetjening af audioanlæg

USB/AUX & iPod indgang

Aircondition

Læderrat & lædergearknob

Sædevarme foran 2 trin

Varme i rattet

4 højtalere

7" Audio Display

Bakkamera

Bluetooth

Apple CarPlay

Diskanthøjtalere

15" alufælge (185/55R15)

Tågelygter foran

GT-Line (inkl. Vision)

Dørhåndtag i krom

GT-Line 16" alufælge (195/45R16)

GT-Line dobbelt afgangsrør

GT-Line kofanger bagved

GT-Line kofanger foran

GT-Line kølergrill

GT-Line sideskørter

GT-Line tågelygter foran

Krom rudelister

LED baglygter

LED kørelys (også på 5 sæder)

Projektionsforlygter (også på 5 sæder)

Armlæn mellem forsæder

GT-Line interiør i kunstlæder m. lyse detaljer

High glossy sorte detaljer indvendigt

Klimaanlæg

Opbevaringsboks under armlæn

Satin krom dørhåndtag indvendigt

X-Line (inkl. Vision)

Dørhåndtag i krom

El-indklappelige sidespejle m. LED blink

Krom rudelister

LED baglygter

LED kørelys

Projektionsforlygter

X-Line 16" alufælge (195/45R16)

X-Line dobbelt afgangsrør

X-Line dørliste i matsort

X-Line kofanger bagved m. diffuser

X-Line kofanger foran m. diffuser

X-Line kølergrill

X-Line sideskørter i mat sort

X-Line tågelygter foran

Alu pedaler

Armlæn mellem forsæder

High glossy sorte detaljer på armlæn i dørene & instrumentbord

Klimaanlæg

Opbevaringsboks under armlæn

Parkeringssensor bagved

Satin krom indvendige dørhåndtag

X-Line D-formet læderrat

X-Line interiør i sort kunstlæder m. lyse detaljer

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
						Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
* For biler under 100.000 kr inkl. moms skal der minimum lægges 20.000 kr. i udbetaling for at få den særligt attraktive rente.
Bestil tilbud
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!